Ya ben cok seviyorumAyy o not defteri benim de kalabalık
Valiz hazırlarken de, misafir geleceği zaman yenilecek ikramların listesi kahvaltıya yapacaklarımın listesi,evde eksiklerin listesi....
Gecen sene gitmedik biz 3 gün kurban öncesi gezmistik o kâr kalmıştı.Tatil planı yapamadık biz. Baştan baktık fiyatlar bizi şok etti. Geçen yıl iyiki o yere gitmişiz. Bu yıl 45 bin olmuş
Ablam benim eve gelin diyordu. Bodrumda o. Birlikte tekneyle koylara açılırız dedi.geçen yılda konuşmuştuk bunu tabi neye niyet neye kısmet oldu. Hastalığım için gitmek nasipmiş.
Geçen akşam arkadaşlar gelince konuştuk. Datçayı..sonra fiyat sorduk. Sadece kahvaltı dahil hoteller 20 bin.
Bugün bir yerle daha görüşmüş. Üst komşumun gittiği yer 24 bin demiş.
Bu söylediklerim en basit yerler. Datçada koylara gitmeye çok detaylı otele gerek yok dedik ama fiyatlar çok fena.
Öyleeee plan falan yapamadık yani :) sizde planlar ne ?
Merhaba gezinirken denk geldim ben çok sevdiğim için baya sık yapıyorum çiğden atınca basık oluyor yarı pişmiş atıyorum ben mesela kek yaptım arkasından hemen onu atıyorum 10 dk pişirip çıkarıyorum poşetliyorum, sonra yiyeceğimiz zaman tekrar fırınlıyorum bana göre en güzeli bu oldu her türünü denemiştim çünküSlm bacılar bugün bebeleri dişçiye götürdüm
Oğlanın diş kızında üniv hastanesine sevk ettiler Oraya ada randevu zor nasıl yapcam çözemedim
Kızlar elmalı kurabiye buzluğa pişmemiş atan varmı bende atsam diyorum yapan varsa bi el sallasın bana hazırda olsun diyorum
Dün benim eşim de bahsediyordu. Arkadaşın eşi gidecek işyeri gönderiyormuş onu umreye. Ama maaşı asgari ücretten yatıyor. :) brüt maaşıMERHABA
tatil diye geçmiş bende bu sene tatil düşünmeyenlenim..
benim hayalim var..
UMRE...
Eşime dedim ki
tatile gitmek yerine umreye gidelim dedim.
tatile ayıracagi parayı umreye ayıralim dedim.
öle düşüncem vardi.
kaç sene gitmesek birikim yapıp gidebiliriz 15 günlüğüne..
inanki çok istiyorum.
yapabilir miyim yapabilirim:)
Çocuğun büyük ise yanina alın gidin oda görsün çocukla umreye giden çok insan var Allah yardim ediyor:)Dün benim eşim de bahsediyordu. Arkadaşın eşi gidecek işyeri gönderiyormuş onu umreye. Ama maaşı asgari ücretten yatıyor. :) brüt maaşı
Bana dedi gidermiyiz biz de. Elayı 6 günlüğüne bıraksak. Yok dedim şuan kimseye bırakamam. Bilmiyorum büyüsün bakarız. Gerçekten okula bırakırken bile aklım hep onda kalıyor. Ne kadar sürer bu tedirginliğim bilmiyorum ama gece kalmaya kimseye bırakamam mecbur kalmadıkça. Ondan dolayı biz onu göre plan yapıyoruz.
Mesela yıllardır karadeniz turunu da yapmadık. Çocukla zor olur diye.
Bereketli olsun lellim.Selamm
Sabah sabah 100tl lik olduk kız market market agladi annemlerde hastaneye gittiler kuzenime
Aldim goturdum markete
500gr cay, 1kg mercimek, ıspanak, kolonya, kizda citi pıtı bisiler aldi 110 falan tuttu.
Int. Mercimek falan baktim 30tl asagi yoktu
Migros sanalda migros marka mercimek 20tl
Ben migrosun baldo pirincinide begeniyorum
2.5kg pirinc yine 1kg mercimek, sehriye, süt, küp şeker, kahve, yogurt falan aldim 251tl burasi
Hepsiburadada 7kg persil 111tl idi gayet iyi anpada bile 140tl falan almıştım 1 aydan fazla oldu
1 tanede yumusatici aldim vernel o da sepette 39.90tl dustu
151tl burası tuttu.
Anpadan alacaktim bunlarida iyi yakaladım
Kaldı siviyag, wc kagidi, yumurta, kahvaltilik falan.
Kahvaltiligi peynirci babadan aliriz haftaya aliriz.
Digerleri icin gideriz belki yine int. Indirim bakıcam yakalarsam gitmem.
1.500tl olup çıkıyoruz o an alacagimiz seylerde indirim olmasa bile digerlerini almisken alalım diyoruz mecbur alıyoruz.
Yine uyguna geliyor böyle kahvaltilik haricinde oduyorduk 1.500tl simdi 1000tl halletmis olurum ben netten indirimle.
Ramazanin yarisini cikaracak sekilde kahvaltilik alırım diger yarisi icinde tekrar aliriz kötü olmasin
Evde pirinc salca cay falan yok saniyordum.
2.5kg paket pirinc varmis salca ve 1kg cay
Sevindim valla
Unutmuşum
Takviye oldu onlara epey almam onlardan
Yemegim yok kizla oglan manti yedi
Kiz uyudu
Oglan test cozuyo
Kiza corba yapim
Köfte patates kizartim aksama yanina makarna
Bugünde bòyle gecistirim
Rabbim aratmasın insAllah olmayan herkese versin.Bereketli olsun lellim.
Ahh o kedi sevdaları. Biz yaşadık o macerayı. 2 yaşındaydı ya. Evde bir de kedimiz vardı. Ben kendimden geçmiştim. Dağınıklığı tüyü.Kedilere her seferinde ac bitir salamlardan alip veriyorduk
Unuttuk.
Bir kac tanede kedi gorduk mahalle aralarinda Alyos diyor ki kedilere size yosis( salamada sosis diyo ama yosis) almayı unuttuk özur dilerim diyoalıcam size diyo sonra bana dönüp alıcaz dimi diyo alicaz diyorum donüp tekrar kediye bak alıcaz tamam mı diyo bekle diyo.
Kediler miyavvv
Anlaşıyorlar konusuyorlar bence bu küçükinsanlar hayvalarla.
Var bi etkilesimleri
Çok sağol cnm. Gören bilen birinden duymak içimi rahatlatıyor. Zaten bu konuda bilginiz var sizin.yedirenk79 canim esimle de konustum sanirim tunel kalipmis orasi, fore kazik da var. yani su durumda gayet iyi duruyor. Allah korusun hepimizi bizim ev icin basvurduk gelip incelenecek. 99 depremi gormus bizim binanin temeli sonra incelenmis saglam cikmis ama insallah yine oyledir
Yazmayı unutmuşum. Tünel kalıptan yatak odada telefonda wifi çekmiyor iki adım öte ya :)yedirenk79 canim esimle de konustum sanirim tunel kalipmis orasi, fore kazik da var. yani su durumda gayet iyi duruyor. Allah korusun hepimizi bizim ev icin basvurduk gelip incelenecek. 99 depremi gormus bizim binanin temeli sonra incelenmis saglam cikmis ama insallah yine oyledir
köfteyi çiğ olarak koyuyorum buzluğa..@citlhic koymadım
Ben buzluga giren pişmiş hic bisi sevmiyorum.
Mecbur börek, pogaca koyuyorum erbaslar icin ama kendim yemem mesela.
Koku yok diyorlar esimde oglumda ama bana kokuyor pismis seyler buzlukdan cikinca.
Ben sevmiyorum
Kurabiye, kek koyan arkadasim vardi ben koymuyorum.
Teyzem cok koyar ama pisirip koyar.
Çiğ bilemedim denemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?