- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
K
kardespayi
teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel gunlerde kullansınlar kızlar hediyelerini.Bu gün kahvaltıyla güne başlamadan önce eşim yogurt yapmak için açık süt almaya gitti (3 kilo) semt pazarı var patateste almış 5 kilo, fırından da 4 tane simit almış. Ne kadar harcadı bilmiyorum, artık sormak da gelmiyor içimden, dün de yürüyüş yaptıktan sonra markete uğradık avakado, bir tane kefir, 2 koli yumurta aldık, geçtiğimiz çarşamba günü hem bir koli marketten yumurta almıştık bir tanıdığımız da organik yumurta satan bir tavuk çiftliğinden yumurta getirtiyormuş oradan da 30 tane aldık evde en çok tüketilen yumurta kahvaltıda en az 4 tane ama tavaya kırılacaksa 6 tane kırıyoruz çünkü eşim ben doymuyorum diyor. Bu ara çok harcanıyor özellikle gıdaya. Kızlarıma yaklaşan doğum gününleri için hediyleler aldım, ben her ikisinin de doğum gününde ikisinede aynı hediyeleri alıyorum artı 300 tl de ellerine nakit para veriyoruz tabi ki bütün bu alış verişleri eşimle birlikte yapıyoruz. İkisine de blazer ceket, birine yeni beyaz gömlek almıştım diğerine beyaz gömlek doğum gününe de güzel deri bir çanta aldık. Masrafı yaptık ama değer diyoruz eşimle ikimizde, bizi üzen çocuklar olmadılar hiç. İnanır mısınız pazarda hani kendini yere atan çocuklar olur ya bir şey isteyip anne-baba almayınca benim başıma hiç böyle bir şey gelmedi.
Akşama tarhana çorbası, köfte-patates, salata, sütlaç var. Bu gün pazar var ama yagmur nasıl güzel yağıyor nasıl gideriz bilmiyorum. Hava akşam gibi karardı ama Rabbim rahmetini de esirgemiyor, bol bereketli yağmurlar olsun güzel ülkeme. Bazen kafanız şişiyordur kızlar çok uzun yazıyorum ama inanın içimden geliyor, kendimi durduramıyorum haklarınızı helal edin.
Ya etrafımda böyle insanlar oluyordu ama bu abla cok baska.
Amin canımallah razi olsun lellim ya
Aslinda benden ziyade babasına daha cok yapiyor.tr_lelli lellim sen kızınla hep birliktesin ondandır, ben o yıllarda çalıştığım için pazara, markete sadece ihtiyaç odaklı giriyorduk ama söylerdim iki şey alabilirsiniz diye onlarda öyle yapıyorlardı senin cimcime ile ne güzel geziceksiniz az daha büyüsün bak en iyi kız arkadaşın olucak o güzellik. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Ayy cok gecmis olsunn cnmmAblam da bugün covit olmuş, giderken istanbulda test yapılmış negatif çıkmış. Gidince Baküde test yapılmış pozitif çıkmış.
Zaten test yapmadan kesinlikle almıyorlar.
Ama covit bitti psikolojisindeydim :)
Tabi eskisi gibi ağır olmuyor.
Ben de jean uzeri beyaz gomlek cok severim.Blazer cekette cok severim kotla2 tane gömlegim var baska gomlegim yok. Klasik pek bisimde yok zaten.
Normalde cok gomlek kullanan biri değilim ama bayramda, düğünde, simdi iftar yemegi olur sirketin böyle seylerde gömlek seviyorum.
Daha derli toplu duruyor.
2 tane daha gömlek almam lazım
Sırf böyle zamanlarda kullandigimdan bana fuzuli geliyor armonikadan alırım 86tl kadar düşüyor giyecegim senede 2 defa
Hemen pant. üzerine 1 gömlek hop bitiyor.
Bir de ceket istiyorum hem kumas pant hemde kotla giyebilecegim klasik kesim olmayan.
300tl asagi göremedim istedigim gibi bisi.
Bu ara cok sey istiyorum ama lazım oluyo.
Sirayla halledicem acelem yok.
Zaten kombin yapıp bingo parçalar alıcam artık.
Çünkü zorlaniyorum diger türlü uyduramıyorum birbirine.
Pantolonlarda epey elemisken dolabımı sacma sapan duzenlemicem.
Aldigim tshrtler gomlekler mutlaka pant. Uygun olacak mı diye bakicam.
Begenip aliyordum tek parca bisi kombinleyemiyordum sonra.
Simdi alirken evdeki pant. Dusunuyorum hangileriyle giyebilirim? Hangi tshrtlerle kombinlerim diye.
Dolabin basinda beklemeyi sevmem ama bazen kal geliyor
Bereketli olsun beybimmSlmlar bacimlar
Kac gundur gelemeyrumm,hic yetisemiyorm kac gundur dualarimi bile eksik okumusum bu hafta Allah affetsin
Bugun kizla.kuafore geldik,onun saclar kesildi,annem aldi onu eve gectiler,ben hala bekliyirm.
Dun maaslar yatti,1 ceyrek 1 gram aldim ins bisey cikmaz da bozmam.
700 tl park yatak sattim cuma g.dolapsda pazartesi gecer ona da katip 1 gr daha alma niyetim var.
Kuafore ne kadr birakcam bakalim.
Surekli harcama modundayiz
Yetki verildi ya maasa yansidi bu ay ama gelen gidiyor
Yemek yok yine aksma anneme cokeriz.
Kizi yikamis uyutmis saolsun.
ne zaman blazer ceket giysem kucuk husamettin gibi olurumBen de jean uzeri beyaz gomlek cok severim.Blazer cekette cok severim kotla![]()
Boyun kaç canım. Minik görünüyorsun.ne zaman blazer ceket giysem kucuk husamettin gibi olurum
Bereketli olsun kuzum.Slmlar bacimlar
Kac gundur gelemeyrumm,hic yetisemiyorm kac gundur dualarimi bile eksik okumusum bu hafta Allah affetsin
Bugun kizla.kuafore geldik,onun saclar kesildi,annem aldi onu eve gectiler,ben hala bekliyirm.
Dun maaslar yatti,1 ceyrek 1 gram aldim ins bisey cikmaz da bozmam.
700 tl park yatak sattim cuma g.dolapsda pazartesi gecer ona da katip 1 gr daha alma niyetim var.
Kuafore ne kadr birakcam bakalim.
Surekli harcama modundayiz
Yetki verildi ya maasa yansidi bu ay ama gelen gidiyor
Yemek yok yine aksma anneme cokeriz.
Kizi yikamis uyutmis saolsun.
Uzun boylusun baby sana güzel gider blazer ceket.Ben de jean uzeri beyaz gomlek cok severim.Blazer cekette cok severim kotla![]()
Sağol canımAyy cok gecmis olsunn cnmm![]()
Hatıralara çok bağlı bir insanım ben de. Yaptığı ilk aile resmimizi.ilk kestiğim saçının telini. Vazgeçemediği oyuncaklarını. İlk kavuştuğumuz gün üzerinde olan kıyafet bez ayakkabı çorabı battaniyesi. İlk aldığım tulumu. Vs vs hepsini saklıyorum. Ev ondan dolayı dolu :)tr_lelli lellim eşin haklı çocuk çocukluğunu yapıcak der annem, inan ki hala onların oyuncaklarını ben yazlıkta saklıyorum Menemenden örgü sepet almıştım oyuncaklarını içine koyuyordum hala sepetin içinde bir kaç tane hatıra bıraktım. Attığımda oldu, hediye olarak verdiğimde oldu ama onların o oyuncak alındığı anda ki mutlulukları herşeye değer. Ben de isterdim biraz şımarık olmalarını ama değiller, hala da öyleler. Ben nasılsam kızlarım da aynı ben, büyüdükçe sana benzer inan ki rol modeli oluyoruz kız çocuklarının. Erkek çocukları için birşey yazamam çünkü iki kızım var onlar farklıdır, senin için fark ayrımı yapabilirsin oğlunda var, kıyaslama açısından ama Allah sağlık sıhhat versin onlar güzel mutlu evlerde yetiştiği için hayırlı evlat oluyorlar.