kızlar bakın başıma neler geldi az önce.
geçen haftadan beri alacağım iki tam altını almaya indim çarşıya. bir yere girdim ziynet tam yok dedi, başkasına girdim o da yok dedi ama bir sordurayım dedi gitti. döndü elinde altın var fiyatını hesaplayayım dedi, hesap makinesiyle bana döndü 876 dedi tanesi. halbuki internetten baktığımda 850 ye yakın bişeydi! çok söyledin sanırım dedim. Yok abla internetteki fiyatına bakma dedi yine hesap yaptı ve sonra 855e indi! neyse içime çok sinmedi ben de bir tane aldım çıktım. sonra az ötede başka dükkana sordum altın var mı diye, var dedi kaç lira dedim 840 demez mi?ben şok. hemen bir tane aldım. öteki adama gittim sen bana kazık mı atıyorsun dedim, yok abla biz de başkasından aldık öyle oluyor falan dedi. Aldım paramı geri gittim öteki yerden aldım ikinci altını da. görüyor musunuz piyasanın halini
eviniz hayırlı olsun güle güle oturunBiz ev alıyoruz inş işlemlere başladık.
o yüzden duruma göre birikim yapıp evin eksikliklerini alırım.
çok geçmiş olsun, böbrek taşı mı?Kizlar merhabalr
bu gun az yazmissiniz ya olmadi boyle
Taslarimi kirdirdim geldim
operasyon kisa surdu ayildim eve gonderdi dr.
cok sukur iyiyim
Bu ay sonu birikim adina 6000di hedefim birde 2gr altin
birde anneme olan altin borcumu odeyecegim
insallah tutar hesaplar
Gecmis olsun cnm. Ayrica Allah bereket versinKizlar merhabalr
bu gun az yazmissiniz ya olmadi boyle
Taslarimi kirdirdim geldim
operasyon kisa surdu ayildim eve gonderdi dr.
cok sukur iyiyim
Bu ay sonu birikim adina 6000di hedefim birde 2gr altin
birde anneme olan altin borcumu odeyecegim
insallah tutar hesaplar
tesekkurler kikikoko evet bobrek tasiçok geçmiş olsun, böbrek taşı mı?
tesekkurler amin canim hepimizinkini insallahGecmis olsun cnm. Ayrica Allah bereket versin
ebru şallı videoları güzel diyorlar, ben hiç seyretmedim desem? menisküs ileride başına iş açar, bence doktorunun tavsiyelerine kulak ver. spor yapma diyorsa yapma yani. düz yolda hafif yürüyüşler olabilir, plates hoca kontrolünde ve doktorun izni ile.Hayırlı akşamlar kızlar,
Bende bugün diyete başladim. Spor olarakta sabah kahvaltıdan önce 1.5 saat yürüdüm. Her sabah 1 saat yürürüm diyordum ama dizimde meniskus yırtığı var, daha ilk günden dizim agrımaya ve şişmeye başladı. Normalde spor yasak. Yarına davul gibi olmaz inşallah
Janita dizimden dolayı salona gidemiyorum. Zorlamadan evde kendim plates bari yapayim diyorum. Internetten önerebilecegin bir video vs. varmı. Bircok kisi ebru salli videolari ile yapiyor. Ama ben pek güvenemiyorum. Sen ne düşünüyorsun bu konuda
TVde bir cok spor hocasi karşı olunca bende hiç seyretmedim, bir bilene danışayım demiştim. Tesekkur ederimebru şallı videoları güzel diyorlar, ben hiç seyretmedim desem? menisküs ileride başına iş açar, bence doktorunun tavsiyelerine kulak ver. spor yapma diyorsa yapma yani. düz yolda hafif yürüyüşler olabilir, plates hoca kontrolünde ve doktorun izni ile.
plates dahil bütün sporları bir hoca eşliğinde yapılması taraftarıyım canım. plates deyip geçme, öyle hareketler var ki karşıdan çok kolay gelir, ama vücudun belli bir bölümüne kilolarca baskı yapar. mutlaka doktoruna danışarak başla. geçmiş olsun.TVde bir cok spor hocasi karşı olunca bende hiç seyretmedim, bir bilene danışayım demiştim. Tesekkur ederim
Haklısın cnm. Dahada sakatlarsam benim için daha kötü sonuclar doğurabilir. Tekrar teşekkürlerplates dahil bütün sporları bir hoca eşliğinde yapılması taraftarıyım canım. plates deyip geçme, öyle hareketler var ki karşıdan çok kolay gelir, ama vücudun belli bir bölümüne kilolarca baskı yapar. mutlaka doktoruna danışarak başla. geçmiş olsun.
iPhone olsun, çamurdan olsundu....Az önce eşim telefonunu değiştirelim mi dedi. Iphone 7 alalım dedi. Önce bi sevindirik oldum. Sonra da aman boşver. Telefonum bozuk değil. Gayet iyi çalışıyor dedim.
Şu anda da iPhone 5s kullanıyorum zaten. Sadece model yükseltmek amaçiPhone olsun, çamurdan olsundu....
M maviduvar1 iphone 6 ve 7 arasında dış görünüş olarak hiç bir fark Yok. Eğer sende 6 varsa hiç değiştirme derim. 6 nın renkleri hem daha güzel. Ben de gold var. O kadar tanıtım yaptılar aman aman bir özellikte Yok değişik olarak. 8 in çıkmasını bekle derim eğer aciliyet yoksa. iPhone 5 lerin şarj sorunu var sanırım. Öyle bir sorunun varsa değiştirebilirsinAz önce eşim telefonunu değiştirelim mi dedi. Iphone 7 alalım dedi. Önce bi sevindirik oldum. Sonra da aman boşver. Telefonum bozuk değil. Gayet iyi çalışıyor dedim.
Ben bakmıştım o listeye. Genelde yerel markalar varKizlar bakanlik bazı markaları duyurmuş yine. İçinde benim kullandığım yada daha önce duydugum markalar yok. Ama siz yinede bir göz gezdirin bence
http://www.tarim.gov.tr/Duyuru/494/Kamuoyuna-Duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?