Sağol canım inşallahyedirenk79 gecmis olsun canım
K kardespayi basarılar canım insAllah herşey cok güzel olur
beren_naz canımmm insAllah güzel haberlerini alırız birlikte seviniriz oldu oldu oldu.
Cok zor ya Allah yardımcısı olsun.babyloading87 bende üzüldüm insan evlat sahibi olunca kafasında durmadan senaryo üretiyor. Allah yardımcısı olsun, inşallah şifasını bulur çok artmış antidepresan haplarının kullanımı iyi dayanıyoruz diyorum bende ben gündüz kuşağı proğramlarından pek seyrettiğim yok arada gelinim mutfaktaya bakıyorum sonra yine hooopp haber kanallarına eşim ve çocuklar seyretmemi istemiyorlar ama ben de izlemesem içime sinmiyor hep olumsuz haberler bazen kızıyorum kendime ama sen birebir gözünün önünde olması zor durum canım sözün bittiği yer.
Benim ust kat komsu 2.evliliği annemlerle yasıt.İyi sabahlar kızlar.
Üç gecedir erken uyuyorum. Bu gece de erken uyudum ama yatsı namazını kılmamıştım onun hikmetine uyandım :)
Bugün sabah kahvaltı hazırlarken arkadaşla konuştuk. Ela çok sevdiği eski bir oyuncağını arkadaşın kızına vermeye karar verniş. Zaten yaşına uygun değil ama yıllardır dolabın üzerinde duruyordu.nihayet bir oyuncak eksildi.
Arkadaş kızını eğitime götürmüş dönüşte uğrayın dedim. Zaten acıkmış kızı da iyi oldu. Kahvaltı yaptık birlikte.okul saati gelince çıktık. Okula bıraktım. Market market gezdim. Taze fasulye, domates,havuç, marul.maydanoz, taze ve kuru soğan, ( maydanoz ekeceğim nedir bu fiyat ya bu yıl)
Pandispanya labne peynir mutfakta elanın sandalyesine örtü. ( hiç temiz kalmıyor)
Yapıştırıcı, iki paket süt aldım. Paraları savurarak geldim.Daha da alınacaklar var.
Asansörde komşumla karşılaştık, gel kahve içelim dedi. Evi toparlamadım daha dedim. Hadi hadi bir kahve içer geçersin deyince girdik ona. Sonra 1 saat kala eve çıktım. Toparladım, yemek hazırlamaya başladım. Diğer arkadaş aradı.Okula arabayla gideceğiz Elayı alalımmı dedi. Sağolsun getirdi. O arada et çıkartmıştım, güveçte etli patlıcan yaptım fırına attım.Çorbayı sabah yapmıştım. Pilav vardı. Semizotu yoğurtladım. Ela makarna istemişti etin suyuyla onu kaynattım. Yemek pişerken tiramisu yaptım. Yarın misafirim var. Arkadaş da yine poğaçayı ben yaparım dedi. Yapmış getirdi sağolsun.
Koci bugün normal saatinde geldi. Tabi yine oturmam saat 21:30 u buldu. O olmayınca erken yiyoruz.
Sonra kıza ve babasına meyveydi. Oyundu. Bitirdik akşamı.
Ben çalışırken kapıma gelip içeriye girer gibi meyilli gördüğüm komşuma mesafeli davranıyordum. Çat kapı hiç sevmezdim.Benim ust kat komsu 2.evliliği annemlerle yasıt.
Nezaman görse beni ,kahveye gelin nolur diyo.
Bana cok garip geliyo komsuculuk isleri ya
Sabah komsu kapıya gelse kapıyı yRım acarım kesin dkdkdkkd
Sabah kahvaltıya gelse evi tasırım herhlde dkdkdkkd
Rabbim yardımcınız olsunkizlar yairin sinavim var bana dua eder misiniz ?
Baby benimki evde olsa da çocuğu eyleyemez, dışarıda ben rahat otururum. O koşturur peşinde o ilgilenir. Ama eve gelince roller değişir nedenseHello gencler
Gelemeyrum
Cunku ben kızıyla yasayan,resmi makamlarda evli bi kadınım.
Acayip sinirliyim sabah beri.
Bütün haafta kosmusum ,hafta sonu bari beni bi dinlendirin dimi.
Yok.
Dün kız annemdeydi
Aksm 19.00 de aldı.
Sabah dediki bi arkadas ev aldı led yapcz evine 2 saatlik isimiz var.
İyi dedim kacta gelirsin ?
10 da cıktı 12.00 gibi gelirim dedi.
20.00 de geldi.
Al böyle vur duvardan duvara
Evi topluyorm,Alya pacamda hafta ici gececi yine evde yok.
Bi cinnet yasandı ufak.
Yani yeter.
Gelmicen madem bekletme bizi.
Sinirimden kalktım 19.00 de aldım kızı avm yaptm.
Pazar güünü evde oturrtu bizi.
Bide diyoki e sen planımız yok dedin?
Planımız yoksa iyi yataydın orda madem.
Aklımla oynanınca ınanlmaz kıruluyorum.
Suan oyle kuruldum.
Çok sağol canım.yedirenk79 gecmis olsun canım
K kardespayi basarılar canım insAllah herşey cok güzel olur
beren_naz canımmm insAllah güzel haberlerini alırız birlikte seviniriz oldu oldu oldu.
Hep yaz canım ben soluksuz okuyorum, kızlar yazdıklarınızı.Yine destan yazmışım
Ben fizikçi insanıöm öyle uzun uzun yazma yeteneğim yok kiHep yaz canım ben soluksuz okuyorum, kızlar yazdıklarınızı.
T Tutunamayanlar777 canım hep beğeniyorsun sen de yaz, yazdıklarını okuyalım
tr_lelli lellim büyük kızım üniversiteyi kazanınca Allahım beni nasıl bir korku sardı anlatamam, çünkü evde okuyan bir kız çocuğu daha var dersanesi-servisi-okul kurslarına gidiyor, büyük kızım da bizden çok uzakta olucak nasıl yetireceğiz diye çok sıktım kendimi, Allaha çok şükür yetiyor-artıyor bile Rabbim öyle bir ferahlık verdiki burs bile almadan okudu. O yıl marketin biri kış için 5 kiloluk kurufasulye-nohut-pirinç-bulgur-makarna satıyordu ben aç kalırız diye herhalde hepsinden aldım. Anneme söyledim sende al diye annem ne dese beğenirsin ben düğün mü yapıyorum napıcam o kadar kuruluğu dedi ama haklıydı ben korkumdan abartmıştım. Sen maşallah istikrarlı gidiyorsun, ben bariz korkumun esiri olmuştum şimdi asla yapmam o gün yaptığımı bu da bana tecrübe olarak yazıldı.
Canımsın ben de muhasebeciyim buraya yazmadığım zamanlar, kendimde bir eksiklik hissediyorum sen yaz biz okuruz bu gün ne aldın, ne yaptın biz de güncel paylaşımlarımızı yapıyoruz illaki vardır yazıcak bir kaç cümlen, yaza yaza gidiyorum bak.Ben fizikçi insanıöm öyle uzun uzun yazma yeteneğim yok kiarada niyetleniyorum ama sizin gibi güzel güzel yaptıklarımı anlatamıyorum ben o yüzden cevap verilecek konular olunca dahil oluyorum
Ben yazmayı çok seviyorum yaCanımsın ben de muhasebeciyim buraya yazmadığım zamanlar, kendimde bir eksiklik hissediyorum sen yaz biz okuruz bu gün ne aldın, ne yaptın biz de güncel paylaşımlarımızı yapıyoruz illaki vardır yazıcak bir kaç cümlen, yaza yaza gidiyorum bak.
Ya yazma işi yetenek gerçekten ben de o yetenek yok amaBen yazmayı çok seviyorum yabazı şeyleri de paylaşıyorum. Çünkü birbirimizden birşeyler öğreniyoruz.
Hakikaten kadınlar kulübünü ilk çocuk planı yaptığımızda keşfetmiştim. Hamile kalma planı konularıydı, tedavi süreçleriydi, evlat edinme konusu derken anne olacağımı netleştirdiğimde kendimi ekonomi topiğinde buldum
Bu konulardan burada çok bilgi edindim.
T Tutunamayanlar777 da araştırmacı arkadaşım benim, bence araştırırken yazmaya fırsat kalmıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?