- 9 Nisan 2018
- 1.490
- 3.898
- 133
Aynen öyle tekrar basa dön baska seylere bakılsına geldi sanki.
Hayır bir test yapılacaksa suphe varsa hepsine tek seferde bakın dimi.
Zaten zor kan veriyoruz niye yani.
Ben de esime özel sigorta yaptir tek yere gidelim yoruldum dedim.
Hepsini tek seferde yaptıralım
Var aslinda üni hastanesi yakinimizda bi oraya sorim bakim.
Özel sigorta olunca nasıl oluyor ödeme
Ya da nelere bakiyorlar sınır var mı hic bilgim yok.
Bilen varsa aydinlatsın
Sunu anlamadim kuzutr_lelli lelli colyak tanisi en iyi biyopsi ile konulur .iga dusuktu sizin o dusuk olmasi colyaktan uzaklastirir ama kesin yok dedirtecek bir tetkik degil . tabi iga dusuk olunca enfeksiyona daha yatkin olabilirler
cocuk gastrocunun muayahanesine gidin bence en temizi .kafandaki her seyi uzun uzun konusursunuz ama bence sizin durum az yemekten kabizlik gibi
yani genelde tani ve tarama testleri diye iki grup test oluyor .eger tarama testleri pozitif cikarsa oyle tani testi yapiliyor .tani testleri genelde daha maliyetli daha zor testler . ciddi klinik suphe yoksa ve tarama testi negatifse o noktada o taniyi pek dusunmuyoruz .tabi bu Turkiye'ye ozgu degil genel literaturumuz boyle .alya nin boyu kilosu mu iyi mi ayina goreSunu anlamadim kuzu
Hani o testi yapmis ya colyakdan suphelendiyse neden cölyak icin tüm testleri yapmadı.
Kan vermemiz inanılmaz zor buna kızıyorum
Yapiyosun bari yap hepsini ara tara yani.
Simdi gidicez tmm sunada bakalım bunada bakalım dicek muhtemel.
Cocuk gasto da öyle dedi negatif dedi (dm atmistim sonucu) ama IGA basılmamış ona bakilması lazım dedi.
Yani onada bakılması gerekiyorsa neden istememiş
Defalarca git gel helak oluyoruz.
O negatif denince bende ayni senin gibi direk yemek olayina odaklandim
Çünkü dün daha iyi yedi 2 defa yaptı.
4 gün yapmayan cocuk.
Annemde baya yedirmiş bende yedirdim
Bugun daha az yedi mesela corbayi icmek istemedi bende salata yedirdim suyuna ekmek banmayi cok seviyor.
Yogurt yedircem yine
Bakim nasil olcak
Bağışıklık sistemini nereden anlamış. Kan testinden anlaşıyor diye biliyorum ben.Kızlar selamm
Sabah hast. Gittim cocuk dr. Anlamadimi nedir
Cölyak yok da diyemem var da diyemem diyo.
Bağışıklığı düşük diyor.
Oysa Alya sık hastalanan bir cocuk hic değil
Biz bagisikligi iyi diye guveniyorduk hatta
Mesela pazar günü öyle islandi ki yavrum arabanin klimasında kurttuk corabına kadar.
Orda acik havada da ayrica gezdi baya.
Köpeklerle falan oynadı.
Hatta bi ara üşüyorum dedi eyvahhh dedim esime aksama ateslenecek bak gör masallah hic de hasta olmadı burnu bile akmadı.
Nasil iş bu anlamadim.
Cocuk gastoya ve alerji testi icin dr gotur dedi.
Dön başa.
3 gundur yediklerine yuklendik annem ordan ben burdan.
Kivi, salatalık, probiyotikli yogurtlar ne yedirebilirsek diye
Dün 2 defa tuvaletini yaptı mesela.
Kesinlikle yemesiyle alakalı bence.
Sabah beri yine onlara yukleniyorum 1 kivi yedirdim 1 probiyotikli yogurt.
Annemde kahvalti yaptirtmis
Corba icircem birazdan sonra cilek ve salatalik falan ara ögün yaptirtcam.
Bamya yemis annemlerde ben sok hemen bamya aldim dondurulmus gelirken pisircem onuda 2 kasik bile yese yeter ki yesin.
Cok yoruldum artık ama napim çaresizim ya kendimi cok caresiz hissediyorum.
Aksamda yemek icin
Corba, nohutlu pilav ve döner yapcam.
Oglana rus salatasi aldım seviyor.
Salata, tatlida oluyor her aksam yeter.
Günlük yapıyorum herseyi.
Ben cumartesi niyetlenirim sanırım.
Yemege baslicam ama aşırı üşeniyorum suan.
Bizim axa tamamlayıcımız var. Çocuk alerji testlerini ödemiyor ve çocuk gastronomi ödenmiyor demişti hastane.Aynen öyle tekrar basa dön baska seylere bakılsına geldi sanki.
Hayır bir test yapılacaksa suphe varsa hepsine tek seferde bakın dimi.
Zaten zor kan veriyoruz niye yani.
Ben de esime özel sigorta yaptir tek yere gidelim yoruldum dedim.
Hepsini tek seferde yaptıralım
Var aslinda üni hastanesi yakinimizda bi oraya sorim bakim.
Özel sigorta olunca nasıl oluyor ödeme
Ya da nelere bakiyorlar sınır var mı hic bilgim yok.
Bilen varsa aydinlatsın
Ela da kefir içmiyordu. Şimdi kendisi istiyor. Dün yine istedi aldım çilekli.
Keşke yemek konusunda da değişse.tadına bile bakmıyor farklı yemeğin. Zamanla değişir belki.
Lelli sabah akşam bir çay kasığı zeytinyağ ver kolay yapar hem çocuklara kabız oldugunda öyle yapardımSunu anlamadim kuzu
Hani o testi yapmis ya colyakdan suphelendiyse neden cölyak icin tüm testleri yapmadı.
Kan vermemiz inanılmaz zor buna kızıyorum
Yapiyosun bari yap hepsini ara tara yani.
Simdi gidicez tmm sunada bakalım bunada bakalım dicek muhtemel.
Cocuk gasto da öyle dedi negatif dedi (dm atmistim sonucu) ama IGA basılmamış ona bakilması lazım dedi.
Yani onada bakılması gerekiyorsa neden istememiş
Defalarca git gel helak oluyoruz.
O negatif denince bende ayni senin gibi direk yemek olayina odaklandim
Çünkü dün daha iyi yedi 2 defa yaptı.
4 gün yapmayan cocuk.
Annemde baya yedirmiş bende yedirdim
Bugun daha az yedi mesela corbayi icmek istemedi bende salata yedirdim suyuna ekmek banmayi cok seviyor.
Yogurt yedircem yine
Bakim nasil olcak
Kan testinden cokti cnm degeri düşükBağışıklık sistemini nereden anlamış. Kan testinden anlaşıyor diye biliyorum ben.
O da fayda etmiyorLelli sabah akşam bir çay kasığı zeytinyağ ver kolay yapar hem çocuklara kabız oldugunda öyle yapardım
Kadinin günahını almisim gec cikar demisti ama o deger cikinca erkenden baska yapmadi sandim 2 degeri daha cikmis bugun baktim.yani genelde tani ve tarama testleri diye iki grup test oluyor .eger tarama testleri pozitif cikarsa oyle tani testi yapiliyor .tani testleri genelde daha maliyetli daha zor testler . ciddi klinik suphe yoksa ve tarama testi negatifse o noktada o taniyi pek dusunmuyoruz .tabi bu Turkiye'ye ozgu degil genel literaturumuz boyle .alya nin boyu kilosu mu iyi mi ayina gore
Abla orucken bende oldu uyuyorum bir saat çok iyi geliyor vakit bulursamKızlar cumamız mübarek olsun. Çamaşır makinesi durmadan çalışıyor, ama artık asacak yer kalmadı ufak parçaları peteğin üstüne koyuyorum inşallah bu gün bir kısmı kurur bir makina daha hazırladım yarın çalıştırıcağım. Toz aldım, akşam için et sote, pirinç pilavı, çorba ve dondurucudan çıkardığım otları kavurdum. Kızların odasını topladım ama dolapların içini ellemedim kendileri yerleştirsin sonra bulamıyorlar. Eşimden kaymak, galeta, cips, kraker, ekmek ve pide istedim. Bu ara gündüzleri çok uykum geliyor uyku düzenim bozuldu gündüz de arada uyumak gibi bir alışkanlığım yok ama gözlerim kapanıyor, esnemekten agzım ağrıdı birde ağzımın içinde aft çıkmış eşime söyledim gelirken eczaneden ilaç alıcak. Akşam eşimle yine iftar sonrası yürüyüş yaptık bazı yerlerde toplu iftarlar vardı, nasıl hoşuma gitti açık havada olmasına rağmen katılım çoktu çocuklar koşturuyordu, anne-babalar ve diğerleri de sohbet ediyorlardı. Herkese açık ama biz hiç öyle iftar açmadık aslında denemek lazım canım bir istemedi değil. Akşam dizimi bile seyremedim hemen uyumuşum.
Bende ozeniyorum bizim mahalle mahalle her sene kuruluyor belediye sagolsun (hava serin ya bilmem bu sene kurulur mu) esim gitmiyor diye gidemiyorum yemek seciyor ya ben yemem diyor.Kızlar cumamız mübarek olsun. Çamaşır makinesi durmadan çalışıyor, ama artık asacak yer kalmadı ufak parçaları peteğin üstüne koyuyorum inşallah bu gün bir kısmı kurur bir makina daha hazırladım yarın çalıştırıcağım. Toz aldım, akşam için et sote, pirinç pilavı, çorba ve dondurucudan çıkardığım otları kavurdum. Kızların odasını topladım ama dolapların içini ellemedim kendileri yerleştirsin sonra bulamıyorlar. Eşimden kaymak, galeta, cips, kraker, ekmek ve pide istedim. Bu ara gündüzleri çok uykum geliyor uyku düzenim bozuldu gündüz de arada uyumak gibi bir alışkanlığım yok ama gözlerim kapanıyor, esnemekten agzım ağrıdı birde ağzımın içinde aft çıkmış eşime söyledim gelirken eczaneden ilaç alıcak. Akşam eşimle yine iftar sonrası yürüyüş yaptık bazı yerlerde toplu iftarlar vardı, nasıl hoşuma gitti açık havada olmasına rağmen katılım çoktu çocuklar koşturuyordu, anne-babalar ve diğerleri de sohbet ediyorlardı. Herkese açık ama biz hiç öyle iftar açmadık aslında denemek lazım canım bir istemedi değil. Akşam dizimi bile seyremedim hemen uyumuşum.
Uyku deme uykum olduğu an uyurum. Sadece ilaç biraz eski halimi bozdu. Uyanınca dalmam zaman alıyor. Ela çişim var dedi uyandım. Namazı bekliyorum.Kızlar cumamız mübarek olsun. Çamaşır makinesi durmadan çalışıyor, ama artık asacak yer kalmadı ufak parçaları peteğin üstüne koyuyorum inşallah bu gün bir kısmı kurur bir makina daha hazırladım yarın çalıştırıcağım. Toz aldım, akşam için et sote, pirinç pilavı, çorba ve dondurucudan çıkardığım otları kavurdum. Kızların odasını topladım ama dolapların içini ellemedim kendileri yerleştirsin sonra bulamıyorlar. Eşimden kaymak, galeta, cips, kraker, ekmek ve pide istedim. Bu ara gündüzleri çok uykum geliyor uyku düzenim bozuldu gündüz de arada uyumak gibi bir alışkanlığım yok ama gözlerim kapanıyor, esnemekten agzım ağrıdı birde ağzımın içinde aft çıkmış eşime söyledim gelirken eczaneden ilaç alıcak. Akşam eşimle yine iftar sonrası yürüyüş yaptık bazı yerlerde toplu iftarlar vardı, nasıl hoşuma gitti açık havada olmasına rağmen katılım çoktu çocuklar koşturuyordu, anne-babalar ve diğerleri de sohbet ediyorlardı. Herkese açık ama biz hiç öyle iftar açmadık aslında denemek lazım canım bir istemedi değil. Akşam dizimi bile seyremedim hemen uyumuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?