Yardimci olabildiysem sevindim :)sempatik_kiz senden ögrendim cok da iyi oldu.
Lcw su begenemedigim degistiremedigim kazagin yerine hediye kartı verdi.
İyi oldu.
10tl kas aldirdim.
12tl süt aldim yogurt mayaladim.
Et soteledim
Pilavimda var
Oglum boyunlugunu okulda kaybetmisti uzulmustu
Ona kartla boyunluk aldim 14.90tl
Bugunde böyle gecti.
Alışverişe gittim de geldim :)
80 tl ye mont aldım
40 tl ye bot aldım flodan
7.5 tl ye de bere aldım kendime
Bunların hepsi ihtiyaç olduğu için içim rahat.
Karttan cektirdim.
Diyetisyene de gittim. - 4.200 vermisim.
Çok kasmadim ve hiç spor yok. Bence yine iyi verdim.
Ocak ayı için hedefim 5 kilo. Bakalım verebilecek miyim ?
güle güle giyBugün 120 TL harcadım kızlar bi lohusa geceliği 2 tanede emzirme atleti aldım ama napim mecbur ihtiyaçtı bunlar
Ciniiiiiiim naptın bakayım bugün ?bütün gün kendi kendime konuşmuşum:) iyi geceler herkese.
Ne güzel canım, demekki kilo problemin yok ki diyet yapma ihtiyacı hissetmemissin, maşallah...Ben hep iriydim, hayatımın her dönemi kilo problemim oldu..Bir tek çocukken çok zayıfmışım, o dönem kilo alayım diye kortizon vs yüklemiş doktor ondan sonra da hep iriydim ..bir de kemikler iri bende, dar bir insan değilim kalipliyim, hiç incecik olmadım.e iştahım da acik, yemeyi içmeyi pek severim, o sebeple ömrüm diyet ve sporla geçiyor..Ama bu kilolara çıkma sebebim hep ilaçlar...O da gidiyor çok şükür..Hamurisine ben de dayanamıyorum,tatlıyla aram yok ama makarna,börek çörek delirtir beni
Çok alakasız ama burdan cevap bulabileceğimi düşündüm
Fayansa sıçrayan yağı ne ile temizleyebilirim
Deterjana alerjim var
Bildiğiniz doğal yöntemler varmı ?
Yok artık bu ne yahuuuuu yazının çay ile bagdastirilmasi fazla reklam kokusu verdi bana.. İnanılmaz korku ve kaygıyı yazıda pompalayip basmış reklamı..Hiç kimseden böyle bir şey duymadım..Son 1 yıldır bakilmadik yerim kalmadı..Bu konuyu arastiracagim mutlaka..http://dxtrack55.info/rndr/Med_encyclopedia_Monastery_Tea_TR_/?rid=-4AAAAAAACTXQAAAAAAAAEkNrXZwA&subacc=herbal_rjl_2211&subid2=U0NCLTEwNy1zc3AtOTlhZTFkNmEtNWRhMi0wNzA0LTljZjItZDlkOWYyN2NiN2YzLWl4MTlsZXE1LXFxajowOjEwMjc2NDowOjQz&s_trk=Cghc-XyhZ4mHqhDB8P6vBBjIwPLCBSD0wPLCBQ**&esub=-4A25sMQKuAQIVFwTMuQyJAAJNdAEAArQWArcyAuEwARMBAARcY5OOAA
no_name_
Mustafa topğluna bakarken
Böyle bir yazıya denk geldim
Ne düşünüyorsunuz ?
Anladım canım, evet bir şeylerden vazgeçmeden kilo vermek zor, konsantre olabilsen gider aslinda ama demekki psikolojik olarak hazır değilsin.vardir elbet bi vakti...Lise hazırlıktan evlenene kadar hep aynı kilodaydım , aktif spor yapan lisanslı sporcuydum , yeme şeklim de aynıydı , o yüzden alıp vermiyordum , kilom sabitti ..
Evlenip hamile olunca 30 a yakın kilo aldım
Doğumda hiç vermedim , aksine ödem oldu doğum sonrası şiştim , hastaneye gittiğim kıyafetle , ayakkabıyla geri dönemedim .. Ayaklarım iki numara büyüdü , bedenim 4 numara büyüdü
Doğumdan 3 ay sonra ödemlerle birlikte 10 kilo gitti .. Emzirirken ve sonrasında hiç gitmedi ..
3,5 yıldır geriye kalan 20 kiloyla yaşıyorum ..
bu 20 nin hiç olmazsa 15 ini versem süper olacak
Ama gelgelelim boğazımı tutabileceğime inanamıyorum
hamur işini çok seviyorum , oğlumla sık sık kek börek poğaça kurabiye ve pizza yapıyoruz
Tatlıya da bayılırım , pasta , sütlü tatlı , şerbetli tatlı hepsine hayranım .. Pastayı ceviz ağacından , şerbetli tatlıyı emiroğlundan alırım
Hele çikolata vazgeçilmezim , onsuz 1 gün bile geçirebileceğimi düşünemiyorum
Dün ben de kendi kendime yazısıp konuştuğumu farkedince buna son verdimbütün gün kendi kendime konuşmuşum:) iyi geceler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?