Küçük Düşün Büyük Olsun!

Herkese selam.. Yine bu sabah çok kötü bir deprem haberiyle uyandık..Tüm ülkemize çok büyük geçmiş olsun..
Rabbim bir daha yaşatmasın.. Umarım o illerde yaşayan arkadaşlarımız ve tüm kardeşlerimiz iyidir.. az bir can kaybıyla atlatırız inşallah.OFF OFFF artık bu dünyanın tadıda tuzuda kalmadı.. Rabbim bir daha yaşatmasın

Kızlar selam
Sabah duydum haberi. Annemle babam maraşta bu akşam döneceklerdi.
Malesef kaç gündür annemin karaciğer enzimleri yükseliyor.çünkü safra kesesi yok. İltihap oluşmuş.
Nişan için oraya gitmişlerdi. Kardeşimle bizim gelin bana geldi biliyırsunuz. Annemler orada kalmıştı. Otobüsler iptal uçaklar iptal. Ulaşım sıfır. Yıkıntı çok. Ulaşmak çok çok zor. Tekrar tekrar 7.5 şiddeti oluyor.
Annemin ağrısı gece tekrarlamış. Dün akşam konuştuk iyiydi.ufak bir Ameliyat yapacaktı doktor. Bursada asıl doktoru ama ağrıdan dönemediler.
Üstüne bir de deprem. Valla sürekli haber almaya çalışıyoruz. Orada kuzenlerim de var. Şimdilik kayıp yok. Ama kuzenimin evi çatlamış. Eşyalar yığılmış. Etrafında müstakil evler yıkılmış. Hep dışarıdalar. Biran önce dönsünler diye bekliyoruz. Kuzenime de dedim çıkın gelin. Soğukta sokakta yazık. Eşim daha dün evdeki lambalar rüzgardan sallanıyor dediğim de demişti: bu havada deprem olsa Allah korusun çol kötü olur diye.
Yollarda kapanmış. Ablam patronuna söyledi bakalım bir çıkar yolu bulunurmu bilmiyorum. En azından annemi alsalar başka hastaneye götürülse kadın ağrıdan kıvranmaz.
Kötü oldu yaa. Keşke erken dönselerdi. Heryerde kar yağacak deniliyor. Üstste geldi inşallah daha beteri olmaz.

Gecmiş olsun
Rabbim yardım etsin çok kötü heryer çok üzüldüm

Gecmiş olsun
Rabbim yardım etsin çok kötü heryer çok üzüldüm
Çok sağol canım. Nihayet haber alabildik net. Bugün arabada uyuyacaklarmış. Bir kısmı da çadırda. Kuzenimin eşi ile eşim konuştu. Fabrikalar bile hasar görmüş. Su ekmek bulamıyorlarmış. Yollar çok kötüymüş. Çıkılamıyor. Felaket ya.
Sabahtan bu yana başım çatladı. Çok üzüldüm. Kaç il çok kötü bir deprem.
Ela az bir kartopu deyip durdu. İndik aşağı 5 dk duramadık. Rüzgar uçuruyordu. Evdeki lambalar sallanması bitmedi.
Allah daha beterinden korusun tabi.
5 dk duramadık. Markete uğradım geldim.

Çok geçmiş olsun

Hayırlı olsun güle güle kullan canım. Ben de bugün mutfağı önce dyson v15 modeldi eşimin aldığı onunla süpürdüm.hemen ardından robotu gönderdim. Robotta bişey çıkmadı. Tüm evi de önce onu sonra diğerini şeklinde deneyip hangisi iyi diye test etmeyi düşünüyorum. Yarın önce robot sonra dyson. Bakalım yarışıyorlar. Ama daha koltuk değiştirmedim. Halı da almadım. Eşim süpürgelere yığınla para harcıyor. Ne olcezz bakalım :)

Allah yardim etsin cnm

Slm bacimlar
Herkes iyidir ins.Gelemedim.
Bakamiyorm korkudan haberlere
Allah yardimcisi olsun,karda kista sokaklarda kalan insanlarin
Gorumcemin kpder Hatayda,evi catlamis disarda,kizi Adanada ama ulasim yok suan.
Eger ulasim olursa kociyle,eniste gidip alcak Hataya
Benim annemin akrabalar hep Adana Malatya tarafinda.
İyiler sukur ama disardalar.
Surekli haber almaya calisiyorz herkesten.
Nette Hatay yolunu gordm zaten ayrilan kendime gelemedim bi sure.
Alyanin yaninda yattim bugeece,su falan koyduk yanimiza,psikoloji pert.
İnsanlar sogukta,bebekler.
Kardesim 100 battaniye gondermis onun dernek var yardim yaptigi,Allah kabul etsin
Boyle elim kolum bagli oturmak istemiyorm,Adanadaki kuzene yazdim,bi adres verirse elimde ne varsa kargolarim dedim battaniye bot,bi cadira gitse fayda faydadir.
Abla yollar kotu suan ulasim sifir ben yazarim sana acilirsa dedi.
Oyle iste ise giderken bile evde aklim

Guzel gunlerde kullanın
Bence memnun kalacaksın tmm bir yagda kizartma tadı degil ama bence en iyisi
Ben patlicam kabak biber falan karisikda kizartiyorum seviyorum.

Buyuk gecmis olsun
Allah herkesin yardimcisi olsun

Gunaydın
Izliyorum agliyorum izliyorum agliyorum.
Allahim canli canli ölüyor bazilari ulasilamadigindan sen yardım et Yarabbim.
Serenozguntunc antakyada yasiyor evin icini atmis baya kötü ya
Yikilmamış olduguna sukretmelik bir yıkım olmus
Kayinpederinin evi tamamen yıkılmış falan.
Kendi kendilerine ceset cikaran yardim istemek icin video atanlara denk geldim instada yürek dayanmıyor.
Soguk bir tarafdan sen kolaylastir Allahım.

Hiç o yarışa girme tabi ki dyson kazanır robot süpürge zahmetsiz günlük temizlik için, dysonla yarılamaz Robotu her gün düzenli çift süpürme çalıştırırsan o da baya iyi çekiyor pek bir şey kalmıyor o zaman

Benimde kaynana geldi neymiş efendim doğalgaz dan kar edecekmiş
Sanki biz evde otururken su yanıyo ya otururum evimde ne işin var valla hersene kıs aynı şeyi yapıyo sinir oluyorum
Ben yatak odasını bile yakmıyordum düşünün evinde oturamıyo hanım rahatına düşkün

Çok üzgünüm kızlar çokkİçim yanıyorHabeleri izledikçe içim paramparçaRabbim yardımm etsin oradaki vatandaşlarımızaiçim acıyor
Keşke onlara yardım edebilsek bi sıcak yemek yrmek aş yardım yapabilsek eşimle yardım yaptık imkan olsada fazlasını yapabilsem keşke

Aynı şeyleri yaşıyoruz baby. Aynı sorular aynı cevaplar. Bitsin bu. Aynı Savaş gibi. Orada rehin kaldılar. Kaçış yok. Böyle çaresizlik çok kötü. Bir açılsa yollar herkes çıkacak ama yollar buz kırık enkazlar çok. İçimiz acıyor.
İki gündür kafam sersem gibi.
Kardeşim maraştan dondurma getirmişti ağzıma bile koyasım yok. Yemek bile yiyesim yok. Kızı da boşladım biraz işte yine de elimden geldiğince ilgilemeye çalılıyorum. Biraz kemdimi toparlamam lazım. Bu deprem çok etkiledi. Onca insan çok üzücü

Robot biraz halı kenarlarına atıyır bazen. Ama zahmetsiz. Evde bir de thomas var ilk evlendiğömden kalan. Sanki evim çok temiz gibi üç süpürge :)
He bir de eski yöntem gırgırım var.
Yine de evde kırıntı döküntü eksik olmuyor.
Bugün de yastıktan çıkardığım poşete koyduğum silikon elyafları odada halının üzerine savurmuş.

İyi geceler kızlar.
Bugün de yine aynı telaş haberleşmeler. Çözüm aramalar.
Arkadaş uğrayacaktı bana. Aşağı indik elayla.kartopu oynadı çocuklar.
Sonra eve çıktık.
Biraz oturduk. Allahım çok soğuktu dışarısı.yardım et dışarda kalanlara diye dua ettik.
Annemin videosu geldi çok sevindim.
Evde tüple bulduklarıyla yemek yapıyorlardı. Ağrısını da unuttu. Ama seslerini duyamadım hiç. Hep arıyorım ulaşılamıyor. Ulaşan yazıyor.
Bugün bir de deprem bölgesinde sevgi evlerinde kalan çocukları istanbula getirecekleri ve kısa süreliğine koruyucu ailelik yapanlarda misafir edileceğini yazmışlar. Bem de hemen aradım sordum. Evlat edinen ailelere de veriliyormuş.ama öncelik koruyucu ailenin.
Çünkü kurumda tüm dosya bilgilerimiz var.
Çok istedim bir çocuğa sıcacık ev olsun sıcacık yemek vereyim. Eşime açtım konuyu. Yorgun düşüyorsun yapabilirmisin ayrıca okul konusu var onu bırakma alma vs dedi. Bir de gidecek sen üzüleceksin o üzülecek iyi düşün dedi. Ama yine de sen daha iyi bilirsin dedi.
Elaya sordum istemiyorum dedi bir de üstüne kedi istiyorum diye ağlandı. Evde kedi tırmık tahtası kediye yatak mama yaptı oyuncak kedisinin ismini güneş koydu.
İki çocuk asla istemedim hep de dile getirdim. Ama bir süreliğine yaralarına ilaç olsam. Sürekli de kalsa sorun yok. Çok hassasım bu konuda. Bir sarılmak sevgi vermek...
Tabi çocuk zor iş. Ama duygusal hassas yönüm anne babası olmayan çocuklar.
İlgilenen kişiye bildirdim durumu. Listeye yazalım ama son kısmına dedi. Yani önemli sonuçta Elanın ve o çocuğun psikolojisini kötü etkilememeli.
Zaten desteğe ihtiyaçları var.
Okula da sordum. Misafir öğrenci alıyorlarmı diye. Öğretmen yarın dönüş yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…