- 21 Ağustos 2015
- 31.912
- 96.867
- 598
- 38
Biz ortaokuldan liseye aynı okuduk bu grupla ablaKeselerine bereket baby sana değer vermeseler bence böyle olmazdı ne mutlu sana sevmişler seni ama sen de her gittiğin yere yağdırıyorsun buradan okuyoruz.Öbür arkadaşın hakkında birşey yazmak istemiyorum böyle insanlar beni zorlar sakin biriyim ama sabrım kalmayınca ben kendime bile zorluk çıkarıyorum. Neyse miğrenine rağmen iyi dayanmışsın babym.
Yaa canımsınızBende kayılıyorum nazenin e
Seninde elin çok açık beybi çevrende farkında
Güzel günler kullanbabyloading87
Teşekkür ederim.Buhar makinesini güle güle kullanın
Teşekkür ederim.Güzel günlerde kullanın memnun kalacaksın bence
Gecen annemin evini buharladım kabin çok fenaydı annem yani biliyorsunuz artık baya baya söktü attı sabun lekelerini kireci ama kaç ayın lekesi kimbilir
Tabi ki öyle kabul etme ama hangi uygun bir dille söylenir onu da ben bilemiyorum. Bu kadar saat oturması hiç normal değil ya da bana göre normal değil ben gittiğim misafirlikte bile en fazla 2 saat oturabiliyorum fazlası basıyor beni benimki de normal değil ama kendimi de değiştiremiyorum düğün de bile takıdan sonra kalmayı hiç sevmem aynı masaya paylaştığımız insanlar pasta yemeden gidecek misiniz diyorlar ben pastayı da beklemem. Babym zor bir durum.Ya arkadasım iyi kız zaten dediğim gibi ilk okuldn beri tanırım ama misafirlik algısı cok farklı
Saatlerce oturuyo geldi mi gitmiyor o beni zorluyor
İyi niyetli biliyorm canı sıkılıyo evde kızla tek ama kalkacagın zamanı bilmek lazım
Öyle bi hal aldım ki cümle kuramıyorum gözümün yarısına siyah inmis göremiyorm
Basım tuttu diyorm sen yat ben cocuklarla ilgileniriim diyo
Bide ben artık onu da oyle kabul edelimci degilim
Yanlıs gördüklerimi kendime unutturmuyorm
Ben de böyle şeyler yaşıyordum hep baby ve aynı senin düşündüğün gibi düşüncelerim.Biz ortaokuldan liseye aynı okuduk bu grupla abla
Lisede 1 tencere makarna pisirir yerdik
Ya arkadasım iyi kız zaten dediğim gibi ilk okuldn beri tanırım ama misafirlik algısı cok farklı
Saatlerce oturuyo geldi mi gitmiyor o beni zorluyor
İyi niyetli biliyorm canı sıkılıyo evde kızla tek ama kalkacagın zamanı bilmek lazım
Öyle bi hal aldım ki cümle kuramıyorum gözümün yarısına siyah inmis göremiyorm
Basım tuttu diyorm sen yat ben cocuklarla ilgileniriim diyo
Bide ben artık onu da oyle kabul edelimci degilim
Yanlıs gördüklerimi kendime unutturmuyorm
Emeklimi oldu hayırlı olsunBizde bu gün arkadaş grubum ile son kez buluştuk ben artık eşimle yazlığa giderim Bayram öncesi diğer arkadaşımın kızı gelicekmiş böyle birbirimize kısa veda ettik. Bu gün kahvaltıya ben simit aldım evden peynir ve domates koydum arkadaşımda getirmiş çay söyledik sohbetle güzel gitti. Evden çıkmadan toz aldım nevresim değiştirdim bir makina çamaşır hazırladım eve girince makinayı çalıştırdım et sote yaptım mercimekli köfte yaptım çorbam var yanına da ayran yaparım karpuzda tamam. İki paket çikolata siparişi verdim internetten gidip alamıcam şimdi gittiğimde alacağım çikolata kalmamış oluyor garantiye aldım. Eşime söyledim kurban parasını iki ayrı yardım kuruluşuna yatıralım dedim uğraşmak istemiyorum çok zorlanıyorum eşim her kurbanda elini kesip oturuyor bana kalıyor kızlar kokuyor deyip yaklaşmıyor bende tek başıma uğraşmak istemiyorum. Eşim tamam dedi öyle yaparız deyince çok mutlu oldum. Çamaşırlar var katlanacak şu an bakışıyoruz onlarla yemekten sonra katlarım. Sabah kendime ütü yaptım iki penye ütüledim bundan sonra başlar ütüler yazın sıcakta zor oluyor. Eşim de son iş gününü çalıştı arkadaşları da veda yemeği düzenlemişler çok mutlu olmuş eve geldiğinde ağzı kulaklarında hep böyle mutlu ol dedim.
Evden nasıl bir iş ki o?Slm bacımlar
Kızı bıraktım geldim koca kıs yaprak dökümü izledik o bitti bugun
Bide ben Asmalı konak izlemeye baslamıstım sabahlsrı o da bitti
Kısı böyle bitirmis oldum
Bu kıs evde oldıgumdan keyifcilikle gecti valla
Nefes aldım biraz
Sıkıldıgım da oldu ama iyi geldi
Kızı aldım geldim
Dün 19 mayıs senligine gittik ordan macroya ugradık dergi almıstık etkinlik yaptık
Kes yapıstır falan
Koci geldi ben sok
Gitmis kıza paten almıs
Bide o cıktı basıma
İstiyodu da dün daha konustuk erken daha diye
Ertesi gün gidiip almak
Neyse biyerimizi kırmadan ögrense bari
Halı da deniyor simdilik
Aksm üstğ arkadasım aradı
Evden calısma is var sen istersen seni önercem dedi
Dedim kız durdugun hata
Bildiğimi unutmadan ise baslasam iyi olur hem de evden
Hayırlısı bakalım
Aynen sigortacılık yineEvden nasıl bir iş ki o?
Sigorta gibi mi?
Aynen cimde baslayın diyodu bizde biraz izledik .nazenin9320 abla eşinin emekliliği hayırlı olsun. babyloading87 biz kıza çim üstünde öğrettik. You tube da paten başlangıç paten öğrenme diye arat, duruş şekillerini falan öğretiyor,biz de işe yaradı
Ay ne güzel olurAynen sigortacılık yine
Acente evden calısck birini arıyormus
YatmadıAy ne güzel olur
İnşallah kafana yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?