Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kk son 2gundur cok aktif yazamadim ben
Arkadasa gitmistim.
Dun de yine kahve icmeye arkadasa gitim.
Biri yanindayken tlf. Kaptirmayi sevmeyenlerdenim.
Sohbet ediliyo sen baska seyle ugrasiyosun olmuyor.

Aksamlari cogu zaman zaten telf elime whatsapdan ödev icin falan aliyorum veli arkadaslarla konusuyoruz genelde

Ben tv izlemiyorum islerimi birakiyorum gerekiyosa cocugumla ilgilenmeye calisiyorum.
Birebir calistiriyorum.
Sorular soruyorum bildigine emin olayim diye.
Onlarda bana soruyolar konuları
Calistirma seklimi seviyolar.

Dun aksam sumerler,urartular,lidyalilar,babiller baya bi bilgi tekrari yaptim :)

Özel dersler 60 ila 100tl arasi
Suanlik yetebiliyorum cocuguma bu sene gerek gormedim.

Ama seneye icin arayis icerisindeyim.
Birebir yada 10 ar kisilik siniflarda ders veren butik dershaneler var arastiriyorum.
Fakat dershane olayinin kapanmasi islerine gelmis resmen 4000tl falan diyolar.

Ayda nerden baksan 450-500tl okul sezoni kadar gittigini varsayarsak.

Teog benim icin önemli sistemli ve planli calismasini istiyorum.

Yani seneye maddi acidan biraz birikim -500lerde gidebilir.

Oglum yeterki basarsin, istesin,azmetsin fazlasini verim.

Bugun evdeyim insallah artik bi evde oturim tv karsisinda gunlerdir bi oturamadim bazen özluyorum.
Gunduz battaniye alip tv karsisinda pinekleneyi calismamama ragmen nasil oluyo anlamiyorum.

Zaman akip gidiyo bazen hic oturmadigimi fark ediyorum.

Dun 22tl gitti
Bugun 5tl var elimde esimin cebindeki bozuklar.

Mübarek gün hörmetine sıkintilarimizdan ferahlarız umarım.

sempatik_kiz nezaman istersen

no_name_ -4.5 mu cok iyi ya
Evet canım çok şükür, dün evde olacaktım annem aradı, pazartesi günü yılbaşı için 10 günlük tura cikacaklarmis..Göremem diye apar topar gittim ziyaretine...Beni görünce şok oldu, çok incelmissin dedi, 1 haftadır görmüyordu..Dedim ya aslında bu kilo yalancı kilo idi, ilaçlar ve hamilelikte oluşan ödemdi, elim yüzüm karnım inanılmaz şişti, 9 aylık hamile gibiydim...Çok şükür şuan sanki 10 kg vermiş gibi süzüldüm..Devam inşallah 74_72 kiloyu gormeden bırakmak yok...

Oyyyy bu kış gününde annen nereye gidiyor. Ben tam bir gezme delisi olsam da kışın hiç biryere gitmek cezbetmşyor beni
Giden kilolar için de tebrik ederim no_name_

Oyyyy bu kış gününde annen nereye gidiyor. Ben tam bir gezme delisi olsam da kışın hiç biryere gitmek cezbetmşyor beni
Giden kilolar için de tebrik ederim no_name_
Çok teşekkürler ben de seni tebrik ederim..Karadeniz'e gidiyorlar abanttan artvine..Annem 10 senedir dağcılık yapıyor kulüpleri var, dağları tırmana tırmana köşe bucak geziyorlar

Çok teşekkürler ben de seni tebrik ederim..Karadeniz'e gidiyorlar abanttan artvine..Annem 10 senedir dağcılık yapıyor kulüpleri var, dağları tırmana tırmana köşe bucak geziyorlar
Ayyyy çok güzel.... ama yine de bana göre değil. Ben soğuktan nefret ediyorum. İstediğim kadar giyineyim. Olmuyor olmuyor. Annenin enerjisine hayran kaldım.

Ayyyy çok güzel.... ama yine de bana göre değil. Ben soğuktan nefret ediyorum. İstediğim kadar giyineyim. Olmuyor olmuyor. Annenin enerjisine hayran kaldım.
Teşekkür ederim, maşallah anneye zaten gören kız kardeşim zannediyor ülkede tirmanmadiklari dağ kalmadı sanırım...Sürekli zirvedeler

Gunaydinn kizlar cumleten

biraz once annem aradi peynir yapmis 10 kilo kadar 5 kiloda yogurt yapmis suzme yogurt bide 5 litrede sut dondurmus oglan icecekmis ole diyi dedim kucuk daha anne sut icmiyor o her neyse birazda kabak cekirdegi de koymus ay nasil mutlu oluyorum yalniz annemede bir miktar para gondermek istiyorum ihtiyaclari icin bakalim da

Günaydın kızlar
tr_lelli nette rack sınıfı Anadolu medeniyetletleri diye arat cahit berkay un şarkısı var dinlet oğluna benim çocuklar çok seviyor hem akılda da kalıyor

no_name_ benim annemde çok sever böyle şeyleri ama babam tam tersi şehrin dışına adımını atmaz bir ara gidiyordu annemde ama şimdi babam biraz rahatsız uzun süre bir yere gidemiyor günü birlik gezmeler anca

Günaydın Hanımlar,
Ankara'da şahane kar yağıyor. Oturup camdan seyretmesi şahane olurdu ancak öyle bir imkanım olmadığı için attım kendimi dışarı. Önce kızı okula bıraktım ordan da işe geldim. Kayan arabalara çarpmamaya çalışarak kazasız belasız geldim çok şükür.
Doğan Cüceloğlu'nun son kitabını yeni bitirdim. Diyorki 2017 yılı planlarınızı yaparken bir önceki yılın da değerlendirmesini yapın. Yani 2016'da neleri iyi yaptın, neleri daha iyi yapabilirdin ve neleri yapamadın gibi bir değerlendirmeden bahsediyor.

Ben neleri iyi yaptım / başardım?
- Sade yaşama önemli ölçüde geçiş yapmayı başardım. Giymediğim bir tane bile kıyafetim kalmadı. Kozmetikler, mutfak eşyaları, kitaplar, evdeki tüm kağıtlar hepsini ayıkladım. Şu an ferah ve sadece sevdiğim eşyalarla dolu bir evim var. Bu sadeleşme süreci 1 yıla yakın sürdü.
- 2 tanesi ilkokulda biri üniversitede olmak üzere 3 çocuğun elinden tutmayı başardım. Burs veriyorum üçüne de ve bu durumdan inanılmaz mutluyum. Umarım ileride sayıyı arttırmayı başarabilirim.
- Evi kimyasallardan arındırdım. Temizleyiciler, çamaşır suyu, yumuşatıcı, deterjan vs. artık almıyorum. Doğal şampuan ve diş macunu kullnıyorum.

Neleri daha iyi yapabilirdim?
- Karatay mutfağına önemli ölçüde geçiş yaptım. Eşim, ben ve kızım sabahları karatay kahvaltısı yapıyoruz. Pişirme ürünlerinde sadece çelik ve cam kullanıyorum. Akşam yemekleri de aynı şekilde, karataya uygun olarak hazırlanıyor. Ancak haftasonları börek, çörek yeme isteğime genellikle yenik düştüm.
-İşimde zaman yönetimini daha iyi yapabilirdim.

Neleri yapamadım / başaramadım?
-Sporu hayatımın bir parçası haline getirmeyi başaramadım. Belirli aralıklarla rutin tuttursam da devamını getiremedim.

Dün aksamdan beri elektrik yok. Gece telefonu şarja takili birakmiştim iyikide birakmisim. Biraz sarj olmus elektrik yine gitmis. Allah bilir ne zaman geri gelecek.

Dışarıda şakır şakır yağmur yağıyor. Elektrikler olmadiğindan evin içide buz gibi.
Allah bu soğuktq dısarıda olanlara yardım etsin

@guldanee canim afiyetle yiyin
El yapimi yada yoresel peynirleri cok seviyorum ben ama bulamiyorum.
Keske olsa da cesit cesit alsam.
Yada köyden falan gelse.
Bana peynir yollasalar altin bulmus kadar sevinirdim
Peynirin her cesidini cok seviyorum.
Hele dogudan otlu peynir gelmis gecen bi ablada yedim bayildimmm.

Ama hazirlari beskurus etmez.
Bidona basilcak boyle tulum falan.

hawar bakim canim
Benimki izmir marsini,ataturklu marslari, mehder marsini pek sever.
Pc arka planinda bile osmanli ordusu resmi var atli matli.

Bizim evde bisi var cozemedim ben iyilestim oglum yine hasta oldu.
Kulaklari yanaklari kipkirmizi ama atesi yok.
Burnu akiyo bogazi agriyo
Bugun matematikden yeni konuya gececekler.
Yollasam okula dersi anlamicak bu hastalikla
Yollamicam bende matematigi anlamiyorum.

Ne yapmislarsa arkadasindan alip internetten konu anlatim izleriz artik.

Saat 13.30 da saglik ocagina gotrucem.

Bu sene ne cok hasta olduk ya

Valla biktim hasa olmakdan artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…