Evet canım çok şükür, dün evde olacaktım annem aradı, pazartesi günü yılbaşı için 10 günlük tura cikacaklarmis..Göremem diye apar topar gittim ziyaretine...Beni görünce şok oldu, çok incelmissin dedi, 1 haftadır görmüyordu..Dedim ya aslında bu kilo yalancı kilo idi, ilaçlar ve hamilelikte oluşan ödemdi, elim yüzüm karnım inanılmaz şişti, 9 aylık hamile gibiydim...Çok şükür şuan sanki 10 kg vermiş gibi süzüldüm..Devam inşallah 74_72 kiloyu gormeden bırakmak yok...
Çok teşekkürler ben de seni tebrik ederim..Karadeniz'e gidiyorlar abanttan artvine..Annem 10 senedir dağcılık yapıyor kulüpleri var, dağları tırmana tırmana köşe bucak geziyorlarOyyyy bu kış gününde annen nereye gidiyor. Ben tam bir gezme delisi olsam da kışın hiç biryere gitmek cezbetmşyor beni
Giden kilolar için de tebrik ederimno_name_
Ayyyy çok güzel.... ama yine de bana göre değil. Ben soğuktan nefret ediyorum. İstediğim kadar giyineyim. Olmuyor olmuyor. Annenin enerjisine hayran kaldım.Çok teşekkürler ben de seni tebrik ederim..Karadeniz'e gidiyorlar abanttan artvine..Annem 10 senedir dağcılık yapıyor kulüpleri var, dağları tırmana tırmana köşe bucak geziyorlar
Teşekkür ederim, maşallah anneye zaten gören kız kardeşim zannediyorAyyyy çok güzel.... ama yine de bana göre değil. Ben soğuktan nefret ediyorum. İstediğim kadar giyineyim. Olmuyor olmuyor. Annenin enerjisine hayran kaldım.
O zaman Allah nazarlardan korusun inşallahTeşekkür ederim, maşallah anneye zaten gören kız kardeşim zannediyorülkede tirmanmadiklari dağ kalmadı sanırım...Sürekli zirvedeler
işsiz olmak zor iş haklısın. neyse ben de son verdim. :)Dün ben de kendi kendime yazısıp konuştuğumu farkedince buna son verdimfazla işsiz kaldım sanırım, iş buluorum artik kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?