Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugün yine erken başladı bana, gözümü açar açmaz bir makina çamaşır daha yükledim telden kuruyanları topladım katladım. Evin tüm camlarını açtım ev topladım, Akşam için de aileden saydığımız bir çift var eşi çocuk bakıyor adam burda yalnız yemek göndereğim ona genelde hafta sonları yolluyorum ramazan olmasa bile. Hünkar beğendi, pirinç pilavı, çorba ve kemalpaşa tatlısı menüm salata ve yoğurt da koyarım tamamdır. Eşim telefoncuya gitti telefonlarımıza kılıf alıcak, ordan da pazara ugrayacak bakalım ne kadar gidecek. Sabah 3 litre süt aldık yogurt mayaladım. Para hergün bir şekilde gidiyor ama hep ihtiyaç için gidiyor. Allah sağlık versin diyorum. Bu gün annem geldi, çok şaşırdım sağolsun böyle jestleri pek olmaz ama beni mutlu etti evin 4. katında oturduğumuz ve asansör yok apartmanda onun için pek gelemiyor.

Ben beline lastik takiyorum
Esofman, etek vs extra lastikle hallediyorum hep bol bizim

Ellerine saglik kemal pasa en sevdigim
Neguzel menü öyle

Selammm
Esim oglen ben balik bakicam dedi canı mezgit istemiş
Aa dedim isime gelir oglan balık yemiyo ona manti yapicam.
Gitti usenmedi balık aldı geldi.
Salata malz. almış bi de
5 de corbayi atarim ocaga corba piser pesine mantı
Balık hazir zaten sadece kizarcak ayiklatmis bende yıkadım.
6 da kızla çıkıp pide falan alacaklar
Bugun niyetlendim hic aç degilim ama canim acayip sütlü tatlı istiyor.
Soguk baklava, trilice, sütlac tarzi.
Dedim hic ugrasamam yapmakla alın bana
Baklava var evde cnm istemiyor.
Bakim ne alırlarsa artık.
Sekersiz helvamda bitti ondan siparis vericem yine.
3. Kutuyu alıcaz asiri iyi ya koca 1 kalıp ye hic mi yakmaz baymaz hurma suyuyla tatlandiriyorlarmis.
Bittikce alıyorum.
Bugünde böyle iyi oldu ugrasmadım
Evde is de yapmadim herkes bir koltukda kızda uyuyo.

Bi trenchkot siparis verdim ama suan sezon yeni oldugu icin pahalı.
Aslında hep düşmesini beklerim ama bu sefer aldim gitti öyle icimden geldi anasını satiiim
Bu yoktu oyle icimden geldi.
Tabi iade etmezsem icime sinerse bakıcimm. Hemende kargoya verdiler sanki ellerinde hazir kargo sirasinda bekliyorlardi.
Olalook markasindan hic gomlek almamistim 1 tanede gomlek aldım valla cok begendim cuk oturdu üzerime.
Armonika ve olalook markasi artık gomlek favlarımdan. Ordan alırım aşırı dusuyor bazen 80tl lere kadar düşüyor .
Kalıpları cok iyi benim en takıntılı olduğum sey kalıplar cok sacma mesela lcw.
Asla tutmuyor bedenler birbirini.

Ben baya baya alisverisi tamamliyorum bir kac parcam kaldı

Harca gitsin birdahamı geleceğiz dünyaya. Ekonomi topiğinde ne diyom bak. Beni topik dışı yapacaklar. Hani bir arkadaşımız vardı. İşe başlamıştı. Harcamanız çok olursa cüzdanınızı dikerimmi demişti. İş kadını oldu kendileri bizi unuttu. Neyse sen yine de harca gitsin. Valla ekonomisimi kaldı birikimi mi. Bu ara hiç kar edemşyorum. Param yerinde sayıyor. Ama giderler kaç katı artıyor. Bakalım sonumuz hayır olsun. Ne de çok yazdım yahu!

Baklava deyince; bu bayram anneme gitmeyeceğiz. Eşimin babası gelecek. Evleneli 13 yıl olacak ilk defa bayramda gelecek.
Geçen aklımdan geçti baklavamı yapsam diye sadece pandemi de eşimin heveslenip yapalım demesiyle birlikte yapmıştık.
Bir diyeyim yardım edersen baklava yapalım bayrama diye yoksa tek başıma zor. Ama bayramda güzel olur hem babasına sürpriz olur.

Eksikse alinacak yani lazimsa almakda kâr simdi bacım. Bir daha ki ay o fiyata bulamıyorsun onu.
Bana almakda kârlı geldi

Ben de lastik taktığım oldu ve belini dkişle daralttıklarım da var. Bir iki tanesi de bekliyor yapılacak. Yapmasam sonra da boyu kısa geliyor.
Pens atıyoruz evet
Annem mak. de hallediyor
Paca falanda yapıyor isine gelirse
En azindan kızınkileri hallediyor o iyi oluyor.
Bende ispanyol pant aldım alyaya baktim büyük alsam cok pot duracak tam beden aldım cok guzel oldu ama seneye boydan olmayacak
Napalım sağlık olsun artık.
Kilosu olmadigindan buyuk bedeni kaldırmıyor
Yoksa büyük beden alırdım

Ayferimi aldım yolda. Bir de bu yıl derin dondurucu alıp içini baharda yazda sebze meyve doldurmayı planlıyorum. Kışın da eşime hayvan kestirip et doldururum. Hamurişi de yapmayı ve stoklamayı planlıyorum. Artık dolabın dondurucusu yetmiyor bize.

Hayırlı sahurlar..

Bu aksam peynirli yumurta kahvaltılık ve kalan pidelerden ısıttım yine ay sevdim bu isi ben buzlukdan alıyorum hoop airy fairy e 2dk yeni pişmiş gibi
Mikrodan daha guzel isittı.
Seneye ramazana yani Allah nasip ederse börekler, pizzalar, pideler koyarım buzluğa
Mikroda isitinca cok kolaylik ama tekrar sogudugunda hic beğenmiyorum ben ısıtıp tüketeceksin tuhaf bir sertlik oluyor yoksa.
Ama fritöz öyle yapmadı.

Kıza aksam bi enerji geldi bir enerjii tövebeler tövbesi.
Böyle oturduk tiyatro izler gibi izledik.
Dans etmeler, bi zıplamalar, bi şımarmalar saat olmus gece 1 uçuyor evin içinde.
Esime dedim düşecek bu basimiza gelecek var zorla uyutalım
Bi dünya ağladı ama uyudu zorla.
Karadut özü veriyorum ben ona her gün eczaneden almistim istahini acsin diye o asiri enerji yapıyor denedim hep onu verdiğimde extra bi uçuyor bu kız
Neyse sifa olsunda artık napalım uçsun.

ne pisircem ben diye sabah gelip ağlanırım ben yatim az

Hadi hayırlı olsun güle güle kullanın.
Bende dondurucu istiyorum ama yer yok neler koyarım ne güzel olur diye bekliyorum öyle.

Bi de robot ve kurutma alsak sanki balı kaymağı olur gibi
Cok para annecim cok para diyorum sonra
Robot var bende. Gerçekten müthiş. Her eve lazım ama memnun kalmayan da çok.

Kuruma da içime sinmiyor. Güneydoğuda yaşıyorum. Baharda yazda dışarı astığım çamaşır 10 dakikada kuruyor. Kış mevsimi dışında kullanmam gibi geliyor.

Gule gule oturun kuzu

Kiz siz bunlari iftardan sonra mi yapiyonuz

Cok saglikli degil ama sucuk yemiyor mu?Bildiginiz bi kasaptan falan?
Kabizligi hemen cozuyor sucuk

Gunaydinlar
İyi pazarlar
Gozumu oyun parkinda actim
Kiz aksamdan beri soyluyordu,getirdim
H.ici sersem tavuk gibi geziyorum.
Yemekleri koci ayarliyor genelde.
Hesap kitap konusunda borclarimin maasi var
Topikten atin beni.
Aylik 5-6 sadece kargolara harcamisim uc ayda.
Hala bide araba alamadik bayide araba yok
Arkadasin esi alim satim yapiyo ,sifir araci 110 bin tl farkla sahibindene koymus koci gordu bayagi kaynadi .
Sikayet etcem bayiyi diyo,siz alim satimciya veriyonuz bize gelince yok diyonuz diye.
Dedim tanidik birak karisma.
Ama bu usulsuzluklere inanlmaz uyuz oluyorum.
Bayiye komisyon veren isini goruyor biz zamlidan alcz muhtemelen.
Bide bu hafta 2 satisim oldu ikisi de depremzedeyiz dedi,ucretsiz yolladim urunleri.Helali hos olsun.
Ama dun biri mevlana tablosu vardi,depremzedeyiz fiyatta yardimci olir musunuz demis
Dayi depremzedesin tablon mu eksik diyecektim,dedim gunaha girme.
Gercekten insan sevmiyorm modunda geziyorum buara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…