Keşke bende donsam cok ciddiyim.Ben geldim bereketli olsun kız baby
Özleniyorsun arada gel
Lelli ben senin tersini donuyorum kazak patik gezerim evde
Dün iftara annem ve ablamgil vardı
Ev katlıam evi gibi hemen toplayıp geleyrumm
Benim de bazı günler öyle. Aç kalınca midem yanıyor da yanıyor. Bazı günler oluyor, bazen olmuyor. Neden kaynaklandığını henüz çözemedim.Gece sadece 2 kuru incir ve suyla niyetlendim.
Bi de yemeden denicem dün mafoldum istifra etmemek icin kendimi cok zorladim.
Midem agzimda gezdim.
Surekli bir mide yanması yasiyorum ki cok az yiyorum. Iftarda sadece corba iciyorum okadar.
Esim gece ısrar etti ye diye yok dedim bi de böyle denicem.
Şimdilik gayet iyiyim.
Bakalım ilerleyen saatlerde nolcak.
Mide koruyucu ictim artık aksam en son Alyaya hamileyken 5-6 aylık donemlerimde böyle olmustum gavisconlari tepeme dikerek yasiyordum.
Siseleri yanimda gezdiriyordum.
Ne yiyorumda yapıyor diyorum biside yedigim yok cozemedim.
Gastrit olabilir mi sizde veBenim de bazı günler öyle. Aç kalınca midem yanıyor da yanıyor. Bazı günler oluyor, bazen olmuyor. Neden kaynaklandığını henüz çözemedim.
Belki de olabilir. Sık sık olmadığı için hiç doktora gitmedim.Gastrit olabilir mi sizde vetr_lelli de.Bende var,sizle aynı sıkıntıları yaşıyorum
Bayramlık kısa kollu keten tarzı kumaşı var Elaya ablamın aldığı elbisenin. Soğuk olursa da çorap ve hırka ile giydiririm dedim. Hırkanın modeli de cuk uydu elbiseye. Hırka da defactonun. Değişim yapınca almıştım.Gunayssss
Hava bırrrrr
Kizcagzimin elbise kombini yatti
Ince keten elbiseydi donar evladım kışlik elbisede almadım bu sene.
Inatla elbise giydircem cabamada zeval gelmesinde
Sanırım bunun ucu yine esime dokunacak bi lcw yapıcam yine.
Alıcı gözüyle bakim bi de
Belkim bulurum.
Yine bi iadem var.
Artık bisi alirken kargo sirketini sorcam valla kapidan iade alan kargoyla calisandan alisveris yapıcam.
Aras kargoya git gel bezdum.
Çıkarsam onuda hallederim.
Anneme minnet etmek zorunda kalıyorum böylede onuda pek istemiyorum.
Dün kız oyun oynayalım diyo dedim camasir asicam babam assın dedi.
Olcak bu kız duu bakalım
Tam babasına dogru evrilirken son bi reflexle cekip alıcam evladımı.
Babam yapsın güzelmiş sevdim.
Hayırlı olsun baby, okul işi de gönlünden geçen olsun inşallahGunaydinnlar
Kocam beyin bugun is gorusmesi vardi,pazartesi baslayacak kismetse
Biz bi tutuss
Aniden olunca,okul bulmak icin teyzeler halalar yavru vatan Kibrisa kadar haber saldik
Gorumcemin ikisi de ozel okulda calisiyo,birininki bayagi pahali bi okul,ona yetisemeyizde,buyuk gorumcem sorck yarin fiyatlarini anaokulu icin.
Yine 2 vardiya Allahtan yarim gun kociyle kalir okul bulana kadr babanneye cokcez
Sartlari da iyi,3 ayda bir market fisi veriyormus burasi,otekler erzak veriyordu ,bakliyatlari pismiyordu,ben de duduklu yok dagitiyordum.En azindan ihtiyacimiizi aliriz marketten.
Cocuk perisan olmadan atlatiriz ins bu gecis donemini
Yarin egitime katilck,kardesimin ev yakin,teyzene biraksin baban seni diyirm,sen de gelcen mi diyo
Mide yanması genelde yediğimiz şeylerle alakalı oluyor. Yağlı şeyler, un hamur kızartma, tatlı şeker vs vs.Benim de bazı günler öyle. Aç kalınca midem yanıyor da yanıyor. Bazı günler oluyor, bazen olmuyor. Neden kaynaklandığını henüz çözemedim.
Çok mutlu sürekli oyun oynayalımmı anne sözüyle geçiyor zaman ama ben eskisi gibi oynayacak vakit bulamıyorum. Bu da üzüyor bazen beni.babyloading87 Hayırlısı olsun babym çok sevindim. Alya ya da en güzel okul olur inşallah.
tr_lelli Alya ya bak sen babaya iş de kitlermiş kuzum.
yedirenk79 canım Ela seninle oyun oynarken çok mutlu demekki. Eşinin gönderdiği para için ben olsam altın alırdım herhalde ama karar senin tabiki. Bereketli olsun.
Sen en iyisi boludan ev al donarsın bizim oralar fena soğuk oluyo kısın giyinmeye giyinir yazı bile serinBenimde anlık aslında
Yani normalde sıcagı sevmiyorumda böyle bi an geliyor sanki o ateş hic gecmicek sanırım cok darlaniyorum bir süre sonra normale dönüyor
Bende kızdan sonra daha cogaldı
Özellikle hamileyken oldu.
Kiradaki evdeydik bir de böyle seramiklere yatiyordum o derece esim hasta olcaksın diye tepemde bekliyordu
Öyle böyle bir ateş degildi
Ayağımı buzlu sulara soktugumu hatırliyorum
Balkonu yikar soguk soguk basardim gider.
Kazak giymeyi okadar özledim ki.
Annem giyiyor kazak yelek özeniyorum yaw.
Koca yaz hic kazak giymedim desem yeri.
Hatta kışın avm de kısa kollu gezdim tek bendim deli demislerdir.
Giyineniyorum napim ates basiyo kac gundur hep askılı bady sortda giycemde bu sefer annem basliyo kadina bakiyorum kazak ben askılı kızım anlamıyosun usutcen diyo sürekli.
Bizde ırside olabilir
Babam hic palto giymez mesela hic gormedim
O da kısa kol gezer
Ben öyleyim
Oglan benim simdi öyle odasinin petegini yillardir yaktirmaz
Tshrtle geziyo o da genelde.
Artık kabullendik hasta degiliz genetik diyoruz.
Karadenize yada çıkacaksınKeşke bende donsam cok ciddiyim.
Donmaya çare var giyiniyorsun.
Anacım yanmaya care yok daha nekadar soyunim
Soğuk yer arıyorum yazın hele yaylaya cikarım yayla yakın olsa tüm yaz o derece
Bende bazen öyle oluyor ya midem tas gibi oluyorGece sadece 2 kuru incir ve suyla niyetlendim.
Bi de yemeden denicem dün mafoldum istifra etmemek icin kendimi cok zorladim.
Midem agzimda gezdim.
Surekli bir mide yanması yasiyorum ki cok az yiyorum. Iftarda sadece corba iciyorum okadar.
Esim gece ısrar etti ye diye yok dedim bi de böyle denicem.
Şimdilik gayet iyiyim.
Bakalım ilerleyen saatlerde nolcak.
Mide koruyucu ictim artık aksam en son Alyaya hamileyken 5-6 aylık donemlerimde böyle olmustum gavisconlari tepeme dikerek yasiyordum.
Siseleri yanimda gezdiriyordum.
Ne yiyorumda yapıyor diyorum biside yedigim yok cozemedim.
Sarı kız alEşim 4 bine yakın para gönderdi. Ne alsam kızlar fikriniz ne altınmı alsam. Uzun vadeli birikim düşündüğümüz.
Ela bile diyor, Altını olan zengin olur diyeSen en iyisi boludan ev al donarsın bizim oralar fena soğuk oluyo kısın giyinmeye giyinir yazı bile serin
Karadenize yada çıkacaksın
Bende bazen öyle oluyor ya midem tas gibi oluyor
Sarı kız al
Gecen bizde müşterinin parasını eve getirdik adam gelip alacaktı benim oğlan paraları bir arada görünce desteyleEla bile diyor, Altını olan zengin olur diyeçocuklar bile ekonomist oldu
Deseydin aramıyor demişsin aradım diyeBugün neler oldu anlatayım benim facia kaynanam aradım aramaz diye söylerinir kocama habire
Yemek masasında arar kerç eder gibi
Aradım açtı
Napıyon anne dedim iyi dedi oturuyorum
Bana dememzmi bişeymi oldu diye
Napım ben bunu valla bidaha atamayacam bu kadını bir arasan aramazsan böyle
Ben minik kıtır ekmek yapıp, yerken çorbaya da katıyorum. Güzel oluyor.Temizlik yapıldı ama her zaman ki gibi toz alamadım yarın artık toz alırım. Akşama yemek olarak az az yemekler var onlar bitsin diyorum. Evde bayat ekmek ve pide çok fazlaydı sabah sabah onları kestim tepsiye koydum fırınladım mutfak robotundan geçirip galeta unu olarak kullanıcam çok da ekmek ve pide almıyoruz ama tüketemedik. İsraf olmasına izin vermedim. Burda hava yağmurlu çok güzel yağdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?