- 27 Şubat 2013
- 14.780
- 42.242
- 798
Yine de senin maşallahın var. Herşeye yetişiyorsunSelammmm
Yine bir kabul günummm asdffggh
Ben yazin misafir yasaklansın dedikce geliyolla
Sabah yine gecen ki kahvaltici arkadas aradi
Dedim gel bu hatuna kiyamiyorum hayir diyemiyorum seviyorumda.
Kahvalti yaptik kahve ictik o kalkti annemin kuzeni aradi.
Dedi sizin oralardayim ugrim mi gel abla dedim
Davetiye dagitiyormuş.
Onunlada 1 kahve ictik simdi çıktı
Sabah 7.30dan beri dolaniyorum.
balkonu sabah supurup silmistim güya şuan yine batık.
Kahvalti, kahve yazin hep ordayiz malum.
Simdi tekrar supurge yapicam(sabah yapmistim)
Makarna attim ocaga pissin
Bi de sulu yemek yaparım okeyim.
Kiz aynı atom karınca evi bukadar dagitmasa iyi kız aslında.
Misafir gelicek bak dedimsede tüm koltuga gofret döktü.
Nereye yetissin bu lelli.
Annem bile kızım senin işin sana yetiyor bırak milleti diyor.
Anne ben bırakıyorum onlar beni bırakmıyo dedim.
Bi abla var dugun yapacak eylülde senin acman guzel oluyo ben tutturamadim nekadar denedimse kurabiye falan yapıp buzluğa koyalım diyor.
Ay valla yapabilsem kendi buzluguma koycam hic bisi kalmadı
Ben kime yetisim totomda bu kızla allasen.
Herkes benim süper güçlerim falan mı var sanıyo nedir?
Valla benim yeğenimde boğa burcu, inadı fena . Terslendimi gereksiz inada bindirir. Korkutmayayım amaBen katiliyorum sana her cocugun dinamigi ve her annenin sabrı, rahatligi farklı.
Ben kendi cocuguma yetisemiyorum ki başkasının cocunu elestrim
Valla dikkat bile edemiyorum kimsenin cocuna.
Hee alyadan once vaktim vardi kendi kendime ben olsam böyle yapmam diyordum basima geldi zaten.
Ben agzimin payini aldim.
Valla birinin cocugu 7/24 tv de izliyo olsa banane herkesin cocuu kendine der gecerim artik.
Benimki bana fazlasiyla yetiyor anacim
Kocakarı diyorum dün (cok konusuyo) sensin kocakarı diyo bana.
Bir de horon vardı dun yikilll yikill yikill ohooo bagriyolar yikilmiyorum diyo.
Tmm kızım sen yikilma dedim.
Cocuk dunyaya kafa tutmaya gelmis net.
Rabbim Şafi adıyla Şifa versinGün içerisinde çoğunlukla yalnızız oğlumla hala nöbeti yaşadığımız geceyi unutamıyorum. Hala anlatırken ağlıyorum Dr kontrolünde vs ağlıyorum kaygı bozukluğu yaşıyorum ama Dr a gitmekten korkuyorum uyutan bir ilaç verir de oğluma bakamazsam diye .
Gece beraber yatıyoruz iyice uykum gelmeden yatamıyorum hep geçmişi cagiriyo beynim. Zihnimi meşgul ediyorum sürekli çözüm değil ama yapacak başka çare bulamıyorum.
112 ile gidişimiz bayılıp morarmasi gözlerinin kayması hastanede tekrar nöbet geçirmesi öyle kötüydü ki
Biliyorum bir çok insan yaşıyor onlar nasıl basetti ise ben de ustesinden geleceğim diye kendime moral veriyorum.
İste böyle bir hayat bize de rabbim böyle layık görmüş hakkıyla yaşamak emanetine sahip çıkmak boynumun borcu diyorum kolaylaştır Allahim diyorum sana emanetiz diyorum biliyorum rabbim de bizi duyuyor gönlüme ferahlık veriyor darda koymuyor sıcacık sarmalıyo yaralarımı iyileştiriyor hissediyorum.
Bu ara surekli zihnim doluYine de senin maşallahın var. Herşeye yetişiyorsun
Bende sunu ara bunu ara çok kızıyorumİyi geceler kızlar,
Bakamadım iki gündür. Pazar günü kardeşimi otogara bırakmaya gittik. Yeğenim otogarda beklerken otobüs gidecek diye huysuzdu. İnşallah düzelir bu süreç geçicidir umarım. Dönem dönem çocuklarda oluyor tabi.
Oradan teyzeye gideliriz demiştim. Eşim yok gitmeyelim dedi. Eve dönmek istedi. Ben de biri gelip gidince nedense bir duygusallaşıyorum. Kardeşime de deyince kargaşa oluyordu dedi. Ben de kargaşa olan tablet tv konusuydu dedim
Tabi yeğenim de biraz mızmız olmuş. Kardeşim annemin de ' sen işi bıraktığından bu yana çok mızmız ters oldu ' dediğini söyledi. Belki de burada görev kardeşime düşüyor.
Pazar akşama teyzedeydik. Uğrar kalırız dedim. Kalmayız dedi. Son kararla hazırlıksız kaldık teyzede.
Sohbet falan ettik iyi de oldu.
Sabah dayı para bırakmış Elaya. Parayı almayacaktım.( çünkü eşim geçenki konudan dolayı alma para verirlerse demişti). Bir de kahvaltıda konuşurken bana parayı keyfinize harcıyorsunuz diyor. Yani tabiki harcayacağız dedim. Parayı Elanın eline tutuşturdu. Öyle olunca ben de sigara aldım ona..pazara çıktım birşeyler aldım ona da aldım.o paraya denk gelmiştir. Böylelikle verdiği parayı kapatmışımdır.
Güzel hoş sohbet falan, yine bana komşusunu aramamı söylüyor. Hacca gitmiş dönmüş de, arayacakmışım. Birdahaki gelişimde de uğrarmışım. Oralı olmadım. Sürekli ameliyat oldu ara yok şunu yaptı ara bu oldu ara. Komşusu benim ameliyatımda.eşim aradımı diye sorduğunda ertesi günü aramıştı. Ameliyatımın üzerinden 1 ay rahat geçmişti.Bunlarq çok takılmam ama. Teyzenin ara aramam lazım diye.sonra da aradınmı diye kaç defa arayıp sormasına gıcık oluyorum.
Sürekli kendi çevresi pohpohlansın istiyor.
Bir de bugün Elayı uyarıyorum. Benim uyarmam üzerine yap kızım yap diyor.ben de dedim annesine zıtlaştırma kızı. Ben uyarıyorum sen yap deme dedim.
Akşam için arkadaş yemeğe çağırdı, oraya geçtik. Dönünce de Elayı uyuturken uyumuşum.
Hadi hayırlı olsun cnmKızlar size haberlerim büyüük
İşe girdim ben başka bir işe
Eşimin arkadasım aramıs ya demiş ben işlere yetişemiyorum hesap kitap
Citl demiş bizim ile yardım etse
Evden çalışmam arada sırada kendime göre gidip gelecem iş yerlerine 4 şirket
Gazam mübarek olsun yapabilirmiyiz onuda bilmiyorum
Maaş filanda konusmadık
SSK filan yapcak
İnş yapabilirim
Eşimde yardıma devam etcem onların işi burayada getirdim haliyle
Ön muhasebe ben genel muhasebeye ben yapcam çünkü Allah utandırmasın yapabilirim inş
Saol ccnmHadi hayırlı olsun cnm
Allah bereket versin kazancinada
Aslında bugün bende yapım dedim ama üşendim yarında işe gitmem gerekiyorAsure yapamadim ben ya.
Cokda istiyorum yapmak ama elimde yalniz kurukayisi var malz.
Hepsini haslanmis alıp yaparım yaparsam tek tek ugrasacak asla mecalim yok.
Cok da severim ama keske yapıpda getirseler yesem
Ahh ya Allah yardımcınız olsun.Sizin yanınızda konusmaya utanır insan.Gün içerisinde çoğunlukla yalnızız oğlumla hala nöbeti yaşadığımız geceyi unutamıyorum. Hala anlatırken ağlıyorum Dr kontrolünde vs ağlıyorum kaygı bozukluğu yaşıyorum ama Dr a gitmekten korkuyorum uyutan bir ilaç verir de oğluma bakamazsam diye .
Gece beraber yatıyoruz iyice uykum gelmeden yatamıyorum hep geçmişi cagiriyo beynim. Zihnimi meşgul ediyorum sürekli çözüm değil ama yapacak başka çare bulamıyorum.
112 ile gidişimiz bayılıp morarmasi gözlerinin kayması hastanede tekrar nöbet geçirmesi öyle kötüydü ki
Biliyorum bir çok insan yaşıyor onlar nasıl basetti ise ben de ustesinden geleceğim diye kendime moral veriyorum.
İste böyle bir hayat bize de rabbim böyle layık görmüş hakkıyla yaşamak emanetine sahip çıkmak boynumun borcu diyorum kolaylaştır Allahim diyorum sana emanetiz diyorum biliyorum rabbim de bizi duyuyor gönlüme ferahlık veriyor darda koymuyor sıcacık sarmalıyo yaralarımı iyileştiriyor hissediyorum.
Oglunuz adına çok sevindim ara sıra okudum ama yazamadım inşallah güzel bir yere yerleşir Allah yardımcınız olsun tuvalet eğitimi için annenin gerçekten hazır olması lazım ben temmuz başında denedim ama yine olmadı bir de kızım 4 yaşı geçti çok geç kaldık kreşe karar verdik kreşlerde sinirlenme ve çok hareketlilikten dolayı psikiyatriye yönlendirdi dehb çıktı zaten epilepsi ilacı içiyor çocuk bir de risperdal diye suruba başladık hem konuşmada geriden geliyor hem tuvalet eğitimi veremiyorum bende de sabır kalmadı artık görüştüğümuz kreşler tuvaleti hallederiz önce oryantasyon sürecine bakalım dehbden dolayı diyorlar tuvaleti çok takiyordum kafaya şimdi o bitti dehb başladı bakalım ne olacakYa bu ciş olayi nekadar zorladi bizi
Yeminle suan evi terk-i diyar edesim var.
Gunlerdir 1 defa ciş yapıyo bezimi degis diye yerlere yatiyor.
Hayır diyorum ya tuvaletine yapacaksin ya da 1 defa ciş yapinca degistirmicem o bezi.
Allahım allahım yerlere yatiyor ciglik kiyamet evde.
Sabah esimde bende okadar anlattik izah ettik ki.
Cisini bezsiz yapmakdan korkuyor.
Bak iste su arkadasinda öyle yapiyor bu da bende abinda vs vs.
Sen artık büyüksün beze artık ihtiyacın yok
Olsun yerede gelse bisi olmaz sileriz
Herseyi anliyor uygulama sifir.
Demin yine bezine 1 defa cis yapti ve degismedim diye kendini parcaladi.
Külotda aldim.
Direk acikda birakalim (citcitli atletle) diye ikna etmeye calisiyorum olmuyor olmuyor.
Sort giy sadece bezsiz diyorum olsun cisin gelince soylersin.
O bezi napip edip koyduruyor.
Koymazsam kendi elinde koyup oyle geziyo4 evde.
Delircem yeminle delircem
Anneme dedim annem nolur bak al ikna et yoksa ben evden çıkıp gidicem.
ben oglanda asla zorlanmadim.
Tabiki kacirdigi oldu halimada isedi ama 1 haftada lazimliga alışmıştı.
Bu kızı benim kalan 2 damla sabrımı tüketmek için yaratmıs mevlam.
Artık bağırdım bende çünkü tükendim
Allahim bana da o abladan ver dinimiz aminAlyanın d.gününü okulda yapalım dedik
Olaya kardesim dahil oldu palyonca falan getirmez ıns
Pastasını ben yaptırcm dedü,elsalı tabaklar alckmıs,süsler alcakmıs
Abartırda abartır artık
Hayirli olsun canim bol kazançların olsunKızlar size haberlerim büyüük
İşe girdim ben başka bir işe
Eşimin arkadasım aramıs ya demiş ben işlere yetişemiyorum hesap kitap
Citl demiş bizim ile yardım etse
Evden çalışmam arada sırada kendime göre gidip gelecem iş yerlerine 4 şirket
Gazam mübarek olsun yapabilirmiyiz onuda bilmiyorum
Maaş filanda konusmadık
SSK filan yapcak
İnş yapabilirim
Eşimde yardıma devam etcem onların işi burayada getirdim haliyle
Ön muhasebe ben genel muhasebeye ben yapcam çünkü Allah utandırmasın yapabilirim inş
Çok geçmiş olsun benim kızımda erken doğdu epilepsi hastası bazı durumlardan dolayı özel gereksinimli bir çocuk epilepsi benimde çok büyük korkularimdan biri doktor epilepsi ilacını durdurmak için ilaç verdi ama yine de korkuyu azaltmiyorGün içerisinde çoğunlukla yalnızız oğlumla hala nöbeti yaşadığımız geceyi unutamıyorum. Hala anlatırken ağlıyorum Dr kontrolünde vs ağlıyorum kaygı bozukluğu yaşıyorum ama Dr a gitmekten korkuyorum uyutan bir ilaç verir de oğluma bakamazsam diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?