Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aslinda benden ziyade babasına daha cok yapiyor.
Ben onu alirsan digerini bırakıcaz ama diyorum tercih yapmak durumunda bırakıyorum.
Babası tmm kizim, al kızım, onuda mı? Tmm kızım
Eve gelincede şuna 35tl verdirdi ya diyor mesela.
Ee al kızım tmm kizim deme diyorum
Arsız yapan sensin.
Yüz bulunca anında şımarıyor
Cok enteresan ki esim boyle cocuklari seviyor☺️
Yaramaz olcak cocuk diyor
Yani bunun şımarıklığı onun hosuna gidiyor
Alma konusunda benim eşim de öyle malesef. Benimleyken Ela sınırlı alıyor ısrarcı olmuyor. Ama babası varken oooo. Bir de ısrar ediyor.
Ama bazı kurallar konusunda eşim öyle değil. Sadece harcama oyuncak aburcubur alışveriş konusunda öyle. Alsın kızım diyor her defasında

Bu gün kahvaltıyla güne başlamadan önce eşim yogurt yapmak için açık süt almaya gitti (3 kilo) semt pazarı var patateste almış 5 kilo, fırından da 4 tane simit almış. Ne kadar harcadı bilmiyorum, artık sormak da gelmiyor içimden, dün de yürüyüş yaptıktan sonra markete uğradık avakado, bir tane kefir, 2 koli yumurta aldık, geçtiğimiz çarşamba günü hem bir koli marketten yumurta almıştık bir tanıdığımız da organik yumurta satan bir tavuk çiftliğinden yumurta getirtiyormuş oradan da 30 tane aldık evde en çok tüketilen yumurta kahvaltıda en az 4 tane ama tavaya kırılacaksa 6 tane kırıyoruz çünkü eşim ben doymuyorum diyor. Bu ara çok harcanıyor özellikle gıdaya. Kızlarıma yaklaşan doğum gününleri için hediyleler aldım, ben her ikisinin de doğum gününde ikisinede aynı hediyeleri alıyorum artı 300 tl de ellerine nakit para veriyoruz tabi ki bütün bu alış verişleri eşimle birlikte yapıyoruz. İkisine de blazer ceket, birine yeni beyaz gömlek almıştım diğerine beyaz gömlek doğum gününe de güzel deri bir çanta aldık. Masrafı yaptık ama değer diyoruz eşimle ikimizde, bizi üzen çocuklar olmadılar hiç. İnanır mısınız pazarda hani kendini yere atan çocuklar olur ya bir şey isteyip anne-baba almayınca benim başıma hiç böyle bir şey gelmedi.
Akşama tarhana çorbası, köfte-patates, salata, sütlaç var. Bu gün pazar var ama yagmur nasıl güzel yağıyor nasıl gideriz bilmiyorum. Hava akşam gibi karardı ama Rabbim rahmetini de esirgemiyor, bol bereketli yağmurlar olsun güzel ülkeme. Bazen kafanız şişiyordur kızlar çok uzun yazıyorum ama inanın içimden geliyor, kendimi durduramıyorum haklarınızı helal edin.
Güle güle kullansınlar😍 ben çok mutlu oluyorum okurken.tam hayal ettiğim anne kız ilişkisi ❤ doğum günleri ne zaman bilmiyorum ama nice yaşlara şimdiden sağlıklı mutlu yüzleri hep gülsün 💕

Lelli çok iyi yapmıssın
Yakınlarda olsa bende yardım ederdim

Baby bereketli olsun

Bikaç gündür zaten moralim bozuk neden bende bilmiyorum ama
Bu sabah dehşet şekilde kalktık
Bizim arabaya vurmuşlar
Nasıl becerilere komsulae durdurmuş
Kaçacakmıstı
Elim ayağım boşaldı
Araba tam düzeldi derken arka pert baya sert vurmus
Çok moralim bozuldu bugün😢😢😢😢
gecmis olsun citl ya umarim kisa surede zararsiz hallolur

Güle güle kullansınlar😍 ben çok mutlu oluyorum okurken.tam hayal ettiğim anne kız ilişkisi ❤ doğum günleri ne zaman bilmiyorum ama nice yaşlara şimdiden sağlıklı mutlu yüzleri hep gülsün 💕
Teşekkür ederim Yedirenkcim tüm iyi dileklerin için büyük kızım 22 mart küçük kızım 25 ekim. Ben de sizleri okurken çok mutlu oluyorum, iyi ki varsınız kızlar. Sizin de 28 martmış önemli günler unutulmamalı ben özen gösteririm unutmamak için sizlerinde yıl dönümünüz kutlu olsun iyi ki kızınla birbirinizi bulmuşsunuz. Öpüyorum o güzel Elanızı.

Lelli çok iyi yapmıssın

Baby bereketli olsun

Bizim arabaya vurmuşlar
Kaçacakmıstı
Elim ayağım boşaldı
Çok geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun.

Selaaamm kızlar,
Geldim bennn. Yorulmuş o_O
Gittik hastaneye ilaçlı mr çekildi ama bu defa çok kısa sürdü. Makinayı yenilemişler ondanmış. Ama neredeyse uyuyacaktım 😅 erken bitmesi iyi oldu. Ela da kendine arkadaş bulmuş. Akvaryumdaki balıkları izleyip konuşuyorlardı.
Hastaneden çıktık oyun yerine gittik. Allahımm iki katlı ben de girdim. Pertim çıktı. Ama eğlendim 😁
Büyük kayaktan bir kaç defa kayınca kalp atışım hızlandı bıraktım. İlaçtan olabilir.
He bir de oyun yerine girdik 10 dk geçmeden çişi geldi. Çıktım iki kat aşağı tuvalete götürdüm.
Oradan çıktık eve geldik. Yemek söyledi eşim. Yemek gelecek diye duşa girmiyordum. Gir boşver dedi. Girdim. Yemek yedik. Sonra sabahtan bu yana eşimin babası arıyordu dönemedim adama. Tam telefonda konuşacağım Ela sulu boyanın boyalı suyunu masaya dök onu eliyle dağıtıyor🤢 telefonda konuşmak kabus. Eşim de maç izliyor.
Sonra almış boyayı elini boyuyor. Şifonyeri boya. Güya masayı ve yere damlayanları sildim odası zaten hiç toplu kalmaz. Elinden damla damla sulu boya akıyor yıkamasını söyledim. Banyoya kadar yine boya damlamış. Üç defa bez yıkadam o derece. Yorgunken hele bayılacaktım silmekten.
Sonra bulaşık mk boşalttım yanımda durdu biraz muhabbet ettik vakit ayırmış oldum bir parça da olsa.
Öyle yorgun bir gündü. En yorgun yapanda az uyumam. Hiç tahammül edemediğim şey uykusuzluk. Allah uykusuz kalanlara yardım etsin
guzel sonuclari bekliyoruz insallah .ben eve sulu boya almiyorum ya evi b.k goturuyor zaten o eksik kalsin .
boyum 1.57 yedirenkcim ama kisaligimin yaninda omuzlarim falan da kucuk .yapi olarak cok minyonum . is kiyafeti uyduramiyorum etek ceket takim ,kumas pantolon hic olmuyor .elbise giyiyorum o yuzden şık olunmasi gereken yerlerde

Saol cnm moralim yerle bir işede gittim benmi başkasımı çalıştı bilmiyorum eşimde öyle habire bir yerden çıkıyo diyo

Saol amin bacım valla bu sıralar sürekli bir şeyler çıkıyor çok moralim kötü
bazen boyle sinanir gibi arka arkaya geliyor cidden .dua edelim insallah bol bol guzel gunler gelsin baharla birlikte

guzel sonuclari bekliyoruz insallah .ben eve sulu boya almiyorum ya evi b.k goturuyor zaten o eksik kalsin .
boyum 1.57 yedirenkcim ama kisaligimin yaninda omuzlarim falan da kucuk .yapi olarak cok minyonum . is kiyafeti uyduramiyorum etek ceket takim ,kumas pantolon hic olmuyor .elbise giyiyorum o yuzden şık olunmasi gereken yerlerde
Ben de 160. Ama senin kilon az.
Çalışınca öyle oluyor. Ben eşofman tayt tişort vazgeçilmezim🤣🤣🤣 spor ayakkabı sevmezdim. Ama şimdi canım ciğerim spor ayakkabı :)
Ev hanımı kreasyonu işte..
Benim evde yıllarca parmak boya da eksik olmadı. Şimdi okul var diye almıyorum. Masasının resmini çekip göndersem ayy ne pasaklı diyeceksiniz bana. Yarın gönderirim.
Boya lekeleri çıkmıyor. Çok uğraştım. Pastel boya lekeleri hiç hiç çıkmıyor.
Bazen kızıyorum. Sonra da kendi kendime acaba kendince öğrenmesine yaratıcılığına engelmi oluyorum diye düşünüyorum.
Aklıma küçük prens kitabı geliyor.

Yine uyumadım.bir uykum geliyor o an uyudum uyudum. Sonra uykum kaçıyor.
Uyku bastırdı annem aradı. Ne yaptınız diye sormak için. Bugün eşim aramış annemi söylemiş. Birlikte dua ettik yine birlikte edelim demiş. Ben söylememiştim hastane işimi anneme.
Biraz konuştuk. Para ihtiyacınız varmı diye sordu. Yok Allah razı olsun dedim. Israrla sordu. Sağolsun annecim ya.
Gerçekten de ihtiyacım yok. Zaten doktor parasını ablam verdi. Bu hastanede de tamamlayıcı sigortam geçiyor sıkıntı yok.
Allah hepsine sağlık versin

Lelli çok iyi yapmıssın

Baby bereketli olsun

Bizim arabaya vurmuşlar
Kaçacakmıstı
Elim ayağım boşaldı
Cok gecmis olsun,tutanak tutulmadi mi?Karsi tarafin trafiginden alinir uzulme,guvenilir bi hukuk burosu bulur deger kaybi hasari da acarsiniz o da alinir trafikden.
Cok gecmis olsun cnm.

Herkese selamlar😃
K kardespayi hadi yemekleri yap koy dolaba😀 seni bozulacak korkusundan kurtaracağım😃
Ben tarhana çorbası ayvalı kerreviz , pazı yemeği ve mercimek yemeği yaptım. Sonra buzlukta kuru börülce bitmişti 2 paket haşlandım, yarınlık ayırıp gerisini dondurucuya koydum. Pilav ve makarnayı azaltmak için az bulgur pirinç koyup yaptığım yemeklerin yanına börülce, nohut, mercimek salatası gibi proteinli salatalar yapıyorım. Yarın tarhana çorbası pazı yemeği ve börülce salatası olacak mesela

Bir pazar günü daha bitti, çamaşır yıkandı asıldı, toplandı. Hava rüzgarlıydı iyi oldu kurudu. Bu gün kabak yemeği yaptım dondurucudan iyi ki yazdan dondurucuyu doldurmuşum yemeklik biber de doğramıştım sebzeli bulgur pilavı da yaptım az kaldı yarına az birşey yaparım. Bu gün eşimle sabah sabah market gezdik kızlar uyurken simit, cips, kemalpaşa tatlısı aldık ben şerbetlicem eşim tatlıyı çok seviyor. Bu gün nasıl geçti anlamadım, ütü var yapmıcam acil varsa söyleyin dedim, ses çıkmadı bende yarına erteledim. Kızlar bugün portakallı kek yaptılar evin içi mis gibi koktu bir de güzel olmuş benden daha güzel yapmışsınız dedim. şimdi tv karşısında dizimin başlamasını bekliyorum (Yargı) . Herkese iyi geceler.

Herkese selamlar😃
K kardespayi hadi yemekleri yap koy dolaba😀 seni bozulacak korkusundan kurtaracağım😃
Ben tarhana çorbası ayvalı kerreviz , pazı yemeği ve mercimek yemeği yaptım. Sonra buzlukta kuru börülce bitmişti 2 paket haşlandım, yarınlık ayırıp gerisini dondurucuya koydum. Pilav ve makarnayı azaltmak için az bulgur pirinç koyup yaptığım yemeklerin yanına börülce, nohut, mercimek salatası gibi proteinli salatalar yapıyorım. Yarın tarhana çorbası pazı yemeği ve börülce salatası olacak mesela
ya boyle hayranlikla okudum .sadece pide yaptirip fazlasini buzluga attim

ya boyle hayranlikla okudum .sadece pide yaptirip fazlasini buzluga attim
O da güzel olmuş. Başta bana da zor geliyordu hatta elecda elecda da görmüş ona sormuştum çok zaman almıyor mu diye. Şimdi bakıyorum max 2 saate tüm yemekleri yapıp bulaşığı toplayıp çıkmış oluyorum o arada da podcast falan dinliyorum çok verimli oluyor. hiHafta içi de işten gelince stres olmuyor yemek öncesi kızla oynayabiliyoruz böylece.

İyigeceelr bacimlar
Kizi uyutmaya girdim ins uyucak😑
Bana saat olmus 21,30 dogumgunumde barbie evi alaar misin?hangi elbissyi giyeyim falan diyor🤦
Dogumgunun agustosta olmasi disinda sorun yok🤦
375 tl lcw ye girip ciktik bugun .
1 pijama 1 tayt 4lu cocuk corabi ,cocuk semsiyesi.
Ordan kum havuzu yarim saat 65 tl
Gratiste 80 tl biraktim,kahve dunyasinda 69 tl,carfourda 80 tl biraktim kociyi aradim gel bizi al yoksa kredi cekmemiz gerekecek dedim🤷
Dhaa bisuru sey var alinmasi gereken almadim valla,kendime gozluk almam lazim onumuzdeki aya biraktim.
750 tl falan ayircm ona.
Yarin koci randevu almis bi bayiden,0 araca girebiliriz elimizdekini vermeyelim 150 bin falan kredi cekelim diyorz,aylik 5 bin kusur odemesi olacak oyle olursa,hayirlisi artik.
İse gireyim yenileriz diyordu,almadigimiz hergun zam geliyor araclara.
En azindan tazminat var odeyemezsek ordan ucun ucun oderiz dedik.
2 gun evde olup yemek yapmayisim hafta icine😒
Sogan cektim neyseki kiz uyursa 1-2 bisey yapcm.

Selamm
Gece sarjim bitmis
Teyzem dayim fln beni aramis
Teyzemin kayinvalidesi yogunbakimdaydi yani bekliyorlardi dedim haber ver
Sabah vefat etmis
Esimi aradilar ordan aldik haberi esim annemle beni bıraktı o da bassagligi diledi soguk erkekler disarida hep dedim sen aksam alirsin bizi
Bizde biraz evde durduk sonra camiye gectik orda kuran okundu falan.
Ordan eve gelenlere çay verildi yemek verildi.
Insanlarin ne güzel cevreleri var kalabalıklar herkes yardım ediyor destek
Bizim kimsemiz yok 3-5 kisi olur ancak diyoruZ
Ama onlar 8 kardesler torunlar torunlarin cocuklari vs vs babamlar misal 2 kardes kimimiz olsun.
Sayımız belli zaten.
Allah rahmet eylesin çok eli acık bir teyzeydi cok severdim.
22.00 oldu eve dönmemiz
Yakın olsak 7gün gitmek isterdim yardım etmek isterdim ama uzak semtlerdeyiz.
Havada bugun nasil soguk enistem sey dedi annemde soğuğu hiç sevmezdi dedi :(
Rabbim hepimize acısın merhamet eylesin affetsin tövbemizi kabul eylesin.
kelimeyi tevhit cekiyorlar bende cekip sayi vericem bagislanacak.

Evi öyle bıraktım çıktım
Gelincede ancak birer nescafe ictik yapamam bisi basim agriyor uyucam.

bazen boyle sinanir gibi arka arkaya geliyor cidden .dua edelim insallah bol bol guzel gunler gelsin baharla birlikte
Gercekten öyle kardeşpayı sanki bu sıralar kuyruga girmiş herşey peşpeşe geliyor çok kötü olduk
Gecede rüyamda gördüm birşeyler korktum hatta işte rüyamda biri diyorki
Gelinliğin bazanın altında kalk diyo bana
Onu çatıya kaldır diğer nişanlı lık var renkli renklisi kalsın
Filan biizm arabada beyaz
Sonra yattım yeniden bismillah dedim
Aynı rüya kalk kalk diyo sürekli
Geri yattım çok olmadı komsu aradı kalk citl sizin arabaya çarptılar
Rüyam bana göster Di resmen😔
Cok gecmis olsun,tutanak tutulmadi mi?Karsi tarafin trafiginden alinir uzulme,guvenilir bi hukuk burosu bulur deger kaybi hasari da acarsiniz o da alinir trafikden.
Cok gecmis olsun cnm.
Tuttular canım onun trafiğinden alacaklarmış Kaçacakmıstı komsulae durdurmuş çok şükür çok Saol babyim
citl citl gecmis olsun insan üzülüyor yok yere masraf

babyloading87 babyloading87 hayırlısı olsun kuzu
Aynen lelli inan çok üzüldüm zaten su sıralar masraf çıkartıp duruyor su yoklukta
Çok saol
Komsulae gecmiş olsuna geldi
Kızım sizde nazar var diyo kadın oku filan dedi bende haklısın abla dedim görsen dersini ya nasıl olmusta yandakileer gecmiş te en son vurabilecek ihtimal

Selamm
Gece sarjim bitmis
Teyzem dayim fln beni aramis
Teyzemin kayinvalidesi yogunbakimdaydi yani bekliyorlardi dedim haber ver
Sabah vefat etmis
Esimi aradilar ordan aldik haberi esim annemle beni bıraktı o da bassagligi diledi soguk erkekler disarida hep dedim sen aksam alirsin bizi
Bizde biraz evde durduk sonra camiye gectik orda kuran okundu falan.
Ordan eve gelenlere çay verildi yemek verildi.
Insanlarin ne güzel cevreleri var kalabalıklar herkes yardım ediyor destek
Bizim kimsemiz yok 3-5 kisi olur ancak diyoruZ
Ama onlar 8 kardesler torunlar torunlarin cocuklari vs vs babamlar misal 2 kardes kimimiz olsun.
Sayımız belli zaten.
Allah rahmet eylesin çok eli acık bir teyzeydi cok severdim.
22.00 oldu eve dönmemiz
Yakın olsak 7gün gitmek isterdim yardım etmek isterdim ama uzak semtlerdeyiz.
Havada bugun nasil soguk enistem sey dedi annemde soğuğu hiç sevmezdi dedi :KK43:
Rabbim hepimize acısın merhamet eylesin affetsin tövbemizi kabul eylesin.
kelimeyi tevhit cekiyorlar bende cekip sayi vericem bagislanacak.

Evi öyle bıraktım çıktım
Gelincede ancak birer nescafe ictik yapamam bisi basim agriyor uyucam.
Basınız sağolsun 😢
Şimdi toprağın altı sıcak olurmus
Dısarı soğukta rabbim mekanı cennet olsun

Back
X