Bizde öyle düşünmüştük ama bizimde 2.5 senemiz var şuan. Esimde en azindan günden düştü diye avutuyor kendini ödedigi askerlik borclanmasi içinAyın 31 inde doğum borçlanması son günüydü ödedik biz. Tabi 5000 güne güvenen ve planını maaş alacağım diye yapıp kredi çeken insanlarda var sonuçta askerlik borçlsnması yapanlarda ödedi. Ertesi gün güüüüm diye gün değişti. Şaşırdımmı tabiki hayır. Benimki 5750 gün. Hayallerime göre seneye emekliydim. Gerçekler de 2.5 yıl sonra. Eşim için birşey değişmedi. O seneye haziranda emekli. Onun günü çok yılı eksik.
esinin hayattaki en buyuk sansi sen olabilirsin citl masallahKandiliniz mübarek olsun
Şu mübarek günde Allah yardım etsin yerin sallanmasını durdursun inş.
Saol lelli
Bizde bugün birde araba bozuldu Bayadır canım sıkıldı eşimin de morali bozuldu
Ah biraz para olsada değiştirsek habire arıza veriyor Allahım çıkar yol versin inş.
İşlerinde çok yoğun sıkıldı iyice oda napcaz bilmem inş tez zamanda olur
Ogün bende temizlik yaparken derin dondurucuda ayıkkadım
Arada temizlemeyi ce dökük yarım kalanlar parça paröa birleştirdim
Baya vişne kayısı var
Bezelye 3 poşey
6 poşet fasulye
6 poşet karnı yarık vaar
2 poşet patlıvan közleme
2 poşet biber özleme kalmıs
Gecen alabalık almıstır nasil olursa oruca yapım
Et var biraz onuda şiş yaparım
Lahana sarma var bir küçük kap
Tereyağ dilimleyip koydum buzluğa
Melemen baya var buzlukta ufak şişe eler koymus tum 330 ml 25 tane filan işte
Baya yemişiz oruçtanbana kolaylık olur hesapladım işte Bayada süre idare etmeliyim diye düşünüyorum
esinin hayattaki en buyuk sansi sen olabilirsin citl masallah
Kız valla yakın olsam senin çocuklara bende yardımcı olmak istersimselam kizlar bugun esim nobetci .oglan yine hasta ben de napayim hunilerle ates takibi yapiyorum . bu ara gece yeme ataklarimdan dolayi 3 kilo aldim yaz gelmeden vermem lazim kesin .bir pantolon iki tisort aldim ben de yaza hazirlik insallah guzel olur iadeyle ugrascak gucum yok bir de
saolasin o guzel dusuncene saglik .masallah diyeyim bolca size
Diyor sen olmasan napardım diye bazen
Kız valla yakın olsam senin çocuklara bende yardımcı olmak istersim
Komsu olsaydım arada dinlendirmek için onlara bakaedım
Kışlık ta hazırlık yapmana yardımcı olurdum
Ben de öyle avutuyorum. Kendimizi avutmaya alıştık ne de olsa.Bizde öyle düşünmüştük ama bizimde 2.5 senemiz var şuan. Esimde en azindan günden düştü diye avutuyor kendini ödedigi askerlik borclanmasi için
Bizim eşimin patronu site için ek bütçe ödemiştik ya onun parasını verdi bir de doğum borçlanması paramı verdi 40790 tl doğum borçlanmam. Boşver demiş geçen borç diye bahsedince eşim.. ama ödemeyi düşünüyor. Tazminattan kestireceğim dedi. Çünkü böyle olunca maaşına istediği zammı yapmayacak belliki. Bir de verdik yaptık olur sonra dedi.Bugun hesap yapiyorduk esimle aklıma geldi.
Biz patrona olan borcuda oduyoruz ayrica krediye ek olarak.
Cok bisi kalmadi sukurler olsun.
3-4 aya bitiririz.
Adam tık çıkardı 100bin verdi arabayı alirken Allah razı olsun ondan.
Bu araba bizi cok salladı aslında ama buna şükür en azindan kâr ettik.
Onun borcu bitince benim altinlarimi almaya baslayacak esim
15 ata borcu var.
Yazın baslar artık 1 ata almis oldu hadi sayiyim ona bari dedim
Bir dahaki yazada sıfır borç.
Üst kat yapilmadı diye uzuluyordum simdi iyiki yapilmadı diyorum bi de ona odicektik.
Altından kalkamazdık
Buna şükür elhamdülilah
Anpaya gidicez ramazan gelmeden bi alisveriste biz yapalım bakalım ne tutacak
Ben 2bini gözden çıkardım.
Ayrica deterjan eksiklerim var cif, yuzey temizleyici, toz deterjan falan int. Alıcam.
Kendime beyaz sneaker, yazlik pant. İstiyorum.
2 tane tshrt siparis verdim bakim icime sinerse
3-5 parca yazlik alsam idare eder beni bu yaz.
Kizinkilere bakmam lazim olacaklarmi gecen senekiler.
3 tane pant. eledim yavastan eliyorum birazda.
Esimede tshrt lazim ben almasam almaz ona alicam netten bi bakıcam.
Lcw falan hep yazlik çıkarmış kış olmayinca napsinlar
Ben de yardımcı olurdum. Öyle senin gibi kışlık konserveler vs becerim uğraşım yok. Çok şükür annem yapıyor veriyor.
Diyor sen olmasan napardım diye bazen
Kız valla yakın olsam senin çocuklara bende yardımcı olmak istersim
Komsu olsaydım arada dinlendirmek için onlara bakaedım
Kışlık ta hazırlık yapmana yardımcı olurdum
Geçmiş olsun kardeşpayım. Ben de güya yürüyüşe başlayacağım.selam kizlar bugun esim nobetci .oglan yine hasta ben de napayim hunilerle ates takibi yapiyorum . bu ara gece yeme ataklarimdan dolayi 3 kilo aldim yaz gelmeden vermem lazim kesin .bir pantolon iki tisort aldim ben de yaza hazirlik insallah guzel olur iadeyle ugrascak gucum yok bir de
yok kiz benim elimden yemek gelmezasmin icli kofte ne valla helal olsun forumun becerikli hatunlari
Geçmiş olsun kuzucuğa Allah acil şifalar versin. Aldıklarını da güle güle kullan kardeşpayım. Öneride bulunduğun parfüme baktım trendyoldan değerlendirmeleri de okudum çok begeniliyor ama fiyatı biraz bana pahalı geldi güzel olan herşeyin bir bedeli var dedim.selam kizlar bugun esim nobetci .oglan yine hasta ben de napayim hunilerle ates takibi yapiyorum . bu ara gece yeme ataklarimdan dolayi 3 kilo aldim yaz gelmeden vermem lazim kesin .bir pantolon iki tisort aldim ben de yaza hazirlik insallah guzel olur iadeyle ugrascak gucum yok bir de
Yedirenkim inşallah sonuçlar senin bile beklediğinden iyi gelir canım duamdasın. Yemek olayı hepimiz için geçerli inan eşim artık bana ayak uyduruyor evdeki malzeme belli ona göre yapıyorum diyorum inan ki ben karnıbahar yemegini çok severim limon sıkıp yemegi ama evdekiler yemediği için hep kızartıyorum fırında yaptım beşamel soslu yemediler. Gece yemesini ben de severim çerez, meyve, mısır, cips o yüzden agzımı açmıyorum çünkü onlar bana misliyle geri dönüş yaparlar.İyi geceler kızlar.,
Uyku öncesi selam vereyim dedim.
Sizden sonra giriştim wc lavabo banyolar temizledim. Aynaları sildim. Bir iki dağınıklık topladım. Namaz kıldım. Öğlen ikindi namazını ela gelmeden kılıyorum.
Mercimek köftesi yapmaya koyuldum. Güya kıza sulu köfte yapacaktım.
Gittim okuldan aldım. Markete uğradık. Kıza köfte aldım.
Gelince mercimek köftesini tamamladım. Masayı hazırladım. Namaz faslı.
Elayla biraz vakit geçirdik.
Yarın sulu köfte yapmaya niyetliyim. Tabi iki çeşit salçalı olanı ela yer, terbiyeli ekşiliyi eşim yer. Gelde zamanı yetir :)
Arkadaş da çağırdı yarın. Elaya hediye almış onu vereceğim diyor kaçtır.
Olmazsa yemeği sabah erken kalkabilirsem yaparım. Çarşamba doktordan randevu aldım Mr için. Bol bol duanızı bekliyorum. Hiç yapasım yok ama mecburum.
Bu akşam da tam kızı uyutacağım dişlerini fırçalıyor. Klasik kociş Elma istedi.hooop Ela da istedi. Yahu dedim çocuk diş fırçalıyor uyuyacak. Valla yiyin elmanızı sen uyutuyırsun kızı dedim
Geçti mecbur kitap okudu. Uyuttu.
Tabi Ela ' anne sen niye yatmıyorsun yanıma' sonra sen geç odama dedi.
Ben de onlar uykuya geçerken ocağı sildim. Yarınki bir işim bitti ohh.
Sonrasında da dua ettim kandil diye. Yine saat 1 i buldu. Günlerdir 3 ten erken uyuyamıyorum.
Lellim ne güzel herşeyi kafanda ayarlamışsın bende planlı yapılan işleri severim önümü görmeyi ve atacağım adımların sağlam olması beni mutlu eder. Borç bana göre hiç bitmeyen bir döngü biz herşeyimizi borçla yaptığımız için bir borç bitiyor biri başlıyor bizde kısır döngü oldu. Aldıklarını da alıcaklarını da güzel günlerde kullan canım.Bugun hesap yapiyorduk esimle aklıma geldi.
Biz patrona olan borcuda oduyoruz ayrica krediye ek olarak.
Cok bisi kalmadi sukurler olsun.
3-4 aya bitiririz.
Adam tık çıkardı 100bin verdi arabayı alirken Allah razı olsun ondan.
Bu araba bizi cok salladı aslında ama buna şükür en azindan kâr ettik.
Onun borcu bitince benim altinlarimi almaya baslayacak esim
15 ata borcu var.
Yazın baslar artık 1 ata almis oldu hadi sayiyim ona bari dedim
Bir dahaki yazada sıfır borç.
Üst kat yapilmadı diye uzuluyordum simdi iyiki yapilmadı diyorum bi de ona odicektik.ı
Altından kalkamazdık
Buna şükür elhamdülilah
Anpaya gidicez ramazan gelmeden bi alisveriste biz yapalım bakalım ne tutacak
Ben 2bini gözden çıkardım.
Ayrica deterjan eksiklerim var cif, yuzey temizleyici, toz deterjan falan int. Alıcam.
Kendime beyaz sneaker, yazlik pant. İstiyorum.
2 tane tshrt siparis verdim bakim icime sinerse
3-5 parca yazlik alsam idare eder beni bu yaz.
Kizinkilere bakmam lazim olacaklarmi gecen senekiler.
3 tane pant. eledim yavastan eliyorum birazda.
Esimede tshrt lazim ben almasam almaz ona alicam netten bi bakıcam.
Lcw falan hep yazlik çıkarmış kış olmayinca napsinlar
hayırlı olsun. ilk başta 5000 primdi sonraki 5950 prim doldurup emekli olacak denildi..Ayın 31 inde doğum borçlanması son günüydü ödedik biz. Tabi 5000 güne güvenen ve planını maaş alacağım diye yapıp kredi çeken insanlarda var sonuçta askerlik borçlsnması yapanlarda ödedi. Ertesi gün güüüüm diye gün değişti. Şaşırdımmı tabiki hayır. Benimki 5750 gün. Hayallerime göre seneye emekliydim. Gerçekler de 2.5 yıl sonra. Eşim için birşey değişmedi. O seneye haziranda emekli. Onun günü çok yılı eksik.
Eşim eskiye göre tabi mecbur yiyor. Zaten ekonomi belli. Yemeyeceği birşey olursa da ben bugün yemek yemem diyor :) ben de onların seçmesine kendimin sevdiği şeyleri de ayrıca yapmıyorım. Bir yemek günlerce sürünüyor dolapta. Bugün sulu köfte yapacağım. Ela kaç gündür istiyor. İki çeşit sulu köfte yapılan evGeçmiş olsun kuzucuğa Allah acil şifalar versin. Aldıklarını da güle güle kullan kardeşpayım. Öneride bulunduğun parfüme baktım trendyoldan değerlendirmeleri de okudum çok begeniliyor ama fiyatı biraz bana pahalı geldi güzel olan herşeyin bir bedeli var dedim.
Yedirenkim inşallah sonuçlar senin bile beklediğinden iyi gelir canım duamdasın. Yemek olayı hepimiz için geçerli inan eşim artık bana ayak uyduruyor evdeki malzeme belli ona göre yapıyorum diyorum inan ki ben karnıbahar yemegini çok severim limon sıkıp yemegi ama evdekiler yemediği için hep kızartıyorum fırında yaptım beşamel soslu yemediler. Gece yemesini ben de severim çerez, meyve, mısır, cips o yüzden agzımı açmıyorum çünkü onlar bana misliyle geri dönüş yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?