Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamm gitti 8.500tlcik
5 taksit yaptırdık
Avmde de kaban bulursak 2-3binde oraya bayariz
Kazak falanda al diyorum malum adam magza gezmeyi sevmiyor toptan alir çıkar artık.
Halam gitti
Evde hic bisi yapmadım
Zaten 1 saat dershanede oyalandık
Fizikci cok kafa adam ya bi yüzüklerin efendisi bi de ben fiziklerin efendisi diyo
Moral oldular bize endise etmeyin yetistiricez biz onu burda tutariz bolca test cozdururuz falan dediler.
O parayida alamazsiniz unutun diyorlar.
Ilce mudurune sikayet edin dedi.
Martı bekliyorum odeme alamazsak sikayet edicem.

4 de cikicaz ortaligi bi toparlayip hazirlancam.
Evi gozumun goresi yok bu ara hastaliklardan hastane ev arasi git gelden gınnnaaa geldi icime..

Kendime pant, kiza karbotu siparis verdim yine dayanamadim.
Olursa bakalım
Bi tanede taba püsküllü gömlek begendim 220telacık
Bi yukseldim bakim alıcam galiba.
Bu sezon aldigim seyleri icime sinerek aldım hirkalar, cantalar,botlar
Degisik oldu iyi oldu.
Darısı yaz sezonuna
Aklimda bir kac parca var onlari alicam mart sonrası
Martida atlatmam lazim

Ancak alim zaten birikim no.
200tl zulama attim.

selam kizlar bayadir yazamadim .gecen hafta arkadasim aradi haftasonu biz geliyoruz diye .izmir tayfasi . evde hali,perde,avize gibi eksikler vardi onlari tamamladim 20 bin civari gitti karttan gectik.yigenim geldi canim ergen universite sinavina girecek yuzunu pek goremedim .haftasonu arkadaslarla yeme,icme,gezme modu .para takibi yapamadim o ara ama kart costu onu biluyorum
bu hafta da dedik d.gunu kutlayalim haftasonu . martta aslinda d.gunu ama martta isimden dolayi 2 kez sehir disina cikmam lazim .5 bin civari da ona harcadim cok dagildik
simdi yarin temizlik ve dolap duzeltme ile ise baslayip masraflari yoluna koymam lazim .bu ay kartin tamamini odememiz pek mumkun gozukmuyor hayirlisi diyorum
ikizlere kres bakiyoruz bir yandan .artik kres zamani geldi bizim icin annemler de gidince cekirdek aile olarak bizi neler bekliyor cok merak ediyorum

İyi geceler iyi sabahlar :)
Anca kendime geldim. Bir haftadır uyku yorgunluk. Elayı uyuturken uyumuşum.
Çocuklar çok geç uyuyordu. Sabah da erken uyanırken bu defa benim de uykum kaçıyordu. Dün son misafirlerimi de yolculadım. Ela da diyor anneanneme bizde gidelim anne. Okul başlıyor dedim. Olsun hasta gelemiyor deriz okul başlasın diye deli olurken anneanneye gitmeyi istemeden de duyamayan :)
Eşim kırıldığımı farketmiş demekki.arkadaşın eşine söylemiş servise kadar bırakırmısın diye. Bana söyledi bırakacak saati söyle sen bana diye. Tabi kendisi cumartesi çalışmıyor ama bugün çalıştı fuardan dolayı işyerini o kapatıyor.
Arkadaşın eşiyle misafirleri bıraktıktan sonra arkadaş eşine demiş söyle kahveye gelsin. Ben de uğradım. Kızlar oynadı. Biz de kahve içtik oturduk. Sonra eşim yemeğe gidelim yorgunsun demişti. Ben eve geçmiştim. Geldik giyindik boşver dedim.
Tabi ela bana sardı malum kimse yok. Ama son günlerde diğer yeğenimle aşırı tv izleme vardı. Bu beni rahatsız etti. Gün boyu tv ne ya. Engellemeye çalışıyorum ee onu görüp ela da televizyona kilitleniyor. Kız yeğenimle gün geldi oyun kurdular gün geldş ödev yaptılar. Az izlediler.
Bu akşam da gelince tv açacaktı izin vermedim. Getirdi etkinlik kitaplarını onları yaptık. Eşim geldi uyudu.sonra ne yesek derken mantıya karar verdik. Ben markete indim yoğurt aldım. O da mantıyı pişirdi.
Öyle kaldık bizbize. Akşam kardeşlerle telefonda toplu konuşma yaptık. Annemin biraz karaciğer enzimleri yükselmiş.ağrısı olmuş. Geçmiş şükür şimdilik.

Ben de parayı nereye harcadım diye hesap yapıyorım da hatırlayamadım. Bir kısmını karttan çektim. Para işte akıp gidiyor o duruma geldik malesef.

düzenli kadınlara bayılıyorum
keşke ben de hayatıma net bir düzen getirsem artik

Gunaydın
Deprem olmus diyolla hic de duymadık ki ben uykumdan uyanırım duyarım. Kız gec uyudu yine o uykuyla hissetmedik demek yeni dalmisizdir
Kahvaltiyi hazırlayıp pazara cikicam oglene kadar halledim diyorum.
Yemek yapmam lazim gelip.
Eve okadar elimi surmedim ki aksam esim salonu topluyordu artik
Adamda dayanamadi oyuncaklar, yedikleri ictikleri.
Bugün bi toparlıcam
Oglanda hep evde ya bu ara hic düzen yok.
Biri yiyo oteki acikiyo oteki baska bisi istiyor.
Oglan kahve falan yapiyo kendine bardaklar her yerde geziyor.

Dun kendime hic bisi bulamadim.
Ama buklet kabanlar falan iyi düşmüş ben kaliplarini begenmedim.
esim kaban ve spor mont aldi.
1 suvariden kaban begendi 2bintl o icinde kaldı dedim bir dahaki ay da onu aliriz yeni sezondu
Sezon sonu düşer bunlar diyorum satici cocuk gülüyor
Ee öyle ama netten buldum aynisini indirim gördüğü an alırım.
Yemek yedik kiz hem kum hem oyun alanina girdi
Esime kumlu alan bos oyun alanina sokma dedim o ara ben tek basima magza gezdim agladi dedi oyun alaninada sokmus.
Cikinca hep agliyo ki ordanda aglayarak çıktı
O ara sakin sakin gezdim ama iyi geldi.
Eve gelmemiz 22.00 oldu.

Kuru incir kayisi falan yemez mi?Kabak bizimki de mucveri yer sadece

Dusunememistir.
Bizimkiler malum baskasina gelince igne deligini gorur,kendileri olunca onunde pankart ac gormez.
Ben 10 yilda soyleye soyleye ogrettim bazi seyleri.Ama bazen soylesen de canlari isremezse yapmiyorlar

Slm bacimlar
İyi pazarlar
Gelemedim kacgundr.
Dun yemegi corbayi falan koci yapti
Dugun corbasi ve tas kebabi yapmis hey masallahhh
Dun gecen ayki yerden yarim maasim yatti.
Azcik sow yaptim kirayla dogalgazi biraktim eve
Bide ay icinde kocinin karttan arkadasin dogumgunu icin cicek yollamistim.200tl de onu verdm.
Tatli aldim yarim kilo 120 tl,kiza cerez aldim atom ,kaju findik badem seviyor yarim kilo 80 tl de o 200 tl tatlimarda biraktim.
Alyaya kasinti kremi(alerjisi tutuyor cilekli pasta yedi yine bu hafta)125 tlkendime rimel 140 tl
60 tl tutsu bunlar internet alisverislerim dunden beri .
Sabah anneme kahvaltiya gittik.
Donuste bizi dedim avmye birak,130 tl migrosa,75 tl gratise biraktim.
Alya ayicikli kalemle ,unicorn bardak istedi 45 tl ona verdim.
Resmen borclarimin maasi var yani buay
Simdi bu hafta,burdan yarim maasimi alcm.
Onla yarim altin planim var,ustunu ay icinde kullanirim.
Kirami dogalgazimi odemisim yani
Bugun tavuklu pilav yaptik yedik.
Ama ilk kez yemek yaktim ,barbie oynarken asaplarim bozuk
Taze fasulye yapmistim oynarken unuttuk yandi
Kendi kendime triplendim yapmiyorm yemek dedim
Alya sut istedi,kendime de kahve yaptm koydm kenara,sen elim carpCocigun yatak kahve oldu butun onu sildim bide
Var bi dolasan basimda bu aksm

Cok gecmis olsun cnm.

Benim de ruh halim nanay.Yani yagmurdan kacarken doluya tutuldm gibi oldu.Ben boyle yogunluk gormedim
Yeminle robot gibiyiz.
Bide taktilar kafayi bana,sen burda yonetimi ele alacksin diye.
Elemanlar 95 -2000 arasi dolumlilar
Kafalar bes karis havada,bissy soyle arkani don unutuyolar.
Yani dedim ben ugrasamam dolayli yoldan.
Yapar isimi cikarim.
Evde 3,5 yas ergeni,iste Z kusagi.
Takar huniyi Gezerim artik.
Cuma cikista bi is vardi saat 19.00 de ciktim olsun diye.
Adamin kk cekim yapmadi,bolge mudurlugune ulastim,kadin saolsun evden baglandi gece 12 de denedi.
Musteri cmrtsi kart vereyim demis,bizim eleman ne dese?Abi bugun cmrttsi pazartesi deneriz demis kapamis konuyu
X cigim dedim gece 12 de denenmis cmrtsi denenmesi mi sacma geldi sana dedim (boyle de kibarim yalniz djjdjd)Yani Z kusagi cidden farkli calisiyo kafalar.
O yuzden ben almiyim valla.
Bahsetigim isler yurtdisina giris yapan isler bide,adam orda ceza yese ki yer,bende patlar

Aslan burcunda dolunay varmış bugün.bu ay beklenmedik olaylara hazır olun diyordu. İyi kötü olaylar. Sana kötüsü denk gelmiş.sana da geçmiş olsun.

Ben o saatlerde uyanmıştım. Ama hiç farketmedim. Bizim evde deprem bugün oluyor. Fırtınadan lambalar sürekli sallanıyor. Vuuu rüzgar cam açılmıyor.
Perdeler sallanıyordu hala da sallanıyor.
Okullar da yarın tatilmiş. Zaten gidilmez bence de tehlikeli.

selam kızlar

Gece mesaisi yaptık bugün bebişle resmen uyumamak için direndi zıpır giibi ev içinde koşturuyo
Ay hiç enerjiside bitmiyo maşallah .
Bugün eşimi markete yolladım yollamaz olaydım kabak al diyete başlıycam dedim
5 kabak almış 45 tl ödemiş Fiyatına bakmadım. Alırken ne kadar pahalıymış ya bu kabak diyo beni bi gülme aldı şaka yapıyo sandım tabi Görünce ben şok bide demezmi sen 5 tane al dedin bende aldım diye
Ev ekonomisi allahtan bende sana kalsak kesin batmıştık dedim
Bugün xiomia airfry siparişi verdim o furyaya bende katıldım memmun olurum inşallah
Kız kardeşim almıştı orda kızartma yeyince tamam dedim O kabakları orda pişircem artık
Kolay begenen biri değlim uzun zamandır bekletiyordum almamak için ama karar verdim
Gelsin heycanlıyım şimdiden
Girip çıkıp eşime teşekkür ediyorum işimizi kolaylaştıran şeyleri severiz değilmi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…