- 9 Nisan 2018
- 1.490
- 3.898
- 133
Müslin pantolonlara baktın mı? Benim hoşuma gittiler yazın rahat olurSelammm gelemeyrummm
Tüm hafta sonu avm gezdik kendime yazlik pant. bulamiyorum arkadaş kafayı yicem.
İstediğim gibi bisi bulamadım.
Dun büyük bi outlete gittik merak ediyordum orayı fiyatlar fena değildi ama nasıl kalabalık.
Bi ara bayılcam sandım esime dedim yanımdan ayrılma. Ayran falan içtim başım döndü. Kız darlandı huyduzlandı.
Nefes alınmiyordu bir de sey dikakkatimi çekti kac avm gezdiysem klima asla çalışmıyor.
Burdan mı tasarrufa yürüyor bunlar.
Ama kasa püfür püfür orda çalışıyor deli oldum.
Esim Hummelden tshrt ayakkabı falan aldı onun eksikler halloldu en azından
Iyice zam gelmeden oglanada 1 tane daha Adidas ayakkabi alalım diyorum ne de olsa ayak nosu durdu.
Kendime tshrt,ayakkabı, canta vs netten hallediyorumda pantolon işi canımı sıkıyor.
Yemek yaptım, kız nanemolla dün bi terledi bi teri uzerinde kurudu falan bisiler oldu ben bayılcam diye cocumada bakamadım o ara
Burnu akıyor şükür ateşi yokta hemen corba, şurup vitamin falan verdim.
Bende durumlar beeyle
Yok bakmadimMüslin pantolonlara baktın mı? Benim hoşuma gittiler yazın rahat olur
Aynen senin gibi düşünüyorum, ben de gardımı aldım. Yardımlarımı da nadide kurumlara yapıyorum yeni yıldan bu yana geçen yıl aldığım bir karar ile eşe, dosta, akrabaya kuruş yardım yapmıyorum. Senin gibi sosyal medyada görünce kafayı yiyorum bize ağlayanlar para için hafta da bir evde pasta kesiyorlar. Canım çok sıkkın bu konuda Lellim.Ayy o toplara hic girmek istemiyorum fakat kirada oturan bi tanidik var kadin bosanmis cocuk okutuyor evde dokuluyor her yeri rutubet icinde sürekli yok yok yok evden cikamiyor kiralar malum ev sahibine surekli sövüyor zam yaptı diye aksam eglenmekden evin yolunu bulamadı mehteranlarla.
Biz buna üzülüp yardim ediyorduk
Artık Zerre acırsam alem yüzüme tükürsün.
Yok zam yok alamıyoruz diyene laf hazır.
O kadin memur mu?
Çok yaş ile alakalı. Bende hiç eski ben yok. Valla salıyorum gidiyor.yapmaya kalksam pertim çıkıyor. Yığılıp kalıyorum. Akşam koltukta oturıyorum. Oracıkta kalıveriyorum.Bu gün elim hiçbir şeye uzanmadı evde bu ara bunu yaşıyorum bir yıl öncesine kadar o ev pazartesi günü mutlaka temizlenirdi bu günlerde o tutkulu nazeninden eser kalmadı. Bıraka biliyormuşum ertelenebilirmiş, kendimi yeniliyorum yeni bir ben oluşturuyorum içimde hayır zerre de pişmanlık duymuyorum olsun yarın yaparım diyebiliyorum yaşla ilgili birşey herhalde eşime anlatıyorum bazen şunu yapıcaktım yapmadım gibi eşimde canını üzmeden yap sen kendini hırpalamayı seviyorsun diyor haklı. Bunca yıldır yaptım yine yapıcam ama mevsim geçişinden herhalde ama biraz da kafa rahat diyorum bunları yapan bendim yine de yaparım diyorum. Evde yemek vardı yemek de yapmadım bugün, herkes canının istediğini yediği için biz eşimle yiyoruz genelde kızlar bazen pizza, hamburger gibi hazır gıdaları çok seviyorlar okumuş çocuklar sonuçta zararlarını benden iyi biliyorlar diyorum.
Al benden de o kadar. Lelliye ben de katılıyorum.Aynen senin gibi düşünüyorum, ben de gardımı aldım. Yardımlarımı da nadide kurumlara yapıyorum yeni yıldan bu yana geçen yıl aldığım bir karar ile eşe, dosta, akrabaya kuruş yardım yapmıyorum. Senin gibi sosyal medyada görünce kafayı yiyorum bize ağlayanlar para için hafta da bir evde pasta kesiyorlar. Canım çok sıkkın bu konuda Lellim.
Bizim sitede farklı ülke vatandaşları ( onu siz anladınız ) çığlık çığlığa eğleniyordu, silah seslerinden hiç bahsetmeyeyim.Gunaydınlar
Geceyı ates nobetıyle gecırdım bı kocı,bı kız oda oda dolandım.
Alyayla ben salonda yattık,sabaha kadar sılah atıldı
Alyanın odası caddeye yakın,artık boyle herhlde sıgınaklara kacacaz rahat durmaz bunlar bu hafta
Heryerım tutuk uyandım.
Kız okula gıtmıyor bugun evde.
Haftalık 400 tl nakıtım var bu hafta bu yetecek,yetmesı lazım.
Markete falan ugramazsam aksamları yeter .
Kahvaltıyı yanımda goturcem,yoldan bısey almıcam.
Hadı hayırlısı
Saolasın kuzuCok gecmis olsun canim
Yaa sıze de gecmıs olsun kzuuuBeybimmm gecmis olsun benimkide hasta
Dün hasta ettik cocumuuuu
Haftalık 400 dedım markete gırdım süt falan aldım,99 tlBu ara full harcama
Ayy mutfak alışverişi beni artık iyice bunaltmaya başladı
Doymuyo bu erbaslar ya herkes mi böyle bizim ev mi böyle anlamadım
Akşam 1 pkt bisküvi bulamadım evde.
Bu hafta hiç hamuriside yapmadım.
Aranıp durdular.
Migrostan siparis verdim.
Iadem vardı donerkende bime girdim 300tl oraya baydım.
Dolap doluydu güya yine bosaldı gibi bişi
Haftasonuda dışarda yedik 2 gündür
Ay neguzel oluyo ya gez toz ye gel eve
Allahım değişip degismicem mi diye hele bi çok parayla beni sınasan mı
Bız kucuk aptamılı 69 a buyuk kutuyu 120 ye alırdık 2019 da suan kucuk kutu 200 gecen markette gordumAl benden de o kadar. Lelliye ben de katılıyorum.
Ben eskiden yaptığımı aldığımı alamıyorum yapamıyorum. Burası birikim topiği. Eskiden ev araba kredisi öderken birikim yapardım. Şimdi ise sıkıntılarımızı konuşuyoruz.
Ne acı.
Araba değiştirecektik hayal oldu. Şuan karnımı doyuruyorum genel ihtiyaçlar. Para bitiyor. Eşime sormuyorum bile ne kadar içe girdik diye. Ela bebekken ilk ekonomik krizleri gördük. Çoğu kişi covitten dünya ekonomik krizde diye savunma derdinde. Ela bebekken covit yoktu. Mamanın fiyatının kaça katlandığını hatırlıyorum. Döviz aldı başını gitti o dönemde. Hatta eşimle keşke ev almasaydık.evin parasını dövize yatırsaydık dediğimiz oldu.
Açık söyleyeyim kızlar, çocuğumuz olsun diye düşünürken bile acaba yetebilirmiyiz diyorduk.hep kalbimin bir köşesinde bu soru vardı. Oysa o günlerim ne de güzel günlerimizmiş. Ev araba kredisi öderdik. Tatile en iyi yerlere giderdik. Dışarı yemek olayımız zaten sürekli vardı. Gez toz. Şimdi elli kere düşünüyoruz ve asla eski günlerimizdekini yapamıyoruz.
Çocuk konusunda da bin şükür ediyorum.
Büyük konuşmayayım ama şimdi hamile kalsam, gerçekten doğurmam. Gelecekte neler bekliyor diye bu kadar kaygı içerisindeyken, o kadar gözü kapalı bakamam.
Ne kadar düşlediğimiz gibi olmasa da hayat, Biricik kızımız için elimizden gelen tüm imkanları kullanırız.
Aaaa baby gül güle kullan, ben okumamışım kaçırmışım. Valla elin kolun oluyor. İlaç gibi gelmiştir.Gunaydınnn
Kız yallah okula
Kocı aksm serum yedı,bakın bı muayene bı serum 2500 tl.
Saglık olsun dedım bosver canından onemlı mı?
O bıle(malum sıkıdır)devlte gıdecek mecalım yoktu ,orda sıra bekle falan dedı.
Iyı yapmıssın dedım.
Kız dun okulda okul yedı benı
Okulun gun sonu raporunu ızlettım.
Ben nıye yokum ben de yapcam falan dedı,sabah sorunsuz gıttı.
Yaz okulu 3 temmuzda baslıyomıs,gıtmek ıster mısın?At bınme,yuzme varmıs dedım.
Isterımmmm dedı
At bınmeye alıssa keske ya cok ozenıyorm beraber bınelım
Artık yaz okulu 10 olur
Kocı uzerını ben tamamlarım dedı yanı 7 verıyorm bı zahmet
Aksma yemek var bakalım kocı ıse gıdebılecek mı napck.
Gozleme yaptm sabah bıraktım.
Bakın artık buraya gelebılıyorm cunku sıl supur katyası var evde fkkfjcks
Pazar dıp kose supurdum buyukle tabı.
Ama gunluk kurtarıcı oldu.
Gecen kus tuy dokmus baktm karsıdan gelıyo katyam.
Noluyo dedım ,kocı elınde kumanda supurtturuyo
Alya hıc uzerıne bıncem falan demedı bu arada.
Bana hep alya uzerıne cıkar ,2 gunde kırar dıye aldırmamıstı kocı
Beybimmm gecmis olsun benimkide hasta
Dün hasta ettik cocumuuuu
Hepicinize gecmis olsun kizcelerselam kizceler ayni anda hem grip hem idrar yolu enfeksiyonu oldum.ustune parmagim gitti cok derin bir kesigim var ustumde bi negatiflik var hadi
Gecmis olsunselam kizceler ayni anda hem grip hem idrar yolu enfeksiyonu oldum.ustune parmagim gitti cok derin bir kesigim var ustumde bi negatiflik var hadi hayirlisi
Kuzu hepsi icinde mi 400tl bu haftalikHaftalık 400 dedım markete gırdım süt falan aldım,99 tl
Eve geldım su yok,saat 19.30 arasam getırmez belki dıye marketten 2 tane 5 tl soyledım,bıraz yesıllık ,elma falan 75 de orası tuttu.175 gıttı durduk yere.
50 tl bukarta attım sabah
Nereye yetıyo 400 tl haftdaa
Ben bileziklerimi en para yok zamanlarda alabilmistim suan gelir daha iyi ama gider cokAl benden de o kadar. Lelliye ben de katılıyorum.
Ben eskiden yaptığımı aldığımı alamıyorum yapamıyorum. Burası birikim topiği. Eskiden ev araba kredisi öderken birikim yapardım. Şimdi ise sıkıntılarımızı konuşuyoruz.
Ne acı.
Araba değiştirecektik hayal oldu. Şuan karnımı doyuruyorum genel ihtiyaçlar. Para bitiyor. Eşime sormuyorum bile ne kadar içe girdik diye. Ela bebekken ilk ekonomik krizleri gördük. Çoğu kişi covitten dünya ekonomik krizde diye savunma derdinde. Ela bebekken covit yoktu. Mamanın fiyatının kaça katlandığını hatırlıyorum. Döviz aldı başını gitti o dönemde. Hatta eşimle keşke ev almasaydık.evin parasını dövize yatırsaydık dediğimiz oldu.
Açık söyleyeyim kızlar, çocuğumuz olsun diye düşünürken bile acaba yetebilirmiyiz diyorduk.hep kalbimin bir köşesinde bu soru vardı. Oysa o günlerim ne de güzel günlerimizmiş. Ev araba kredisi öderdik. Tatile en iyi yerlere giderdik. Dışarı yemek olayımız zaten sürekli vardı. Gez toz. Şimdi elli kere düşünüyoruz ve asla eski günlerimizdekini yapamıyoruz.
Çocuk konusunda da bin şükür ediyorum.
Büyük konuşmayayım ama şimdi hamile kalsam, gerçekten doğurmam. Gelecekte neler bekliyor diye bu kadar kaygı içerisindeyken, o kadar gözü kapalı bakamam.
Ne kadar düşlediğimiz gibi olmasa da hayat, Biricik kızımız için elimizden gelen tüm imkanları kullanırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?