- 7 Ağustos 2022
- 40
- 90
- 3
- 45
MerhabaKuzu p.a cok bet bisi cidden o an birak cocugu kimseyi gozun görmüyor çünkü o an sanki can verecekmissin gibi, son nefesin gibi bir his o atak.
Yani istesende o an aklina onlar gelmiyor.
Annen yardımcı olsun tabi zor.
Bugun kardesim bana iyi sabrediyorsun buna dedi (azcık dur gitme falan dedi diye yani sıkıldı alyadan bana oyle diyor)
Düşün dedim
Annem bile kızım anliyorum ben seni (beni anlamiyorsunuz diyorum bazen) zor bi çocuk bu ama napalım öyle böyle büyücek diyo.
Tabi sabırlı kadin agzina edilmis demiyorda.
Napsın ana yüreği yinede kandirikdan öyle teselli ediyor beni.
lelli oglus geliyor mu buraya gelsin gelsin
Canim sakarya 55bine cekerse olmayabilir acikta kalma ihtimali var ama duzce bolu kesin gelir dedi rehber ogretmenizmirde muhendislik buralara gore dezavantajli bence .iki tarafta da is sagligi calismis bi insan olarak ist-gebze-kocaeli asiri aktif yerler muhendisler icin cok iyi sanslar var
Yaa cok tesekkür ederimMerhaba, eski üyeyim şifreyi unuttuğum için böyle oldu. Lelli hanım benim kızım bilgisayar mühendisliği okudu. Ankara'da yaşıyoruz burada okudu ve savunma sanayi de çalışıyor staj sonrası boşluksuz aldilar.
Endüstri mühendisliği limitini doldurmuş 5 sene önce bizde o yollardan geçtik yazmadık tercihlere.
Makina mühendisliği daha mantıklı bilgisayardan sonra yan bölüm değil de ana bolumden gidin.
Ve İngilizce olmazsa olmaz.
Donanim haber forum sitesi var orda gençler çok güzel değerlendirme yapıyor Başka unv için fikirler var.
Keşke gtu olsa en baba yer orası
Hakkinizda hayırlısı olsun.
Yaaa nickinizi sanki animsadimMerhabatr_lelli uzun süreden beri sayfanızı takip ediyordum.Birkaç defa yazdım.6 Şubat depreminin her ikisini de evde yaşadım.Rabbim bir daha o günleri hiç kimseye göstermesin. Oğlunuzu ve sizi yürekten tebrik ediyorum.İnşallah hayırlısı olur.Sizin gibi bir anneyle çok güzel yerlere geleceğine inanıyorum.Yolu açık olsun.
Alışır iş basa düşünce inankiSelammm
Bugün ev mood idi.
Kizda masallah uyumadı anamı aglatti.
Karniyarık, pilav yaptim
Supur sil toz al yaptim.
Resmen gunler sonra evi silebildim
2 su yaptim ancak icim rahat etti.
Camasir as mutfagi topla derken balkon ugrastirdi yine
Oglum anladim ki en buyuk korkusu ac kalirim korkusu
Yumurta bile kirmaya usenen ( yapamaz demiyorum üsenir) köfte.
Asiri usengectir yani ekmek arasi yapmaya usenir
Yemek olayini halledebilsem gerisi sikinti degil dedi bugun.
Alisacaksin zamanla dedim.
En kötü hazir yersin, buzlukda hazir bisiler yapariz isitir yersin
Üninin yemekhanesi, kantini vs bisi olur ordan yersin
Zamanda düzen oturtursun dedim.
Okadar rahata alıstiki konfor alanını terk etmek istemiyor.
Yok oyle 3 kurusa 5 köfte daha dedim
Korkuyor atak gelir cocıklar yalnz kalır o an diye.Esi yurtdısında bide gece bisey olsa Allah korusun araba falan kullanamaz.Kuzu p.a cok bet bisi cidden o an birak cocugu kimseyi gozun görmüyor çünkü o an sanki can verecekmissin gibi, son nefesin gibi bir his o atak.
Yani istesende o an aklina onlar gelmiyor.
Annen yardımcı olsun tabi zor.
Bugun kardesim bana iyi sabrediyorsun buna dedi (azcık dur gitme falan dedi diye yani sıkıldı alyadan bana oyle diyor)
Düşün dedim
Annem bile kızım anliyorum ben seni (beni anlamiyorsunuz diyorum bazen) zor bi çocuk bu ama napalım öyle böyle büyücek diyo.
Tabi sabırlı kadin agzina edilmis demiyorda.
Napsın ana yüreği yinede kandirikdan öyle teselli ediyor beni.
lelli ikinci ogretim dusunmuyormusunuz ? burdan ist direk servisler varmisCanim sakarya 55bine cekerse olmayabilir acikta kalma ihtimali var ama duzce bolu kesin gelir dedi rehber ogretmen
Ucunude yazicaz.
Özellikle Karabük icin cok muhendis cıkariyor dedi.
Yazarmiyiz bilmiyorum
Ama Ege düşünmüyoruz.
Onuda yazicaz canim tabiki dusunuyoruz.lelli ikinci ogretim dusunmuyormusunuz ? burdan ist direk servisler varmis
Boşver bacım millet hazır oluyor işini yaptıracak arıyor valla kızla ne uğrasa anSelammmm
Yine bir kabul günummm asdffggh
Ben yazin misafir yasaklansın dedikce geliyolla
Sabah yine gecen ki kahvaltici arkadas aradi
Dedim gel bu hatuna kiyamiyorum hayir diyemiyorum seviyorumda.
Kahvalti yaptik kahve ictik o kalkti annemin kuzeni aradi.
Dedi sizin oralardayim ugrim mi gel abla dedim
Davetiye dagitiyormuş.
Onunlada 1 kahve ictik simdi çıktı
Sabah 7.30dan beri dolaniyorum.
balkonu sabah supurup silmistim güya şuan yine batık.
Kahvalti, kahve yazin hep ordayiz malum.
Simdi tekrar supurge yapicam(sabah yapmistim)
Makarna attim ocaga pissin
Bi de sulu yemek yaparım okeyim.
Kiz aynı atom karınca evi bukadar dagitmasa iyi kız aslında.
Misafir gelicek bak dedimsede tüm koltuga gofret döktü.
Nereye yetissin bu lelli.
Annem bile kızım senin işin sana yetiyor bırak milleti diyor.
Anne ben bırakıyorum onlar beni bırakmıyo dedim.
Bi abla var dugun yapacak eylülde senin acman guzel oluyo ben tutturamadim nekadar denedimse kurabiye falan yapıp buzluğa koyalım diyor.
Ay valla yapabilsem kendi buzluguma koycam hic bisi kalmadı
Ben kime yetisim totomda bu kızla allasen.
Herkes benim süper güçlerim falan mı var sanıyo nedir?
Allah şifa versin, en yakın zamanda kolayca atlatınMerhaba,küçük çocuklarınız elbette bunaltıyor olabilir. Sizdeki derdi nimet Sayan insanlar var mesela ben özel çocuk annesiyim oğlumun boyu beni geçti ama koca bebek hala. Keşke istekleri olsa söze dökse keşke şımarsa naz yapsa keşke diye uzar gider liste.
Ağladığında kızamıyorum çünkü epilepsi nöbeti de eklendi mart ayinda hatta aglatamiyorum hemen biseyler yapıp susturuyorum kızmak tepki göstermek gibi bir durum bile yok.
Lütfen sağlıklı normal gelişim gösteren çocuk mucizenin ta kendisi diye düşünün.
Geçici bir surec olduğunu da unutmayın
Bize de dualarınızda yer verin rabbim zorumuzu kolay eylesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?