- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Teşekkür ederim, benim yüzüme gülümsemeyi verdiniz ya Allah razı olsun.Sizin yorumlarınızı okuyunca hep çok becerikli bir hanım gibi hayal ediyorum lütfen kendinize haksızlık yapmayın
Bizimki babası kılıklı pilavla ekmek yerKalan yemeklerden yeni yemek çıkarız baby :) ben de öyle yapıyorum maksat ziyan olmasın ve farklı yemek olsun
Alyoşa maşallahEla 2017 li kilo 19.5 boy 116
Hiç yemiyor deme sakınbir de her çocuğun bünyesi farklı. Mesela Ela iki parça yiyor hooop wc ye.
EheheheeeBizimki babası kılıklı pilavla ekmek yer
Ekmekle yasıyqcak bıraksam
Hadi hayırlısıııSelam kizlar ben de şimdi hastaneden çıktım
Kan verdim ultrasondan baktı hoca
Cumartesi yumurta toplama işlemi olacak inşallah embiryolar gelişir aksilik olmazsa Salı ya da perşembe de transfer olacağım inşallah
Sağol canım aminHadi hayırlısııı
Canım bereketli olsun kızının altınıYine aynı günün sabahı mı diyorum bazen ev halkının kahvaltı telaşı eşimle ben klasik kahvaltı yaparız peynir, zeytin tereyağ-bal-reçel-yumurta ama kızlar ya yulaf isterler yada avakodulu tost sonra mutfak zıvanadan çıkıyor. Neyse bugün de onların istedikleri gibi bir kahvaltı hazırladım. Dün eşimle hem işlerimizi hallettik hem de pazara gittik. 2 kalıp peynir yarım kilo lor 400 tl, armut 30 tl, balık sardalye aldık 70 tl birkaç bişey daha aldık ama ne tuttu bilmiyorum ilaç aldık zeytinlere 600 tl 20 gün sonra tekrar atılacakmış neyse diyorum, çok şükür ödeyebiliyoruz. Akşam yemeği yedikten sonra oturup dizi seyretmeyi seviyorum bazen çok uykum geliyor ama akşam seyrettim. Bu gün buzdolabımda patlıcan biber domates üçlüsünü çıkardım kızarttım domates sosuyla iki kavanoz hemen doldurdum daha sonrası, için akşama domates soslu kızartma var yanına da yogurt karpuz yine de birşey eklemem lazım çorbam var bakalım düşünürüm akşama kadar. Küçük kızım biriktirdiği paraları ile altın almış, benimde dövizimi almış çok sevindim, dün harcıyor diye ama beni şaşırttı inşallah devamı gelir.
Kıyamam ya, nasıl aileler var. Nefes almak bile zor... Allah yardımcısı olsun.İyigeceler bacımlar
Gelemeyrummm kacgündğr
Koci evde aksmları,yemek faslının bitmesi 21.00 u buluyır
Dün incik yapmıstım kalmıstı biraz.
Bugunde kıru fasulye yaptm kalan inciklerle.
Yarın icinde dolma attım fırına.
Bugun biraz moralim bozuk.
Bi stajer vardı bir aydır. degisik bi kızdı kendi halinde.
Ama bisy var kızda anlıyorsn.
Son zamanlarda birine kızınca defterlerine yazılar X lar falan yapıyodu
Ailesi psıkolog randevusu almıs cmrtsi,kadın koruma evine almıslar kızı
Ne oldugu cok bilmiyorm ,orda mı kalck?Problemi nedir?Ama cok uzuldm.
X abla ben gelemicem beni kadın koruma evine aldılar dedi.
Aileden mi koruyolar nedir anlamadım.
Allah yardımcısı olsun
zor bi gündü benim icin o yuzden.
Sorma cok üzüldüm .Kıyamam ya, nasıl aileler var. Nefes almak bile zor... Allah yardımcısı olsun.
Koci erken gelince yemek faslı bizim de geç saati buluyor. Üç gündür rahatım. Yarın erken gelir büyük ihtimal. Mesai başlıyor benim :) ne yemek yapsam diye kara kara düşünürüm
Bugün barbunya yaptım. Elaya tavuklu nohutlu pilav yoğurt bana cacık. Hooop yedik gitti.
Yakın olsaydık bir tabak Alyoşuma verirdimSorma cok üzüldüm .
Bide üstüne 3 bölüm kulüp izledim psikolojim kan aglıyor
Ohh afıyet olsunn.
Nohutlu pilav Alyanın da favorisiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?