Küçük Düşün Büyük Olsun!

Vaayy övgüyü de biliyormuş as bayrakları as as

Aynen de anlattığın gibi. Kızınca iletişimi bir süreliğine keser. Benim eşimin de ailesinde az da olsa var eleştirmek ama eşim ailede 1 numara.
Kendi ailesini zaten sürekli eleştirir. Dinlemiyorum bile artık. Güzel söz söylemeyi hobi edineceklerine bunu hobi edinmişler

Yani babasının gecende vize islemleri icin yaptıkalrını düsününce, bunun yetistirdiği iyi bile gelmis bu zamana diyorum ben artk fkkfkfk

Buara bisey oldu kız buna ölcem mi nedir dkdkdkd
Evde sürekli beni övuyo,seviyorumlu videolar atıyo
Bünyem alısık değil hasta falan olcm korkayrummlflfkfkfk
Aman bizde de çok olur böyle şeyler, kızdırır kızdırır sonra yarım elma gönül alma...çok geçtim bu yollardan
Sen de geçmişsindir eminim.
Çenelerini bantlasak iyiler aslında da işte yemek bile yapıyorlar
Napılım işte teselli ediyoruz kendimizi, tıngır mıngır gidiyor işte.
Söylediklerine takılmasam duymamazlıktan gelsem hiç sıkıntı olmsyacak ama ben de onu yapamıyorum.

Bende sort vardi etek falan olsa asla cikamazdim.
Aykalarim hala yara bere ya.
Iyi bir sandalet ya da şu kapali deniz ayakkabılarindan lazım.
İp balta falanda lazim trekingci olmakda zor zanaat saygılar vallada.

Bu 2. Maceramızdı.
Kızla zor oluyo kız olmasa esimle birlikte dag bayır tirmanirim ben o güzel tutuyo ölümüne

Kafalar yandı
Hala tercihleri kapayamadik
Hic karişmıyorum babalı oğullu tam 4 saattir tercih yapıyorlar.
Bana soruyorlar şu mu önce bu mu?
Hic o toplara girmicem dedim.
Cunku ben misal düzce derim sakarya gelmez falan eşimle ugrasamicam hic.
Oglanda puan sıralamasına göre yazdırıyor.
Halledin aranizda dedim
Gercekden şuralar daha zormuş be.
Hiç evden ayrılmayan cocuk uzaklarıda yazdıracak ona kalsa kolay geliyor şuan ona.
Ama zorlanacak gelip gidemicek sık suan idrak edemiyor.
İspartada okuyordu patronun kardesinin oğlu okulu bırakmış git gel bıkmış zorlandı cocuk yapamadı.
Hala kapatamadılar sıralamayı beceremediler yarına kaldı.
Ben cok ama cok sıkıldım artık gunlerdir evde bu mevzu daraldum.
Bugün sicaktanda ayrıca bunaldım.
Evi supurup sildim ama 2 defa duş alarak
Klimayı acmadım güya esiyo diye nereye esiyo sıcak esiyo ki.

Yine domates koydum (bu sene sınavım domates)
Annemi artık domates olarak görüyorum.
10 kilo daha almış.
Biraz daha asure yaptım bu sefer bugdayida haslanmis aldim
Doyarım umarım artık
Yemek yaptim evi supurüp sil derken pestil oldum.

Kızlar iyi uykular
Üşüdüm uyandım yavvv, açmış klimayı benim koci. akşam esiyordu bence klimalık hava yoktu. Elanın odasında uyuyorum biliyorsunuz. Kapıyı ittim biraz.
Ama gündüz fena sıcaktı. Kapattık bayağı ama dayanamayıp açtık. Oturduğum yerde terledim. Yok bu yıl görülmemiş sıcak var. Hayır olsun.
Sabah kahvaltı yaptık. Koci zaten çok şey yemedi midesi kötü. Bir doktora gitmekten aciz. İlaç bile fayda etmiyorsa git diyorum.
Bir de erkekler hasta olmasın hemen öldüm kefenimi hazırla derler :)
Akşama kadar evdeydik. Tabi Ela tablete sarıyordu. Eşim zaten bir süre film izledi. Ben eşlik etmiyorum. Çünkü başladımı bir günde kaç bölüm izliyor.
Elayla evde birşeyler yapmaya çalıştım. Boncuk dizme 2 saat sürdü boncuk dizmeye bayılıyor. Bahaneyle ona 1kolye 4 bileklik yaptık.Çok mutlu oldu.
Biraz top oynadık.
Elanın bol gelen şortlarının belini ayarladım.
Eşim Havuza inmeyelim dedi. Ama çocuğu tablete sarmasın diye oyalayan benim.
Yemek ne yesek konusu gündemdeydi. Zaten 10 karar değiştirir. Bir de midesi rahatsız herşeyi yiyemiyor. Tavuklu pilav yermisin dedim. Pirinç yeni bitti evde.Niye evde pirinç yokmuş. sanki ona git al dedim. Asansörle inince hemen orda market Zaten evde fazla miktarda şey tutmamaya çalışıyorum. Kış yaz sıcak hemen böcekleniyor. Neyse söyledim lafımı. Kaynana yok ama maşallah kaynana gibi kocam var
Bu ara böyle sarıyoruz bakalım ne olcek. Bir de emekli olunca evde durmak yok yok kesin boşarım yaşlılığı hiç çekilmez :)
Markete indim Elayı da aldım yanıma. Çünkü yine tablet almıştı eline.
Tavuklu pilav yaptım yanına ayran.
Yedik. Akşam dondurma yemeye gidelim dedi koci. Gittik gezdik biraz da. Esiyordu dışarısı. İyiydi.
Eğer gitmeseydik niyetim bahçede kıza bisiklet sürdürmekti.

İçin rahat olsun canım rahatça gider gelir.ben her tatilde anneme gidiyordum. İlk yılı Burdur da okudum. İkinci yıl istanbula geçiş yaptım. Burdurdayken de sık sık gittim anneme o heyecan başka oluyor inan.
Ben izmire geçiş yapmak istiyordum fakat orası almıyormuş. İstanbul alıyor diye buraya geçiş yapmıştım. Belki o da geçiş yapar sonraki yıl. Yatay geçişte şimdi sistem nasıl bilmiyorum ama o zamanlar ilk yıl başarı durumuna göre geçiş yapılabiliyordu. Benim notlarım iyiydi fakat son muhasebe sınavında kar zarar sorusunda sıfır farkından dolayı dersten kalmıştım. Hocaya yalvar yakar.bana dedi bir işletmede çalışsan bir sıfır farkı olsa düşün sonuç ne olur
Sonra yaz okuluna gidip verdim o dersi. Öylelikle geçiş yapabildim.
Takma yani bence olmazsa geçer buraya. Hayırlısı ile bir kazansın da. İnşallah

Şimdiden bereketli olsun maaş zammın.hep aynı kısır döngü, eskiden birikim konuşup paylaşırken biz de 5 kuruş koyamıyoruz kenara.
Bugün evi biran önce satsak gitmeyi planladığımız yerden ev alsak. Burada kirada otursakmı diye konuşuyorduk.
Ama şartlar zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…