- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Benimki de arada sıkmıyor sınra yeniden sıktırıyorum sıkıyor.belli gidici. Deli gibi ses yapıyor. İnşallah idare etsin diye dua ediyorum. Zaten emekli de olamıyorum
Bu arada yazdımmı bilmiyorum doğum borçlanmamı ödedim. Son gün 31 ocaktı. Herkes ödedi. Hooop 1 şubatta gün arttırıldı.
Sigorta başlangıcım da yapıldı. Allah kerim artık. 2 yıl daha eklendi emekliliğimize gözümüz aydın.
Gecmiş olsunKızlar selam
Sabah duydum haberi. Annemle babam maraşta bu akşam döneceklerdi.
Malesef kaç gündür annemin karaciğer enzimleri yükseliyor.çünkü safra kesesi yok. İltihap oluşmuş.
Nişan için oraya gitmişlerdi. Kardeşimle bizim gelin bana geldi biliyırsunuz. Annemler orada kalmıştı. Otobüsler iptal uçaklar iptal. Ulaşım sıfır. Yıkıntı çok. Ulaşmak çok çok zor. Tekrar tekrar 7.5 şiddeti oluyor.
Annemin ağrısı gece tekrarlamış. Dün akşam konuştuk iyiydi.ufak bir Ameliyat yapacaktı doktor. Bursada asıl doktoru ama ağrıdan dönemediler.
Üstüne bir de deprem. Valla sürekli haber almaya çalışıyoruz. Orada kuzenlerim de var. Şimdilik kayıp yok. Ama kuzenimin evi çatlamış. Eşyalar yığılmış. Etrafında müstakil evler yıkılmış. Hep dışarıdalar. Biran önce dönsünler diye bekliyoruz. Kuzenime de dedim çıkın gelin. Soğukta sokakta yazık. Eşim daha dün evdeki lambalar rüzgardan sallanıyor dediğim de demişti: bu havada deprem olsa Allah korusun çol kötü olur diye.
Yollarda kapanmış. Ablam patronuna söyledi bakalım bir çıkar yolu bulunurmu bilmiyorum. En azından annemi alsalar başka hastaneye götürülse kadın ağrıdan kıvranmaz.
Kötü oldu yaa. Keşke erken dönselerdi. Heryerde kar yağacak deniliyor. Üstste geldi inşallah daha beteri olmaz.
Çok sağol canım. Nihayet haber alabildik net. Bugün arabada uyuyacaklarmış. Bir kısmı da çadırda. Kuzenimin eşi ile eşim konuştu. Fabrikalar bile hasar görmüş. Su ekmek bulamıyorlarmış. Yollar çok kötüymüş. Çıkılamıyor. Felaket ya.Gecmiş olsun
Rabbim yardım etsin çok kötü heryer çok üzüldüm
Çok geçmiş olsunKızlar selam
Malesef kaç gündür annemin karaciğer enzimleri yükseliyor.çünkü safra kesesi yok. İltihap oluşmuş.
Nişan için oraya gitmişlerdi. Kardeşimle bizim gelin bana geldi biliyırsunuz. Annemler orada kalmıştı. Otobüsler iptal uçaklar iptal. Ulaşım sıfır. Yıkıntı çok. Ulaşmak çok çok zor. Tekrar tekrar 7.5 şiddeti oluyor.
Annemin ağrısı gece tekrarlamış. Dün akşam konuştuk iyiydi.ufak bir Ameliyat yapacaktı doktor. Bursada asıl doktoru ama ağrıdan dönemediler.
Üstüne bir de deprem. Valla sürekli haber almaya çalışıyoruz. Orada kuzenlerim de var. Şimdilik kayıp yok. Ama kuzenimin evi çatlamış. Eşyalar yığılmış. Etrafında müstakil evler yıkılmış. Hep dışarıdalar. Biran önce dönsünler diye bekliyoruz. Kuzenime de dedim çıkın gelin. Soğukta sokakta yazık. Eşim daha dün evdeki lambalar rüzgardan sallanıyor dediğim de demişti: bu havada deprem olsa Allah korusun çol kötü olur diye.
Yollarda kapanmış. Ablam patronuna söyledi bakalım bir çıkar yolu bulunurmu bilmiyorum. En azından annemi alsalar başka hastaneye götürülse kadın ağrıdan kıvranmaz.
Kötü oldu yaa. Keşke erken dönselerdi. Heryerde kar yağacak deniliyor. Üstste geldi inşallah daha beteri olmaz.
Hayırlı olsun güle güle kullan canım. Ben de bugün mutfağı önce dyson v15 modeldi eşimin aldığı onunla süpürdüm.hemen ardından robotu gönderdim. Robotta bişey çıkmadı. Tüm evi de önce onu sonra diğerini şeklinde deneyip hangisi iyi diye test etmeyi düşünüyorum. Yarın önce robot sonra dyson. Bakalım yarışıyorlar. Ama daha koltuk değiştirmedim. Halı da almadım. Eşim süpürgelere yığınla para harcıyor. Ne olcezz bakalım :)selam kızlar
Gece mesaisi yaptık bugün bebişle resmenuyumamak için direndi zıpır giibi ev içinde koşturuyo
Ay hiç enerjiside bitmiyo maşallah .
Bugün eşimi markete yolladım yollamaz olaydımkabak al diyete başlıycam dedim
5 kabak almış 45 tl ödemişFiyatına bakmadım. Alırken ne kadar pahalıymış ya bu kabak diyo beni bi gülme aldı şaka yapıyo sandım tabi Görünce ben şok bide demezmi sen 5 tane al dedin bende aldım diye
Ev ekonomisi allahtan bende sana kalsak kesin batmıştık dedim
Bugün xiomia airfry siparişi verdimo furyaya bende katıldım memmun olurum inşallah
Kız kardeşim almıştı orda kızartma yeyince tamam dedimO kabakları orda pişircem artık
Kolay begenen biri değlim uzun zamandır bekletiyordum almamak için ama karar verdim
Gelsin heycanlıyım şimdiden
Girip çıkıp eşime teşekkür ediyorumişimizi kolaylaştıran şeyleri severiz değilmi ama
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Allah yardim etsin cnmÇok sağol canım. Nihayet haber alabildik net. Bugün arabada uyuyacaklarmış. Bir kısmı da çadırda. Kuzenimin eşi ile eşim konuştu. Fabrikalar bile hasar görmüş. Su ekmek bulamıyorlarmış. Yollar çok kötüymüş. Çıkılamıyor. Felaket ya.
Sabahtan bu yana başım çatladı. Çok üzüldüm. Kaç il çok kötü bir deprem.
Ela az bir kartopu deyip durdu. İndik aşağı 5 dk duramadık. Rüzgar uçuruyordu. Evdeki lambalar sallanması bitmedi.
Allah daha beterinden korusun tabi.
5 dk duramadık. Markete uğradım geldim.
Guzel gunlerde kullanınselam kızlar
Gece mesaisi yaptık bugün bebişle resmenuyumamak için direndi zıpır giibi ev içinde koşturuyo
Ay hiç enerjiside bitmiyo maşallah .
Bugün eşimi markete yolladım yollamaz olaydımkabak al diyete başlıycam dedim
5 kabak almış 45 tl ödemişFiyatına bakmadım. Alırken ne kadar pahalıymış ya bu kabak diyo beni bi gülme aldı şaka yapıyo sandım tabi Görünce ben şok bide demezmi sen 5 tane al dedin bende aldım diye
Ev ekonomisi allahtan bende sana kalsak kesin batmıştık dedim
Bugün xiomia airfry siparişi verdimo furyaya bende katıldım memmun olurum inşallah
Kız kardeşim almıştı orda kızartma yeyince tamam dedimO kabakları orda pişircem artık
Kolay begenen biri değlim uzun zamandır bekletiyordum almamak için ama karar verdim
Gelsin heycanlıyım şimdiden
Girip çıkıp eşime teşekkür ediyorumişimizi kolaylaştıran şeyleri severiz değilmi ama
Buyuk gecmis olsunKızlar selam
Hiç o yarışa girme tabi ki dyson kazanırHayırlı olsun güle güle kullan canım. Ben de bugün mutfağı önce dyson v15 modeldi eşimin aldığı onunla süpürdüm.hemen ardından robotu gönderdim. Robotta bişey çıkmadı. Tüm evi de önce onu sonra diğerini şeklinde deneyip hangisi iyi diye test etmeyi düşünüyorum. Yarın önce robot sonra dyson. Bakalım yarışıyorlar. Ama daha koltuk değiştirmedim. Halı da almadım. Eşim süpürgelere yığınla para harcıyor. Ne olcezz bakalım :)
Keşke onlara yardım edebilsek bi sıcak yemek yrmek aş yardım yapabilsek eşimle yardım yaptık imkan olsada fazlasını yapabilsem keşkeÇok üzgünüm kızlar çokkİçim yanıyor Habeleri izledikçe içim paramparça Rabbim yardımm etsin oradaki vatandaşlarımıza içim acıyor
Aynı şeyleri yaşıyoruz baby. Aynı sorular aynı cevaplar. Bitsin bu. Aynı Savaş gibi. Orada rehin kaldılar. Kaçış yok. Böyle çaresizlik çok kötü. Bir açılsa yollar herkes çıkacak ama yollar buz kırık enkazlar çok. İçimiz acıyor.Slm bacimlar
Herkes iyidir ins.Gelemedim.
Bakamiyorm korkudan haberlere
Allah yardimcisi olsun,karda kista sokaklarda kalan insanlarin
Gorumcemin kpder Hatayda,evi catlamis disarda,kizi Adanada ama ulasim yok suan.
Eger ulasim olursa kociyle,eniste gidip alcak Hataya
Benim annemin akrabalar hep Adana Malatya tarafinda.
İyiler sukur ama disardalar.
Surekli haber almaya calisiyorz herkesten.
Nette Hatay yolunu gordm zaten ayrilan kendime gelemedim bi sure.
Alyanin yaninda yattim bugeece,su falan koyduk yanimiza,psikoloji pert.
İnsanlar sogukta,bebekler.
Kardesim 100 battaniye gondermis onun dernek var yardim yaptigi,Allah kabul etsin
Boyle elim kolum bagli oturmak istemiyorm,Adanadaki kuzene yazdim,bi adres verirse elimde ne varsa kargolarim dedim battaniye bot,bi cadira gitse fayda faydadir.
Abla yollar kotu suan ulasim sifir ben yazarim sana acilirsa dedi.
Oyle iste ise giderken bile evde aklim
Robot biraz halı kenarlarına atıyır bazen. Ama zahmetsiz. Evde bir de thomas var ilk evlendiğömden kalan. Sanki evim çok temiz gibi üç süpürge :)Hiç o yarışa girme tabi ki dyson kazanırrobot süpürge zahmetsiz günlük temizlik için, dysonla yarılamaz Robotu her gün düzenli çift süpürme çalıştırırsan o da baya iyi çekiyor pek bir şey kalmıyor o zaman
Para olsa bile harcayamıyorlar şuan.Keşke onlara yardım edebilsek bi sıcak yemek yrmek aş yardım yapabilsek eşimle yardım yaptık imkan olsada fazlasını yapabilsem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?