Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu gün yazlığa gidecegiz eşimin iş çıkışında, oranın da pazarı dün eşime hiçbir şey sipariş etmedim oradan alırım diye unuttuğu malzemeler var tarlaya götürmek için onları alıcaz. Bu gün tozlar alındı, çamaşırlar toplanıp katlandı kızımın pilates havlusu ve orada giydiği bir üst penyesini de elimde yıkayıp astım, hafta içi elimde yıkıyorum hafta sonu makineye atıyorum. Bu gün kızım çarşıya giderken biriken paramı verdim elli dolar al diye, alamıyorum eskisi gibi bu irade ile gidersem artık ayda 10 dolar alırım diyorum önceden 100 dolar alırdım şimdi o kadar para birikmiyor. Allah bereket versin diyorum hiç alalmamaktan iyidir olduğu kadar deyip kendime teselliyi de kendim veriyorum. Bu gün az az kalan yemekleri yeme günü onlar bitsin öyle yemek yapıcam akşamları kızlar kafalarına göre takılıyor bazen yemekler kalıyor.

Selam kızlar.
İki gündür okula göndermedim.yazamadım da. Saniyelik nefes almak yok. Anneeee annee oyun oynayalım
Dün sabah arkadaş çağırdı onun kızlar da hastaymış.okula gitmemiş. Gittik biraz evde takıldık. Sonra çocukları bahçeye çıkardık.
Sonra markete uğrayacaktım. Meyve alacaktım. Eve gelmek istedi. Karnım ağrıyor dedi. Eve gelince ağrımıyor dedi.
Akşam da eşimle bende karın ağrısı oldu. Çıktık ilaç aldık. Ela da bir şey yoktu.
Galiba bizim yediğimiz birşey dokundu.
Dün tablet hiç izlemedi
Bugün sabah kalktık kahvaltı yapmadan oyun oynayalım dedi. Oynadık sonra kahvaltı yapıyorduk. Bugün de bana; beni doğuran kişiyi merak ediyorum, nasıl biri acaba dedi. Ben de bizim uzmanımızın söylediğini söyledim. Ben de senin bildiğin kadarını biliyorum, büyüyünce araştırırız dedim.Bence Kaşı şöyle, gözü böyle vs vs dedi. Sonra sohbetimize devam ettik. Anne ben sana aşıkım dedi
Kahvaltımızı yaptık. Markete gittik. Koci tatlı istemişti, malzeme aldık. Tatlımızı yaptık. Ben evi toparladım. O lego oynadı.
Şimdi tv açtı ben de bir kahve molasıyla çamaşır katladım.
Yemek çorba yer o. Ben de eşim dün çiğ köfte almış onu yesem yeter. Yemekle uğraşmayacağım. Babasıyla sözleştiler sinema keyfi varmış akşama. Mısır patlatacakmışız :)

Bizimki babası kılıklı pilavla ekmek yer
Ekmekle yasıyqcak bıraksam

Bizimki babası kılıklı pilavla ekmek yer
Ekmekle yasıyqcak bıraksam
Eheheheee benimki de ekmek delisi, bıraksam sadece ekmek yiyecek karnını doyuracak.
Eskilerde ekmeksiz yemek yeme derlerdi. Şimdi de biz ekmek yeme diyoruz. Çocuklar ekmeğe bayılıyor.

Yine aynı günün sabahı mı diyorum bazen ev halkının kahvaltı telaşı eşimle ben klasik kahvaltı yaparız peynir, zeytin tereyağ-bal-reçel-yumurta ama kızlar ya yulaf isterler yada avakodulu tost sonra mutfak zıvanadan çıkıyor. Neyse bugün de onların istedikleri gibi bir kahvaltı hazırladım. Dün eşimle hem işlerimizi hallettik hem de pazara gittik. 2 kalıp peynir yarım kilo lor 400 tl, armut 30 tl, balık sardalye aldık 70 tl birkaç bişey daha aldık ama ne tuttu bilmiyorum ilaç aldık zeytinlere 600 tl 20 gün sonra tekrar atılacakmış neyse diyorum, çok şükür ödeyebiliyoruz. Akşam yemeği yedikten sonra oturup dizi seyretmeyi seviyorum bazen çok uykum geliyor ama akşam seyrettim. Bu gün buzdolabımda patlıcan biber domates üçlüsünü çıkardım kızarttım domates sosuyla iki kavanoz hemen doldurdum daha sonrası, için akşama domates soslu kızartma var yanına da yogurt karpuz yine de birşey eklemem lazım çorbam var bakalım düşünürüm akşama kadar. Küçük kızım biriktirdiği paraları ile altın almış, benimde dövizimi almış çok sevindim, dün harcıyor diye ama beni şaşırttı inşallah devamı gelir.

Sabah yine şöyle bir evi topladım. Çok dağınık değil ama içim öyle rahat ediyor. Gözüme batan bir kaç yer vardı tekrardan sildim. Sonra markete gittim ekmek, avakado almak için bundan sonra ihtiyaç neyse onu alıcam ihtiyaç odaklı gidiyorum istikrar sağlarsam bütçemi de zorlamam. Kargo geldi evde lambamız kalmamış yedekli alıyoruz onları sipariş vermiştim. Daha gelecek kargo var kızların tabiki bitmiyor.

Hadi hayırlısııı

İyigeceler bacımlar
Gelemeyrummm kacgündğr
Koci evde aksmları,yemek faslının bitmesi 21.00 u buluyır
Dün incik yapmıstım kalmıstı biraz.
Bugunde kıru fasulye yaptm kalan inciklerle.
Yarın icinde dolma attım fırına.
Bugun biraz moralim bozuk.
Bi stajer vardı bir aydır. degisik bi kızdı kendi halinde.
Ama bisy var kızda anlıyorsn.
Son zamanlarda birine kızınca defterlerine yazılar X lar falan yapıyodu
Ailesi psıkolog randevusu almıs cmrtsi,kadın koruma evine almıslar kızı
Ne oldugu cok bilmiyorm ,orda mı kalck?Problemi nedir?Ama cok uzuldm.
X abla ben gelemicem beni kadın koruma evine aldılar dedi.
Aileden mi koruyolar nedir anlamadım.
Allah yardımcısı olsun
zor bi gündü benim icin o yuzden.

Canım bereketli olsun kızının altını
Salı günü Ela da diyordu, anne bu kumbaramdaki paralarla altın alabilirmiyiz. Yetermi diye

Kıyamam ya, nasıl aileler var. Nefes almak bile zor... Allah yardımcısı olsun.
Koci erken gelince yemek faslı bizim de geç saati buluyor. Üç gündür rahatım. Yarın erken gelir büyük ihtimal. Mesai başlıyor benim :) ne yemek yapsam diye kara kara düşünürüm
Bugün barbunya yaptım. Elaya tavuklu nohutlu pilav yoğurt bana cacık. Hooop yedik gitti.

Selam kızlar,
İyi uykular :) kızı uyuttum. Geç kalkıyor geç uyuyor. Konuşurken uykuya daldı.
Bugün okula götürdüm. Dün yine evde takılmıştık. Tatlı yapmıştık.
Artık okula gitmeyi istiyordu. Hastalığı da geçti şükür. Ama sanırım dişlerden dolayı hastalandu. İki azı dişi çıkmaya başlamış. Ağrıyor deyince baktım.
Dişi ne zaman sallanır diye merakta bakalım.
Bugün okul için pankek yaptım. Arkadaşa da sen yapma ben koyarım dedim. Öğretmene de koydum. İçine çikolata bal muz ceviz
Okula bıraktıktan sonravvelilerden biriyle kahve içtik.
Yemek okuldan alınca yaptım.
Dün eşimin işyerindekia aşçı abla sarma göndermiş sağolsun. Onu da yedim.
Yarın için de tavuklu çorba yaparım. Makarna istedi.Koci gecikmezse de bakarım. Bir yemek çeşiti yapmam lazım.

Sorma cok üzüldüm .
Bide üstüne 3 bölüm kulüp izledim psikolojim kan aglıyor
Ohh afıyet olsunn.
Nohutlu pilav Alyanın da favorisiii

Günoo
Kızla bayılmısım uyandım gece gece
Kocam bey dün süpriz yapmıs 1 kasa siyah incir almıs bana.
Cok severim
Gece gece onlara dadandım.
Ofise de götürdüm.
Alya salı günü okula gitmedi.
Yetisemedik anama götürdü babam saolsun
Konserve yapmıs 3 kavanoz t.fasulye vermisti,3 kavanoz da salca vermis ufaklardan.
Daha da sakva vermez artk. Fkfkffjkf
Kız hersene salca yapıyo,canını iste salcasını isteme.
Babamın zoruyla alıyorz djndjdkd
Oturun yapın,geliyonuz yiyonhz bide eve götürüyonuz diyo bide canım anam djdjdjjfk

babyloading87 bende üzüldüm insan evlat sahibi olunca kafasında durmadan senaryo üretiyor. Allah yardımcısı olsun, inşallah şifasını bulur çok artmış antidepresan haplarının kullanımı iyi dayanıyoruz diyorum bende ben gündüz kuşağı proğramlarından pek seyrettiğim yok arada gelinim mutfaktaya bakıyorum sonra yine hooopp haber kanallarına eşim ve çocuklar seyretmemi istemiyorlar ama ben de izlemesem içime sinmiyor hep olumsuz haberler bazen kızıyorum kendime ama sen birebir gözünün önünde olması zor durum canım sözün bittiği yer.

Bugün tembelliğin tavan yaptığı bir gün oldu, valla iyi de geldi herkes gidince akşam dondurucudan tavuk fileto çıkarmıştım ondan patatesli yemek yaptım yanına pirinç pilavı yapıcam ısladım birinci birazdan yaparım. Evde kavanoz kapağım kalmadı son ikiyi dün kullandım bu gün hem ekmek aldım hemde kavanoz kapağı az da yürüyüş oldu bana. Havluları değiştirdim eşim bu gün annemin maaşını çekicek hava çok sıcak sen çek dedim annemin siparişlerini aldım, sonra da bizim kasap siparişlerini verdim. Eşim gelince annemin market siparişlerini birlikte alır oraya geçeriz biraz sohbet ederiz özledim onlarıda.
Havalar tekrar ısındı terleme yine başladı ben zaten kışı severim ama biraz serinlik olsa keşke diyorum hafta sonu dahada sıcak olucakmış yapacak birşey yok.

Okuyorum yazamıyorum
Yorgunum yoğunum
Kız sürekli dağıtma dokme sacma pesinde
Daha yeni ev süpürdüm her yere kuruyemis döktü.
Artık dayancak takatim kalmadı.
Her aksam uzeride cikariyorum 2 saat kadar oynuyor bitmiyor enerjisi ya
Birazdan yine cikaricam 2 saat rahat vakit geciriyoruz market gez, bahcede oyna
Dun aldim arkadasin bahceye goturdum yok arkadaşım zerre yorulmuyor.
Eve geldik yine tepemizden inmedi.
Dün 2 cesit yemek yaptım tatlı yaptım
Yemekler bitti.
Bugun yine yemek yaptım supur sil su saat oldu.
Yarin oglanin hastane randevusu var sonra saglik raporu almaya gidecek.
Bugun hesap actirmaya gitti.

Kart kesildi yine oglana bisiler aldım.
Kiyfetleri 3 valiz oldu neredeyse ama en cok camasir yıkama işi kafama takılıyor
Ben gidip alicam ama her hafta gidemem.
Fermuarlı sweat
Polar sweat
Esofman aldım yine.
4 günmüş dersi gerci pazartesi sadece 2 saatmis.
Cuma boş
Perş. Aksamı baban gelir alır seni diyorum gelmek istediginde.

Eve bisiler aldım migrostan verdim siparis.
5lt yag
5kg un
Yumurta, süt, patates, sogan, granola, ıslak mendil, pötibör, pudra sekeri, kakao falan aldim
450tl falan tuttu.
2 tane daha 5lt yagım varmis.
5kilo pirinc, 5kilo mercimek, 5kiloda un, birazda kurufasulye var stok.
Biraz daha pirinc, makarna ve 1 yag daha alicam bu kış daha almam.
Deterjan stoklicam bir daha ki ay da.

Bu ay herseyimde okadar bereketli ki cok sukur.
5kg un dan ablaya 2 tepsi pogaca kurabiye yapmistim
Eve defalarca börek, kurabiye yaptim.
Pizza, gözleme hamuru yaptim.
Sabahlari pancake yaptım
Dün sonuyla tatlı yaptım.
Resmen bitmedi bereketlendi.
Dün ki tatlıdan pancakeden arkadasada goturdum bahcede yedi birazda cocuklar.
Dolap bosaldi diye temizlemistim dedim bosaldı dolapda ay 2 günde doldu yer yok simdi.
Çok şükür alabiliyoruz (özellikle dikkat ederek aliyorum) idare ediyorum bir sekilde Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…