Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi geceler kızlar,
Bakamadım iki gündür. Pazar günü kardeşimi otogara bırakmaya gittik. Yeğenim otogarda beklerken otobüs gidecek diye huysuzdu. İnşallah düzelir bu süreç geçicidir umarım. Dönem dönem çocuklarda oluyor tabi.
Oradan teyzeye gideliriz demiştim. Eşim yok gitmeyelim dedi. Eve dönmek istedi. Ben de biri gelip gidince nedense bir duygusallaşıyorum. Kardeşime de deyince kargaşa oluyordu dedi. Ben de kargaşa olan tablet tv konusuydu dedim
Tabi yeğenim de biraz mızmız olmuş. Kardeşim annemin de ' sen işi bıraktığından bu yana çok mızmız ters oldu ' dediğini söyledi. Belki de burada görev kardeşime düşüyor.
Pazar akşama teyzedeydik. Uğrar kalırız dedim. Kalmayız dedi. Son kararla hazırlıksız kaldık teyzede.
Sohbet falan ettik iyi de oldu.
Sabah dayı para bırakmış Elaya. Parayı almayacaktım.( çünkü eşim geçenki konudan dolayı alma para verirlerse demişti). Bir de kahvaltıda konuşurken bana parayı keyfinize harcıyorsunuz diyor. Yani tabiki harcayacağız dedim. Parayı Elanın eline tutuşturdu. Öyle olunca ben de sigara aldım ona..pazara çıktım birşeyler aldım ona da aldım.o paraya denk gelmiştir. Böylelikle verdiği parayı kapatmışımdır.
Güzel hoş sohbet falan, yine bana komşusunu aramamı söylüyor. Hacca gitmiş dönmüş de, arayacakmışım. Birdahaki gelişimde de uğrarmışım. Oralı olmadım. Sürekli ameliyat oldu ara yok şunu yaptı ara bu oldu ara. Komşusu benim ameliyatımda.eşim aradımı diye sorduğunda ertesi günü aramıştı. Ameliyatımın üzerinden 1 ay rahat geçmişti.Bunlarq çok takılmam ama. Teyzenin ara aramam lazım diye.sonra da aradınmı diye kaç defa arayıp sormasına gıcık oluyorum.
Sürekli kendi çevresi pohpohlansın istiyor.
Bir de bugün Elayı uyarıyorum. Benim uyarmam üzerine yap kızım yap diyor.ben de dedim annesine zıtlaştırma kızı. Ben uyarıyorum sen yap deme dedim.
Akşam için arkadaş yemeğe çağırdı, oraya geçtik. Dönünce de Elayı uyuturken uyumuşum.

Yine de senin maşallahın var. Herşeye yetişiyorsun

Valla benim yeğenimde boğa burcu, inadı fena . Terslendimi gereksiz inada bindirir. Korkutmayayım ama
Bilmiyorum biz ne yaşarız büyük konuşmayayım, tedirgin oldum.
Ela diretmez şükür.
Bugün sabah soruyor, tv yi açabilirmiyim diye. Bem de kahvaltıdan sonra dedim. Bir iki defa dedi normalde bunu da yapmıyordu.bir tane çizgi film izle dedim. İzleyince kapattı geldi yanıma. İki yıl sonrası ne olur bilemem. Şimdiki çocuklar malesef hayattan kopuk çevrimdışı

Rabbim Şafi adıyla Şifa versin
Tabi buyuyorlar ve geriye dönüp bakinca koca bir hiç
Yasanmamış gibi
Herkesin sınavı farklı tüm annelere sabır diliyorum

Selamm
Sabah 6 da uyanmazsın be Alya dedim
Sinek var dedi (likit takiliydi) gunes gelmis dedi, bulut var dedi napti etti uyandı valla
Babasiylada kahvalti yaptı yolcu etti babasini.
Abisine bulasmasa cocuu gidip gelip uyandiriyor.
O da masallah 3 e kadar uyuyor.
Dun oyuncak cay setine su koymus ama banyodaki oyun oynadigi su kovasindan
Abime cay yaptim ben diye elinde bardak abisini uyandiriyor
Zor aldim odadan
Seni abinle birakicam ona yemek yaparsin ütü yaparsin diyorum dinliyo dinliyo yok yapmıcam ben diyo.
Isine gelmiyor tabi okadar işi sayınca

Bu hafta tercihleri kapatıcaz cok heycan annecim.
Katüyüde yazıyoruz sonlara gazamız mübarek olsun
Şimdi Trabzon düşünsün

Zonguldak Karaelmas ünide ogretmen var tanidik dün epey onunla konustuk
Abla ist teknik bogazici fln gibi yerde bolumler olmuyorsa hic ist bulasmayın ozaman dedi.
Ama ha sakarya ha zonguldak cokda farki yok dedi
Sadece sosyallik acisindan fark olur bizim uni merkezde mesela ordakiler daha merkez disinda farklari bunlar dedi
Bak zorlancak ben cok ağlamıştım ama sonra daha gelmek istemicek bile buna hazır ol dedi.
Dedim alişsında yeter ki napim hep yanimda mı tutcam cocuuu kendi başının caresine bakmayı oğrensin.

Bende sunu ara bunu ara çok kızıyorum
Ya kendi keyfim bilir
Kaynanam gördüm sanki bişey olur sunu arayın düğüne gelin sunu yapın onun hizmetçisi gibi bende iplemiyorum

Kızlar size haberlerim büyüük
İşe girdim ben başka bir işe
Eşimin arkadasım aramıs ya demiş ben işlere yetişemiyorum hesap kitap
Citl demiş bizim ile yardım etse
Evden çalışmam arada sırada kendime göre gidip gelecem iş yerlerine 4 şirket
Gazam mübarek olsun yapabilirmiyiz onuda bilmiyorum
Maaş filanda konusmadık
SSK filan yapcak
İnş yapabilirim
Eşimde yardıma devam etcem onların işi burayada getirdim haliyle
Ön muhasebe ben genel muhasebeye ben yapcam çünkü Allah utandırmasın yapabilirim inş

Hadi hayırlı olsun cnm
Allah bereket versin kazancinada

Hadi hayırlı olsun cnm
Allah bereket versin kazancinada
Saol ccnm
Asure yapamadim ben ya.
Cokda istiyorum yapmak ama elimde yalniz kurukayisi var malz.
Hepsini haslanmis alıp yaparım yaparsam tek tek ugrasacak asla mecalim yok.
Cok da severim ama keske yapıpda getirseler yesem
Aslında bugün bende yapım dedim ama üşendim yarında işe gitmem gerekiyor
Yeni patronla patronda çok bende 8 tane
Napcaksakkkk
Yarın konuscam artık ne yapılacak edilecek

Ahh ya Allah yardımcınız olsun.Sizin yanınızda konusmaya utanır insan.
Ben de cok zaman sımarklık yapma ne kadar cok bekledin bu kzı sen derim.
Benim esim vardiyalı,okula basladıgından beri herseyi bende.
Sabah beraber cıkıp beraber giriyoruz eve.
Benim isyanım biraz da buna.
Öglen ıs cıkısı alsa kızı ben de en azından ayda 15 gun ofise geldi,biri bisey mi dicek stresi yasamam.
Ama rahat geliyor adama.

Merhabalar bir süredir bazı sıkıntılar ve gelişmeler yaşadık eşim bazı sebeplerden dolayı işten ayrildi ama anlasarak haklarını aldı benim mehirlerimi alamamıştı ona karşılık 100 bin TLsini bana verdi düğün takilarimin bir kısmını altın hesabı yapmıştık kızımıza yatırım olsun diye onun üstüne eklemek istemiyorum çünkü nakit lazım olursa kızı kreşe yazdircaz malum çok pahalı eşim ise başladığı zaman maaşıyla yetisemeyiz kreşe nakit para lazım olabilir kızımın özel durumlarından dolayı bende çalışamıyorum vadeli istemiyorum faizden dolayı Ziraat katılım ve vakıf katılım kâr payı olarak her ay belli ücret veriyor o da sanki kar payi adı altinda faiz gibi geliyor bana çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım

Oglunuz adına çok sevindim ara sıra okudum ama yazamadım inşallah güzel bir yere yerleşir Allah yardımcınız olsun tuvalet eğitimi için annenin gerçekten hazır olması lazım ben temmuz başında denedim ama yine olmadı bir de kızım 4 yaşı geçti çok geç kaldık kreşe karar verdik kreşlerde sinirlenme ve çok hareketlilikten dolayı psikiyatriye yönlendirdi dehb çıktı zaten epilepsi ilacı içiyor çocuk bir de risperdal diye suruba başladık hem konuşmada geriden geliyor hem tuvalet eğitimi veremiyorum bende de sabır kalmadı artık görüştüğümuz kreşler tuvaleti hallederiz önce oryantasyon sürecine bakalım dehbden dolayı diyorlar tuvaleti çok takiyordum kafaya şimdi o bitti dehb başladı bakalım ne olacak

Alyanın d.gününü okulda yapalım dedik
Olaya kardesim dahil oldu palyonca falan getirmez ıns
Pastasını ben yaptırcm dedü,elsalı tabaklar alckmıs,süsler alcakmıs
Abartırda abartır artık
Allahim bana da o abladan ver dinimiz amin
Hayirli olsun canim bol kazançların olsun

Çok geçmiş olsun benim kızımda erken doğdu epilepsi hastası bazı durumlardan dolayı özel gereksinimli bir çocuk epilepsi benimde çok büyük korkularimdan biri doktor epilepsi ilacını durdurmak için ilaç verdi ama yine de korkuyu azaltmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…