Küçük Düşün Büyük Olsun!

bu arada is degistirdim ve daha uzaga gidiyorum haliyle daha yorgun geliyorum ama buranin da maasi daha iyi. insallah bu sefer guzel birikimler yapmak istiyorum, esim de eyt li olacak bakalim. biraz toparlariz diye dusunuyoruz
Yeni işin hayırlı olsun.
İnşallsh hep sevdiğin iş olur.
Bu ara depremden dolayı biliyorsun bizim buralar gündemde. Sürekli buranın inşaatı yapılırken burada duran çalışan evi sıfırdan alanlar yorumlarını yapıyor. Senin eşin de biliyordur bizim siteyi. Onun yorumları ne acaba. Temel atılması iki sene sürdü diyenler var. Ama bizim sizin zeminler için sağlam değil diyorlar fakat zaten temel niye öyle atılmış tabiki zemini sağlamlaştırmak için diye düşündüm ben. Senin yorumun ne

Selaaaaam
Kızı bıraktım geldim. Sabah arkadaş uğradı Elaya hediye almış onu bırakmaya.
Kahvaltı yeni bitmişti. Biraz oturduk çay içtik. Otururken zaman geçmiş. Hızlıca hazırladım çıktık. Biraz sonra işlere girişirim. Yemeği yaparım. Yapabildiğim kadar işi de yapar toparlarım. Günlük rutin işler.

cok sagol canim
sizin site 1 miydi 2 mi? esimle konusiyim aksam ne biliyomus.
radye temel mi acaba biliyo musun?

Hep aciliyetine göre sıralarım alinacaklar, odenecekler, acil olanlar, acileyeti olmayanlar vs vs
Telf. Not deft. Sayfasini bi gorsen
Giyeceklerimin kombinlerini bile yazarım bir yere gideceksem önceden oraya.
Esya alacaksam önce acil olanlar sonra siratla almak istediklerimi sirasina göre not alirim.
Eksik listelerim hep ordadir aldikca silerim.
Mesela bu yaz icin
Beyaz sneaker, 3 tshrt, yazlik pant, eğer icime sinerse 1 de etek ve elbise yazdim (etek elbise en sonda) alinca silerim.

Ramazan icin , sahur icin menülerimi bile yazarim neler yapabilirim diye sonra ramazanda okurum (o an dusunuyorum hep napcam diye) ordan menü secer yaparım.
Benim not bölümü fena her telden

Su emeklilik olsaydi onunla ataları almaya baslayacaktim nasip, olsun gec olsun sağlık olsun alınır.

Inan bende evlendigimden beri hep borc oduyoruZ.
Geneldede adaba borcu
Cunku bitiyor tam borc ohh dicem basliyor esim araba aranmaya.
7 bin tl lik tiposu vardi evlendigimizde böyle odeye odeye çok şükür.
O da birikim napalım.

Selammm
Sabah esimin pesine 3 cam sildim
Benim rutin camlar salon ve mutfak diger 3lüyü sık silmiyorum.
Balkonu temizledim çiçeklerimi topragini falan havalandirdim
Mutfagi topladim
Oglanin sinavi vardi kizin kahvalti fasli falan derken evi süpürdüm.
Fritozde kanat yapıcam, dünden sarma var salata falan bu aksamda böyle olsun.

Bazanin altini dokucem cesaret gelmedi daha
Kizin yazliklara bi bakmam lazım olacaklarmi olmayacaklarmi
Onu halledimde sirayla oglaninkiler eşimin eksikleri sirayla alınacaklara bakmam lazım.
Kendiminkiyle kızınkiler oncelik

cok sagol canim
sizin site 1 miydi 2 mi? esimle konusiyim aksam ne biliyomus.
radye temel mi acaba biliyo musun?
2 deyiz biz canım.Radye temel.Fore kazık. 30 metre sadece temel. 10 metre otopark 2 kat. 80 metrede bina uzunluğuymuş.fırtınada sallanıyoruz işte :)
Perde beton matkapla zor deliniyor bazı kısımları delemiyoruz.
Bir de 4 blok temeli birbirine bağlı tek temel.
Biz sıfırdan girmediğimiz için bilmiyorum.
Söylenenler bunlar. Yeşil inşaatın sayfasında da yazıyor. Anlayandan dinlemek daha güvenli geliyor bana.

Merhabalar, kız uyudu dinlenme zamanı
Bu ay harcamalı bir ay benim için. Bir tane kendi arkadaşıma bir tane kızımın arkadaşına doğum günü hediyesi aldık. 2 tane çok sevdiğimzi dr umuza ,biri kızımın doktoru, çok ilgili bir dr, tıp bayramı için çiçek siparişi vereceğim. Bir de kuzenimin kızı görevinde yükseldi ona iş tebriği için bir hediye siparişi verdik. Yaklaşık 1400 tl hediyeye gitti bu ay.
Birikim için 2 gram altın ve yazınki tatil planımız için 80 euro aldım..

tip bayramini tamamen unutmusum

Slm bacılar bugün bebeleri dişçiye götürdüm
Oğlanın diş kızında üniv hastanesine sevk ettiler Oraya ada randevu zor nasıl yapcam çözemedim
Kızlar elmalı kurabiye buzluğa pişmemiş atan varmı bende atsam diyorum yapan varsa bi el sallasın bana hazırda olsun diyorum

Bizimde su araba su sıralar sürekli masraf çıkartıyor
Eşimin de canı sıkılıyor suan bende öyle sıkılıyorum yalan yok durduk yere masraf çıkarıyor bilemedik para olsa biraz satardık Allahım bir çıkar yol versin
Herşey üst üste geliyor

O kadar yorgunluğun üstüne grip oldum hastaneye git gel kafam dumanlı

İyi geceler,
Kızı uyuturken ben de sızmışım.
Tabi babası da koltukta sızmış :)
Okuldayken işleri yemekleri hallettim. Okul dönüşünde de banyo yaptırdım.
Saçını kuruturken yemek varmı dedi.. ne oldu acıktınmı dedim. Hayır yemek yapmayacaksan oyun oynayalım diyecektim dedi. Oynarız dedim. Biraz saklambaç oynadık. Saklambaç oynamak bile beni deprem paniğine sokuyor. Neydim ne oldum. Bu defa çok etkiledi. Panikatak olacağım diye korkuyorum. Bazı videolar denk geliyor izlemeyeyim diyorım birden kendimi kaptırıyorum. Allah kimseyi çocuğuyla sınamasın ve hiç bir çocuğu da annesiz bırakmasın.
En hassas olduğum konu.
Neyse eşim geldi yemek yedik. Yemekten sonra da kart oyunları ve puzzle oynadık.
Çocukların hayal dünyasını geliştirecek sorular vardı onları soruyordum Elaya.Bir kural belirleyeceksin ve bütün dünya bu kurala uyacak,sen ne kuralı koyardın diye sordum. Yemek yapmayıp benimle oynaman için yemek yapmama kuralı belirlerdim dedi

Ayy o not defteri benim de kalabalık
Valiz hazırlarken de, misafir geleceği zaman yenilecek ikramların listesi kahvaltıya yapacaklarımın listesi,evde eksiklerin listesi....

Tatil planı yapamadık biz. Baştan baktık fiyatlar bizi şok etti. Geçen yıl iyiki o yere gitmişiz. Bu yıl 45 bin olmuş
Ablam benim eve gelin diyordu. Bodrumda o. Birlikte tekneyle koylara açılırız dedi.geçen yılda konuşmuştuk bunu tabi neye niyet neye kısmet oldu. Hastalığım için gitmek nasipmiş.
Geçen akşam arkadaşlar gelince konuştuk. Datçayı..sonra fiyat sorduk. Sadece kahvaltı dahil hoteller 20 bin.
Bugün bir yerle daha görüşmüş. Üst komşumun gittiği yer 24 bin demiş.
Bu söylediklerim en basit yerler. Datçada koylara gitmeye çok detaylı otele gerek yok dedik ama fiyatlar çok fena.
Öyleeee plan falan yapamadık yani :) sizde planlar ne ?

Ya evet oteller pahalı malesef, ben bu yıl kendi arabamızla küçük bir balkan turu planı yaptım , bakalım inşallah gerçekleştirebiliriz. Kavala, selanik, ohrid, üsküp, belgrad , sofya gibi düşündüm planı. 45 bin gibi bir rakam tutacak benim hesabıma göre, o yüzden euro biriktiriyorum. İnşallah gerçekleştirebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…