- 8 Ocak 2015
- 6.083
- 19.094
- 448
yaaa benim kizda boyleydu durduk yere biri dovmus gibi aglardi kurulmus saat gibi 2 de baslar 6 ya kadar cigliga devam .3.5 yas simdi hala arada aglar geceCok gecmis olsun annecine.
Cok şanslısın ozaman
En son oglan 3 yasina kadar ortada hiç bi durum yokken tok ve alti kuru hasta değilken yani kalkıp 1 saat bi yerini koparmislar gibi aglardi. Bi yerden sonra dayanamiyordum babası alıyordu kucağına sakinlestiriyordu ve benim kötü bir huyum var uyanirsam tekrar uyuyamiyorum . O günlerde geçti çok şükür. Bi daha mı tovbe dedim
Lellim tv de ki fiyatlar geçerli değil eşim bu gün yarım altın aldı 4650 tl ama mynette daha az fiyatta piyasa fiyatları yüksek. Oğluna da maşallah ne güzel birikim yapıyor.Selammm gunayss
Derlermiş ya cocugumun hasta olduguna yanmam huyunun degistigine yanarım diye.
Aglamayan kız herseye ağlıyor az önce sulugu neden devrilmis dik durmuyormuş diye ağladı bi ton.
Allahımmm ya sabırrr...
Yemege girisicem oglanin dershanenin altinda bim var onada siparis kitledim
Gelirken alır
Migrostan da dondurma fln siparis vercem
Kuyumcuda gr kuru ne kızlar?
Oglanin 1000tl daha birikti uzerini tamamlayip 1gr daha alim ona
Masallah bizden iyi valla bu sene iyi biriktirdi
Allah sabır versin valla çocuk işi hiç benlik değilyaaa benim kizda boyleydu durduk yere biri dovmus gibi aglardi kurulmus saat gibi 2 de baslar 6 ya kadar cigliga devam .3.5 yas simdi hala arada aglar gece
1450 canim kuyumculardaSelammm gunayss
Derlermiş ya cocugumun hasta olduguna yanmam huyunun degistigine yanarım diye.
Aglamayan kız herseye ağlıyor az önce sulugu neden devrilmis dik durmuyormuş diye ağladı bi ton.
Allahımmm ya sabırrr...
Yemege girisicem oglanin dershanenin altinda bim var onada siparis kitledim
Gelirken alır
Migrostan da dondurma fln siparis vercem
Kuyumcuda gr kuru ne kızlar?
Oglanin 1000tl daha birikti uzerini tamamlayip 1gr daha alim ona
Masallah bizden iyi valla bu sene iyi biriktirdi
Bereketli olsunLellim tv de ki fiyatlar geçerli değil eşim bu gün yarım altın aldı 4650 tl ama mynette daha az fiyatta piyasa fiyatları yüksek. Oğluna da maşallah ne güzel birikim yapıyor.
Ay baya fark var nete göreAllah sabır versin valla çocuk işi hiç benlik değil
Cok şükür buyuduler. Kardesimin oglan var 1.5 yasinda çok aglar hic sevdirmez kendini ama çok tatlı. İçimde kalan son sevgi kırıntılarını o cocuk yok etti
1450 canim kuyumcularda
Makas cok acik
Evet ya 2 gun almim 1 hafta almamis gibi oluyor bende surekli elim evde diye daha temiz gorunuyor bencede.Bu gün evin tozunu aldım nihayet, arada hep aldığım için öyle çok tozlanmıyor ama ben kendime sıkıntı yapıyorum illaki almak için biraz rahat olsam daha iyi olacak. Mutfağı topladım kızlar yine kısır istedi kısır yaptım bezelye yemeği pişiririm bu gün markete gittim kuru kayısı bitmek üzereydi bimden kuru kayısı aldım. Şoktan taşıyabileceğim kadar orta boy bir karpuz ve kefir aldım çok sıcak hava eşime de iki ekmek sipariş verdim. Eve geldim nasıl terlemişim yürüdüğüm mesafede öyle çok değil ama hava çok nemli.
Sağol canımCok gecmis olsun annecine.
Cok şanslısın ozaman
En son oglan 3 yasina kadar ortada hiç bi durum yokken tok ve alti kuru hasta değilken yani kalkıp 1 saat bi yerini koparmislar gibi aglardi. Bi yerden sonra dayanamiyordum babası alıyordu kucağına sakinlestiriyordu ve benim kötü bir huyum var uyanirsam tekrar uyuyamiyorum . O günlerde geçti çok şükür. Bi daha mı tovbe dedim
Seninkimi çöp evHemen bi evi süpürdüm ama salonu kanepeleri falan cekerek süpürdüm.
Salon küçük sürekli it çek yapamıyorum.
Yemek yaptım.
Dolabimi al aşağı ettim suan aşırı pişmanım hakim bey.
Ben nasıl toplicam geri ya yatagın üzeri fenalarda.
Arkadas aradi kahveye gel diye dedim canım hic öpmim kız fena.
O kahveyi bize bi miktar zehir edebilir sende aman nerden gel dedim diye söversin peşime
Malum herseye ağlıyor onunda gecmesi lazım sendromsuz bir zamanda içeriz artık.
Hergün rutin elime bir poset aliyorum basliyorum çer çöp toplamaya
Fişti, kagitdi, paketdi hergün bi oda oda geziyorum rutin oldu bizde.
Bitmiyo bu evin çöpü arkadaş atmakdan bıktık.
Kendini ihbar edesim var çöp ev diye
Başınız sağ olsun rabbim mekanını cennet etsin insan ölümü yakınlarında hissettiğinde öyle düşüncelere giriyo gerçekten hiç bir şeyi kaçırmadan yaşamak gerekiyo yerinde ve zamanında keşke dememek içincanim kizlarr yakin bir aile dostumuzu kaybettik genc yasta aniden .bir yanim gez toz yarin yok gibi dusun diyor bir yanim cocuklar var geride diyor
Ahh ya Basınız saolsun ,Allah kalanlara sabır versıncanim kizlarr yakin bir aile dostumuzu kaybettik genc yasta aniden .bir yanim gez toz yarin yok gibi dusun diyor bir yanim cocuklar var geride diyor
Ayy ben şok yalnız, siz gidiyor gibi yapınca oturdu süt içti haGunaydınlar
Gelemeyrum kac gundur
Krızlerden krız begenıyoruz 2 gundur.
Dun sabah sınır krızı gecırdı resmen okula gıtmıcem dıye.
Oturdum agladım artık,ben bı yerde aglıyorm kız baska yerdeKocı noluyonuz sabah sabah dıye kalktı
Bana aglama sen tmm ben bırakcam sızı dedı
Bakın sıze cocıumun kafasını anlatayım.
Kocı dedı bırak sen kalsın ozmam dedı. Gıdıyoruz bız dedık saklandıkSabahın 7 sı ugrastıgımız seyler
Ben cocık travma gecırcek,bıraktık gıttık sancak dıyorum kocıye.
Salondaydı Alya aglıyordu,cıktı hıc aglama falan yok,gıttı buzdolabında kucuk kutu sutler var onlardan aldı gectı oturdu salona
Bız evden gıtsek keyıf yapcak cocuk fkkfkkc
Kocı bu travma falan yasamaz ,yasatır bak gordun mu dıyo
Bı boslukta yakaladık cıktık evden .
Ögretmende bı alem,bı gun once persembe 16.30 da yazıyo uygulamadan.
Yarın kurabıye gunu,aksm cocuklarla kurabıye yapar gonderırsenız sevınırız
H.ıcı aksm aksam,krızlerle bogusuyorm yapamocam dedım .Yoldan aldık bı kutu kurabıye gonderdım valla.
Hayır bıde sacma,belkı alerjısı var cocuumun.
Alyanın benım kekle kurabıyeyle ısı yok Allahtan.Yemez .
Ama alerjsıı falan olan cocık vardır yanı ne alaka.
Cok sevıyor bu okul dısardan bısey getırsınler dagıtılsın.
Goruyorm hep meyve falan yolluyo aıleler.
Benım cocugım erık yıyemıyo mesela,cekırdegını yutmaya kalkıyor.
Erık dagıtılmıs gecen keser msısınız demıs ogretmenıne
Devlet okulu zıhnıyetınde gıdıyolar dedım.
Yaz okulu gecsın Eylule vercm baska okula.
Oyle ıste bacımlar dertlerımı doktım gıdeyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?