- 27 Şubat 2013
- 14.778
- 42.234
- 798
Ben çabuk tartışmaya girmem hiç öyle değilim ama işte alttan alıp alıp ses çıkarnayınca malesef tepene biniyorlar.Aynen bende de öyle eksik bitmek bilmiyor öyle herşeyi görüp özenen biri de değilim.
Ya geleceğin ekonomisti, içerik üreticisi yetişiyor evinizde maşallah akıllara babym. Ben de eşin gibi düşünüyorum asla bir başkasına emanet etmedim sizde öyle yapmışsınız bana da çok evhamlı olduğumu söylemişlerdi evet dedim evhamlıyım sizler gibi rahat değilim bir daha mevzu etmediler.
Yedirenkim yine çok sakin kalmışsın ben çok sakinim ama böyle sorunlu kişilerle konuşamıyorum hemen beni mahkemeye verirmisin diyorum çünkü kendimi tanıyamam bu olaylarda benden bir canavar çıkabilir.
Valla ne güzelmiş.İki camın içine yapıyo kuzu
Kirlenme temizleme derdin yok
Robota laf etmek ne ya ne sesi var ki laf edilcek enteresanBen kaç defa kusura bakmayın dedim. Mesela gündüz ev süpüreceğim uyuyormusun diye sordum. Bir defa gündüz basket topunu hoplattı durdurdum. Mesaj yazdım söyledim uyuyorsan kusura bakma diye. Evde değilim dedi. Eee çamaşır makinamı saat 12 den önce çalıştırmıyorum. Akşam asla çalıştırmıyorum.
Kapı gıcırtımız yok zaten olsa hemen yağlarım.en baş benim koci tiklenir kapı gıcırtısına
Neyse o kadar şeye rağmen misafirim geldi hemen mesaj yazdı lambalar sallandı bu ne ses diye. Koci ney çalıyordu ona da laf etti.Sonra robotuma laf etti. Ardından bir yerden tak tak diye ses geldi yine bana söyledi.
Kendisi ilk taşındığjndan bu yana gece 3-4 lerde bağıra bağıra muhabbet ediyordu. O uyarınca ben de söyledim. O güne kadar uykudan uyansam da ağzımı açmadım.
Birgün de tartışıyorlar ama nasıl iki defa tartışma oldu birini üst kattaki komşumda duymuştu. Buna da birşey dememiştim. Ama ikincide söyledim. Bana söylüyorsa ben niye söylemeyeyim. Zaten mutfak camı da güm diye kapatıyor.
Ayy valla öyle beybim ya.istiyorsa gelip 17. Katta oturmasın. Gitsin müstakil evde otursun bundan sonra alttan alamayacağım :)
Bugün çamaşır makinasınj çalıştırırken de hiç saatine bakmadım.
Aslan burcu damarıma dokunulmazsa gayet uyumluyum ama damarıma dokunuldumu tırmaklarımı çıkarırım
Her cama yaptırsam 150bini bulur ama güzel duruyor akşam kapat gündüZ aç yıkama derdi yokValla ne güzelmiş.
Bugün camın birini sileyim dedim. Camı bir açtım o ne esme beni uçuracaktı. Hemen kapattım. Bu cam silme konusunda bana hep engel çıkıyor
Jaluzi kabus yaaaa. Tozunu temizlenmesi zor eşyalar uzak dursun benden.Her cama yaptırsam 150bini bulur ama güzel duruyor akşam kapat gündüZ aç yıkama derdi yok
Normalde jaluzi asla yaptırmam silmesi zor ugrasamam hemen tozlanıyo
Bende öyleyim onlar ben koltuk alırken aşırı revaçtaydı hatta koltuklarımı alırken örnekteki koltuğun birı öyleydi renk seçerken dedim yok düz olacak ikisideJaluzi kabus yaaaa. Tozunu temizlenmesi zor eşyalar uzak dursun benden.
Sırp toz biriktirecek diye kapitoneli koltuktan uzak durdum
Ben ikizler oldugum iciin bi yanım hic muhattap olmazken bi yanım carcar konusurBen kaç defa kusura bakmayın dedim. Mesela gündüz ev süpüreceğim uyuyormusun diye sordum. Bir defa gündüz basket topunu hoplattı durdurdum. Mesaj yazdım söyledim uyuyorsan kusura bakma diye. Evde değilim dedi. Eee çamaşır makinamı saat 12 den önce çalıştırmıyorum. Akşam asla çalıştırmıyorum.
Kapı gıcırtımız yok zaten olsa hemen yağlarım.en baş benim koci tiklenir kapı gıcırtısına
Neyse o kadar şeye rağmen misafirim geldi hemen mesaj yazdı lambalar sallandı bu ne ses diye. Koci ney çalıyordu ona da laf etti.Sonra robotuma laf etti. Ardından bir yerden tak tak diye ses geldi yine bana söyledi.
Kendisi ilk taşındığjndan bu yana gece 3-4 lerde bağıra bağıra muhabbet ediyordu. O uyarınca ben de söyledim. O güne kadar uykudan uyansam da ağzımı açmadım.
Birgün de tartışıyorlar ama nasıl iki defa tartışma oldu birini üst kattaki komşumda duymuştu. Buna da birşey dememiştim. Ama ikincide söyledim. Bana söylüyorsa ben niye söylemeyeyim. Zaten mutfak camı da güm diye kapatıyor.
Ayy valla öyle beybim ya.istiyorsa gelip 17. Katta oturmasın. Gitsin müstakil evde otursun bundan sonra alttan alamayacağım :)
Bugün çamaşır makinasınj çalıştırırken de hiç saatine bakmadım.
Aslan burcu damarıma dokunulmazsa gayet uyumluyum ama damarıma dokunuldumu tırmaklarımı çıkarırım
Bizim eşler patronmuş işçi emekçi gününde çalıştıklarına göreSelm kızlar
Emekçi bayramımız kutlu olsun
Bugün eşim çalıştığı için oğlumla birlikte vakit geçirdik
Sabah bilgisayarım da sorun vardı yeğenimin eşi halletti sağ olsun
Bilgisayar benim elim ayağım
Çok panik oldum
Allahtan halleti çocuk
Kahvaltı yaptık ben akşam yemeğini hazırladım
Patlıcan oturtma yaptım
Bu ara çok beğeniyorlar
Biraz hava allım diye ahlatlıbele gittik
Yürüş yaptık 6.000 adım atmışız
Biraz spor yaptık aletlerle
Sonra yağmur başladı arabaya koştuk
Eve geldik kitap okuduk
Patlıcan oturtmayı fırına koydum
Pilav çorba cacık yaptım
Eşim geldi yemek çay
Sonra onları dışarı uğurladım
Dedim ben çok yorgun siz gidin
Hiç yerimden kalkmak istemedim
Ben haber izlemiyorum.Ama havalarmı bilmiyorum. İçim tuhaf.Slm bacımlar
1 mayıs isci bayramımız kutlu olsun
Ev iscisi olanların da benim gibi isciliği devam
7 de benim kız dikildi yine
Ben de migren le uyandım havadan mı nedir 2 gündür agrıyla uyanıyorum
Kahvaltıya kız yumurtalı ekmek istedi
Kociye kıymalı yumurta yaptm
Öglen kociye köfte yaptık aksm biz yicez onunda canı cekermis
Onu ugurladık saatlerdir kızı oyalamaya calısoyorm
Yaz icin yüzme kursu bakcaz yoksa valla tutamam evde
Zaten bi depresifim bu ara
Böyle sanki hersey yokus asagı gidiyomus gibi
Haberlerden de cok etkileniyorm
Babam beni zorlardı kücükkenİyi geceler kızlar,
Yarın mesaim başlıyor. Yine düşeceğiz yollara. Valla ben bile alışamadım şu okul olayına çocuğum nasıl alışsınerken kalkma olayı puuuff
Bugün ödev yapıyoruz zıt kavramlarla ilgili. Koptum ya zıt kavramlarla yazdığı cümlelere :) Bir de tablolara geçmişler. Kitabı Ebadan açamadım.çetele tablosu neymiş diye düşünüyorum, ben de onunla ders çalışıyorumsahi varmıydı bizim zamanımızda hatırlayamadım.
Neyse bugün kahvaltı öncesi ödev yapalım dedim. Baktım oralı olmuyor. Hergün ben dil döküyorum ödev yapalım diye. Ne zaman kendiliğinden olacak...
Kahvaltı sonrası komşumu çağırdım. Çocuklar görüşsün dedim. Biliyorsunuz okul zamanı kısıtlıyorum mecbur.
Biz kahvemizi içtik. Çocuklar oynadı.
Onlar gidince ödeve başladık. Koci aramış en zor soruyu sordu ne yemek var akşamaaaa.
Belki gider balık alırım dedim. Ödevler bitince çıkarız dedim.o zaman yemek yapma dışarda yiyelim dedi. Valla hiç çıkasım yoktu.
Kahvaltı hazırla hamur alıp geleyim dedi. Olur dedim.
Yatmadan önce de yarının yemeğini soruyor
Bir de birisi Ela çok zayıf demiş.Gelmiş ye ye niye kızı zorluyor. Yahu bu kadarmı milletin dediğinin etkisinde kalınır. Deli edecdk beni.
Evet zayıf ama yapısı o. Az yiyor evet. Ama biz çok yedik de ne oldu. Şimdi kilo vermeye çalışıyoruz, veremiyıruz. Benim istediğim tıka basa yemesi değil, her besinden yeyip seçmesin herşeyi yesin istiyorum.
Artık eskisi gibi de zorlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?