Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamm
Dün sabah çıktık evden kahvaltı sonrasi 2.5 saat yol gittik ama degdi.
Miss gibi bir yayla havası aldık.
Nasıl güzel geldi nasil.
Mazot parası gitti falan ama seviyorum ya sakin, huzurlu yerleri.
Tesadüf buldum burayıda ama eşim de çok beğendi.
Aksam 6 gibi kalktık birden soğudu.

Oglana aldığım kargolar geliyor
Sote yaptım bugün, kemik kaynattım.
Hiç bisi yapasım gelmedi.
Bi ev süpürdüm öyle işte
Oglanın evde son haftası hüzünçlüyüm
Herşey çok güzel olsun, iyi insanlarla karşılaşsın.

Oglanın botu vardı tek bot olsun istemedim ona kalsa istemiyor gerek yok diyor sormadan 1 bot daha aldim 1.600tl 3 taksit yaptırdım.
Zevkini biliyorum olunca giyer.
Mont bakıyorum bir yandan da sezon yeni hersey uçuk.
Sırayla hallediyorum.
Oglumun dolmus kumbarasina 180tl daha attim.
2.ayın dolmus parasıda birikiyor
Başta hersey ust uste gelince bi üzülmüştüm nasil olacak diye ama hersey sirayla halloluyor çok şükür
Ben büyük alışveriş yapmadan eksilenleri almaya devam ediyorum. Bu ay böyle geçecek.
Buzluga devam.
Ben idare etmeyi azı cogaltmayı seviyorum ya.
Dun evde ne varsa onlari koydum az az kalanları bile.
Sadece simit aldık kiz seviyor diye.
Meyvemizden, cekirdegimize kadar yedikde yedik.
Seviyorum ya sunlarlada mutlu oluyor insan.

Cok zor ya Allah yardımcısı olsun.
Cuma toplantı vardı.
Ögrrtmen sayıyo cok akıllı beni hic üzmüyr falan.
Pedagog da var yanımızda dedim hocam benim icin onemli olan,bizim iletisimimiz .
Calısan anneyim,eksiklik görüyorsanız bana onu söyleyin.
Su dakka dedim bırakırım isi eger onu kotu etkiliyorsa.
Ki bırakmıslıgım var dedim.
Ben bı sıkıntı görmüyorum görsem zaten emin olun söylerim dedi.
Yeni ögretmen masallah pek acık sözlü söyler
15 gün olmus okul acılalı daha kitapların okula gönderileceğini bilmeyen veliler var
Uygulamayı kontrol etmemek nedir dedi kadın

Benim ust kat komsu 2.evliliği annemlerle yasıt.
Nezaman görse beni ,kahveye gelin nolur diyo.
Bana cok garip geliyo komsuculuk isleri ya
Sabah komsu kapıya gelse kapıyı yRım acarım kesin dkdkdkkd
Sabah kahvaltıya gelse evi tasırım herhlde dkdkdkkd

Hello gencler
Gelemeyrum
Cunku ben kızıyla yasayan,resmi makamlarda evli bi kadınım.
Acayip sinirliyim sabah beri.
Bütün haafta kosmusum ,hafta sonu bari beni bi dinlendirin dimi.
Yok.
Dün kız annemdeydi
Aksm 19.00 de aldı.
Sabah dediki bi arkadas ev aldı led yapcz evine 2 saatlik isimiz var.
İyi dedim kacta gelirsin ?
10 da cıktı 12.00 gibi gelirim dedi.
20.00 de geldi.
Al böyle vur duvardan duvara
Evi topluyorm,Alya pacamda hafta ici gececi yine evde yok.
Bi cinnet yasandı ufak.
Yani yeter.
Gelmicen madem bekletme bizi.
Sinirimden kalktım 19.00 de aldım kızı avm yaptm.
Pazar güünü evde oturrtu bizi.
Bide diyoki e sen planımız yok dedin?
Planımız yoksa iyi yataydın orda madem.
Aklımla oynanınca ınanlmaz kıruluyorum.
Suan oyle kuruldum.

Ben çalışırken kapıma gelip içeriye girer gibi meyilli gördüğüm komşuma mesafeli davranıyordum. Çat kapı hiç sevmezdim.
Gerçekten ayıracak vaktim de yoktu.Evde olan zamanımı ev işlerime ve dinlenmeye harcıyordum. Komşuculuk ekstra ekstra geliyordu. Şimdi bağımlılık yaptı

Baby benimki evde olsa da çocuğu eyleyemez, dışarıda ben rahat otururum. O koşturur peşinde o ilgilenir. Ama eve gelince roller değişir nedense

İyi uykular,
Kızı uyuturken çok uykum vardı uyudum.
kalktım namaz kıldım.
Uyku öncesi selamsız geçemedim.
Ya telefon tutmaktan ya da bez sıkmaktan, yüzük parmağım ve serçe parmağımda az sızlama vardı. Araştırdım kübital tünel sendromuna çok benziyor. Çünkü eskiden dirseğim ağrıyordu o geçti şimdi bu başladı. Bir iki hareket vardı baktım yaptım. Gerçekten dirsekten geliyor ağrı. Ben sol elimi pek kullanmıyorum ama nedense hep sol kolumda sıkıntı çıkıyor :)
Neyse bugün sabah teyzeye kahvaltıya gittik.iki saat durduk çıktık. Kızı Rami kütüphanesine götürelim dedik. Meğer randevusuz gidilmiyormuş. Ve bugün çocukla ilgili şeyler kapalıymış. Kitap bölümü hariç tabi. Ama onu da Ela istemedi. Zaten odası kitap dolu ondan cazip gelmedi sanırım.
Eve gelirken pazara uğradım. Ela yolda uyumuştu. Onlar arabada bekledi.Hızlıca hamsi balık,üzüm ve biber aldım.
Eve geçince giriştik oturma odanın şeklini değiştirmeye, birimiz süpürdük birimiz yerleri sildik. Ela da toz almak istedi. Ohh şipşak bitti iş.
Eşim balığı temizledi ben son toparlanacakları topladım. Baba kız tavaya dizdiler ben salatayı yaptım. Eşim pişirdi. Ela balığı çok sever şükür onu yiyor.
Yemekten sonra toparladım,makina boşalttım,kek yaptım. Yarın okulda kek günü. Kek dinlenene kadar Elayı duşa soktum.Arkadaşa da kek verdim.yarın okul için koyar o da.
Kociye Çay verdim. Bir tabak tiramisu koydum yedi. Tekrar istedi.ikinci tabağı koydum. Sonra kek olunca kek de istedi. Onu da koydum.
Tam oturacağım. Koci ordan sesleniyor, neyi ortadan kaldıracakmışım. Biraz ney çalıştı bırakmış ortaya. Allahım dedim onu da sen kaldır bir zahmet
Yatmadan önce de gazoz istiyor. Ben mutfakta ocak siliyorum. Oralı olmadım kasap et derdinde koyun can derdinde misali :)

Yine destan yazmışım
Hep yaz canım ben soluksuz okuyorum, kızlar yazdıklarınızı.
T Tutunamayanlar777 canım hep beğeniyorsun sen de yaz, yazdıklarını okuyalım
tr_lelli lellim büyük kızım üniversiteyi kazanınca Allahım beni nasıl bir korku sardı anlatamam, çünkü evde okuyan bir kız çocuğu daha var dersanesi-servisi-okul kurslarına gidiyor, büyük kızım da bizden çok uzakta olucak nasıl yetireceğiz diye çok sıktım kendimi, Allaha çok şükür yetiyor-artıyor bile Rabbim öyle bir ferahlık verdiki burs bile almadan okudu. O yıl marketin biri kış için 5 kiloluk kurufasulye-nohut-pirinç-bulgur-makarna satıyordu ben aç kalırız diye herhalde hepsinden aldım. Anneme söyledim sende al diye annem ne dese beğenirsin ben düğün mü yapıyorum napıcam o kadar kuruluğu dedi ama haklıydı ben korkumdan abartmıştım. Sen maşallah istikrarlı gidiyorsun, ben bariz korkumun esiri olmuştum şimdi asla yapmam o gün yaptığımı bu da bana tecrübe olarak yazıldı.

Pazartesi günü gelsin bakalım dedim sabahleyin, herkes gidince ufak ufak toparlandım, Önce tavuk suyuna sebze çorbası yaptım evde hepimiz gün içinde hapşırıyoruz ilerlemesin dedim. Dolma ve sarmam da hazırdı onu da koydum ocağa ben başladım banyolardan-lavabolardan-elektrikliye tuttum paspas çektim yoruldum bıraktım. Kalanını yarın yaparım artık. Ev işi bitmez makinayı hazırladım eşim gelsin saçımı boyasın bir duş alıp makinayı çalıştırırım. Yazlıkta da çok yoruldum oranın da banyosundan başlayarak evi temizledim. Orda çamaşır yıka as burada yıka as bazen nerde ne yaptığımı unutuyorum. Ama yaz da bitmek üzere Allah tekrarını nasip etsin.

Ben fizikçi insanıöm öyle uzun uzun yazma yeteneğim yok ki arada niyetleniyorum ama sizin gibi güzel güzel yaptıklarımı anlatamıyorum ben o yüzden cevap verilecek konular olunca dahil oluyorum

Ben fizikçi insanıöm öyle uzun uzun yazma yeteneğim yok ki arada niyetleniyorum ama sizin gibi güzel güzel yaptıklarımı anlatamıyorum ben o yüzden cevap verilecek konular olunca dahil oluyorum
Canımsın ben de muhasebeciyim buraya yazmadığım zamanlar, kendimde bir eksiklik hissediyorum sen yaz biz okuruz bu gün ne aldın, ne yaptın biz de güncel paylaşımlarımızı yapıyoruz illaki vardır yazıcak bir kaç cümlen, yaza yaza gidiyorum bak.

Ben yazmayı çok seviyorum ya bazı şeyleri de paylaşıyorum. Çünkü birbirimizden birşeyler öğreniyoruz.
Hakikaten kadınlar kulübünü ilk çocuk planı yaptığımızda keşfetmiştim. Hamile kalma planı konularıydı, tedavi süreçleriydi, evlat edinme konusu derken anne olacağımı netleştirdiğimde kendimi ekonomi topiğinde buldum
Bu konulardan burada çok bilgi edindim.
T Tutunamayanlar777 da araştırmacı arkadaşım benim, bence araştırırken yazmaya fırsat kalmıyordur

Ya yazma işi yetenek gerçekten ben de o yetenek yok ama
Deneyeceğim ama, seviliyorsunuz hepiniz
K kardespayi Sınav nasıldı, umarım gönlüne göre geçmiştir.
Ben sabah 8 de okula gittim, ders 8.30 da ama ben derse başlamadan okulda bi kahve içip kitap dinlemeyi ya da muhabbet etmeyi seviyorum. 2 gibi eve geldim öğrencilere ödev hazırladım, sonra storytelden kitap dinleyerek prtalığı topladım, banyoyu temizledim ve robot evi süpürürken çamaşır katladım. Şimdi de kahve içiyorum bi 20 dakikaya eşimle kız gelir. Oyun oynarız kızla yemekten sonra parka gideriz belki akşam da özel dersim var. Pazar günleri pazartesi, salı, çarşamba için yemek yapıyorum o yüzden akşam üzeri salata dışında yemek telaşım olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…