Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yardimci olabildiysem sevindim :)

çok iyi vermişsin tebrikler darısı başıma
aldıklarını güle güle giy

Bugün 120 TL harcadım kızlar bi lohusa geceliği 2 tanede emzirme atleti aldım ama napim mecbur ihtiyaçtı bunlar
güle güle giy
bunlar mecbur alınacak zaten

tr_lelli oğlunda güle güle kullansın

Yeni ciciler alan arkadaşlar güle güle kullansın.
Bugün 15 TL yemeğe, 10 TL kaş bıyık alımına verdim.
İşyerimde bir dernek var. Onun yıllık aidatı varmış 50 TL. Ona verdim.
Yarın akşam da yemeğe çıkalım dedik. En son 2 hafta önce dışarıda yemiştik.
Kardeşimle beraber anneme telefon aldık. Aybaşında 375 TL vereceğim kardeşime.
87.5 TL den 3 adet pasaportun yenileme parasını yatıracağız.
Aman yine heryer masraf

ne zamandır güxel mum bakıyorum. carrefour'da varmış ama oraya gitmek için dolmuşa binmem gerek. 4 lira yol parası olacak. ne kadar mantıklı olur ki :/

bende bu gün
140 tl 2 tüp,
geçen aldığımızda 1 ay anca olmuştur 125 falandı iki tanesi
bayağı zam gelmiş
25 tl kızımın kurs parası

ek derslerimizi hesapladılar
bu ay 200 den fazla kesintim var sinirlendim biraz
çünkü 3 aydır ek derslerim yanlış hesaplanıyor o eksikleri bu aya eklediler
oda vergiye gitti

İyi akşamlar kızlar
Çarşıya çıktım bugün heryerde öyle güzel indirim var ki
Boyner'de muhteşem bi indirim var
200liralık pantolonlar 100 lira.. kazaklar montlar cüzdanlar herseyyyy
Bi kaç ay önce beğendiğim 180 liralık ceket 70 lira olmuş..
Hepsi beni al diye bağırıyor
Bugün kendimi tuttum Ama yarın naparım bilmiyorum

Daha yeni yataga girdim ben
Yogurtlari dolaba kaldirdim
Ortalik topla
Oglumun odvleri,sınava calisma kagitlari,testler kac saatim onla gecti
Meyveleri ,cerezleri sut falan derken bi oturamadim yine
Nasil dolu dolu geciyo gunler anlamiyorum bile

M maviduvar1 Özlem Denizmenin "Cebinde mucizeler yarat" kitabınıda sonunda fırsat bulup okuyabildim. Bu diğerinin aksine çok güzel bir kitap. Şuan geriye sadece kredi kartları ile ilgili yazdıgı kitabi kaldı okuyacağım.

Bu kitapta; para ve bütce yönetimi; yatırım araçları, birikim önerileri, evlilikte para konusu; eşe ve çocuğa birikim nasıl aşılanır, ailede para düzeni nasıl olmalı, kredi borçları nasil ödenir; avantajları, dezavantajları nelerdir; kredi çekerek birikim yapılırmı gibi çok güzel konularda detaylı bilgiler verilmis.

Kredi cekerek birikim yapmayı düşünen bir arkadaş vardı. Kimdi hatirlamiyorum. Bana özelden msj atarsa kitabın bu bölümünün resmini çekip atarım.

Kitapta ki her konuyu yasadıgi hikayeler ile pekiştirmiş.

Bilmedigimiz seyler varmı diye sorarsan. Hayır yok. Ama bir sürü konuyu ard arda okumak bütçe yönetimi konusunda kesinlikle daha dikkatli davranmamızı ve farkindalık sahibi olmamızı sağlıyor.

Normalde kitapların çizilmesinden vs. hic hoslanmam. Ama bu kitabı altını çize çize okudum. Bence bir kere okumalısın.

tr_lelli Bir boş vaktimde burayada yazarım zaten kitaptaki tavsiyeleri

Lise hazırlıktan evlenene kadar hep aynı kilodaydım , aktif spor yapan lisanslı sporcuydum , yeme şeklim de aynıydı , o yüzden alıp vermiyordum , kilom sabitti ..

Evlenip hamile olunca 30 a yakın kilo aldım
Doğumda hiç vermedim , aksine ödem oldu doğum sonrası şiştim , hastaneye gittiğim kıyafetle , ayakkabıyla geri dönemedim .. Ayaklarım iki numara büyüdü , bedenim 4 numara büyüdü

Doğumdan 3 ay sonra ödemlerle birlikte 10 kilo gitti .. Emzirirken ve sonrasında hiç gitmedi ..
3,5 yıldır geriye kalan 20 kiloyla yaşıyorum ..
bu 20 nin hiç olmazsa 15 ini versem süper olacak

Ama gelgelelim boğazımı tutabileceğime inanamıyorum
hamur işini çok seviyorum , oğlumla sık sık kek börek poğaça kurabiye ve pizza yapıyoruz
Tatlıya da bayılırım , pasta , sütlü tatlı , şerbetli tatlı hepsine hayranım .. Pastayı ceviz ağacından , şerbetli tatlıyı emiroğlundan alırım
Hele çikolata vazgeçilmezim , onsuz 1 gün bile geçirebileceğimi düşünemiyorum

Yok artık bu ne yahuuuuu yazının çay ile bagdastirilmasi fazla reklam kokusu verdi bana.. İnanılmaz korku ve kaygıyı yazıda pompalayip basmış reklamı..Hiç kimseden böyle bir şey duymadım..Son 1 yıldır bakilmadik yerim kalmadı..Bu konuyu arastiracagim mutlaka..

Anladım canım, evet bir şeylerden vazgeçmeden kilo vermek zor, konsantre olabilsen gider aslinda ama demekki psikolojik olarak hazır değilsin.vardir elbet bi vakti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…