Biz de eşimle geçen bunu konuştuk. Diğer markaların ömrü iki yılı geçmiyor iPhone mu alsak diye. Cünkü aldığımız telefon paralarini toplasak iPhone dan pahalıya geliyor.Şu anda da iPhone 5s kullanıyorum zaten. Sadece model yükseltmek amaç
iPhone lar gerçekten çok kaliteli, kasası vs . Diğer telefonlar tabiri caizse oyuncak gibi. Samsung telefonlar güzel ama kasası falan plastik gibiBiz de eşimle geçen bunu konuştuk. Diğer markaların ömrü iki yılı geçmiyor iPhone mu alsak diye. Cünkü aldığımız telefon paralarini toplasak iPhone dan pahalıya geliyor.
İPhone 5s kullanıyorum 2.5 yıldır. Her gece şarja takıyorum. Ama çabuk bitmesi gibi bir problem yaşamadım. Genelde akıllı telefonlar bir günde şarjı yiyor.M maviduvar1 iphone 6 ve 7 arasında dış görünüş olarak hiç bir fark Yok. Eğer sende 6 varsa hiç değiştirme derim. 6 nın renkleri hem daha güzel. Ben de gold var. O kadar tanıtım yaptılar aman aman bir özellikte Yok değişik olarak. 8 in çıkmasını bekle derim eğer aciliyet yoksa. iPhone 5 lerin şarj sorunu var sanırım. Öyle bir sorunun varsa değiştirebilirsin
Ana tüm akıllı telefonları zaten her gece şarj ediyoruz. Bir de elimizde sürekli telefon olunca şarj dayanmaması normal
Ben iPhone 5s i 2014 Mayıs'ta almıştım. Hala birşeyi Yok. Gayet iyi çalışıyor. Eşimin bi jest yapası gelmiş sanırım.Biz de eşimle geçen bunu konuştuk. Diğer markaların ömrü iki yılı geçmiyor iPhone mu alsak diye. Cünkü aldığımız telefon paralarini toplasak iPhone dan pahalıya geliyor.
Acayi okurum gerçekten de..bütün kitaplarımı paylaşırdım Şen'inle. heryer doldu taştı kitapla. Keşke aynı yerde olsak.. gerçi çok uzak sayılmayız ama...Evet arkadaşlarımdan aldığım sarah jıo nun böğürtlen kışı ve yağmur sonrası kitaplarını para vermeden okudum. Bu akşam bitti 2. Kitap.
Şimdi sırada mart menekşeleri var
M maviduvar1 ile aynı iş yerinde çalışsaydım, para vermeden daha çok kitap okurdum ( uyanık kız smiley) çok kitap okur da kendisi
Yarım limona nane dök ve karanfil koy. Kokudan dolayı uzak duruyorlarCnm artık o kdr iyimser değilim
Beni çileden çıkardılar
3 yıldır aynı evdeyiz onlar sayıca çoklar bizden
%20 olunca kendiliğinden kapanma sorunu mu? Kardeşim de o sorun var. Nette 6s lerde hep bu şikayet yazıyormuş ben de 6 var, bizim modelde böyle bir sorun yokBende iPhone 6s kullanıyorum
Şarj konusunda bi sıkıntım var ama 1 ay telefonsuz kalmayı göze alamadım hala yollamadım servise
Canım telefon fiyatları çok farketmiyor. Hem Fransa'da hem de İspanya'da arkadaşlar sipariş ettiği için bakmıştık. Daha doğrusu eşim baktı. Pek bir fark Yok dedi.İki yılda bir model yeniliyorlar. Yani Eylül 2018 de yeni kasa
Yılda bir de aynı modelin S versiyonu çıkıyor
Bir yıldan az bir süre sonra iPhone 7s çıkacak, o zaman 7 nin fiyatı düşer
Sizin gittiğinizde ülkelerde araştırın apple mağazalarında vergi alınmayan bir ülkeye giderseniz oradan çok ucuza alırsın yani 650-700 dolara falan ve apple oralardan gelen telefonlara da garanti servis hizmeti sunuyor. Diğer markaların yurt dışından gelen tellerine servis hizmeti Yok
Bize bir arkadaş Amerikan iPhone 5 getirmişti eskiden ucuza. Vergi sıfırdı
Bir arkadaş da Dubai de vergi sıfırdı, o zaman bir telefon almıştık
Şimdi imkanım olsa yurt dışından MacBook falan getirdim ucuza
Ancak Avrupa ülkelerinde tel çok ucuz değil burayla aman aman bir fark Yok
Bazı ülkelerde ciddi farklar var, nette yazıyor hangi ülkelerde vergi alınmadığı
Evet.. bazen %1 bile baya gidiyo bazen %20nin altında kapanıyor.. hatta geçen %60ken kapandı.. telefona da çok ihtiyacım olan bi gündü.. hiç bu şikayeti okumamıştım alırken%20 olunca kendiliğinden kapanma sorunu mu? Kardeşim de o sorun var. Nette 6s lerde hep bu şikayet yazıyormuş ben de 6 var, bizim modelde böyle bir sorun yok
Günaydın kızlar
@meyraa Kaç günlük sizin umre
Annem de Ramazan umresi istiyor da fiyatlarla ilgili bilgin var mı?
Bide ödemeler hala dolar üzerinden dimi, bi ara kuru 3.60a sabitleyip TL üzerinden ödeme aldıklarını duymuştum
Çok soru sordum kusura bakma şimdiden Allah kabul etsin en kısa zamanda anneciğime de nasip etsin inş
Arkadaşımda 7 var bende 6s.. ben arasında fark göremedim.. sadece home tuşunu değiştirmişler basılmıyor dokunmatik 7lerde.. bide mat siyah rengi gelmiş..Canım telefon fiyatları çok farketmiyor. Hem Fransa'da hem de İspanya'da arkadaşlar sipariş ettiği için bakmıştık. Daha doğrusu eşim baktı. Pek bir fark Yok dedi.
Aman neyse şimdilik dursun. 7s çıkınca belki 7 alırız. Yani 5s den çok mu farklı acaba
Teşekkür ederim canım..Cevap yazıldı mı bilmiyorum ama diyanet artık tl ile alıyor
eşimin 6 bu sorunu yaşıyordu, garantiye gitti geldi%20 olunca kendiliğinden kapanma sorunu mu? Kardeşim de o sorun var. Nette 6s lerde hep bu şikayet yazıyormuş ben de 6 var, bizim modelde böyle bir sorun yok
Ben artık 10 çıkana kadar değiştirmem diye düşünüyorumiphone 6'yı 7 çıkacak diye almadım, şimdi de 8'i bekliyorum.
İşte ülkeye göre değişiyor. Hangi ülkeden getirdieşimin 6 bu sorunu yaşıyordu, garantiye gitti geldi
tekrar aynı sorun oludu
ikincide yenisini gönderdiler
adamların teknik servisi çok iyi
ben bu yaz 6s ini aldım kardeşim yurt dışından getirdi
yazın 1500 tl fark ediyordu
Teşekkür ederim canımArkadaşımda 7 var bende 6s.. ben arasında fark göremedim.. sadece home tuşunu değiştirmişler basılmıyor dokunmatik 7lerde.. bide mat siyah rengi gelmiş..
kulaklıklar kablosuz vs diye reklam yaptılar ama onu ayrıca satın almak gerekiyor baya da pahalı..
kızlar bakın başıma neler geldi az önce.
geçen haftadan beri alacağım iki tam altını almaya indim çarşıya. bir yere girdim ziynet tam yok dedi, başkasına girdim o da yok dedi ama bir sordurayım dedi gitti. döndü elinde altın var fiyatını hesaplayayım dedi, hesap makinesiyle bana döndü 876 dedi tanesi. halbuki internetten baktığımda 850 ye yakın bişeydi! çok söyledin sanırım dedim. Yok abla internetteki fiyatına bakma dedi yine hesap yaptı ve sonra 855e indi! neyse içime çok sinmedi ben de bir tane aldım çıktım. sonra az ötede başka dükkana sordum altın var mı diye, var dedi kaç lira dedim 840 demez mi?ben şok. hemen bir tane aldım. öteki adama gittim sen bana kazık mı atıyorsun dedim, yok abla biz de başkasından aldık öyle oluyor falan dedi. Aldım paramı geri gittim öteki yerden aldım ikinci altını da. görüyor musunuz piyasanın halini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?