Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar selamlar.
Bugün 12 ye doğru iş yerinde hastalandım.
İçtiğim Gonalf mi yaptı acaba.Ates üşüme titreme var.
İzin aldım anneme geldim.Zaten Bugün burda kalıp yarin hastaneye gidecektim kontrole.
Salgın mi var ilaç etkisi mi bilmiyorum
Tüp bebek merkezindeki Hemşireye yazdım cevap gelmedi .
Aksam son iğneyi vurulacagim.
Istifar ettim de rahatladim biraz
Çok yoruldum kaç gündür onun da etkisi olabilir vücut yorgun düştü.
Hayırlısı ile bir hamile kalsam inş

Canım ben tüp bebek yaptırırken yüksek doz iki ilaç kullanıyordum, bana çarpıntı yapıyordu. Umarım ilacın yan etkisi değildir.
Şimdi nasıl oldun?

Canım ben tüp bebek yaptırırken yüksek doz iki ilaç kullanıyordum, bana çarpıntı yapıyordu. Umarım ilacın yan etkisi değildir.
Şimdi nasıl oldun?
Biraz daha iyi oldum cnm öglen 2 den beri yatiyorum.Yarin kontrolüm var bakalım.hoca.ne dicek

Üniversite tarafı karısık. Yani günlük kiraya verilen evlerle dolu bi tarafı.
Biz Balkan mah.denilen bi taraf var o tarafa bakıyoruz daha cok.
Orası aileler var genelde.
Anneme falan demedik bisey daha zaten.
Hayatta olmaz o taraf,vardiyalı calsııyo kocan kalamazsınız kızla der duysa

Biraz daha iyi oldum cnm öglen 2 den beri yatiyorum.Yarin kontrolüm var bakalım.hoca.ne dicek
Gecmis olsun cnm.
Gonalf igne ben de kullandm asılama denemisti dr,sonralara dogru saf hormon oldugu ıcın baskılıyor vucudu.Normaldir ama sor yine de druna.
Benim asılama iptal olmustu,11 yumurta olusunca irili ufaklı,3 yumurtadan sonrası yasakmıs asılama yapmk iptal etmisti dr.
Bide catlarken yumurtalar agrısı oluyoResmen hissediyosn catladıgını
Hayırlı haberlerle gel ins

Amin canım inşallah

Biz de ilk evimizi Avcılar'dan aldık. 1+1 bahçe katıydı. Metrobüs yoktu Oraya.işe iki saate yakın gidiyorduk.küçücüktü evimiz ama o evi alıncaki heyecanımı mutluluğumu anlatamam. Ondan dolayı o evin bende yeri başka.
Ufak da olsa uzak da olsa şimdi diyoruz iyiki almışız.
Şimdi oturduğumuz yer de iş yerine uzak, çok merkez yer değil ama olsun. Zaten artık bu sakinliğe alıştım istanbulda dipdibe evlerde merkez yerlerde boğulurum.

Bize de bu evi alırken çok şey diyen oldu
Sitede neler neler oluyormuş.
Bir de yabancı çok Arap Rus..
Ama ben sıkıntı yaşamadım. Gayet oldukça çok aile var. Ve komşuluk var.
Ev benim ya gerisi boş :)
İnşallah istediğiniz yerde denk gelir canım. Sevincini bizimle paylaşırsın.

İyi geceler kızlar
Sabah uyanınca gözbebeğim filminin yarısını izledim.güzel bir film. Ela uyanınca kapattım. Kahvaltı hazırlamaya başladım.
Bugün tam saat gittiler okula. Ama yine yetiştiremedim iş okula bıraktım. Aile hekimine gittim. Bilgi almak amaçlı gittim.
Yeniden ilaç yazdı Ela için. İki hafta geçince kullansın dedi. Tabi geçti galiba ama yine de önlem amaçlı içireceğim.
Oradan dönerken siatede arkadaşla karşılaştım, gel kahve içmeye dedi. İşim çok senin de iş vardır dedim.olsun gel falan ısrar edince gittim. Kahve içtik. 1 saat durdum. Eve geldim. Daha masayı apar topar toplamıştım. Mutfağı toparla süpür çamaşır as katla. Namaz kıl....Alma vaktim geldi.
Okula gittim aldım markete uğradım. Geldim.yemeği yaptım.
Yarın sabah arkadaş kahvaltıya gelecek.
Öğleden sonra ev temizliğine niyetim var.

Amin canım inşallah
Kaçıncı günün
Canım daha transfer olmadim.Reglimin 2.gunu iğneye başladık 3 gün vuruldum.
Yarin kontrol bakalım yeni ilac mi verecekler, transfer galiba 12 gün sonra falan olur sonra 10 gün beklemece ay çok heyecanlı

Yumurta durumuna göre gerekirse yeni ilaç veriyorlar bir de son gün çatlatma iğnesi veriliyordu sanki. Valla çoğunu unuttum gibi geçti gitti
Transfer embriyonun gelişimine göre yapılıyor 3 günlük veya 5 günlük embriyo oluyor.

Gece 12 de uyudum güya erken uyuyayım dedim. Kaç gündür 3 te uyuyordum
Gece yine uyandım. Şimdi de namazı bekliyorum. Nasıl sabah erken uyanayım.
Hiç uykum yok gibi şuan

Evet cnm öyle.Doktora geldim bakalım ne dicek

Sabah sabah birkaç aksilik yaşadım evin içinde, Allahım dedim retromu nedir neyse çok şükür ciddi birşey olmadı. Dün eşim iş çıkışı geldiğinde markete uğradık tabi bize indirimli ürün kalmaz geç gidiyoruz neyse 2 paket üzüm ve bir avakado alıp geldim eşimi arkadaşı çağırmış çocukluktan arkadaşlar neyse onun tarlasına gitmişler ağaçtan incir toplamışlar reçellik küçük küçük, kavun-karpuz toplayıp bize hediye olarak göndermiş Allahım nasıl mutlu olduk ailecek çok teşekkür ettiğimi söyle dedim Allah hayırlarını kabul etsin dedim. Eşim taşırken biraz zorlandı ama ondan başka taşıyacak biri yok evde kızlarla ben ancak bir iki tane alıp taşıyabiliriz. İncirleri yıkadım temizledim şekere bastım sabah beş kavanoz reçel yaptım Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin.
Eşim maaşından ödemeleri yapmış çeyreğimizde almış aradı teşekkür ettim uzun zaman sonra ilk defa çeyrek alabildik çok şükür. Geldiğinde markete gidicez eksik bitmiyor, sonra hazırlanırız yazlığa geçeceğiz, küçük kızımın pilatesi var bu akşam 8 de bitecekmiş onu alır öyle gideriz. Bu gün annem eşimi aramış bize uçuk kremi alırmısın diye eşimde beni aradı Nazenin bizde ki uçuk kremini babana götürürmüsün diye sabah erken bir saat olduğundan evi öylece bırakıp gittim sıcakta yürümekte zor olur diye. Annem babam beklemedikleri için çok sevindiler bu ara onlarıda ihmal ettim gidemedim. Oturdum annem ısrar etti çay yaptı çayı içip geldim geldiğim gibide başladım evdeki işleri düzene koymaya. Anca fırsat buldum oturdum.

Selam Kislar
Maas yattı ödemeler yapıldı çeyrek günü için 2820den çeyrek aldım
Çocukların kaynak kitaplari alınacak 2000tl ayırdım
Pazar ve harçlık için para çektim
Lcwya uğradım oglana çorap pijama alacaktim 5li çorap 150 pijama 350tl idi elim boş çıktım daha uyguna bakarım netten
Erken çıkmıştım isten. Çarşıda bi arkadaşla karşılaştık oturduk kahve içtik iyi geldi
Ve maas bitti

Merhaba kızlar.biz de maaşı aldık ve bitirdik 1,5 gram altın ve 30 euro gezi parası olarak aldım. Bu ay kredi kartı çok yüklüydü hem kıza kışlık kıyafet alışverişi yaptık biraz , hem de eşim ve benim doğum gününüm ağustosta olunca hediye, tatil derken çok arttı kartlarımız.

İyi akşamlar,
Bugün komşum kahvaltıya geldi. Kahvaltı yaptık çocukları okula bırakmaya çıktık.
Eve dönünce işlere giriştim. Nihayet evi komple temizleyebildim.Ama bittim. Şuan yığıldım.
Eve gelince Elayı banyo yaptırdım. Tek mutfak kalmıştı. Yemek vardı evde yanına cacık ekledim. Yemek yeyince süpürüp sildim yerleri.
Ben maaşımı alamadım
Herkes maaştan bahsetmiş. Bizde kocamdan sorulur o iş. Hiç karışıp başımı ağrıtmıyorum. Çalışmayınca çektim elimi ayağımı o işlerden.
Zaten vaktim de olmuyor.
Dün eşim bana soruyor babam seni arıyormu diye.ben de arıyor dedim. Beni aramıyor dedi.
Arsa alma konumuzda babasına söylemiş o da çok oralı olmamış. Adam alsa kendine birşey alır. Mal mülk alma derdi bu yaşına kadar olmamış bundan sonra mı olacak.
Eşim kızmış bu konuya. Aramıyor babasını.
Zaten millete söylemesine de ayrı kızdım.
Dün sorduğunda eşime dedim; sen de yapılanları çabuk unutuyorsun. Lafı sokmasam olmazdı. Ablamın yaptıklarını da unuttu ya.iyi oldu lafım.
Bir bisküvi almadığına takılmıştı ya, geçen Elayla marketteydik oreo istedi. Küçücük paket nerdeyse 50 tl. almadım onu. Sonra da eşime anlattım.pahalı almadım diye. Yani demekki bizde almıyormuşuz bazı istediği şeyleri
Neyse ben de ablamın yaptığı gibi onun yerine başka şeyler aldım Elaya.
O konuyu Elaya sordum, ablam pahalı dememiş. Onu bırak gel istediğin cipsi seç demiş. Benim istediğim cipsi aldı dedi. İşte kızımın bakış açısı, eşimin bakış açısı.
Cipste sağlıklı değil ama büyük ihtimal yolda atıştırmalık olsun diye onu almıştır.
Yani hiç bir şey almasa da bunu yargılamam zaten yeterince şeyler aldı bizlere.

merhabalar
Nasılsınız kızlar
Günler koşturmacalı geçiyo
Akşama doğru pilim bitiyo tek çocukla 2 tane olsa ne olur bilemem
Enerciiiiiiiii bile diyecek halim kalmıyo beni anca
Erkek anneleri anlar çasgshsh
Annem bir miktar borcumuz vardı şükür bitirdik
Bu ay bilezik almak istiyorum ama çok değil az bir miktar aklımda ajdalar var ilk kez alıcam onlardan alıp almamak arası
Kararsızım aslında
Tlde durmak istemiyorum eriyo malum

Beereketli olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…