- 27 Şubat 2013
- 14.780
- 42.242
- 798
Ben halı yıkama fiyatını duyunca kolları sıvayıp cama girişmiştimselam kizlar bugun ev temizligine sirketi aradim 3 bin dediler bakin 3 bin dumduz icinde azicik esyasi olan evime dedileryillik izin alip kendim temizlesem daha mantikli
Kenarımın sefı töbe töbe.Şef konuştu
Ben artık beğenmediysen yeme ya da beğenmediysen kendin yap diyorum.
Abisi konusmus tmm abi sen nasil diyorsan öyle olsun demisAbisiyle birlik olsunlar bence. Öyle olunca mecbur kardeşi de kabul edecek.
yok ya normal temizlik .cam kapi var iste ek olarak asgari zammindan sonra artmistirNasıl bir temzilik bu kiinşaat pisliği olan eve iki kişi geliyorlar o da 1500-2000 arasıydı en son. Gerçi asgari ücret artınce her şeyi arttırmışlardır.
hepsi ayni fiyati verdi ya anlasmislardir muhtelemenEn son duyduğum 800-1000 civarıydı. Tabiki bir parça artmıştır ama bence çok fazla istemişler.
Ben de bu bayram eşimin babasının yanına teyzeyle gitmek istemedim. İkide bir iş derdi beni rahat ettirmiyor. O yokken kahvaltı yapıyoruz oturup iki çay içiyor iyi muhabbet ediyoruz. O varken hemen masayı toplamaya kalkıyor bu defa ben de kalkmak zorunda kalıyorum. Bir de Ela iyice söz dinlemez oluyor. Çocuk ne olcak yapsın diyor sürekli.Hello bacımlar
Kocının dogumgunuydu
Adamı sıra gecesıne yemege goturdum dogumgununde dkdjdjfk
Tam kocamlık ortam
Göcmen olmasa dicem biyerlerde var dogululuk ama yok
Gözlük almıstm rayban pek begendi.
Yarın kızla denize gitcekler babanneyle dedeyı de cagırmıslar.
Bakalım napcklar yolda.
Alyayla buara hic anlasamıyor koci
Adamı bezdırıyor hep tepesinde,hep bi inatlasma.
Yemekten cıktık avmden gunes kremi aldık onlara.
Alya havuza da gidince bitti onunkı de.
Ordan oyunparkuna gırdı tabi.
Okadar uyku basına vurduki otoparkta düz yolda düstü
Tabi 1 saat aglama faslı .
Banyo yaptırdım uyudu hemen .
Balıkesıre gıtckler öff ıs cıkısı gel sende otobusle,buluruz bi otel kalırız diyo pazar sen de girersin diyo ama hic gözum yemıyr
Yani kaynanamı da hıc cekemıcem dırdırdır pazar gunu
Kendi çıkarları olunca dokunmaz.Ben de bu bayram eşimin babasının yanına teyzeyle gitmek istemedim. İkide bir iş derdi beni rahat ettirmiyor. O yokken kahvaltı yapıyoruz oturup iki çay içiyor iyi muhabbet ediyoruz. O varken hemen masayı toplamaya kalkıyor bu defa ben de kalkmak zorunda kalıyorum. Bir de Ela iyice söz dinlemez oluyor. Çocuk ne olcak yapsın diyor sürekli.
Dün de eşime otele niye gidiyorsunuz gidin yedirenk in ablasının evinde kalın otel parası veriyorsunuz demiş. İyice battı kadına tatile gitmemiz. Sanki parasını o veriyor.
Geçen yıl o kadar hastane doktor parası öderken eşim onlara dönüş yol paralarını verdi eşimden dayı için vitamin ilacı istedi aldırdı. O zaman hiç düşünmüyordu parayışimdi ekonomi profesörü kesildi başımıza
Yani ee cocuk diyorlar sonra ee bendekide çocuktr_lelli ben parkta da surekli kavga ediyorum anacim tutun cocugunuzu ozur dileyene kadar .yeni nesil ebeveynlik cocugun ozgurlugu derken gelsin tepemize ciksin diyorum .hayir simartcaksan evde kendin simart ben senin simarik cocugunu niye cekeyim
Çok önceden bir kaza geçirmiştik onun etkisi var bende hala tır vurmuştu arabamıza park halinde biz içindeyken o yüzden bende heycanlanıyorum korkuyla beraber ama onun üzerine gitmek zorundayım çünkü normal hayatımı çok etkiliyo bu durum annemlere gidicem eşimin işten gelmesini bekliyorum cocuk kusuyo misal doktora gidilmesi lazım olmuyo eşimi bekliyorum vs vsO sendeki araba sürme azmi isteği keşke bende de olsa. Ehliyeti aldım. Öyle duruyor. Tekrar hiç oturmadım direksiyona.
Eşim hep sür öğren hadi deneyelim, özel ders al ooo diller döküyor. Ama o korku panik tam geçiremedim.
Ne güzel araba aşağıda otoparkta, ben dün dolmuşla gittim arkadaşa. Hadi gel de isyan etme. Nasıl kızıyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?