- 27 Şubat 2013
- 14.788
- 42.253
- 798
Çok geçmiş olsun bu aralar salgın mi var bilmiyorum benim kızımda sürekli kabız olmaya başladı önceden hiç olmazdi hoşaf iyi geldi armutu 2 gündür bugün zorlar az yedirdim iki gündür yine kabız çünkü bir de kuvozde kaldığında bağırsak sorunu olmuştu ondan hep korkuyorum kabızlıktan probiyotik alcam sürekli devam ederse bağırsaklarını o düzenliyor çünkü daha önce bizimde ishal olduğunda yapılmıştı çölyak testi negatif çıkmıştı gaita kültüründeDua topiklerinede yetisemiyorum etiketliyorlar cekmek istiyorum ama kendi esmalarimi bile uyumadan cekiyorum ancak.
Ancak teheccud kılıyorum kalkınca
Hic bisi yetisemiyorum ya
Kitap okuyordum o da yarım kaldı.
Kizım hep kabız bu ara dr. Colyakdan şüpheledi test verdik ya negatif gibi görünüyor sonuc ama cars. Cocuk dr. Gostericem
2 gece uyuyamadik esimle sonuc cikinca sabah ettik stresten.
Colyak hastası bir tanidigimizin kızı var dikkat etmezse zamanla zeka geriligine kadar gidiyor isin boyutu Rabbim kimseye vermesin çok ama cok zor bir genetik hastalik.
Kafam hep ondaydı cok buraya yazmasamda.
Bi cocukgastro dr. Attim sonucu rica ettim adam sagolsun döndü negatif dedi.
Ama baska seylerde araştırılsın dedi IGA falan bazi baska testleri varmış .
Esime ozel sigorta yaptır kızı dedim.
Çünkü kabizligi kroniklesecek diye korkuyorum sürekli ayni dr gidelim kontrol altinda olsun istiyorum.
Yemiyor kizlar yemiyor
bi abla armutu pure yap yedir uzerine su icir dedi.
Armutu hem rende yaptim, hem suyunu sıktım, hem dilim yaptim
Sadece suyunu icti agzindan cikariyor püreyi
Rendeyi
Yemiyor.
Corbaya az z.yagi attim anliyor hemen buna yag koymuşsun diyor.
Cok zorlanıyorum artık.
Doktor yemesi duzelmezse geçmez diyor.
Ispanagin hem yemegini, hem puresini hem corbasini yaptim 1 kasik bile yediremedim.
Ben napcami sasirdim.
Bugunde armutu kaynatıp hosaf gibi denicem.
Corekotu yagini saracoglu öneriyor soguk sıkım alıp icirmeye caliscam nasıl icirceksem.
Cok yoruldum artık
Gece uyurken çok tıkanıyorGeçmiş olsun citl sürekli tıkanıklık kesinlikle alerji belirtisidir. Özellikle alerji mevsimleri koku toz akar vs vs durumuna göre takip et.
Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun bu aralar salgın mi var bilmiyorum benim kızımda sürekli kabız olmaya başladı önceden hiç olmazdi hoşaf iyi geldi armutu 2 gündür bugün zorlar az yedirdim iki gündür yine kabız çünkü bir de kuvozde kaldığında bağırsak sorunu olmuştu ondan hep korkuyorum kabızlıktan probiyotik alcam sürekli devam ederse bağırsaklarını o düzenliyor çünkü daha önce bizimde ishal olduğunda yapılmıştı çölyak testi negatif çıkmıştı gaita kültüründe
Teşekkür ederim yemedikleri için zor oluyor bizlere de yaz meyveleri kurtarıcımızTesekkur ederim
Sizede gecmis olsun
Hosafda yaptim kayisi pureside malesef cok secen bir kız
Yemiyor icmiyor
kefir aldik cileklisini vs cesit cesit onlarida icmedi tadina bakiyor icmiyor
Probiyotikli yogurtlardan zorla yedirdi esim artık oyunla ama zorlayinca bir daha tadina bile bakmiyor.
Agzindan cikariyor
Bizimde ilk dogdugu zamanlar olmustu ama duzelmisti.
Kışın basladi kiraz üzüm karpuz falan ciksin istiyorum bir an once onlari seviyordu.
Belki iyi gelir
Çok geçmiş olsun , umarım bir şey çıkmaz. Ama yaşama alışkanlığı haline getirince çölyak çok sıkıntı olmuyor. Benim mühendüs arkadaşım 4 yaşından beri hep şeker hastası hem çölyak. Ama çorbanın içinde bile bir kaşık un olsa terbiyesinde kesinlikle yemiyor mesela. Artık alışkanlık olmuş onda.Dua topiklerinede yetisemiyorum etiketliyorlar cekmek istiyorum ama kendi esmalarimi bile uyumadan cekiyorum ancak.
Kizım hep kabız bu ara dr. Colyakdan şüpheledi test verdik ya negatif gibi görünüyor sonuc ama cars. Cocuk dr. Gostericem
Colyak hastası bir tanidigimizin kızı var dikkat etmezse zamanla zeka geriligine kadar gidiyor isin boyutu Rabbim kimseye vermesin çok ama cok zor bir genetik hastalik.
Çünkü kabizligi kroniklesecek diye korkuyorum sürekli ayni dr gidelim kontrol altinda olsun istiyorum.
Yemiyor kizlar yemiyor
Rendeyi
Yemiyor.
Cok zorlanıyorum artık.
Ispanagin hem yemegini, hem puresini hem corbasini yaptim 1 kasik bile yediremedim.
Ben napcami sasirdim.
Corekotu yagini saracoglu öneriyor soguk sıkım alıp icirmeye caliscam nasıl icirceksem.
Cok yoruldum artık
Kalbimi bıraktım buraya.Sizinle paylaşmak istedim
Tamda bugündü 27 mart. Gece rüyamda bir bebeğin bezini değiştiriyordum. Etrafımda annem kardeşim falan vardı. Değiştirirken de başının altına yastık koyalım kafası acımasın diyordum.
Tam da o hafta sonu annemle kardeşim kardeşimin eşi falan bize gelecekti.
Rüyayı gördüğüm geceden sonra sabah oldu işe gittim. Tam işe başlamıştım. Saat 9:20 geçe telefonum çaldı. Arayan uzman; size uygun bebeğimiz var bugün ya da yarın gelebilirmisiniz dedi.Ben de bir yandan heyecanla ne diyeceğimi bilemezken kalbim güm güm. Gelmek isterdim ama hiç hazırlıklı değilim çalışıyorum da yarın gelsek daha iyi olur dedim. O arada kaç aylık vs onları sormayı unutmuşum heyecandan. Hemen eşimi aradım söyledim. Sevinç heyecan.. akşam işten çok geç çıktım tüm işlerimi toparladım.o gün iş yerinde son günümdü. Eve geldik eşimle. Başladık hazırlığa. İlk işim eşime saçımı boyatmaktıkızına süsleniyorsun,ilerde anlatırsın dedi.
Sonra biberon emzik vs dezenfekte için kaynatmalar. Kıyafet battaniye ağız bezi işte gerekli olan üç beş parça şeyi ütüledim,bebek çantama yerleştirdim. Herşey hazırdı yattık uyuduk. Sabah 9:15 te orada olmamız gerekiyordu.
Her annenin çocuğu ve çocuklarıyla kavuşmaya hazırlandığı bir anısı vardır.
Bizimki de böyleydi. Bahar gibi geldi kızım, tam da bahar mevsiminde...
Birden aklıma geldi anlatmak istedim
Canim mevsimi degil ama yine en azindan burda bulunuyor, cilek demisti bizim doktorumuz. Genelde cocuklarda sever, ve en önemlisi bol bol su.Dua topiklerinede yetisemiyorum etiketliyorlar cekmek istiyorum ama kendi esmalarimi bile uyumadan cekiyorum ancak.
Yemiyor kizlar yemiyor
Rendeyi
Yemiyor.
Cok zorlanıyorum artık.
Ben napcami sasirdim.
Cok yoruldum artık
Siz aramıza katıldığınızdan bu yana yazmadım galiba. Kızımıza kavuşalı 5 yıl olduKalbimi bıraktım buraya.Hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz umarım.
Çok sevindim.Siz aramıza katıldığınızdan bu yana yazmadım galiba. Kızımıza kavuşalı 5 yıl oldu
Dün gece öyle aklımdan geçti 5 yıl öncemiz ondan yazıp sizlerle paylaşmak istedimDarısı tüm bebeğini bekleyen annelerin başına..
Merhaba yazınıza denk geldim bizde şuan aynı süreçten geçiyoruz merak ettim Vatandaşlığı hallettinizmiNiye kızlar olmuyor ki, sizin farklı demek. Amcamlar yaptı çocukları faydalandı benim babam da yapacak ama üşenmekten yapmadıMakedonya şu an da sadece serbest geçiş hakkı var ama sonra nolacağı belli olmaz bence bulunması iyi. Benim kendi yeşil pasaportum var ama babam vatandaşlığı alsın ben de başvurcam
Yok oradaki doğum belgesini alıp başvuracaklardı ama araya bazı işler hastalıklar girince henüz başvuruyu tamamlayamadılarMerhaba yazınıza denk geldim bizde şuan aynı süreçten geçiyoruz merak ettim Vatandaşlığı hallettinizmi
Bizimde işim denklik belgesinde sorun vardı.Otırma izni var 10 yıldır gidip geliyor babam aslında 3 yıl sonra başvurma hakkı varmış ama uğraşmadı falan çok uzadı süreç.Doğum belgesiyle isim denkliği çözdük 1 hafta önce evrakları teslim etti bakalım bekleme süresine girdik bizde.Hayırlısyla tez vakitte olur inş.Sonra biz başvuracağız 1-2 yıl sürmeler varmış baya beklenecek gibi duruyor.Yok oradaki doğum belgesini alıp başvuracaklardı ama araya bazı işler hastalıklar girince henüz başvuruyu tamamlayamadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?