- 27 Şubat 2013
- 14.792
- 42.258
- 798
Yeni işin hayırlı olsun.bu arada is degistirdim ve daha uzaga gidiyorum haliyle daha yorgun geliyorum ama buranin da maasi daha iyi. insallah bu sefer guzel birikimler yapmak istiyorum, esim de eyt li olacak bakalim. biraz toparlariz diye dusunuyoruz
cok sagol canimYeni işin hayırlı olsun.
İnşallsh hep sevdiğin iş olur.
Bu ara depremden dolayı biliyorsun bizim buralar gündemde. Sürekli buranın inşaatı yapılırken burada duran çalışan evi sıfırdan alanlar yorumlarını yapıyor. Senin eşin de biliyordur bizim siteyi. Onun yorumları ne acaba. Temel atılması iki sene sürdü diyenler var. Ama bizim sizin zeminler için sağlam değil diyorlar fakat zaten temel niye öyle atılmış tabiki zemini sağlamlaştırmak için diye düşündüm ben. Senin yorumun ne
Lellim ne güzel herşeyi kafanda ayarlamışsın bende planlı yapılan işleri severim önümü görmeyi ve atacağım adımların sağlam olması beni mutlu eder. Borç bana göre hiç bitmeyen bir döngü biz herşeyimizi borçla yaptığımız için bir borç bitiyor biri başlıyor bizde kısır döngü oldu. Aldıklarını da alıcaklarını da güzel günlerde kullan canım.
2 deyiz biz canım.Radye temel.Fore kazık. 30 metre sadece temel. 10 metre otopark 2 kat. 80 metrede bina uzunluğuymuş.fırtınada sallanıyoruz işte :)cok sagol canim
sizin site 1 miydi 2 mi? esimle konusiyim aksam ne biliyomus.
radye temel mi acaba biliyo musun?
saol canim ya toparlar insallah Allah beterinden saklasinK kardespayi geçmiş olsun canım senin kuzuların yakasını birakmadı bu hastalık Allah şifa versin
tip bayramini tamamen unutmusumMerhabalar, kız uyudu dinlenme zamanı
Bu ay harcamalı bir ay benim için. Bir tane kendi arkadaşıma bir tane kızımın arkadaşına doğum günü hediyesi aldık. 2 tane çok sevdiğimzi dr umuza ,biri kızımın doktoru, çok ilgili bir dr, tıp bayramı için çiçek siparişi vereceğim. Bir de kuzenimin kızı görevinde yükseldi ona iş tebriği için bir hediye siparişi verdik. Yaklaşık 1400 tl hediyeye gitti bu ay.
Birikim için 2 gram altın ve yazınki tatil planımız için 80 euro aldım..
Biz sana hatırlatırız ki zamanı gelincetip bayramini tamamen unutmusum
Bizimde su araba su sıralar sürekli masraf çıkartıyor
Hep aciliyetine göre sıralarım alinacaklar, odenecekler, acil olanlar, acileyeti olmayanlar vs vs
Telf. Not deft. Sayfasini bi gorsen
Giyeceklerimin kombinlerini bile yazarım bir yere gideceksem önceden oraya.
Esya alacaksam önce acil olanlar sonra siratla almak istediklerimi sirasina göre not alirim.
Eksik listelerim hep ordadir aldikca silerim.
Mesela bu yaz icin
Beyaz sneaker, 3 tshrt, yazlik pant, eğer icime sinerse 1 de etek ve elbise yazdim (etek elbise en sonda) alinca silerim.
Ramazan icin , sahur icin menülerimi bile yazarim neler yapabilirim diye sonra ramazanda okurum (o an dusunuyorum hep napcam diye) ordan menü secer yaparım.
Benim not bölümü fena her telden
Su emeklilik olsaydi onunla ataları almaya baslayacaktim nasip, olsun gec olsun sağlık olsun alınır.
Inan bende evlendigimden beri hep borc oduyoruZ.
Geneldede adaba borcu
Cunku bitiyor tam borc ohh dicem basliyor esim araba aranmaya.
7 bin tl lik tiposu vardi evlendigimizde böyle odeye odeye çok şükür.
O da birikim napalım.
Ayy o not defteri benim de kalabalık
Hep aciliyetine göre sıralarım alinacaklar, odenecekler, acil olanlar, acileyeti olmayanlar vs vs
Telf. Not deft. Sayfasini bi gorsen
Giyeceklerimin kombinlerini bile yazarım bir yere gideceksem önceden oraya.
Esya alacaksam önce acil olanlar sonra siratla almak istediklerimi sirasina göre not alirim.
Eksik listelerim hep ordadir aldikca silerim.
Mesela bu yaz icin
Beyaz sneaker, 3 tshrt, yazlik pant, eğer icime sinerse 1 de etek ve elbise yazdim (etek elbise en sonda) alinca silerim.
Ramazan icin , sahur icin menülerimi bile yazarim neler yapabilirim diye sonra ramazanda okurum (o an dusunuyorum hep napcam diye) ordan menü secer yaparım.
Benim not bölümü fena her telden
Su emeklilik olsaydi onunla ataları almaya baslayacaktim nasip, olsun gec olsun sağlık olsun alınır.
Inan bende evlendigimden beri hep borc oduyoruZ.
Geneldede adaba borcu
Cunku bitiyor tam borc ohh dicem basliyor esim araba aranmaya.
7 bin tl lik tiposu vardi evlendigimizde böyle odeye odeye çok şükür.
O da birikim napalım.
İnşallah canım. Bugün bol bol Allahın isimlerinden çektim. Namaz da kılamadım. Adet oluyor gibiyim olmuyor gibiyim de :)
Tatil planı yapamadık biz. Baştan baktık fiyatlar bizi şok etti. Geçen yıl iyiki o yere gitmişiz. Bu yıl 45 bin olmuşMerhabalar, kız uyudu dinlenme zamanı
Bu ay harcamalı bir ay benim için. Bir tane kendi arkadaşıma bir tane kızımın arkadaşına doğum günü hediyesi aldık. 2 tane çok sevdiğimzi dr umuza ,biri kızımın doktoru, çok ilgili bir dr, tıp bayramı için çiçek siparişi vereceğim. Bir de kuzenimin kızı görevinde yükseldi ona iş tebriği için bir hediye siparişi verdik. Yaklaşık 1400 tl hediyeye gitti bu ay.
Birikim için 2 gram altın ve yazınki tatil planımız için 80 euro aldım..
Ya evet oteller pahalı malesef, ben bu yıl kendi arabamızla küçük bir balkan turu planı yaptım , bakalım inşallah gerçekleştirebiliriz. Kavala, selanik, ohrid, üsküp, belgrad , sofya gibi düşündüm planı. 45 bin gibi bir rakam tutacak benim hesabıma göre, o yüzden euro biriktiriyorum. İnşallah gerçekleştirebiliriz.Tatil planı yapamadık biz. Baştan baktık fiyatlar bizi şok etti. Geçen yıl iyiki o yere gitmişiz. Bu yıl 45 bin olmuş
Ablam benim eve gelin diyordu. Bodrumda o. Birlikte tekneyle koylara açılırız dedi.geçen yılda konuşmuştuk bunu tabi neye niyet neye kısmet oldu. Hastalığım için gitmek nasipmiş.
Geçen akşam arkadaşlar gelince konuştuk. Datçayı..sonra fiyat sorduk. Sadece kahvaltı dahil hoteller 20 bin.
Bugün bir yerle daha görüşmüş. Üst komşumun gittiği yer 24 bin demiş.
Bu söylediklerim en basit yerler. Datçada koylara gitmeye çok detaylı otele gerek yok dedik ama fiyatlar çok fena.
Öyleeee plan falan yapamadık yani :) sizde planlar ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?