canım vücudun toparlana kadar çok yorucu spor yapma istersen.Günaydın pek sevgili arkadaşlarım
Dün kıvrana kıvrana uyudum resmen açlıktanbu sabah uyanınca bu gozler -2 kg gördü çok şükür 84 kiloya kadar hızlı gideceğini biliyorum çünkü bu kilolar yağ değil, ilaçlardan oluşan odemler gidiyor su an...Asıl 84 den sonrası zor olacak ...Mücadeleye devam..Bu sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir,domates,salatalık,marul, 1 adet ceviz yiyeceğim.sonra taaa akşamüstü 5 de yiyeceğim..Karatayin 2 öğününü uygulayacağım...Dün yürüyüşten sonra kanamanın arttığını farkettim rahim toparlamaya çalışıyor, sanırım fazla yüklenmemeliyim..Şuan elma sirkeli suyumu içiyorum.bugun yine eşimle sehirdisi planım var, bakalım bir şeyler alabilecek miyim
10 gibi çıkacağız, gün icinde takipte olacağımhepinizi kocaman öpüyor, cook güzel bir gün diliyorum hepimize...
Günaydın tatlım, cook saolno_name_ yapmış açılışı kaçırmışım
iyi gezmeler canım
eyyay arkadaş dün yoktu iş yerinde soramadım ama karınca olayı aklımda
paranın bereketine gelince bize de aynı oluyor ne zaman para biriktirsek birşeyler çıkıyor
ne yapalım sağlık olsun da
en azından borçlanıp ödemiyoruz diye kendimizi avutacağız
Canim günaydın...karatayi çok takip ettim kitaplarını okudum ve uyguladım..Hep derki doğru beslenirsen acikmazsin..Leptin hormonunu çok önemser Karatay, öğün aralarında en az 6 saat olmalı,çünkü zayıflatan leptin hormonu yemek yedikten sonra hiç bir şey yemezsen 4 saat sonra çalışmaya başlıyor ve ancak yağ yakimi o zaman başlıyor..Karatayda sınır yoktur misal 10 tane yumurta ye, 70 tane zeytin ye, otur 1 adet haşlanmış tavuk ye, hiç kisitlamaz doğru şeyleri yediğin sürece...Ama arada sakız bile cignemeyeceksin çünkü leptin gider der..Ve bir dediği o kadar doğru ki yata yata zayıflayacaksiniz der ki bizzat yaşadım...Günaydın kızlar
no_name_ şu Karatay bi ben yapamıyorum galiba. Öğlen yemek yemezsem olmuyor. Çok acıkıyorum.
-2 ilk gün için süper. Tam gaz devam
Evet canım en azından gün aşırı yaparak zorlamayacağım bu ara kendimicanım vücudun toparlana kadar çok yorucu spor yapma istersen.
Haklısın canım karatayda meyve yok..Sadece sabah kahvaltısında 1 adet, illa yenecekse...Ama canım zaten fazla kilon yok, o kadar katı olmana da hiç gerek yok..Bu tarz diyetler ben gibi 20 kg fazlaları olanlar içinno_name_ karatayın mantığını biliyorum. Aklıma da yatıyor ama çalışınca herşey istediğim gibi olmuyor. Bir de ben tam bir meyve delisiyim. Karatay meyveye sıcak bakmıyor malesef
Ben gün boyu sadece meyve yiyerek yaşayabilirim. Günde bir tane filan bana uymuyor. Benim 5 kilo fazlalığım var. Bakalım bu sefer başarabilecek miyimHaklısın canım karatayda meyve yok..Sadece sabah kahvaltısında 1 adet, illa yenecekse...Ama canım zaten fazla kilon yok, o kadar katı olmana da hiç gerek yok..Bu tarz diyetler ben gibi 20 kg fazlaları olanlar için
Verirsin canım az kilolar ve son kilolar çok zor gider ama gider, ben çok uzun yillar 68 kg dim.taktim kafaya 66 inmeyi, belki 1 ayimi aldı günde istisnasız 15 km yürüyordum, interval antrenman yaptım neler yaptım da anca gitti...Parkurda deli gibi dönerdim, bacaklarımın bağı çözülurdü..Ben gün boyu sadece meyve yiyerek yaşayabilirim. Günde bir tane filan bana uymuyor. Benim 5 kilo fazlalığım var. Bakalım bu sefer başarabilecek miyim
İnşallah bu sefer başarabilirim. Şu pis boğazıma sahip çıkmam lazım.Verirsin canım az kilolar ve son kilolar çok zor gider ama gider, ben çok uzun yillar 68 kg dim.taktim kafaya 66 inmeyi, belki 1 ayimi aldı günde istisnasız 15 km yürüyordum, interval antrenman yaptım neler yaptım da anca gitti...Parkurda deli gibi dönerdim, bacaklarımın bağı çözülurdü..
İnşallah canım, sıkarsan olur elbet, bi denemekte fayda var..İnşallah bu sefer başarabilirim. Şu pis boğazıma sahip çıkmam lazım.
Her yıl okullara yazı gelıyor maddi durumu düşük olanların beden be ayakkabı no istenıyor@hawar bundan haberim yoktu..
ben köy okullarındaki çocuklar için müracaat edildiği taktirde kıyafet yardımı yapıldığını öğrendim.. bu yüzden ayrı bi sempati duyuyordum..
Aynı sorun herkeste var denekkino_name_ yapmış açılışı kaçırmışım
iyi gezmeler canım
eyyay arkadaş dün yoktu iş yerinde soramadım ama karınca olayı aklımda
paranın bereketine gelince bize de aynı oluyor ne zaman para biriktirsek birşeyler çıkıyor
ne yapalım sağlık olsun da
en azından borçlanıp ödemiyoruz diye kendimizi avutacağız
Çok saol canim, sana da çok geçmiş olsun..Zordu, hala zor ama atlatmaya çalışıyorum, sohbet muhabbet, kafamı dağıtıyorum, Allah buradaki arkadaşlarımızdan da razı olsun çok yardımcı oldu herkes, oluyorlar da...Her yıl okullara yazı gelıyor maddi durumu düşük olanların beden be ayakkabı no istenıyor
Lcw gönderiyor sadece köy okulu değil yani bakanlıkla protokolü var bu calışma için yıllardır uygulanıyor
Aynı sorun herkeste var denekki
Sağlık olsun ne dıyelım
3 3gunlukdunya linkteki çoğu seyı denedim fayda etmedi ne yazıkkino_name_ cnm yeni okudum cok gecmiş olsun bende mart ayında düşük yasadım ama seninki daha zor olmuş dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut:)
bu sefer çok kararlıyım. bakalım. spora gitmek için vakti ve para harcıyorum en azından fayda etsin değil mi?İnşallah canım, sıkarsan olur elbet, bi denemekte fayda var..
bu sefer çok kararlıyım. bakalım. spora gitmek için vakti ve para harcıyorum en azından fayda etsin değil mi?
@meyraa tebrik ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?