Çok fedakarlık yapmışsınız. Keşke kıymeti bilinseymiş. Genelde bakıyorum da yiyip içip savuran, umursamaz, istekleri bitmeyen kadınlar daha mutlu. Yaptıkça yapmaya çalışan, emek verenlerin ise değeri bilinmiyor.Ne günler yasadım
Akşam eşim kurstayken mantı yapıo satıyordum
Şimdi kalk kendine yapmaya üşeniyorum cnm
Çok şükür şu iki senedir iyiyiz öncesi metelipe kursun atıyorduk böyle olmamın sebebide yani çalısıyoruz hafta sonu akşam yok genelde napalım buna şükür
Biz en son olayda çok büyük kavga etmiştik
Normalde ailem hiç bilmez en sonunda yeter dedim çağırayım babamı bitsin gitsin
Başkalarının dediği hep haklı ben haksız oluyordum
Babam dedi ki bir kaşığını iki etme
Ondan oluyo şişti dedi
Bende farkındayım bu durumu
Eşimin eli biraz para görünce değişti tavırları filan
Ha öylemi dedim acımıyorum
Hatta gizli biriktiriyorum
Ondan demiycemde çocuklarım okurken çıkarcam gerek yok böyle olmalı
Kendi yokluk çok görmüş eşim
Tanıstıgımızda cebinde para olmazdı ailesinin ev kredisi yol parası ucu ucuna kredi kartından yiyordu
O baya bunalım gecirdi
Ailesi hiçmi demez oğlum seninde biyere gidersin diye yok baba alkolik anne vurdumduymaz bir aile işte
Biz evlendikten sonra bunun düzeni oldu
Yavas yavas herşeyi yoluna koydum
Bazen diyorum sen şişiyosun sana her imkanı her düzeni sağladım bir aile yaptım diyr
Dısardan millet özeniyo
Hatta birileri var siz gibi olsun diyo
Onu bu hale getirene denk neler oldu neler
Gozumde buyuyordu ama girisince hepsi bitiyor camlarin hepsini bitirdim.Bacim bu ne enerci? Ne katdin o icli köftelere
Vallahi ben okurken yoruldum
Ellerinize sağlık bazen annem fazla yaptığında buzluğa atıyorum bende ama direkt buzluyken dışarı çıkarınca biraz çamur gibi oluyor halam bir gün önceden dolaba indir yavaş yavaş erisin demişti artık öyle yapıyorum buzluğa atarsaniz aklınızda olsun :)Dun yaptigim ikinci sefer daha ince oldu
1 cay bardagi bulgurdan deniyorum zaten benden baskasi yemiyor yine ortaboy 7-8 tane falan cikti
3 tane anneme verdim aksam o da daha ince olmus dedi.
Cozucem galiba deneye deneye
Yapıp buzluğa atarım valla
O aparti gördüm de dediginiz gibi kalın oluyo deniyordu
Aynen yapmasam ne evim ne arabam bişryiö olmazdı aynı yayan olurduÇok fedakarlık yapmışsınız. Keşke kıymeti bilinseymiş. Genelde bakıyorum da yiyip içip savuran, umursamaz, istekleri bitmeyen kadınlar daha mutlu. Yaptıkça yapmaya çalışan, emek verenlerin ise değeri bilinmiyor.
Allahımmm biri bana da o cam silme şefkini isteğini versin.Gozumde buyuyordu ama girisince hepsi bitiyor camlarin hepsini bitirdim.
Bilmiyorum bi halsiz bi enerjili gidiyo bakalım
Erkekler öyle seviyor benceÇok fedakarlık yapmışsınız. Keşke kıymeti bilinseymiş. Genelde bakıyorum da yiyip içip savuran, umursamaz, istekleri bitmeyen kadınlar daha mutlu. Yaptıkça yapmaya çalışan, emek verenlerin ise değeri bilinmiyor.
Sana maşallah kuzum. Mantı yapıp satmak bayağı zor iş.Ne günler yasadım
Akşam eşim kurstayken mantı yapıo satıyordum
Şimdi kalk kendine yapmaya üşeniyorum cnm
Çok şükür şu iki senedir iyiyiz öncesi metelipe kursun atıyorduk böyle olmamın sebebide yani çalısıyoruz hafta sonu akşam yok genelde napalım buna şükür
Biz en son olayda çok büyük kavga etmiştik
Normalde ailem hiç bilmez en sonunda yeter dedim çağırayım babamı bitsin gitsin
Başkalarının dediği hep haklı ben haksız oluyordum
Babam dedi ki bir kaşığını iki etme
Ondan oluyo şişti dedi
Bende farkındayım bu durumu
Eşimin eli biraz para görünce değişti tavırları filan
Ha öylemi dedim acımıyorum
Hatta gizli biriktiriyorum
Ondan demiycemde çocuklarım okurken çıkarcam gerek yok böyle olmalı
Kendi yokluk çok görmüş eşim
Tanıstıgımızda cebinde para olmazdı ailesinin ev kredisi yol parası ucu ucuna kredi kartından yiyordu
O baya bunalım gecirdi
Ailesi hiçmi demez oğlum seninde biyere gidersin diye yok baba alkolik anne vurdumduymaz bir aile işte
Biz evlendikten sonra bunun düzeni oldu
Yavas yavas herşeyi yoluna koydum
Bazen diyorum sen şişiyosun sana her imkanı her düzeni sağladım bir aile yaptım diyr
Dısardan millet özeniyo
Hatta birileri var siz gibi olsun diyo
Onu bu hale getirene denk neler oldu neler
Valla lellimKızlaaarrrrr bugün full enerciğiimmmmm
Sahur sonrası uyumadım
Salondaki halıyı sildim
Pesine koltuklari sildim
Dünde banyonun duvarlariyla kapıları silmistim.
Kaldı tüller
Attım mak. Yıkanıyor onlarda.
Camlara başlıcam.
Hepsini bugun silemem rutin camlarımi bugün silerim (daha az kirliler)
Arka 2 camı yarın silerim.
Yarında mutfagin dolabına derin bi giricem.
Iclerini bosaltıp, davlumbazin filtresi, mikrodalga, duvarlar falan derken haftasonuna iş kalmasın istiyorum
Bir yandanda battaniyeler yıkanıyor (sunlar yeminle yikanmakdan eskidi)
Napim battaniye kullaniyoruz biz her ay mutlaka yıkıyorum kısın böyle pikeye gecersek rahat eder bi battaniyeler..
Haftayada zebraları silcem youtubede izledim gayetde siliyolar böyle sicak su yaparım prilli parlatıcilı miss.
Aksam yine migrostan siparis girdim.
1.5tl su cok gidiyor bizde oglan odasina aliyor sahura kadar iciyor
12 tane su, suzme peynir, cöp poseti falan bisiler 189tl tuttu.
Deterjan stogumu kontrol edicem aiyy en sevdigim alisveris bu iste
Kiyafet, gıda, mobilya hepsi bir yana deterjan bir yana cok seviyorum.
Özellikle mis kokan yüzey temizleyiciler favorim.
Denemedigim kalmamistir evde de 5 cesit var az az.
Hep aynı kokuyu sevmiyorum değiştiririm sikıldıkca.
Kart kesilince biraz deterjan alıcam.
Kart kesilince hangisini alcaksam baktigim kurutma 8 bine düşmüş
Kesin almam lazim bu sefer.
Hiç öğrenmeye niyetim yok. Yapsam herkes isteriz bana da yap derler.çünkü eşimin teyzesi de bilmiyor :)Dun yaptigim ikinci sefer daha ince oldu
1 cay bardagi bulgurdan deniyorum zaten benden baskasi yemiyor yine ortaboy 7-8 tane falan cikti
3 tane anneme verdim aksam o da daha ince olmus dedi.
Cozucem galiba deneye deneye
Yapıp buzluğa atarım valla
O aparti gördüm de dediginiz gibi kalın oluyo deniyordu
Canım yavaş yavas yapValla lellimkoltuk silsem pertim o kadar diyeyim. Nerden geliyor bu enerji. Ne olur birazını bana ver. Ben niye iki işe yoruluyorum. Mutfak dolabı bir gözünü silsem diğeri kalıyor aylarca ha sildim ha sileceğim. Sildiğim kirleniyor
Ne tembelim ya
Kuzu kendinize göre yaparsin yap buzluğa at siz size yersiniz.Hiç öğrenmeye niyetim yok. Yapsam herkes isteriz bana da yap derler.çünkü eşimin teyzesi de bilmiyor :)
Bir kez eşim denemişti pandemide. İlk ve sondu galiba.
Bu bayram için pandemide yaptığımız gibi baklava yapalımmı dedim. Boşver uğraşmaya değmez dedi. Niyetleniyırum da yardım etmeyecek belli :)
Ben Bargello 146 Edp kullanıyorum, çok iyiKizlar bargello parfumlerinde öneriniz var mı?
Böyle şey istiyorum imza gihi bir koku.
Buram buram yayılsın. Sorulan koku falan olsun.
Denemek istiyorum bu markanın parfumlerinden 384 övuluyor kullanan var mı?
Sen iyi alıştın bu işe gel benim camları da silSelammm
Bugunde bir halt yedim ki kızıyorum biliyosunuz annemin camlarina kollarımı sıvıcam.
Hayır yürekde yemedim ama kendiminkileri biliyorum sık sildigimden 1 saatde tüm camları bitiriyorum.
Ama annemin malum aylardir silmediginden napcam bilmiyorum. Kac saatde cikarim kendime sabır diliyorum.
Ayy kıyamadım yine vicdanımı köpekler yesin.
6 tane cam var 2 korkuluk var.
Tülleride yıkancak asılcak.
Allah yardımcım olsun kendime başarılar diliyorum
Benim evde bi supurge isim var bir de yemek mutfaga artık giremem haftaya kaldı.
Ama aksam erzak kaplarini falan yıkadim hep.
Kolayladım detaylık isleri.
Yemekde dünden corbam var
Pirinc islattım az pilav yapıcam yine (bunuda günlük yapıyorum)
Tantuni yapicam et çıkardım
Salata tatlı tamamdir.
Az da bamyam var ben yerim kızda yiyor diye yaptım cok şükür annem alıştırdı ona bi onu seviyor.
Kızlar herkes su ilbays ya da silver bezlerden alsın cidden cam silmek kolaylasacak.
Ben o bezlerden önce hic sevmezdim cam silmeyi simdi bi kabasini alıp önden sonra o bezle silip geciyorum.
Kurulama yok, deterjan yok.
Mis gibi oluyo.
Cam silmeyi seversiniz benden bir öneri.
Yine alıcam 6 tane var evde, yedek 1 paket daha alıcam indirim bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?