Tuz ve salatalık hiç fayda etmedikarınca konusunda...naçizane söyleyeceklerim...bakliyatlarınızda hiç kelebeklenme var mı...benim bu sene mutfağımı sardı.çok zahmet çektim..sonra çözdüm ki karıncalar kelebeklenmeye başlayan larvalara geliyorlar..her şeyi tek tek temizledim.hiç akla gelmez yerlere yapişmışlardı.çekmece içi kaşıklıkların bölme araları gibi...kelebeklenme bitti karıncalar gitti....
böyle bir varsayım yoksa;
karıncaların çıktıkları yere tuz dökerdim.gelmezlerdi ancak geçici çözüm.sürekli ıslanır tekrarlamak gerekirdi.
bu yıl bir de salatalık kabuğu dene dediler...az fayda olur gibi oldu ya tam bir çözüm olmadı..
ben çözümü tüm bakliyat ve baharatlarımı tek tek havalandırarak buldum.artık hiç yok...
tr lelli....selam...geçmişi ve şimdiyi okuyorum...hepiniz ayrı güzelsiniz...mutlu paylaşımlar olsun...sevgi ile..
Cok guzelsiniz ama kitr_lelli instagramda beğene beğene tam gaz ilerliyor
Para işlerinde malesef benim de aklım başıma geç geldi.
O illa birşey çıkıyor durumu bizde de var. Gelecek ay pasaportların süresini uzatmamız gerekiyor. Allah bilir kaç lira gidecek
Aleykumselam canimkarınca konusunda...naçizane söyleyeceklerim...bakliyatlarınızda hiç kelebeklenme var mı...benim bu sene mutfağımı sardı.çok zahmet çektim..sonra çözdüm ki karıncalar kelebeklenmeye başlayan larvalara geliyorlar..her şeyi tek tek temizledim.hiç akla gelmez yerlere yapişmışlardı.çekmece içi kaşıklıkların bölme araları gibi...kelebeklenme bitti karıncalar gitti....
böyle bir varsayım yoksa;
karıncaların çıktıkları yere tuz dökerdim.gelmezlerdi ancak geçici çözüm.sürekli ıslanır tekrarlamak gerekirdi.
bu yıl bir de salatalık kabuğu dene dediler...az fayda olur gibi oldu ya tam bir çözüm olmadı..
ben çözümü tüm bakliyat ve baharatlarımı tek tek havalandırarak buldum.artık hiç yok...
tr lelli....selam...geçmişi ve şimdiyi okuyorum...hepiniz ayrı güzelsiniz...mutlu paylaşımlar olsun...sevgi ile..
Cnm artık o kdr iyimser değilim
Beni çileden çıkardılar
3 yıldır aynı evdeyiz onlar sayıca çoklar bizden
çok teşekkür ederiz canısıCok guzelsiniz ama ki
Hic bisi bulamazsam öyle yapıcam canim.tr_lelli canım boyunluk şapka vs alabilirsin lc den :)
Ben bi kazak beğenmiştim omuz kısımlarında deseni vardı :) bak bakalım belki Şen'de beğenirsinHic bisi bulamazsam öyle yapıcam canim.
Corap falan alicam.
Zaten 30tl.
Hani kazak ,hirka olsa giyerdim diye dusunmustum.
Bakim bide 5katli magza bizim burdaki
Aa bunu bilmiyordum 25inde 1ay doluyo diye acele ediyorum bendetr_lelli daha önce söylemismiydim bilmiyorum. ama söylediysemde ikinci baski olsun :)
Lcw den birsey aldin diyelim degistirmek istiyorsun ama yerine alacak bir sey de bulamadiysan yada hediye gelmistir fişi olmadigi icin iade edemezsiniz.
LCW kartlar var ucretsiz. aldigin urunun bedelini karta yukluyolar. sende bir sene boyunca istedigin zaman kullanabiliyorsun.
Can'ım vallak a h v e yarin bakim cnm burdaki lcw var mi
bende bir arkadasimdan duydum. cok nadiren bir sey aldigim icin ben uygulamiyorum bu sistemi. ama hediye gelen ürünlerde süper oluyorCan'ım vallasempatik_kiz ın söylediğini bende Yen'i duyuyorum.. beğenemesen karta yükle geç.. şuan kendini almak zorunda hissediyorsun ya beğenemezsin.. bende öyle oluyor
bence bu işi bilimkadınları çözer :)ya bi makina olsa tost makinası gibi. içine girip 1 saat bekleyip çıkınca fazla yağlarımız gitse. kaçıncı yüzyıldayız bilimadamlarından atılım bekliyoruz. litfin.
toparlanmaya çalışmana çok sevindimBugün ilk başlangıç olarak karataya uyamadim, antibiyotik ve ilaçlarım olduğu için sabah 1 adet salatalık ve 1 dilim peynir yedim, saat 13.00 de 6 YK buharda pismiş karnabahar ve 4 YK kaşığı yağsız yoğurt yedim. Saçlar boyandı , 13.30 da yıkanacak, 15.00 de 1 saat koşu bandına çıkacağım 1 saatte 6 km hedefim ilk gün için, 17.30 da ton balıklı salata yiyerek günü kapatacağım inşallaharadaki boşluklarda da perdeler yıkanıp asılacak
Var mı diyet ve spor arkadaşlığı yapmak isteyen kizlarrrr
bizde de tam diyorum kredi bitiyor kenara atarız başka bir şey çıkıyor yine kredi çekiyoruz bu yıllardır böyle o yüzden bu sene hiç plan yapamıyorumKurban Bayram'ından beri 12 bin tl biriktirdik
Araba için peşinattı
Avukat ihtiyacımız oldu devam eden mahkeme için ve 8bini oraya gitti
Şimdi tekrar başlıyoruz birikime
Kızlar sadece bizde mi oluyor bilmiyorum
Ne zmn para biriktirmek birsey için başka bir sey cıkıyor hooop para gidiyor
Bu durum canımı sıkıyo artık
Bi bereketsizlik mi var üstümüzde bilmiyorum
Biz uzun zamandır eşimle başbaşa, alkol eşliğinde evde geçiriyoruz..Eskiden dışarı otellerin balolarına katılırdık arkadaşlarla ama son 4_5 senedir keyif vermiyor dışarısı..
bende almak istemiyorum tam tersi ama bazen uygun olduğu için bir şeyler alıyorumLc yi köy okullarına yardım ettiğini öğrendiğimden beri daha çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?