Ben de kışcıyım esimde ararsın diyo bu havalarıBugün tembelliğin tavan yaptığı bir gün oldu, valla iyi de geldi herkes gidince akşam dondurucudan tavuk fileto çıkarmıştım ondan patatesli yemek yaptım yanına pirinç pilavı yapıcam ısladım birinci birazdan yaparım. Evde kavanoz kapağım kalmadı son ikiyi dün kullandım bu gün hem ekmek aldım hemde kavanoz kapağı az da yürüyüş oldu bana. Havluları değiştirdim eşim bu gün annemin maaşını çekicek hava çok sıcak sen çek dedim annemin siparişlerini aldım, sonra da bizim kasap siparişlerini verdim. Eşim gelince annemin market siparişlerini birlikte alır oraya geçeriz biraz sohbet ederiz özledim onlarıda.
Havalar tekrar ısındı terleme yine başladı ben zaten kışı severim ama biraz serinlik olsa keşke diyorum hafta sonu dahada sıcak olucakmış yapacak birşey yok.
Sarımsak bal karışımını Ela yedi. Hatta ertesi gün anne ballı ilacımı vermedin diye hatırlattı. Sarımsağı ağzına koymayan kızım yedi ben şok. Çok sağol ya çok iyi oldu. Bundan sonra sarımsak yedirme taktiğim :)İnstada hastalanmayancocuklar diye bi hesap var bi göz at istersen
Sarımsak kürü var herkes çok memnun bende veriyorum haftada bir
Sarımsağı cok küçük dogruyosun 1 tatlı kaşığı bal 4 5 damla limon karıştırıp suyla yutturuyosun bu kadar
Cok sevindim canım şifa olsun inş.Sarımsak bal karışımını Ela yedi. Hatta ertesi gün anne ballı ilacımı vermedin diye hatırlattı. Sarımsağı ağzına koymayan kızım yedi ben şok. Çok sağol ya çok iyi oldu. Bundan sonra sarımsak yedirme taktiğim :)
Bizim de iyi oldu fakat o genzi kaç gündür tıkalı. O da alerjik olduğundan bir süre geçmez kesin bu geniz tıkanıklığı. Günde kaç defa burun yıkıyoruz :) bir de alerjik burun spreyini kullanıyoruz.Cok sevindim canım şifa olsun inş.
Benim oğlan yine hastalandı bogazla basladi gribe cevirdi hemen yaptim sarımsak kuru hem gündüz hemde yatmadan önce. Ertesi gün iyileşti cok şükür antibiyotiksiz atlattik. Okul açıldı benim cocuklar başladı hastalanmaya sene sonu nasıl gelcek bilemiycum
Bugün yaptım kısırSelam kizlar oh geldi haftasonu en sevdiğim gün cuma
Yarin bi pazara cikarim kislik isleri bitirdim tursuyu bile yemeye basladiksonra anneme gecerim
Pazarda malum temizlik
Canim kısır çekiyor 1 aydir yemiyorum herhalde. Yarin pazardan yeşillik alayımda pazar günü yapayim insallah. Ben artık emekli olup gün gün gezmek istiyorum cok yoruldum ve sıkıldım yaw
Ohh afiyet olsunBugün yaptım kısırgündüz iki arkadaş bendeydi. Yedik. Komşuma da ayırdım. Verdim ona da. O da temizlik yapıyordu. Tam da acıkmış.ilaç gibi geldi valla dedi. Onun verdiği poğaçalar da bana ilaç gibi geldi. Misafirlerime ikram ettim :)
Kısırımı da çok beğenmiş herşeyi eksiksiz yapmışsın dedi. Ben de genelde tutturamam bu defa acele yaptığım için tutmuştur dedim
Hayırlı sonuçlar gelsin inşallah, başarılarkizlar yairin sinavim var bana dua eder misiniz ?
Çok güzel geçsin sınavın,dilediğin olsun inşallsh, hemen biraz donra dua edeceğimkizlar yairin sinavim var bana dua eder misiniz ?
Allah zihin açıklığı versin canım inşallah güzel gecerkizlar yairin sinavim var bana dua eder misiniz ?
Allah yardımcınız olsun başarılarkizlar yairin sinavim var bana dua eder misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?