Hersene grip olmazsak olmaz zatende kuzu okuldan kaliyo kötü oluyo.
Hersene grip olmazsak olmaz zatende kuzu okuldan kaliyo kötü oluyo.
Sonra tekrar anlatmak gerekiyo
Bu mikrop nasil biseyse daha vucutdan cikmadan tekrarliyo
Antibiyotik kullanmamak icin resmen savastim 2hafta grip cektim yine antibiyotik almadim.
Ama bugun ogluma verir kesin.
Kış gelince ben de çok az harcıyorum. Hele bu topikleri okumaya başladığından beri iyice tasarrufa gittim. Boşa yanan lamba boşa akan su her şey gözüme batıyor. Bu hafta market ve pazara 70 lira harcadım. Eşim de 50 falan harcasa 120 lira ile bitirdik bu haftayı.slm kızlar bugun fırtına yagmur karışık bir gün
haftasonu neysekı yarın ııce uyumak dınlenmek istıyorum
gercı hafta sonu temzılık camasır ütü ile geciyor.
marketten alışveriş yaptım 17 tl tuttu
bu ara cok az almaya basladım marketten
haftalık 50 tl fln harcıyorum
hava soğuk olunca markete gıtmek zor gelıyor
evdekılerle ıdare etmeye calışacam bi hafta daha
bu sıra içimde kıyafet alışverişi isteği var
yılbaşı ındırımlerı nerelerde var bılenler yazsın
bakalım :)
Cok severim onuda gomulenitr_lelli bende hazir peyniri yiyemiyorum cok bi tek pazardan orgu peynir aliyorum birde kasar oda tost icin annem gelenle gidenle gonderir sagolsun kv getirir bizim oralarda comlek deriz toprak kaplar onlara basarlar topraga falan gomerler cok guzel olur salamurA yapariz cecile benzer bir peynir daha var oda guzel olur
bu arada kuzuna cok cok gecmis olsun okul cocujlari hep oyle birbirine bulasiyor grip rabbim sifa versin insallah
Bugün sabahtan gezmeye çıktım dönerken de marketten tavuk, patlıcan, kabak, iceberg marul falan aldım,
Bu arada yemekler çok çok az sızma zeytinyağı ile ve tuzsuz pisti..Bugün sabahtan gezmeye çıktım dönerken de marketten tavuk, patlıcan, kabak, iceberg marul falan aldım,
Zeytinyağlı patlıcan kozlemesi- ve kabak centmesi deriz biz, onu da yumurtalı yapıyoruz, 2 tencere yemek yaptım, saat 14 e kadar bir şey yemedim, 14 de 4 YK patlıcan,4 yk kabak ve 2 yk yogurt yedim.aksama henuz acikmadim, yarım saat sonra falan tavuklu salata ve yogurt yiyeceğim...
Sana ve oglusuna da cook çok gecmis olsun, dikkat edin kendinize...
Sagol cnmBugün sabahtan gezmeye çıktım dönerken de marketten tavuk, patlıcan, kabak, iceberg marul falan aldım,
Zeytinyağlı patlıcan kozlemesi- ve kabak centmesi deriz biz, onu da yumurtalı yapıyoruz, 2 tencere yemek yaptım, saat 14 e kadar bir şey yemedim, 14 de 4 YK patlıcan,4 yk kabak ve 2 yk yogurt yedim.aksama henuz acikmadim, yarım saat sonra falan tavuklu salata ve yogurt yiyeceğim...
Sana ve oglusuna da cook çok gecmis olsun, dikkat edin kendinize...
Ben de hiç spor yapamadım bu hafta..Aslında bazen az yemek de metoyu kitleyebiliyor, 2-3 kilo gider, sebze de ye ki bağırsak sistemin bozulmasın.mesela tost ve ayran bağırsaklarıni çalıştırmayabilir, yanında domates,salatalık, marul yersen sistem daha iyi çalışırSagol cnm
Ben aslinda az yiyorum ama b
Hareketsizlikden veremiyorum galiba
Yada metabolizmamla alakali
Bugun sadece 1tost
3yk yogurt
1kupa limonlu yesilcay ictim.
Aksamida hafif atlatirsam guzel gidiyorum.
2aksamdir meyve dahil yemedim 8den sonra.
Bakalim 2-3kg versem bana yeter.
slm kızlar
bu aralar araba piyasası cok durgun
arabayı satışa cıkardık ama arayan az oldu arayanlar da anlaşmış gıbı bı fıyat belırlemış
pazarlık yapılır da dırek 2bın altını teklif ediyorlar bıze
bızde dıretıyoruz
bakalım nolcak
araba değiştirmek istiyoruz satamayaınca değiştiremiyoruz da
Kullanmaya Devam edıyoruz ve komisyon kesilirse elimizde iyice azalır paraİnşaAllah gönlünüze göre olur
Bu arada galeriye niye vermiyorsunuz
Yok artık bu ne yahuuuuu yazının çay ile bagdastirilmasi fazla reklam kokusu verdi bana.. İnanılmaz korku ve kaygıyı yazıda pompalayip basmış reklamı..Hiç kimseden böyle bir şey duymadım..Son 1 yıldır bakilmadik yerim kalmadı..Bu konuyu arastiracagim mutlaka..
Çok geçmiş olsun,ne kadar dikkat edersek edelim hem biz hemde çocuklarimiz hastalaniyor bir haftadır ben kolumda serumla duruyorm oğlum hasta eşim hasta hâlâ iyileşemedik Allahım dışardaki insanlarin yardımcısı olsun ınş.Bizim evde bisi var cozemedim ben iyilestim oglum yine hasta oldu.
Kulaklari yanaklari kipkirmizi ama atesi yok.
Burnu akiyo bogazi agriyo
Bugun matematikden yeni konuya gececekler.
Yollasam okula dersi anlamicak bu hastalikla
Yollamicam bende matematigi anlamiyorum.
Ne yapmislarsa arkadasindan alip internetten konu anlatim izleriz artik.
Saat 13.30 da saglik ocagina gotrucem.
Bu sene ne cok hasta olduk ya
Valla biktim hasa olmakdan artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?