Küçük Düşün Büyük Olsun!

way be fark olurda bunlarda abartmış
iyi yapmışsın gidip geri almakla
altınların hayırlı olsun

Biz ev alıyoruz inş işlemlere başladık.
o yüzden duruma göre birikim yapıp evin eksikliklerini alırım.
eviniz hayırlı olsun güle güle oturun

Hayırlı akşamlar kızlar,
Bende bugün diyete başladim. Spor olarakta sabah kahvaltıdan önce 1.5 saat yürüdüm. Her sabah 1 saat yürürüm diyordum ama dizimde meniskus yırtığı var, daha ilk günden dizim agrımaya ve şişmeye başladı. Normalde spor yasak. Yarına davul gibi olmaz inşallah

Janita dizimden dolayı salona gidemiyorum. Zorlamadan evde kendim plates bari yapayim diyorum. Internetten önerebilecegin bir video vs. varmı. Bircok kisi ebru salli videolari ile yapiyor. Ama ben pek güvenemiyorum. Sen ne düşünüyorsun bu konuda

çok geçmiş olsun, böbrek taşı mı?

Gecmis olsun cnm. Ayrica Allah bereket versin

ebru şallı videoları güzel diyorlar, ben hiç seyretmedim desem? menisküs ileride başına iş açar, bence doktorunun tavsiyelerine kulak ver. spor yapma diyorsa yapma yani. düz yolda hafif yürüyüşler olabilir, plates hoca kontrolünde ve doktorun izni ile.

TVde bir cok spor hocasi karşı olunca bende hiç seyretmedim, bir bilene danışayım demiştim. Tesekkur ederim

TVde bir cok spor hocasi karşı olunca bende hiç seyretmedim, bir bilene danışayım demiştim. Tesekkur ederim
plates dahil bütün sporları bir hoca eşliğinde yapılması taraftarıyım canım. plates deyip geçme, öyle hareketler var ki karşıdan çok kolay gelir, ama vücudun belli bir bölümüne kilolarca baskı yapar. mutlaka doktoruna danışarak başla. geçmiş olsun.

Haklısın cnm. Dahada sakatlarsam benim için daha kötü sonuclar doğurabilir. Tekrar teşekkürler

Az önce eşim telefonunu değiştirelim mi dedi. Iphone 7 alalım dedi. Önce bi sevindirik oldum. Sonra da aman boşver. Telefonum bozuk değil. Gayet iyi çalışıyor dedim.
M maviduvar1 iphone 6 ve 7 arasında dış görünüş olarak hiç bir fark Yok. Eğer sende 6 varsa hiç değiştirme derim. 6 nın renkleri hem daha güzel. Ben de gold var. O kadar tanıtım yaptılar aman aman bir özellikte Yok değişik olarak. 8 in çıkmasını bekle derim eğer aciliyet yoksa. iPhone 5 lerin şarj sorunu var sanırım. Öyle bir sorunun varsa değiştirebilirsin
Ana tüm akıllı telefonları zaten her gece şarj ediyoruz. Bir de elimizde sürekli telefon olunca şarj dayanmaması normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…