- 27 Şubat 2013
- 14.947
- 42.687
- 798
İnşallah canım. Allah gönlünüzden geçeni versin. En yakın zamanda eviniz olsun.kapılar açılsınSlm bacımlar
öglen moralim bozuldu hala kendime gelemdim.
Ev kentsel dönüsüme gircek,duydugumdan beri satar burayı bak gör dedim kociye.Ev sahibi ugrasmaz.Apartmanda uzlasma saglayamazlar kesin.
Öglen haber gelmis müsaitseniz eve eksper gelck diye
Ben sok
Koci yazmıs hemen.
Ev arayalım mı müsteri hazır mı diye?
Hayır demis ama asaplarım bozuldu.
Geldiler foto cektiler.
Dedim bu aynı gun mu haber veirilir?
Calısan insanız neden gorsun elin adamı evi öyle?
Temizlemistik dun ama olsun.
Kiralara bakıyorm en begenmediğin 10 dan baslıyor.
Hayırlısı artık.
En kötü gider otuuruz anamın alt kata diyo koci.
İns is oralara gelmez
Onu da alır denerim canım.Allah ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin ablacim
Canim aksam su içine kabak çekirdeği yağı damlatiyosun sabah tuvalette dokuluyormus kıl kurtları bi araştır istersen
Canımmmm insAllahKızlar selamlar.
Cumartesi Eskişehir'e düğüne gittik
Cumartesi orda kaldık
Pazar Eskişehir'i gezdik akşam 9 gibi geldik.
Göğsümün altında sivilce gibi bisey çıkmıştı 2 ay evvel içini bosaltmistim.
Dün bir ağrı hissettim , bu akşam iş çıkışı doktora gittim krem yazdı önemli bisey yokmuş şükür.
Dişim ağrıyor yarin aksama da dişçiye randevu aldım.
Ve kızlar tüp bebek yapmaya karar verdik.
Reglinin 2. Günü gel dediler
Yarin 2. Günüm sabah erkenden gidecegim inş.
Geçen rüyamda gördüm kızın olacak dediler.Ilk seferde tuttu dediler.
İnş gerçek olur tutar.Dua edin bana
İnşallah kuzum İnşallahCanımmmm insAllah
Rabbim kucağını boş koymasın insallah oldu sevincinide bizimle paylaşırsın.
Topigin minnak kızı gelsin bakalım
Tedavin hayırlısıyla güzel geçsin, Anneliği sana da nasip etsinİnşallah kuzum İnşallahgeldim kan verdim.Doktoru bekliyorum muayene için ilaçlara baslicaz galiba sonrasında yumurta toplanma , laboratuvar ortamında yumurta sperm dollenmesi transfer ve 12 gün bekleyip sonuç.Rabbim nasip etsin inşallah
Acı ojeyi ben parmak emerken almıştım. Kendi tırnağıma sürdüm denedim ama biraz alerjiyi tetikleyecek gibi geldi sürmekten vazgeçtim :)tr_lelli canım benim sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum evdeki kişi sayısına göre ayrı ayrı yemek birde annene-babana-sevdiklerine uzanıyor o kolun kanadın senin yazdıklarını okurken ben yoruluyorum ama içimden de kocaman bir maşallah diyorum el açması patates böreği afiyet şifa olsun o güzel evlatlarına.
beren_naz Ayyy çok sevindim inşallah ilk aşılamada tutar topikçek çok seviniriz annem bu gibi durumlarda ne der biliyor musun Allah çifter çifter versin der. İnşallah canım.
babyloading87 canım inşallah ev sahibi olarak o evden çıkarsın, babym.
yedirenk79 canım benim kızlarımda o yaşlarda tırnak yiyorlardı gece uyuyunca acı oje sürerdim ben tırnaklarına öyle öyle bıraktılar şimdi var mı bilmiyorum ama Ela maşallah çok akıllı bir çocuk ve iletişime açık bu konuyu ona açarak konuşmayı yapsan, ben hatırlıyorum kızlarımın o zaman pek hoşlanmadıkları arkadaşları oluyordu bak o tırnaklarına güzel ojeler sürer seninkiler de yamuk yılık kalırlar diyordum. Tabi ki sen en doğrusunu bilirsin benim ki sadece nacizane tavsiye.
tr_lelli canım benim sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum evdeki kişi sayısına göre ayrı ayrı yemek birde annene-babana-sevdiklerine uzanıyor o kolun kanadın senin yazdıklarını okurken ben yoruluyorum ama içimden de kocaman bir maşallah diyorum el açması patates böreği afiyet şifa olsun o güzel evlatlarına.
beren_naz Ayyy çok sevindim inşallah ilk aşılamada tutar topikçek çok seviniriz annem bu gibi durumlarda ne der biliyor musun Allah çifter çifter versin der. İnşallah canım.
babyloading87 canım inşallah ev sahibi olarak o evden çıkarsın, babym.
yedirenk79 canım benim kızlarımda o yaşlarda tırnak yiyorlardı gece uyuyunca acı oje sürerdim ben tırnaklarına öyle öyle bıraktılar şimdi var mı bilmiyorum ama Ela maşallah çok akıllı bir çocuk ve iletişime açık bu konuyu ona açarak konuşmayı yapsan, ben hatırlıyorum kızlarımın o zaman pek hoşlanmadıkları arkadaşları oluyordu bak o tırnaklarına güzel ojeler sürer seninkiler de yamuk yılık kalırlar diyordum. Tabi ki sen en doğrusunu bilirsin benim ki sadece nacizane tavsiye.
saglikla gelsin insallah miniginiz
Amin inşallah çok teşekkür ederimsaglikla gelsin insallah miniginiz
İnşallah senin de olur canım.Ben de istiyorum yazlık hayırlısı bakalım Allah'im isteyen herkese versin inşallahnazenin9320 bende senin yazligina nasil özeniyorum Rabbim agiz tadiyla toplayip yemeyi nasip etsin her daim.
Keyifle afiyetle.
en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz insallahKızlar selamlar.
Cumartesi Eskişehir'e düğüne gittik
Cumartesi orda kaldık
Pazar Eskişehir'i gezdik akşam 9 gibi geldik.
Göğsümün altında sivilce gibi bisey çıkmıştı 2 ay evvel içini bosaltmistim.
Dün bir ağrı hissettim , bu akşam iş çıkışı doktora gittim krem yazdı önemli bisey yokmuş şükür.
Dişim ağrıyor yarin aksama da dişçiye randevu aldım.
Ve kızlar tüp bebek yapmaya karar verdik.
Reglinin 2. Günü gel dediler
Yarin 2. Günüm sabah erkenden gidecegim inş.
Geçen rüyamda gördüm kızın olacak dediler.Ilk seferde tuttu dediler.
İnş gerçek olur tutar.Dua edin bana
Allah yardımcın olsun canim hakkında hayırlısı olsunSlm bacımlar
öglen moralim bozuldu hala kendime gelemdim.
Ev kentsel dönüsüme gircek,duydugumdan beri satar burayı bak gör dedim kociye.Ev sahibi ugrasmaz.Apartmanda uzlasma saglayamazlar kesin.
Öglen haber gelmis müsaitseniz eve eksper gelck diye
Ben sok
Koci yazmıs hemen.
Ev arayalım mı müsteri hazır mı diye?
Hayır demis ama asaplarım bozuldu.
Geldiler foto cektiler.
Dedim bu aynı gun mu haber veirilir?
Calısan insanız neden gorsun elin adamı evi öyle?
Temizlemistik dun ama olsun.
Kiralara bakıyorm en begenmediğin 10 dan baslıyor.
Hayırlısı artık.
En kötü gider otuuruz anamın alt kata diyo koci.
İns is oralara gelmez
Teşekkür ederim inşallahen kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz insallah
Allah yardımcın olsun canim hakkında hayırlısı olsun
Bende özeniyorum ne yalan söyleyeyimnazenin9320 bende senin yazligina nasil özeniyorum Rabbim agiz tadiyla toplayip yemeyi nasip etsin her daim.
Keyifle afiyetle.
Ela o yaşlardayken O salmışlık bende de vardı, gerçi şimdi de koşturmaktan anam ağlıyorAiy kiraci olan kizin 2 cocugu var biri bebek iste
Onunlada sohbetim yoktu pek merhaba ancak
Zaten binada oyle gidim gelim yok kapida falan karsilasinca ancak.
Oglan icin ben esinizin kardesi saniyordum sabahlari goruyordum (birlikde cikiyorlardi evden sabah kursa giderken okula falan) oglunuz oldugunu bu yaz ogrendim sasirdim dedi.
vallahi moral oldu
Zira bu ara kendimi annem yasinda hissediyorum
Kendime bile baktigim yok.
Toparlanmam lazım özellikle zayıflama konusu resmen yılan hikayesi oldu bende.
Biraz kilo versem ahhs.
Kiloda fazla gosteriyor yaşı malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?