Nice yaşlara canım. İyiki doğmuşlar. Çok güzel yaşları olsun her daim.kizlarrr biz dogum gunu kutladikkk
Ben de parayı nereye harcadım diye hesap yapıyorım da hatırlayamadım. Bir kısmını karttan çektim. Para işte akıp gidiyor o duruma geldik malesef.selam kizlar bayadir yazamadim .gecen hafta arkadasim aradi haftasonu biz geliyoruz diye .izmir tayfasi . evde hali,perde,avize gibi eksikler vardi onlari tamamladim 20 bin civari gitti karttan gectik.yigenim geldi canim ergen universite sinavina girecek yuzunu pek goremedim .haftasonu arkadaslarla yeme,icme,gezme modu .para takibi yapamadim o ara ama kart costu onu biluyorum
bu hafta da dedik d.gunu kutlayalim haftasonu . martta aslinda d.gunu ama martta isimden dolayi 2 kez sehir disina cikmam lazim .5 bin civari da ona harcadim cok dagildik
simdi yarin temizlik ve dolap duzeltme ile ise baslayip masraflari yoluna koymam lazim .bu ay kartin tamamini odememiz pek mumkun gozukmuyor hayirlisi diyorum
ikizlere kres bakiyoruz bir yandan .artik kres zamani geldi bizim icin annemler de gidince cekirdek aile olarak bizi neler bekliyor cok merak ediyorum
amin hepimizin evladi saglikla huzurla buyusun mutlu olsunlar .elanin guzel kalbini operimNice yaşlara canım. İyiki doğmuşlar. Çok güzel yaşları olsun her daim.
Görmüştüm paylaşımında ama birşey yazamadım. Ela kalp koyacağım dedi. Kaldı yazacaklarım.
düzenli kadınlara bayılıyorumMerhaba Arkadaşlarım :
Yoğun iş hayatı içerisinde artık haftada 6 gün çalışıyorum, haliyle yeni bir ev düzenine göre yeniden revize ettim her şeyi .
Perşembe-cuma çamaşır yıkama- katlama-yerleştirme yapıyorum.
Hemen her gün evin bi yerini düzenliyorum.
Yemekleri haftasonundan yapıyorum veya akşamdan.
Mesela bugün için bezelye ve pirinç pilavı hazırladım.
Ayrıca akşama çaya 2yıldır sadece sitenin parkında görüp konuştuğum bir aileyi çaya davet ettiğim için akşamdan ;
*şehriye salatası (favorimdir)
*peynirli börek (demleniyor akşam pişecek)
*truffle (çocuklar için)
*revani hazırladım.
not: uzun zamandır birikim için yaptığım küçük şeyler var , buradan paylaşmak isterim.
- evde hep bir tencere yemeği hazır ediyorum ki dışarda yemek zorunda kalmayalım .(3kişlik bi aile min dışarda yemek maliyeti 250 tl oluyor)
- tatlı ya da atıştırmalık hazır ediyorum ( beyler tatlı seviyor yoksa alıyorlar )
- kahvemi evde demleyip termosluyorum.
- sevdiklerime evde hazırladığım yiyeceklerden hediye götürüyorum ya da indirimden alıp evde bekletiyorum. (lcw nin home bölümünü anlık indirim tanımlandıkça kullanıyorum - çok cüzi rakamlara güzel ürünler alabiliyorum)
- oğlumun dizleri yırtılan ya da deforme olan giysilerini tamir ettiriyorum.
İyiki dogmus kuzularrkizlarrr biz dogum gunu kutladikkk
Kuru incir kayisi falan yemez mi?Kabak bizimki de mucveri yer sadeceSelammm gelemiyorumm gunlerdir halsizlik, öksuruk bir de kızın pesinde hastanelerdeyim
Bir yandan oglanı durtuyorum ayy ben yetisemiyorum ya
Kendime ilac yazdirdim 1 poset
Dun kızın kont. Vardi kan falanda aldilar degerlerine bakalim dedik.
Eve gelmem öglen oldu yemek yap et derken gün bitti.
Bu sabahda hem tahlil sonuclari icin hemde kabizlik ve karinagrisindan usg istedi dr.
Onu cektirdik gazı var dedi yemesini duzeltmedigi surece kabızlığı ceker dedi.
Yemiyor arkadas napim yemiyor sebze kabak vs hic yemiyor bayiltip mi yedirim cocuuga
Gelirken kabak falan aldim sansimi denicem (mucver, corbasini, yemegini hepsinden denicem)
12 de eve girdik oglani hemen kaldirdim denemeye girecekti baska kursun ona yolladım
Dün soylemeyi unuttum haklı cocuk soylene soylene gitti.
Resmen bende beybi gibi robot gibi yasiyorum günlerdir.
Yemek yap, kostur hastane, ev, akşam nasıl uyuyorum hatırlamıyorum.
Sabah ciktim ama yataklar bile duruyordu.
Mutfagi toparladim, yataklari kapadim kizi doyurdum.
Damla yemek yok evde
Yemek yapıp ev supurcem oldu aksam.
Oglana esime camasir siparis verdim atlet falan dayanmiyo bunlara
6 ona 6 digerine 3er de camasir aldim.
Bimdende 2li camasir aldim nasıl cikar bilmem sansa.
Pazara ciksam defactonun boxerlerini getirmisti adam 25tl den almistim.
Yine aicam.
Biz haftaya gidicez galiba kar varmış cocuklara degisik olsun dedik.
3 gecelik
Valiz hazirlancak.
Kiza termal iclik bakicam pazardan. Bi de polar pijama tkm alicam. Lcw begendim ama stogu yoktu bulsam alacaktim online.
Termal coraplardan aldim oglanada kizada yün.
Kiza kar botu da almadim alsam giyecegi 2-3 defa kisa botu var zaten cok tutmayiz onu karda oynar girer iceri bakalım
Herkese birer canta yaparimda kahvaltiligi falanda evden koyucam yoldanda kalan eksikleri aliriz.
Esim gider disarida yeriz falan diyo ama ben oturup kar izlemek istiyorum sobanin basinda
Yiceniz 2 lokma yapariz bisiler dedim.
Liste yapıyorum bi yandan
Bir yere gitmek bisi diilde su esya olayi yuzunden gitmek istemiyorum kurulu düzen istiyorum artık
Lutfen ya bu sene olsun bari amin
Dusunememistir.İyi geceler,
Valla gelemiyorum. Dün bizim gelin geldi.ondan yeğenim de üç tane. Biri büyük 16 yaşında. Allahım uyumak bilmiyorlar. Kınamayayım ama gündüz uykusu yok küçük olanlarda. Saat 2 de zoraki uyudular.
Bugün de hala uyumadı. Bir de diyor erken uyandı. Gündüz uyusa anlayacağım. Neyse bir de çok tv izliyor çocuklar. Gün boyu..
Diğer yeğenimle arada izleyip arada oyun oynuyorlardı.zaten tabletine ebeveyn denetimi ayarlamıştık kardeşimle.
Dün de gece ses gürültü bu defa ben yazdım alt komşuma. O da yazmış olsun artık daha bilinçliyim sen keyfine bak onlar çocuk kırkyılda bir geliyor diye .
Alışkınlar müstakil eve. Hop zıp. Gürültü patırtı. :)
Bugün kardeşim gitti. Yeter bu kadar kalabalığa gerek yok dedi.tabi bir macera yaşadık.
Eşime biraz kırıldım açıkcası. Tamam fuarları var çok yoğun eve geç geliyor. Dün teyzede kaldı. Ama bugün kardeşim gidecekti ne zaman gidecek dedi ama saatini sorup bırakayım demedi. Tabi ben de içlendim.çünkü onlar beni hep idoya gelip alıyordu. Tamam eşim de eskiden yapıyordu. Ama bu defa duyarsız gördüm.ve kırıldım ona. Başkası yaps hemen kınar lafları yağdırır. Öyle olunca da bugün arayınca söyledim. Üzüldüğümü. Üstelik kardeşimin eşinin işten izin alıp beni bıraktığını da belirttim. Ohh içimde kalmadı. Kaçta gidecek dedi söyledim bilet saatini. Arabayla gitsin anahtarı otogarda bırakır alırım dedi. Kardeşim gitmem arabayl dedi.sonra servise gideceğiz bizim arabayla.çıktık bir park yeri yok. Mecbur carrefourun otoparkına bıraktık. Oradan koştur koştur yürüyerek gittik servise. Baktık servisi 5 dk ya kaçırmışız. Taksiye binsek yine aynı sorun olacaktı. Çünkü yer karşı istikametteydi. Ve yine bir kez daha araba kullanmadığıma isyan ettim. Ne yapıp edip bunu aşmam lazım.
Eve üzülerek döndüm. Kardeşim boşver herşey çok güzeldi çok güzel vakit geçirdik elinden gelen herşeyi yaptın demiş sağolsun.
Kızlar da artık aynı odada yatıyor büyüyorlar ya.
Eşim de bugün eve geldi. Geç saatti ama arabayı alması gerekiyordu. Hepsi aynı yola çıkıyor hepsi araba kullanamamam.
Cok gecmis olsun cnm.İyi geceler iyi sabahlar :)
Anca kendime geldim. Bir haftadır uyku yorgunluk. Elayı uyuturken uyumuşum.
Çocuklar çok geç uyuyordu. Sabah da erken uyanırken bu defa benim de uykum kaçıyordu. Dün son misafirlerimi de yolculadım. Ela da diyor anneanneme bizde gidelim anne. Okul başlıyor dedim. Olsun hasta gelemiyor derizokul başlasın diye deli olurken anneanneye gitmeyi istemeden de duyamayan :)
Eşim kırıldığımı farketmiş demekki.arkadaşın eşine söylemiş servise kadar bırakırmısın diye. Bana söyledi bırakacak saati söyle sen bana diye. Tabi kendisi cumartesi çalışmıyor ama bugün çalıştı fuardan dolayı işyerini o kapatıyor.
Arkadaşın eşiyle misafirleri bıraktıktan sonra arkadaş eşine demiş söyle kahveye gelsin. Ben de uğradım. Kızlar oynadı. Biz de kahve içtik oturduk. Sonra eşim yemeğe gidelim yorgunsun demişti. Ben eve geçmiştim. Geldik giyindik boşver dedim.
Tabi ela bana sardı malum kimse yok. Ama son günlerde diğer yeğenimle aşırı tv izleme vardı. Bu beni rahatsız etti. Gün boyu tv ne ya. Engellemeye çalışıyorum ee onu görüp ela da televizyona kilitleniyor. Kız yeğenimle gün geldi oyun kurdular gün geldş ödev yaptılar. Az izlediler.
Bu akşam da gelince tv açacaktı izin vermedim. Getirdi etkinlik kitaplarını onları yaptık. Eşim geldi uyudu.sonra ne yesek derken mantıya karar verdik. Ben markete indim yoğurt aldım. O da mantıyı pişirdi.
Öyle kaldık bizbize. Akşam kardeşlerle telefonda toplu konuşma yaptık. Annemin biraz karaciğer enzimleri yükselmiş.ağrısı olmuş. Geçmiş şükür şimdilik.
Sağol baybim.yoksun yoğunluktanCok gecmis olsun cnm.
Aslan burcunda dolunay varmış bugün.bu ay beklenmedik olaylara hazır olun diyordu. İyi kötü olaylar. Sana kötüsü denk gelmiş.sana da geçmiş olsun.Slm bacimlar
İyi pazarlar
Gelemedim kacgundr.
Dun yemegi corbayi falan koci yapti
Dugun corbasi ve tas kebabi yapmis hey masallahhh
Dun gecen ayki yerden yarim maasim yatti.
Azcik sow yaptim kirayla dogalgazi biraktim eve
Bide ay icinde kocinin karttan arkadasin dogumgunu icin cicek yollamistim.200tl de onu verdm.
Tatli aldim yarim kilo 120 tl,kiza cerez aldim atom ,kaju findik badem seviyor yarim kilo 80 tl de o 200 tl tatlimarda biraktim.
Alyaya kasinti kremi(alerjisi tutuyor cilekli pasta yedi yine bu hafta)125 tlkendime rimel 140 tl
60 tl tutsu bunlar internet alisverislerim dunden beri .
Sabah anneme kahvaltiya gittik.
Donuste bizi dedim avmye birak,130 tl migrosa,75 tl gratise biraktim.
Alya ayicikli kalemle ,unicorn bardak istedi 45 tl ona verdim.
Resmen borclarimin maasi var yani buay
Simdi bu hafta,burdan yarim maasimi alcm.
Onla yarim altin planim var,ustunu ay icinde kullanirim.
Kirami dogalgazimi odemisim yani
Bugun tavuklu pilav yaptik yedik.
Ama ilk kez yemek yaktim ,barbie oynarken asaplarim bozuk
Taze fasulye yapmistim oynarken unuttuk yandi
Kendi kendime triplendim yapmiyorm yemek dedim
Alya sut istedi,kendime de kahve yaptm koydm kenara,sen elim carpCocigun yatak kahve oldu butun onu sildim bide
Var bi dolasan basimda bu aksm
Ben o saatlerde uyanmıştım. Ama hiç farketmedim. Bizim evde deprem bugün oluyor. Fırtınadan lambalar sürekli sallanıyor. Vuuu rüzgar cam açılmıyor.Gunaydın
Deprem olmus diyolla hic de duymadık ki ben uykumdan uyanırım duyarım. Kız gec uyudu yine o uykuyla hissetmedik demek yeni dalmisizdir
Kahvaltiyi hazırlayıp pazara cikicam oglene kadar halledim diyorum.
Yemek yapmam lazim gelip.
Eve okadar elimi surmedim ki aksam esim salonu topluyordu artik
Adamda dayanamadi oyuncaklar, yedikleri ictikleri.
Bugün bi toparlıcam
Oglanda hep evde ya bu ara hic düzen yok.
Biri yiyo oteki acikiyo oteki baska bisi istiyor.
Oglan kahve falan yapiyo kendine bardaklar her yerde geziyor.
Dun kendime hic bisi bulamadim.
Ama buklet kabanlar falan iyi düşmüş ben kaliplarini begenmedim.
esim kaban ve spor mont aldi.
1 suvariden kaban begendi 2bintl o icinde kaldı dedim bir dahaki ay da onu aliriz yeni sezondu
Sezon sonu düşer bunlar diyorum satici cocuk gülüyor
Ee öyle ama netten buldum aynisini indirim gördüğü an alırım.
Yemek yedik kiz hem kum hem oyun alanina girdi
Esime kumlu alan bos oyun alanina sokma dedim o ara ben tek basima magza gezdim agladi dedi oyun alaninada sokmus.
Cikinca hep agliyo ki ordanda aglayarak çıktı
O ara sakin sakin gezdim ama iyi geldi.
Eve gelmemiz 22.00 oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?