- 21 Ağustos 2015
- 32.093
- 97.399
- 598
- 38
Dualarımız seninle kuzukizlar saglik nedenli bir imtihanim var benim de bana dua eder misiniz bol bol baskasinin duasi kabul edilirmis
Ayy hayırlı olsunnn en azından sgk maas oluır zaten deli gibi calısıyosnSaol ccnm
Aslında bugün bende yapım dedim ama üşendim yarında işe gitmem gerekiyor
Yeni patronla patronda çok bende 8 tane
Napcaksakkkk
Yarın konuscam artık ne yapılacak edilecek
Allah yardımcın olsun cnmkizlar saglik nedenli bir imtihanim var benim de bana dua eder misiniz bol bol baskasinin duasi kabul edilirmis
Helal olsun bacim sana masallahBen de buara kendimi dövuyodum bayagı.
8 aydır tam maas alıyorm kenara atamıyormm diye.
Alya okula baslayana kadr gram ceyrek aldım düzenli.
Mayısta okul basladı hem de yaz düğünler,bebek görmeler bisürü takı yaptık.
Kendime yukleniyodm bi kenara bisy atamuyorm diye.(kocamın tabi laf sokmalarının etkisi de büyük)
Okul zaten bi askeri ücret bizim.
Kalanı da yiyorz kızla.
Eve harcıyorz kargolara gidiyo falan.
Bu hafta dedim kendine gel.
Simdi isten cıksan borcun harcın yok.
Kızın güzwl bi yaZ gecirmis eglenmis,daha ne yapacaktın?Apartman mı dikecektin aldogın maasla.
Bıraktım dövmeyi
Ay sonu sünnet var kuzenin oglanın.
Kıyafet alcm.
Takı isini bilmiyorm anneme sorcm ne yaparız?
Yaparız derse yapatım gr falan.
Zaten 10 yılda kendi tarafıma es dost akrabama takılcaklaro hep kendim yaptım.
Yaparım yıne kendim.
Kocam tarafı düğünde boynumdan alıp salon parası odedıydı ama ben hep kendim yaptm
Böylede vakır böyle de burnu düsse egilp almazcıyım
Teşekkür ederim canımAllahim bana da o abladan ver dinimiz amin
Hayirli olsun canim bol kazançların olsun
Ben enerci lazım bende yapmadımSelam bacılar
Bende izne ayrıldım
Dolapların içini toparlayıp düzenlemem Lazım
Halıları verip temizlik yaptiracagim
Kislik hazırlayacağım
Ama benim hiç bisey yapasım yok
Teşekkürler ederim canımAyy hayırlı olsunnn en azından sgk maas oluır zaten deli gibi calısıyosn
Emegin verilir en azından cnm.
Masallah daha ne olsunHelal olsun bacim sana masallah
Bende evle arabayi aldıktan sonra düzenli gr alıp gerisini yarınlar yokmuscasina harcıyorum. 2. Evi alsam olurdu ama arkamda destek yok cocuklar büyüdü masrafları arttı gelmisim 38ime daha fazla kendimi kasamiycam Saldım gitti
1. Sınıf yolunda sana hayirli basarilarTeşekkür ederim canım
Ben enerci lazım bende yapmadım
Teşekkürler ederim canım
Valla öyle en azından sskmi yapacak hemen dedi maas konusmadık ne yapacagını bende bilmiyorum kafama yatarsa yapcam yatmassa sen yoluma ben yoluma
EŞİMle orrtağıyla çalışırken cüzi bir mebla veriyorlar ama yetersiz bu işi kaparsan en kötü asgari ücret çok gitmeyeceğim kendi zamanım oldukça gitcem zaten kişide kendime göre ayarlıycam bilmiyorum artık kafamda dumanlı naparjm bilmem
Oğlanda 1 sınıfa başlıycak yok yokkk bende
Bütün bankalar parayı işlettiği için size para veriyor kimi adına faiz diyor kimi kar payı. O yüzden bence ikisi de aynı. Malesef para tl de kaldığı sürece eriyor , o yüzden faiz , altın bir şeyler yapmak lazım ki değer koruyalım.Merhabalar bir süredir bazı sıkıntılar ve gelişmeler yaşadık eşim bazı sebeplerden dolayı işten ayrildi ama anlasarak haklarını aldı benim mehirlerimi alamamıştı ona karşılık 100 bin TLsini bana verdi düğün takilarimin bir kısmını altın hesabı yapmıştık kızımıza yatırım olsun diye onun üstüne eklemek istemiyorum çünkü nakit lazım olursa kızı kreşe yazdircaz malum çok pahalı eşim ise başladığı zaman maaşıyla yetisemeyiz kreşe nakit para lazım olabilir kızımın özel durumlarından dolayı bende çalışamıyorum vadeli istemiyorum faizden dolayı Ziraat katılım ve vakıf katılım kâr payı olarak her ay belli ücret veriyor o da sanki kar payi adı altinda faiz gibi geliyor bana çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
Düğüne gitmek lazım konusu da çok oldu. Eşim çok yanaşmadı. Ondan sanırım bu ara pek demiyor. Zaten düğünümüze gelene gidiyoruz. Gelmeyene gitmiyoruz.Bende sunu ara bunu ara çok kızıyorum
Ya kendi keyfim bilir
Kaynanam gördüm sanki bişey olur sunu arayın düğüne gelin sunu yapın onun hizmetçisi gibi bende iplemiyorum
Hayırlı olsun canım işin. Yaparsın neyin eksik :) bu aralar bende de bir çalışma isteği var anlatamam. Ama elimden gelen birşey yok. Özledim çalışmayı.Kızlar size haberlerim büyüük
İşe girdim ben başka bir işe
Eşimin arkadasım aramıs ya demiş ben işlere yetişemiyorum hesap kitap
Citl demiş bizim ile yardım etse
Evden çalışmam arada sırada kendime göre gidip gelecem iş yerlerine 4 şirket
Gazam mübarek olsun yapabilirmiyiz onuda bilmiyorum
Maaş filanda konusmadık
SSK filan yapcak
İnş yapabilirim
Eşimde yardıma devam etcem onların işi burayada getirdim haliyle
Ön muhasebe ben genel muhasebeye ben yapcam çünkü Allah utandırmasın yapabilirim inş
Rabbim şifa bekleyenlere şafi ismi hürmetine şifa versin inşALLAHMerhaba,küçük çocuklarınız elbette bunaltıyor olabilir. Sizdeki derdi nimet Sayan insanlar var mesela ben özel çocuk annesiyim oğlumun boyu beni geçti ama koca bebek hala. Keşke istekleri olsa söze dökse keşke şımarsa naz yapsa keşke diye uzar gider liste.
Ağladığında kızamıyorum çünkü epilepsi nöbeti de eklendi mart ayinda hatta aglatamiyorum hemen biseyler yapıp susturuyorum kızmak tepki göstermek gibi bir durum bile yok.
Lütfen sağlıklı normal gelişim gösteren çocuk mucizenin ta kendisi diye düşünün.
Geçici bir surec olduğunu da unutmayın
Bize de dualarınızda yer verin rabbim zorumuzu kolay eylesin insallah
Ben de duydum. Tekstil ve mobilyanın yoğun olduğu bir organize sanayi bölgesi inegöl. Belki de ufak bir dikkatsizliktendir.umarım can kaybı ve ağır yaralı yoktur. Üzüldüm ben de duyunca.Inegölde fabrikalar yanıyormus
Sanki cok fabrika ağimiz var gibi olanda yanıyor
Düşüncelerinizde son derece haklısınız . Bankadakini çektim bu yüzden bende adı kar payı ama diğer bankalarla aynı işlem yani hiçbir değişiklik yok aslen . Bazı bankalarda çeyrek hesabı var ona bakabilirsiniz . Kuyumcudan alıyosunuz oraya altın olarak teslim edip istediğiniz zaman verdiğniz altını tekrar alıyosunuz kasa gibi düşünün hesap ücreti vs alınmıyor ücretsiz işlem yapıyosunuz sadce çeyrek tam altın vs gibi .. bunları araştırın o çok makul eğer faiz hassasiyetiniz varsa..Merhabalar bir süredir bazı sıkıntılar ve gelişmeler yaşadık eşim bazı sebeplerden dolayı işten ayrildi ama anlasarak haklarını aldı benim mehirlerimi alamamıştı ona karşılık 100 bin TLsini bana verdi düğün takilarimin bir kısmını altın hesabı yapmıştık kızımıza yatırım olsun diye onun üstüne eklemek istemiyorum çünkü nakit lazım olursa kızı kreşe yazdircaz malum çok pahalı eşim ise başladığı zaman maaşıyla yetisemeyiz kreşe nakit para lazım olabilir kızımın özel durumlarından dolayı bende çalışamıyorum vadeli istemiyorum faizden dolayı Ziraat katılım ve vakıf katılım kâr payı olarak her ay belli ücret veriyor o da sanki kar payi adı altinda faiz gibi geliyor bana çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
Keyfine bak o zaman boşver, gelsin çaylar kahveler yatıp izlensin filmlerSelam bacılar
Bende izne ayrıldım
Dolapların içini toparlayıp düzenlemem Lazım
Halıları verip temizlik yaptiracagim
Kislik hazırlayacağım
Ama benim hiç bisey yapasım yok
Geçmiş olsun canım benim acil şifalar neyin var ?kizlar saglik nedenli bir imtihanim var benim de bana dua eder misiniz bol bol baskasinin duasi kabul edilirmis
Aslında ekmek arası köfte yiyorlar onun adı hamburger oluyorSlmmm
Eve geldik kızı dusa soktum,havuz günüydü bugun.
Yemegimiz vae bu hafta.
Gelirken markete ugradık,üzüm muz,soda,yag sokucu,wc kadıgı aldık 130 tl.
Alya muz yedi kasla goz arası 2 tane.
Yemek yalan oldu tabi.
Bugun hamburger gunuymus.
Benimki mayonez ketcp yemez
Yemedim icinde mayonez vardı dedi,patates ayran takılmıs.
İyi yapmıssın dedim
Ne köftesi belli degil daha iyi yemesin.
Yarın lahmacun yapcm ona lavastan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?