- 31 Ağustos 2017
- 2.442
- 11.121
- 208
- 35
Ne diye söylerler sağlıklı ise bence kilo sorun değil ben zayıf çocukların ailelerini her zaman tebrik ederim çünkü çocuk her gıdadan yiyor demek sadece makarna patates köfte yemiyor demek bana göre seviyorum senin başkalarını takmama hallerini.İyi geceler kızlar,
Yarın mesaim başlıyor. Yine düşeceğiz yollara. Valla ben bile alışamadım şu okul olayına çocuğum nasıl alışsınerken kalkma olayı puuuff
Bugün ödev yapıyoruz zıt kavramlarla ilgili. Koptum ya zıt kavramlarla yazdığı cümlelere :) Bir de tablolara geçmişler. Kitabı Ebadan açamadım.çetele tablosu neymiş diye düşünüyorum, ben de onunla ders çalışıyorumsahi varmıydı bizim zamanımızda hatırlayamadım.
Neyse bugün kahvaltı öncesi ödev yapalım dedim. Baktım oralı olmuyor. Hergün ben dil döküyorum ödev yapalım diye. Ne zaman kendiliğinden olacak...
Kahvaltı sonrası komşumu çağırdım. Çocuklar görüşsün dedim. Biliyorsunuz okul zamanı kısıtlıyorum mecbur.
Biz kahvemizi içtik. Çocuklar oynadı.
Onlar gidince ödeve başladık. Koci aramış en zor soruyu sordu ne yemek var akşamaaaa.
Belki gider balık alırım dedim. Ödevler bitince çıkarız dedim.o zaman yemek yapma dışarda yiyelim dedi. Valla hiç çıkasım yoktu.
Kahvaltı hazırla hamur alıp geleyim dedi. Olur dedim.
Yatmadan önce de yarının yemeğini soruyor
Bir de birisi Ela çok zayıf demiş.Gelmiş ye ye niye kızı zorluyor. Yahu bu kadarmı milletin dediğinin etkisinde kalınır. Deli edecdk beni.
Evet zayıf ama yapısı o. Az yiyor evet. Ama biz çok yedik de ne oldu. Şimdi kilo vermeye çalışıyoruz, veremiyıruz. Benim istediğim tıka basa yemesi değil, her besinden yeyip seçmesin herşeyi yesin istiyorum.
Artık eskisi gibi de zorlamıyorum.
Bizim kartlar da öyle her hesap yaptığımızda daha fazla çıkıyor çünkü herşeye hergün zam geliyor. Ben de eşime diyorum yapıcak birşey yok takmış birde trendyoldan ne çok alışveriş yapıyorsun dedi evet dedim bazı hesaplı olanları oradan alıyorum tamam o zaman diyor ekonomiden zerre anladığı almamak ama koca bir ev döndürüyoruz kahvesi, çayı, erzağı, eti temizlik malzemesi bitmiyor al al dediğimde de birşey söylemedim diyor.Hayırlı cumalar bacımlar
Sabah kızı bıraktım
Simit aldım geldim
Kahvaltıyı hazırladım,öglwn ne yicez diyo kocam
Kıymalı makarna var onu yersin dedim
aksma kıymalı bezelye yapıyorum
Kargolar vardı onlar geldi
Bende ki kart tabi cosmus ama yapacaj bisey yok
Zaten online alısverislerimi kendi paramla yapıyorm
Komisyon,babamın harclıklar,g.dolaps satısları
Kendi gideerlerimi ordan karsılamıyorm genelde.
Kızı almaya gittim wc kagıdı almaya girdik markwte 450 tl gitti.
Yapacak bisey yok yani
Bana iste kart cosmus bilmem ne diyen adam,kahvaltılık almaya yolladıgımda isli et,isli füme peynir falan alıp geliyoBizim kartlar da öyle her hesap yaptığımızda daha fazla çıkıyor çünkü herşeye hergün zam geliyor. Ben de eşime diyorum yapıcak birşey yok takmış birde trendyoldan ne çok alışveriş yapıyorsun dedi evet dedim bazı hesaplı olanları oradan alıyorum tamam o zaman diyor ekonomiden zerre anladığı almamak ama koca bir ev döndürüyoruz kahvesi, çayı, erzağı, eti temizlik malzemesi bitmiyor al al dediğimde de birşey söylemedim diyor.
Elanın da genetik olarak zayıf yapısı var.Babam beni zorlardı kücükken
Allahhım ne kavgalar ederdik,balık yagı hapları icirirdi bana kilo alayım diye.
Almayan vucut almıyor geldim 38 yasına hala aynıyım
Benim yarım kadar yemek yiyenler kilo veremiyor ,bünye yani buna yapacak bisey yok
Alya da ben gibi bazen diyorum nerene yedin bunca seyi
Yedi mi yiyor yemedi mi hic yemiyor
Beslenmeye tost ve cilek koyduk 2 dilim ekmek sonıcta yemis hepsini
12 de acım diye geldi okuldan,1 simit üzerine kıymalı makarna yedi.
Aksma kadar meyve yer,kurabiyesi var ondan yer.
Yemedi mi asla yemiyor özellikle tatillerde
Valla hiç umursamam, insanlar için yaşamıyorumki, kendim için yaşıyorum gelmişim 46 yaşına daha ne kadar yaşayacağımki. Ahhh ahh tek sıkıntım başımda çevre çin yaşayan kocam varNe diye söylerler sağlıklı ise bence kilo sorun değil ben zayıf çocukların ailelerini her zaman tebrik ederim çünkü çocuk her gıdadan yiyor demek sadece makarna patates köfte yemiyor demek bana göre seviyorum senin başkalarını takmama hallerini.
Bizim dr boy uzaması önemli diyorElanın da genetik olarak zayıf yapısı var.
Okul beslenmesine koysam da yemiyor. Bugün azcık çilekten yemiş ama simit alıp bıraktım onu bitirmiş
Eve gelince meyve yedi. Öğlen yemeği bebekliğinden bu yana asla yediremedim. Öğlen yese akşam yemiyordu.
Ben de Elaya rocs diş macunu alıyorum sürekli.Bu defa Hepsiburada da 75 tl indirimim vardı. Ve en uygun fiyatı araştırıp buldum. Sonra da kargo ücreti ödememek için bir ürün daha alayım dedim. Eşime saçı için wax alıyordum.var var alma gerek yok dedi. Ben de kargo ücreti ödeyeceğim onun yerine alayım dedim. Ne de olsa evde olan da bitecek birgün.Bizim kartlar da öyle her hesap yaptığımızda daha fazla çıkıyor çünkü herşeye hergün zam geliyor. Ben de eşime diyorum yapıcak birşey yok takmış birde trendyoldan ne çok alışveriş yapıyorsun dedi evet dedim bazı hesaplı olanları oradan alıyorum tamam o zaman diyor ekonomiden zerre anladığı almamak ama koca bir ev döndürüyoruz kahvesi, çayı, erzağı, eti temizlik malzemesi bitmiyor al al dediğimde de birşey söylemedim diyor.
Ben bazen evin dağınıklığından kafayı yiyorumAkşam havuçları rendeleyip sotelerim
Yarın da mantarı pişirir yoğurtlarım
Sıra da iki misafirim daha var
Birisi teyzemin gelini diğeri eşimin kuzeni
Ama önce kuzenine biz gideceğiz sonra onlar gelecek plan bu şekilde
Evden elini çekmeyeceksin yoksa yoldan çıkıyor
Hele birde küçük çocuk varsa offff cangıl
Bir tane de ben de var işte o cins. Açılır açılır sonra kart coştu derBana iste kart cosmus bilmem ne diyen adam,kahvaltılık almaya yolladıgımda isli et,isli füme peynir falan alıp geliyo
Canım cekti diyo sonra
Cekmesin canın sakir pasa yalıısında mı büyümedin isli et ne kahvaltıda diyorum
Boyu uzuyor. Bu ara bayağı boya gitti.boy uzadıkça daha zayıf görünüyor.Bizim dr boy uzaması önemli diyor
Boyu uzuyorsa kilo önemli degil bence de.
Alyanın babadan gelen genleri malum zaten halalar falan balıketli
Yani ins cekmemistir cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?