Benim Arçelik bulaşık makinesi anneme yeni aldık Altus 3 programli şimdilik güzel windsor diye bir markanın fiyatı uygun Vestelmis üreticisi ama 2 programlı olan makime çok uzun yıkadığı için altusa karar vermişti annemler bence bulaşık tableti güzelse makine güzel yıkıyor bı ara ekonomik olsun diye ucuz denedim hiç temiz yikamadi pahalı ama fairye döndüm en azından tertemiz çıkarıyorPeki bayanlar bulaşık makinesinde memnun kaldığınız marka var mı
Klimayı almistim bende netten hatta annemlerede aldik cok şükür sıkıntısızAltus Al 81 lc 8kg A++ olanı kurutma makinem derin dondurucu da altus al 608 hatta şuan 6775 tlydi Trendyolda bende şansıma Trendyoldan aldıklarım hep sıkıntısız geldi kombi arizalanmisti kombiyi de ordan almıştık hatta kurutma makinesi aldığım satıcı izmirdeymis ertesi gün getirdi fatura kargoyla gelmişti şans işi hep :)
Bencede benim mak. Kapsul olanlarla güzel yikiyor fakat su tablet olanlarla kalıntı bırakmıştı.Benim Arçelik bulaşık makinesi anneme yeni aldık Altus 3 programli şimdilik güzel windsor diye bir markanın fiyatı uygun Vestelmis üreticisi ama 2 programlı olan makime çok uzun yıkadığı için altusa karar vermişti annemler bence bulaşık tableti güzelse makine güzel yıkıyor bı ara ekonomik olsun diye ucuz denedim hiç temiz yikamadi pahalı ama fairye döndüm en azından tertemiz çıkarıyor
Rica ederim :)Klimayı almistim bende netten hatta annemlerede aldik cok şükür sıkıntısız
Ss aldım bunlara özellikle bakacagim sagolasin
Çocuklu aileler için daha elzem sanırım kurutma makinesi. Hayat kalitenizi artıracak herşeyi alın valla. İnsan çok rahat ediyor. Bizim de robot, hamur yoğurma makinesi aldığımızdan beri hayatımız kolaylaştı. Sırada derin dondurucu var.+ dondurucu su üçlüyü almak icin boğazımdan kismaya razıyım suan o derece bunaldım.
Özellikle camasır olayı en acilim o.
benim hem kurutma hem dondurucu arcelik ancak ikisini de hic kullanmiyorum .dondurucuya yazdan bir iki sey koydugum icin elektrik faturasindan daha pahaliya geliyor. kurutmanin da izmir'de cok faydasini gormustum burada balkon var derken ikisi de yatiyor suanAa altusa hic bakmadim onunda yorumlarina bakim.
Benim buzdolabım Regal gerisi arcelik.
Buzdolabim tam 13 senelik ama maşallah cok iyi çıktı
Ozamanlar esim işsizdi 900tl almıştık annem odemisti taksitlerini.
Sanki 20 seneyide doldurcak performansda duu bakalım
Şans işimi bilmiyorum ama beyaz esyada yüzüm güldü hep.
Mini firinim beko ceyizimden yani 19 senelik o da cok guzel pişiriyor hala.
Şu ikiliyide iyi bisi alırsam güzel olacak.
Cok teşekkürler insallah hepimiz gonlumuzdekini alırız.
Ya sorma hacı ölüyorum sanki ona aramasak laf çarpıyo bi enteresan kadın ya oructa gelecek diye aklım çıktıCok özledim hasretinden aradım diyeydin
Kız benimki altus bnien 4 sene oldu alalı memnunum 7 çekmeceli ne alırsam atıyorum valla çokta rahat ediyorum kısın hazır yemek çıkar yap+ dondurucu su üçlüyü almak icin boğazımdan kismaya razıyım suan o derece bunaldım.
Özellikle camasır olayı en acilim o.
Amin cnm saolasinHayırlı olsun baby, okul işi de gönlünden geçen olsun inşallah
Ayy kaynanamı. Oğlum olsaydı nasıl kaynana olurmuş görürlerdiYa sorma hacı ölüyorum sanki ona aramasak laf çarpıyo bi enteresan kadın ya oructa gelecek diye aklım çıktı
Allahtan gelemedi araba daha çıkmadı tamirden yoksa benimki alır gelirdi
Kız benimki altus bnien 4 sene oldu alalı memnunum 7 çekmeceli ne alırsam atıyorum valla çokta rahat ediyorum kısın hazır yemek çıkar yap
Kesinlikle.. ben de metrodan aldım leke bırakmaya başlamıştı. Bosch benim makina,Finish üçlü önermişti makinayı alırken. Tuz parlatıcı kullanmayın dedi. Aynen öyle devam ediyorumBenim Arçelik bulaşık makinesi anneme yeni aldık Altus 3 programli şimdilik güzel windsor diye bir markanın fiyatı uygun Vestelmis üreticisi ama 2 programlı olan makime çok uzun yıkadığı için altusa karar vermişti annemler bence bulaşık tableti güzelse makine güzel yıkıyor bı ara ekonomik olsun diye ucuz denedim hiç temiz yikamadi pahalı ama fairye döndüm en azından tertemiz çıkarıyor
Benim de yerim olmadığını düşünerek aldığım kurutmalı çamaşır makinam. Bosch marka. Yarım yük kurutuyor. Niye kurutmayı ayrıalmadım diye söyleniyorum. Burada hep arkadaşlar üstüste koyuyor kurutma ile çamaşır makinasını.şu hayatta iyi ki almışım dediğim
kurutma makinası (yerim olmadığı için çamasır makınası ıle beraber olandan aldım asırı memnunum, saatlerce kurutma olayı gerıde kalmıs, yok kuculuyor yok yıpratıyor falan hepsı gerıde kalmıs bence
kurutma saatı 1 saat 1 saat 10 dk 1 saat 55 dk falan dıye oluyor genelde
1. robot supurge :)
Geç bile kaldınKızlar bu arada kafam attı k.mak. ve dondurucu alıcam sonrada robot.
Yorum okuyorum.
Evde planlama yapıyorum.
Bi kiler dolabi var kucuk odada Alyosa oda yapmicam ust kat yapilana kadar malum, simdilik o odaya koyucam kiler dolabini cikarcam ordan.
Cok bunaldim camasira asla yer yok.
Suan her yerde kurumalik camasir var ev cingene çadırı cinnetlik.
Ve bizde camasir asla bitmiyor.
Beko dondurucu buldum cekmeceli 8bin civarı
Kurutma mak. Marka bakiyorum 10bini gozden cikardim tabi o fiyata bulursam. REGAL kurutma kullanan var mı? Ya da öneri?
Bu ikiliyi önce alıcam odada planlamami yapım ortalikda çamaşır gormek istemiyorum artık.
Esimede dedim bak dedi sen taksitle alalım dedi.
Fiyatlar uçar artık alamam daha.
Gerekirse odayi komple bosaltıcam halledicem bir sekilde.
Yeterki camasir kurutmakdan kurtulim.
Ben bayıltın demiştim. Tam bayıltmayınca öğürme oluyormuş. Malesef devlet hastaneleri tam bayıltmıyor diye duydum özele gitmiştim. Ek ücret ödedik bayıltma için.En korktuğum bayıltıyorlar mı? Hic yaptırmadımda
Gecmis olsun sizede
Bana da tuz kullanmayın dedi servis tabletin içinde zaten var dedi parlatıcı kullanıyorum tabi makineden çok yere dokuleni silmeye yarıyor parlatıcı bizim evde :)Kesinlikle.. ben de metrodan aldım leke bırakmaya başlamıştı. Bosch benim makina,Finish üçlü önermişti makinayı alırken. Tuz parlatıcı kullanmayın dedi. Aynen öyle devam ediyorum
Bemde yıllardır tuz hic kullanmıyorum.Bana da tuz kullanmayın dedi servis tabletin içinde zaten var dedi parlatıcı kullanıyorum tabi makineden çok yere dokuleni silmeye yarıyor parlatıcı bizim evde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?