- 21 Ağustos 2015
- 32.119
- 97.474
- 598
- 38
inşallahGuzel gunlerde kullanın
Bence memnun kalacaksın tmm bir yagda kizartma tadı degil ama bence en iyisi
Ben patlicam kabak biber falan karisikda kizartiyorum seviyorum.
Bu seferkinin derinligi 7km imisSürekli uyanıyorumev sallancakmış gibi geliyor orda olanların halini daha kötü ya
Rabbim dayanma kuvveti versin
ülkece çok büyük sınavdan geçiyoruz
kuzenim hatayda görevli asker
Hatay yok oldu bitti diyor tek ulaşım helikopterle şuan yollar hep yarılmış onların evleri yan yatmış 1-2 kat çökmüş sağlar şükür ama eşi 2 cocuguyla kendini zor atmış dışarıya
Bir video gördüm yolu çekmişler deprem olurken allahım allahım
Yer o arabalar agaçlar beşik gibi sallanıyordu
Rabbim yardımcımız olsun
Aynen öyle afad dan destek yolladık rabbim yardımcıları olsun yağmayan insanlara fırsat vermesin rabbimPara olsa bile harcayamıyorlar şuan.
Ama evsiz kalanlara gidiyot destekler.
Citl benim elanın odasında yatma olayımda geçtiğimiz yıllardaki depremlerden oldu. Hep aklım kalıyordu. Şimdi hepten yalnız yatıramsm sanki ya.Aynen öyle afad dan destek yolladık rabbim yardımcıları olsun yağmayan insanlara fırsat vermesin rabbim
İnş gecer
Çocuklarda kokrtu deprem olacak diye yanınızda yatırıyoruz kokrkuyorlarlar
Ordaki çocuklar rabbim yardım etsin kol kanat versin inş
Valla lellim burada deprem için dayanıklı evler bile yokki. Çocuklara eğitim insanlara deprem anı eğitimi vs vs hiçbiri yok. Sonrasında ne verebilirler.çok duyarsızlık.Selam
Yagmalamalar malesef ki yine oluyormus bu sebeple afad, ahbap, kizilay vs kordine olmadan yollamayın diyorlar.
Yolda baska tıra aktarma yapıyorlarmıs Haluk Levent acikladı
Allah kahretsin bu insanları.
Bir de cok amatörce calisiyorlar.
Göçük altindan cikariyorlar ustune ortecek bisi yokmu diye herkes birbirine soruyor hayır okadar yardim gidiyor hazır etmiyormusunuz?
Ülkece bilinclenmek lazım artık.
Bu ekipler icin ayrica para egitim vs ayırmak lazım.
Cogu insan malesef yardim gitmediginden zaman kaybından öldü bence.
Bi sivil vardi kendi kendimize ceset çıkıyoruz afad yok umke yok kimse yok diye isyan ediyordu.
Tabi sıcak evlerimizde bize söylemesi kolay ama organize olunması gerekli bu tür olaylarda.
Hız, süre cok onemli.
Surekli haberler acik sabah agla aksam agla atağım gelecek diye korkuyorum.
Yürek dayanmıyor
İyi diyelim ama hiç hayattan tat alamıyorım bugünlerde.Kızlar hepiniz iyi misiniz
Ahhh diyorum içim canım yanıyor.. böyle okudukça da duydukça da içim daha da parçalanıyorSelam,
Bir yorgun gün daha.kaç gündür düşünüp üzülmek dün geceden bu yana sırtımda kaburga altına vuran bir ağrım var. Kendimi çok sıktım galiba biraz daha az düşüneyim diye söz verdim kendime.ama zor. Başaramadım.
Tv açmıyorum Ela da izliyot etkisinde kalmasın görmesin istiyorum.
O çizgi film izliyot televizyondan.
Bugün maraştaki teyzemle konuştum. Sonra kuzenimle konuştum. Konuşurken ağlama başlıyor tabi. Evleri çatlamış hep. İş zaten bitti. Hayat bitti burada diyorlar. Öyle çok umutsuzlarki.çocuklar soğuktan hasta olmuş.haklılar çünkü o şehrin toparlanması çoook uzun sürer. Ben de dedim kuzenime üzülme olmazsa başka şehirde yaşarsınız bir mesleğin var yaparsın. Eşin işe girer. Eşinin işyeri de yıkılmış. Patronunun evi yıkılmış.
Bitikler.
Bugün Kardeşim Bursadaki iki erkek kuzenim belediyeden tanıdığımızdan izin çıkarttılar üç araba eşya gıda ihtiyaç yüklediler. Annemi babamı kuzenlerimi ve gelmek isteyen araba yettiği kadar insanları getirecekler.
Ablam benzini ben karşılayayım dedi. Para gönderdi. Ama şimdilik onlar benzin koymuş arabaya. O parada gelince ihtiyaçlarına harcanacak.
Ben de destek olmak istiyorum. Eşimle de konuştuk elimizden geleni yapacağız. Bana da gelin dedim. Çocuklar ürküyormuş.
BiraZ kafaları dağılır. Sıcak ev sıcak yemek.
Yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum.
Kuzenim benim hastalığımda iki çocukla geldi düğün için beni hazırladı hiç unutamam iyiliğini de.
Öyle çaresizlikki. Evin var ama olsa da faydası yok. Satamazsınki satıp başka şehre gidesin.
İnsanın kesinlikle kenarda parası olmalı. Böyle durumda para yok iş yok açıkta kalmak çok kötü. İki kuzenimde ev borcu ödüyordu.
Eşim dedi ne kadar yardım yapalım göndereyim. Ben de dedim bir gelsinler. İhtiyaç oldukça göndeririz.
Evlerde sırayla kalırlar.
Bana da gelirler sonraları. Bir süre öyle geçer gider.
Benimkilerden aynı korktular ya burda olursa yanımdan ayırmıyorumCitl benim elanın odasında yatma olayımda geçtiğimiz yıllardaki depremlerden oldu. Hep aklım kalıyordu. Şimdi hepten yalnız yatıramsm sanki ya.
Kuzenim anlattı o gün kızı hastaymış. Onun için hepsi oturma odasında yatmışlar.
Çocuk odasında yatsalar mümkün değil koşup yetişemezdim o an diyor. Yatak odasınjn kapı da açılmamış.kilitlenmiş.
Bugün eşi çocuklara kıyafet almaya eve gitmiş. Zaten dolap depremde yıkılmış. İki parça kıyafet alıp çıkmış. Çünkü o an yine sallantı olmuş.
Keşke ama çocukların güvenliği için sadece koruyucu ailelik yapmış ve evlat edinmiş ailelere vereceklermiş. Çünkü kurumda dosya bilgilerimiz mevcut. Çooook işlemden geçtik. 10 ay sürdü işlemler görüşmeler. Şartları daha da zorlaşmış.Benimkilerden aynı korktular ya burda olursa yanımdan ayırmıyorumya o çocuklar annesiz babasız
Keşke yanmıza koruyucu alabilsek o çocukları verseler rabbim yardım etsin
Bi nebze rahat olur çocuklarKeşke ama çocukların güvenliği için sadece koruyucu ailelik yapmış ve evlat edinmiş ailelere vereceklermiş. Çünkü kurumda dosya bilgilerimiz mevcut. Çooook işlemden geçtik. 10 ay sürdü işlemler görüşmeler. Şartları daha da zorlaşmış.
Duyduğum bilgi böyle. Zaten onay alıp sırada bekleyen çok aile varmış onlara öncelik verilecekmiş.bana da sıra gelmez.
Önemli olan sıcak ev sevgi sıcak yemek.bir süreliğine de olsa güzel birşey. Ben ya da başka aile farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?