Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
@meyraa Kaç günlük sizin umre
Annem de Ramazan umresi istiyor da fiyatlarla ilgili bilgin var mı?
Bide ödemeler hala dolar üzerinden dimi, bi ara kuru 3.60a sabitleyip TL üzerinden ödeme aldıklarını duymuştum
Çok soru sordum kusura bakma şimdiden Allah kabul etsin en kısa zamanda anneciğime de nasip etsin inş

no_name_ 2 kilo mu ? Bir günde mi?
Maşallah
Bende bi öğünde 2 kilo alırım, bi haftada rahat 5 kilo alabilirim ama bu kadar hızlı veremiyorum :)
Ben 200 gram daha vermişim tr_lelli haberim olsun
Canim ödem olduğu için giden ağırlıklar onlar yeni gelen hemen gidiyor, asıl sınavım 84 den sonra başlayacak benim

no_name_ 2 kilo mu ? Bir günde mi?
Maşallah
Bende bi öğünde 2 kilo alırım, bi haftada rahat 5 kilo alabilirim ama bu kadar hızlı veremiyorum :)
Ben 200 gram daha vermişim tr_lelli haberim olsun
Sarma ,kek,cikilata yiyerek kilo veren girl.
Cildiricimmmm.

Sabah sabah cok guldum.

Esim ise giderayak dediki arkadaslarla manzarali agac alti bir yerde oturmusuz ama manzara enfes
Ben : nezaman ? Ben niye bilmiyorum? Kim o arkadaslar? Diyorum o hala anlatiyo

Assağıda da reno bir araba bir kari-koca var.
Degisik bir hayvan var sarili yesilli ucuyo ama

Ben: gelincik falanmi? Neresi ya masukiyemi burasi diyorum.

Adam hayvana bisey sıktı öldurdu digeride kadinin boynuna yapisti kadin öldumu diye ayaga kalktik yerdeki hayvan sari ısık saciyodu dedi
Uyandim dedi.

Allam yaa sabah sabah heycan efekti verdi gitti

Sonra geri uyumusum ve uyandim
O sohbet sonrasi para istemeyi unuttum
Süt ve zuccaciye icin.
Yani bana kaldi ihale :)

kızlar bakın başıma neler geldi az önce.
geçen haftadan beri alacağım iki tam altını almaya indim çarşıya. bir yere girdim ziynet tam yok dedi, başkasına girdim o da yok dedi ama bir sordurayım dedi gitti. döndü elinde altın var fiyatını hesaplayayım dedi, hesap makinesiyle bana döndü 876 dedi tanesi. halbuki internetten baktığımda 850 ye yakın bişeydi! çok söyledin sanırım dedim. Yok abla internetteki fiyatına bakma dedi yine hesap yaptı ve sonra 855e indi! neyse içime çok sinmedi ben de bir tane aldım çıktım. sonra az ötede başka dükkana sordum altın var mı diye, var dedi kaç lira dedim 840 demez mi? ben şok. hemen bir tane aldım. öteki adama gittim sen bana kazık mı atıyorsun dedim, yok abla biz de başkasından aldık öyle oluyor falan dedi. Aldım paramı geri gittim öteki yerden aldım ikinci altını da. görüyor musunuz piyasanın halini

15 günlük canım... çoğu firma tl ye geçti.... bizim gideceğimiz firma da tl. ye geçti....
fiyatlar değişiyor, gideceğin firmaya göre, firmanın ekonomik, lüks seçeneklerine göre, kalacağın gün sayısına göre, ucak firmasından, kalacağın otele göre vs. standart bir fiyat yok yani....

estağfirullah canım.... Allah razı olsun...bize de, annene de, sana da, :) ( anneni yalnız gönderme, hem bekarken çok daha rahat ve zevkli) gitmek isteyen herkese de, nasip etsin inşallah...

mavimli altınların bereketli olsun iyi ki farkına varmışşsın
ne diyim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri

Ya kızlar insanlık için küçük benim için büyük bir adım attım
öğle arası avm ye gittim kotonda indirim vardı bir gömlek beğendim fiyatı da 12.99 üzerine de ince bir triko beğendim
ama triko da delikli böyle incecik bişey
2sini kombinledim güzel oldu
1 tane de sweat beğendim 25 lira
kasada trikoda indirim olmadığı söyledi
70 lira da veremedim açıkcası
ee gömleği de trikoya uyar diye almıştım
hepsini bıraktım ve çıktım
almadım.
eski mornergis olsa aman çok uygun fiyat illa kombinlenecek bişey bulurum der alır ve dolapta bekletirdim
Ama almadım
aferin bana ya
ve de hiç aklım kalmadı
daha geniş zamanda gider daha iyilerini alırım

çok iyi yapmışsın canım moda sürekli değişiyor zaten.

sağolasın canım.
ne iyi yapmışsın bilinçli tüketici seni

İyi akşamlar kızlar
geçen günlerde youtubedan "bimden aldığım abur cuburları denedim" temalı birkaç video izledim bimin kendi markalı abur cuburlarını denememiştim meraktan bikaç şey aldım cips gofret vs
4.25 tl tuttu

halk ekmekten 2 tane altın çörek aldım 80 kuruş
başka da harcamam yok

bimden deneyip tavsiye edeceğiniz abur cuburlar varsa öneriye açığım denemek isterim

Can'ım tatilin iyi geçmesine sevindim
Mandalina ben.. beni de tanımazsın diye belirteyim dedim :) neler yaptınız biraz daha ayrıntılı yazar mısın?
spordan uzak kalmamak için sabahları 2 saat kadar yürüyüş veya koşu yaptık. geldik kahvaltımızı ettik, daha sonra dinlendik. öğleden sonra da termale geçtik.ilk defa bu şekilde dinlenme tatili yaptım ve hoşuma gittikış için güzel bir tatil oldu.

İyi akşamlar hanımlar. . Altın hesabı açtım sonunda önümüzdeki ay bebisim gelio her ay ona 150 liralık altın almayı hedefliyorum. . Üstüne bide bes başlıyor. . 2017 birikimlerim bunlar olacak inşallah tekrardan eşimden gizli birikim yapmaya başladım 3 ltlik kavanozun kapağını yapıştırdım ve 50 TL attım eşimin haberi olunca başımın etini yiyo parayı şöyle yapalım böyle yapalım diye durdurmuyo en güzeli gizli biriktirmek sonra cup hesaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…