- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Ben beline lastik takiyorumİyi geceler, iyi sahurlar.
Bir uğramadan uyuyamadım. Eşim de diyor whatshap grubunda yoğun :) burayı bahsetmiyorum. Artık diline düşerim.
Neyse sabah Ela oyun oynayalım dedi. Kahvaltı öncesi oyun oynadık.sayılar ve şekiller vs.
Kahvaltı ettik. Okula kıt kanaat yetiştik. Tabi oyun oynayınca durum bu. Uyandıydı uzandıydı.
Onu bıraktım avm ye kaçtım. Değişim yaptım. Hırka aldım değişimde. Lazım olur tam mevsimi ilerleyen aylarda.
23 nisan için tişört baktım. Etek arkadaş verecek. Bayramlık kıyafet baktım. Tüm markalar birbiri ile yarışıyor fiyat konusunda.
Etek şort vs baktım. Ama Etekte sorun yaşıyoruZ. Beli bol geliyor. Olsa boyu çok kısa oluyor. En iyisi eve gideyim okuldan alınca avm ye getirir denettirir alırım dedim. Eve geçtim.dinlendim. yemek yedim.
Aldım onu gittik avm ye. Balık söyledim ona yedi. Hamburger yemesin bu defa da.
Sonra ablam geldi. Gündüz aramıştı.
Ablamla baktık kıyafet denettirdik. Yemek yiyemedi ablam, kalabalık iftar saati. Oruç tutmuyor ama acıkmıştı.
Gezdik Elbise 23 nisan tişörtü aldı ablam. Lcw de Ela ayakkabılara takıldu. Bunu istiyorum falan ablam diyor yok başka yerden daha iyisini bakarız. İkna edemeyince gönlü olsun diye aldı.
Kesesine bereket. Ben zaten alacaktım ödeme dedim. Ödettirmedi bana.
Eve gelince de eşim geç geldi. Ela aldıklarımızı gösteriyor teyzem aldı diye.
Benim koci ev ayakkabısı almışsınız diyor. Hayy Allahım ya çocuk onu istedi ısrarla aldı kızda dedim. Ya insan bir düşünmüş almış Allah razı olsun der. Hayatı memnuniyetsizlik.
He bir de ben kapıyı kapattım Elayı uyutuyorum. Ablamla iki dedikodunun belini kırdı rahatladıbana yapamadığı dedikodular içinde coşmuş belli
Ellerine saglik kemal pasa en sevdigimBugün yine erken başladı bana, gözümü açar açmaz bir makina çamaşır daha yükledim telden kuruyanları topladım katladım. Evin tüm camlarını açtım ev topladım, Akşam için de aileden saydığımız bir çift var eşi çocuk bakıyor adam burda yalnız yemek göndereğim ona genelde hafta sonları yolluyorum ramazan olmasa bile. Hünkar beğendi, pirinç pilavı, çorba ve kemalpaşa tatlısı menüm salata ve yoğurt da koyarım tamamdır. Eşim telefoncuya gitti telefonlarımıza kılıf alıcak, ordan da pazara ugrayacak bakalım ne kadar gidecek. Sabah 3 litre süt aldık yogurt mayaladım. Para hergün bir şekilde gidiyor ama hep ihtiyaç için gidiyor. Allah sağlık versin diyorum. Bu gün annem geldi, çok şaşırdım sağolsun böyle jestleri pek olmaz ama beni mutlu etti evin 4. katında oturduğumuz ve asansör yok apartmanda onun için pek gelemiyor.
Harca gitsinBi trenchkot siparis verdim ama suan sezon yeni oldugu icin pahalı.
Aslında hep düşmesini beklerim ama bu sefer aldim gitti öyle icimden geldi anasını satiiim
Bu yoktu oyle icimden geldi.
Tabi iade etmezsem icime sinerse bakıcimm. Hemende kargoya verdiler sanki ellerinde hazir kargo sirasinda bekliyorlardi.
Olalook markasindan hic gomlek almamistim 1 tanede gomlek aldım valla cok begendim cuk oturdu üzerime.
Armonika ve olalook markasi artık gomlek favlarımdan. Ordan alırım aşırı dusuyor bazen 80tl lere kadar düşüyor .
Kalıpları cok iyi benim en takıntılı olduğum sey kalıplar cok sacma mesela lcw.
Asla tutmuyor bedenler birbirini.
Ben baya baya alisverisi tamamliyorum bir kac parcam kaldı
Baklava deyince; bu bayram anneme gitmeyeceğiz. Eşimin babası gelecek. Evleneli 13 yıl olacak ilk defa bayramda gelecek.Selammm
Esim oglen ben balik bakicam dedi canı mezgit istemiş
Aa dedim isime gelir oglan balık yemiyo ona manti yapicam.
Gitti usenmedi balık aldı geldi.
Salata malz. almış bi de
5 de corbayi atarim ocaga corba piser pesine mantı
Balık hazir zaten sadece kizarcak ayiklatmis bende yıkadım.
6 da kızla çıkıp pide falan alacaklar
Bugun niyetlendim hic aç degilim ama canim acayip sütlü tatlı istiyor.
Soguk baklava, trilice, sütlac tarzi.
Dedim hic ugrasamam yapmakla alın bana
Baklava var evde cnm istemiyor.
Bakim ne alırlarsa artık.
Sekersiz helvamda bitti ondan siparis vericem yine.
3. Kutuyu alıcaz asiri iyi ya koca 1 kalıp ye hic mi yakmaz baymaz hurma suyuyla tatlandiriyorlarmis.
Bittikce alıyorum.
Bugünde böyle iyi oldu ugrasmadım
Evde is de yapmadim herkes bir koltukda kızda uyuyo.
Ben de lastik taktığım oldu ve belini dkişle daralttıklarım da var. Bir iki tanesi de bekliyor yapılacak. Yapmasam sonra da boyu kısa geliyor.Ben beline lastik takiyorum
Esofman, etek vs extra lastikle hallediyorum hep bol bizim
Eksikse alinacak yani lazimsa almakda kâr simdi bacım. Bir daha ki ay o fiyata bulamıyorsun onu.Harca gitsinbirdahamı geleceğiz dünyaya. Ekonomi topiğinde ne diyom bak. Beni topik dışı yapacaklar. Hani bir arkadaşımız vardı. İşe başlamıştı. Harcamanız çok olursa cüzdanınızı dikerimmi demişti. İş kadını oldu kendileri bizi unuttu. Neyse sen yine de harca gitsin. Valla ekonomisimi kaldı birikimi mi. Bu ara hiç kar edemşyorum. Param yerinde sayıyor. Ama giderler kaç katı artıyor. Bakalım sonumuz hayır olsun. Ne de çok yazdım yahu!
Pens atıyoruz evetBen de lastik taktığım oldu ve belini dkişle daralttıklarım da var. Bir iki tanesi de bekliyor yapılacak. Yapmasam sonra da boyu kısa geliyor.
Hadi hayırlı olsun güle güle kullanın.Ayferimi aldım yolda. Bir de bu yıl derin dondurucu alıp içini baharda yazda sebze meyve doldurmayı planlıyorum. Kışın da eşime hayvan kestirip et doldururum. Hamurişi de yapmayı ve stoklamayı planlıyorum. Artık dolabın dondurucusu yetmiyor bize.
Buzluk ve ayfer nedense çok iyi ikili olur gibi geliyor.Hadi hayırlı olsun güle güle kullanın.
Bende dondurucu istiyorum ama yer yok neler koyarım ne güzel olur diye bekliyorum öyle.
Bi de robot ve kurutma alsak sanki balı kaymağı olur gibiBuzluk ve ayfer nedense çok iyi ikili olur gibi geliyor.
Robot var bende. Gerçekten müthiş. Her eve lazım ama memnun kalmayan da çok.Bi de robot ve kurutma alsak sanki balı kaymağı olur gibi
Cok para annecim cok para diyorum sonra
Gule gule oturun kuzuOkuyorum ara ara yazamıyorum canım işlerim yoğun ve stresli malesefkayınvalidem ile oturuyordum biliyorsunuz kendi evimize geçtik ona yakın yine oglusa bakıyor malum ev iş derken bı bakiyorim akşam olmuş evin eksiği var baya sağolsun eşimin abisi aldık bir kaç eşyayı bakıyorum erzak dolabı oglusa dolap ve ona yatak alincak acillerde hepsi birbanda olmuyor tabi az az birikim yapiyorum yinede oruçtan muafim sahur ilk gecesi hastalandım salı günü tutarım sanırım akşama iftarlik ve bı kaç şey bakicam artim yazarım inşallah kızlar
Kiz siz bunlari iftardan sonra mi yapiyonuzİyi uykular kızlar
Okuyup geçecektim güya. Baktım gözüm yanıyor. Meğer gözlüğümü takmamışım evladımmmyaşlılık işte.
Bugün de teyze iftara çağırmıştı. Benim koci yok işte kim kim var. Yok hafta içimi gitsek. Yok ilk haftası ne acelesi varmış.
En son haber veririz başka zaman geliriz dedim.
Evde kızla kahvaltı yaptık. Sonra koci uyumaya geçince sinema keyfi yapalım dedik. Mısır istedi Ela. Patlattım. Kalktı geldi. Ne kokuttunuz ya dedi
Sonra ben Elanın dolabı toparladım. Yeni askı almıştım. Onları ayarladım. Eşim çiğ köfte yapmaya niyetlendi. Ben de dondurucudan köfte çıkartmıştım. Markete çıktım. Aldım geldim. Domates patlıcan maydanoz marul çeri domatesi.patates.yumurta.meyve suyu peçete çamaşır suyu. Aldım. Sonra eve uğradım. Başka birşey daha alacaktım. Ela da geleceğim dedi gel dedim. Çıktık anne kız lavaş ve tabiki markete girince Elanın klasiği abur cubur... kefir de istedi aldım. Markete girerken önümüzde bir kadın gidiyor yaşlı, anne yardım edeyim dedi. Kadına yardım etmek istiyorum size dedi kadının elinden poşeti aldı. Ayyy ne dualar etti kadın.
Geldik eve babası yemek yapıyor. Gel anne biz içerde keyif yapalım babam yapsın yemeği dedi
Zaten çoğu şeyi yapmıştı yardım ettim ben de.
Cok saglikli degil ama sucuk yemiyor mu?Bildiginiz bi kasaptan falan?Tesekkur ederim
Sizede gecmis olsun
Hosafda yaptim kayisi pureside malesef cok secen bir kız
Yemiyor icmiyor
kefir aldik cileklisini vs cesit cesit onlarida icmedi tadina bakiyor icmiyor
Probiyotikli yogurtlardan zorla yedirdi esim artık oyunla ama zorlayinca bir daha tadina bile bakmiyor.
Agzindan cikariyor
Bizimde ilk dogdugu zamanlar olmustu ama duzelmisti.
Kışın basladi kiraz üzüm karpuz falan ciksin istiyorum bir an once onlari seviyordu.
Belki iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?