- 21 Ağustos 2015
- 32.085
- 97.387
- 598
- 38
Sag salım varın ıns kuzuuGünaysss
Gidemedik daha valla gece saat 2 falandi otel bulduk attık kendimizi.
Bir ara kafam okadar zonkladi ki basim donmeye basladi agladim oturup. 2 tane ilac ictim uzerine kahve falan ancak kendime geldim.
Esim diyor ki şu yasima kadar okadar koye gittim geldim, trafige girdim uzun yol gittim ben böyle bisi görmedim diyor.
mafolduk.
Cidden Antalyaya , karadeniz turuna, Hataya falan gittik geldik esimle ben böyle bunaldigim bitmeyen bir trafik asla görmedim.
Kazalar, kavgalar hele o tırlar asla yol vermiyorlar resmen trafigin magandaları.
Cok şükür ama Rabbim yardim etti kız bizi extra zorlamadi. Sakindi.
Gece 2 de attik kendimizi otele.
Aiyy bi de corba icelim dedik once bir kavga bir gurultu biri icmis icmis sövüyo
Corbacidan cikaramiyorlar sahibi bizden defalarca özur diledi adam mahcup
Polisler falan geldi dedim nerde olayy orda biZZ.
11 gibi cikariz sanirim burdan.
Pazartesi artık temizlik alisveris vs gecer..
Uykusuzlukda beni mahvetti bir ara opetin wc bayılcam sandım.
Anladılar kötü olduğumu ordakilerde dedim tansiyonum dustu galiba sorun yok tmm.
Yinede ezanla uyudum uyuyamadim bir türlü arabada da hic uyuyamadım.
Ben de bu kız o evi temizleyemeden oturamaz diyordumOyy
Ben temizlik yapmicaktim dimi?
Yok arkadaş yok ben ustunden atlayamiyorum.
Midem asla almiyor dokunurken bile igreniyorum
Tek oda haric gerisini supurduk sildik
2 balkon yikadik kaldi 2 daha (4 tane var hepside açık)
Kapılari bile sildim
2 de cam sildim
Yarin 2 daha silcem.
Tutma yerleri bile hep yapıs yapis nasıl silmim ya iğreniyorum acip kaparken.
Kilimler yolluklar vardi hepsinide çarptırdım esime.
Esimde epey yardim etti bana
Merdivenleri supurdu sildi
Balkonlari o yikiyor
Orumcek aglarini temizledi.
Yarin ki isleride yaparsak rahat rahat gezerim
En azindan icim rahat olur biseye dokunurken.
Ben köy serin oluyor diye bi de bi sürü uzun kollu sey taşıdım okadar sicak ki esime dedim hic normal diil yani.
Yarin pazar kuruluyormus pazara gidimde biraz yag misirunu falan alim.
Rizeye gecicez persembe geceriz diyorum daha hic balkonda oturmaya vaktim olmadi.
Kızlada ilgilenemedim bugun uyudu vicdan yaptım simdide.
almanya göc etme kanunlarini baya hafifletdi. Turist vizesiyle gelip 3500 euro brüt maasli is bulunca oturum hakki veriyorlar artik. 3500€ da kazanilir yani bir cok isde.Tüm imkanları kullanın başka yerde yaşama şansı olması için. Keşke imkanımız olsa ilerde başka yerde yaşama şansı olsa diye kara kara düşündüğüm zamanlar oluyor.
Bizim hiç öyle şansımız olmaz sanırım, Her ne kadar Elanın genetiği italyan olsa da
Bulgariyadan gelenler de sanırım bin pişman :)
Senın kı de benım kocayı da gectıİyi geceler iyi bayramlar,
Nice güzel bayramlara.
Kaç gündür yazamadım.
Anneme geldik. Zaten akşamdı çay içtik iki muhabbet herkes uyudu. Kuzenim annemdeydi. Gece kahvesi yaptık. Saat 4 e gelirken eşim uyandı sivrisinek var dedi. Eşim kolonya dökmüştü çünkü beni ısırmıyor direk ona dalıyorlar.tabi kolonys sürünce elayı haklamışlar. Göz kapağına kadar ısırmışlar. Gözü şişti biraz.İlaç sürdüm yattık uyuduk.
Arefe günü evi süpür sil. Biraz kardeşimle vakit geçirdim. Kardeşler sırayla geldi.
Küçük kardeşim de bayram günü eşiyle iznik e gidecek diye bizi görmek için geldi.
Kardeşimin biri de onu kampa çağırmadılar diye kırılmış. Bir işiniz olunca ben ama plan yaparken bana haber verilmiyor dedi. Benim koca da gazlamada bir numara. Anlamadığım şu,benim kardeşlerim birbirine kırılınca niye sürekli bir tarafa tavır alıyor bir tarafı savunuyor. Ben böyle durumlarda daha çok yapıcı oluyorum. Empati kuruyorum.
Sonra bana gelmeden önce olur biz de gideriz keşke önceden bilseydik çadırı alırdım arkadaştan diyen kocam, birden gitmeme isteği coştu. Diğer kardeşime diyor birlikte gideriz başka yere biz de. Diğer tarafa tripli gibi haller konuşması. Değişik işte. Ben kardeşim yalnız kalmasın diye gitmek istemedim. Sonra kardeşimin eşi herkesi aramış çağırmış. Kimse gitmedi. bizim gelin hariço kadar kalabalığa gerek yok bence.
Neyse 3 aile gittiler. Yeğenim de ateşlendi hasta oldu. Diğer yeğenler gidince bu yeğenim de hasta olunca Ela yalnız kaldı tabi. Babası da diyor kızım evimize gidelimmi. Ela da hayıııır istemiyorum diyor :)
Ya bu adam gelmeden önce hadi erken gidelim gidelim. Gelince eve gidelim gidelimbabasındayken de aynı şeyi yaptı.
Onun için uzun süre onunla birinde kalmak istemiyorum.
Tabi biraz kardeşimin eşiyle takılıyorlardı, nargileydi sohbet muhabbet. Şimdi kardeşimim eşi kamp hazırlığdı kurbandı.özel vakit ayırmadı. Kesin onu takmıştır.
Aman neyse kafama takıp kendimi yoramayacağım. İki gün sonra canciğer olur.
Bugün sabah konuştuk. Ee kardeşlerim 3 aile kampa gidecekmiş. Biz niye gelmişiz. Bize de gelin dediler. Ayrıca annemler burada diğer kardeşimle eşi burada üstelik kardeşim biz geleceğiz diye planını iptal etti.
Bir de takıldığı konu kampa giderken, niye 3. aile de katılmış :) siz gelmeyin denilebilirmiş. ben de dedim güldürme beni. Sen de teyzeyi dayıyı çağırıyorsun kardeşimi de çağıralım ayıp olur diyorsun o misal dedim.yani aile bu 7 kat yabancı değilki. Allahtan artık kavgaya dönüşmedi konuşmamız.
Neyse bayram bayram uzun uzun anlattım.hakkınızı helal edin kızlar
Hey gıdııı karadenızz dıue gezıyorm evde senın yuzundennnnnSelamm iyi bayramlar kizlar
Cok tuhaf bir köye düştüm
Esimin burda bi abisi var babadan özler anneler ayrı bir esi var adini radar koydum tam yolun agzinda oturuyorlar
Kapidan gecerken selam vercen kapida olmasada icerden gozetliyor kim geliyo gidiyor.
Durbunude varmis herkesi gozetlermis.
Bana diyor ki halilari cirptin, camı sildin, balkonlari yikadiniz
Kadin naklen izlemis bizi.
Bbg evi
Icerdede olsa dış kapıyı kapatmiyormus gecen arabaları duyamıyormuş kapatınca
Onlarla bayramlasildi esimin cocukluk arkadaslari hemde akrabalari var onlara gittik.
Sabah rizeye gecicez gezmeye.
Cuma gorumcem kizi falan gelcekmis.
Cumartesi arkadas tayfasiyla plan yapildi
Pazarda toparlaniriz artık.
Burda herkes cok meraklı anacım herkes birbiriyle küs bi de
Köyün adını küslerin köyü koydum
Kadinin adinida radar koydum
Kız hangi eve gitsek aglayarak çıkıyor ben gitmicem diye gttigi her eve yerlesecek cocuumm.
Ama su radar olan bana nazar etti ilk defa panik atağım geldi bayadır olmuyordum sıcradim yine carpintiyla.
Kadın degisik bişi.
Sıcrayınca öyle uykumda kactı geri uyuyamıyorumda.
Sabahda erken cikmamiz lazim 2 saat yolumuz var haa aksamda esimin bi arkadasi gelecek bize hanimi falan.
Evide toplu bırakmam lazım.
Gelirkende cayın yanına alırız bisiler artık.
Burayada alistim yaw
Bulundugu kabın seklini alan ben
Sakin, serin sevdim yani
Seneye geliriz yine diye simdiden plan yapıyoruz.
Eşim isini ayarlayabilseydi 1 hafta daha kalacaktık ama bayram dönüşü isler birikir halledemem diyo.
Ist. Yaniyomus hic dönesim yok burası püfür püfür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?