- 21 Ağustos 2015
- 31.912
- 96.867
- 598
- 38
Gün saymayı en iyi ben anlarımGünleri saya saya ilerliyoruz eşimin şafağını. Dün arabanın lastiklerini değiştirdi nur topu gibi bir taksidimiz daha oldu. Adam lastiklerin durumu iyi değil demiş eşime yeter ki al de hemen değiştirdi. Bu ara kredi kartı az kullanmam lazım dedikçe daha fazla kullanıyorum evrene mesajı tersten gönderiyorum. Hergün marketteyim bu gün yine gittim bir koli yumurta 1 paket gold cafe corn fleks cips ıvır zıvır yine aldım cipsi bu akşam kızılcık şerbeti için aldım yoksa hiçbir diziyi tamamlayamıyorum bazen kahvaltıya corn fleks yaparım canım yumurta falan istemediğinde, aldıklarımı yerleştirdim. Yemek olarak kızım enginar dolması istedi pazardan üç tane almıştım hepsini temizledim birini doldurdum diğer ikisini de donduducuya koydum bize de kıymalı bezelye yaptım yeter yemekler hatta yarın da yapmayı düşünmüyorum bunları yeriz. Yarın kızım kahvaltıya arkadaşını davet etmiş gelsin hep beraber kahvaltı yaparız. Kahvaltımı bu gün saat 12.30 anca yapabildim evi derle topla balkon yıka süpürge tut zaman çok hızlı geçiyor birazdan eşim gelir.
Çok teşekkür ederimtr_lelli dua bana da çok iyi geliyor rutinime ekliyorum bazen fazla koşuşturmam oluyor yine de Allah kabul etsin okumaya çalışıyorum. Kızına ne güzel öğretmişsin küçükken bende öğretiyordum çok meraklı oluyorlar, şimdi de benimle dalga geçiyor benim kızlarım uçucaksın diyorlar biliyorum latife ediyorlar ama öyle söylemeleri bile hoşuma gidiyor. Rabbim inşirah ferahlığı Cuma serinliği versin kalplerimize Cumamız mübarek olsun.
sağ ol canımBereketli olsun cnm
Feribota cesaretin varsa iyiKart kesilmeden önce ayakkabının stoğu vardı kart kesildi numaramda stok yok cidden sinir oldum artık şu kısır döngüden
Vaktim yok almam lazım
Avm gidip bakıcam artık yakın hangi avm de varsa baktırcam
Oğlan gelecek bugün
Yemek yok kahvaltılık bitti gibi bişi
Orman kebabı ve pilav yapıcam
Amerikan salatası yaparım yine
Yoğurdum az kaldı yoğurt mayalamam lazım
Eşime dedim akşam alırız kahvaltılık anpadan başka yerin peynirini yiyemiyorum 2 kalıp peynir bitti 20günde biz peynirciyiz ama oranınki olunca bitiyor başka yerden alim sürünüyor
Buzluğu bi elden geçirdim tereyağ zaten bitmişti almıştım bu aylık
Köy peyniri, lor falanda son poşetler
Çay bile son 2 kalmış 1 sene yetti çay 1 koli almıştık
Liste yaptım köyden ne alacaksamda
Tulum peyniri almıştık lorla karışık onu aşırı beğenmiştik ondan fazla alırız
Bereketli oluyo böyle tekrarına nasip olacak insAllah
Pazartesi eşimde evdeymiş kız sıkıldı plan yapmam lazım Bolu taraflarına bakıyorum abant gölcük mü yapsak yoksa karasumu
Gecen düzcedeydik
Bursa taraflarıda var aklımda suuçtu selalesi falan ama feribotla uğraşıyosun bilmiyorum bi bakıcam
Tşk ederimAltının bereketli olsun Dimplem.
Ellerine sağlık babym geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum.
Benim panik atağım vartr_lelli dua bana da çok iyi geliyor rutinime ekliyorum bazen fazla koşuşturmam oluyor yine de Allah kabul etsin okumaya çalışıyorum. Kızına ne güzel öğretmişsin küçükken bende öğretiyordum çok meraklı oluyorlar, şimdi de benimle dalga geçiyor benim kızlarım uçucaksın diyorlar biliyorum latife ediyorlar ama öyle söylemeleri bile hoşuma gidiyor. Rabbim inşirah ferahlığı Cuma serinliği versin kalplerimize Cumamız mübarek olsun.
Korkmuyorumda sıraya giriyorsun extra para falanFeribota cesaretin varsa iyi
Ben o videoları izleyince şok oldum
Budo filan fena
Suuçtunun bulunduğu yerde eşimin kuzeni öğretmen
Biz gitmiştik çok güzeldi
Hatta piknik sandalyesi ile çok keyifli olmuştu
Keselerine bereket baby sana değer vermeseler bence böyle olmazdı ne mutlu sana sevmişler seni ama sen de her gittiğin yere yağdırıyorsun buradan okuyoruz.Öbür arkadaşın hakkında birşey yazmak istemiyorum böyle insanlar beni zorlar sakin biriyim ama sabrım kalmayınca ben kendime bile zorluk çıkarıyorum. Neyse miğrenine rağmen iyi dayanmışsın babym.Keselerine bereket cok hos hediyeler getirmisler
Yalnız bi arkadasım mahcup etti beni
Gecen sefer uzun süredir gitmedik diye hediye götürmüstüm
Pasta seti getirmis karacadan
Bu kız evi kira,2 cocuk okutuyo ve esi tek calısıyo
Dedim ne gerek vardı
Bayram dönüsü bi arkadasa daha gitcez o yeni evli
Hediye bakmam lazım benimde.
Buhar makinesini güle güle kullanınBu gün kahvaltıya kızımın arkadaşı da geldi. Tanıdığımız birisi mahçup biri neyse sabah eşimle simitci fırınına yürüdük simitleri aldık fırından da ekmek alıp eve geldik ben patates kızarttım eşimde masayı hazırladı sucuklu yumurta kahvaltılıklar yedik sohbet ettik. Onlarla birlikte bir de kahve içtik onlar çıktı ben mutfağı topladım eşimle süt alıp geldik bu arada koçtaştan musluk ve çeşme aldık buhar makineside aldık inşallah memnun kalırım. Eşimle pazara çıktık 3 kilo bezelye aldım 2 çeşit biber aldım çarliston ve kapya 2 çeşit domates çeri ve salkım kabak salatalık yeşillik kiraz karpuz peynir bu gün çok alışveriş yaptık eve zor çıktık arkadaşım da asma yaprağı getirmiş kendi üzümlerinin yapraklarından kabul günümdü bu gün aldıklarımızı yerleştirdim önce asma yapraklarını su şişelerine bastım sonra da bezelyeleri temizledim yıkadım süzülsünler paketlicem Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin yaz gelmeden kış hazırlıklarına başladım. Nasıl yorulmuşum bacaklarım ağrıyor internetten iki tane dikiş ipliği bobin aldım şampuan aldım her gece birkaç alışveriş yapıp öyle yatıyorum rutinime ekledim sadece ihtiyaçlarımı stokluyorum diyorum içimden.
Bende kayılıyorum nazenin eKeselerine bereket baby sana değer vermeseler bence böyle olmazdı ne mutlu sana sevmişler seni ama sen de her gittiğin yere yağdırıyorsun buradan okuyoruz.Öbür arkadaşın hakkında birşey yazmak istemiyorum böyle insanlar beni zorlar sakin biriyim ama sabrım kalmayınca ben kendime bile zorluk çıkarıyorum. Neyse miğrenine rağmen iyi dayanmışsın babym.
Güzel günlerde kullanın memnun kalacaksın benceBu gün kahvaltıya kızımın arkadaşı da geldi. Tanıdığımız birisi mahçup biri neyse sabah eşimle simitci fırınına yürüdük simitleri aldık fırından da ekmek alıp eve geldik ben patates kızarttım eşimde masayı hazırladı sucuklu yumurta kahvaltılıklar yedik sohbet ettik. Onlarla birlikte bir de kahve içtik onlar çıktı ben mutfağı topladım eşimle süt alıp geldik bu arada koçtaştan musluk ve çeşme aldık buhar makineside aldık inşallah memnun kalırım. Eşimle pazara çıktık 3 kilo bezelye aldım 2 çeşit biber aldım çarliston ve kapya 2 çeşit domates çeri ve salkım kabak salatalık yeşillik kiraz karpuz peynir bu gün çok alışveriş yaptık eve zor çıktık arkadaşım da asma yaprağı getirmiş kendi üzümlerinin yapraklarından kabul günümdü bu gün aldıklarımızı yerleştirdim önce asma yapraklarını su şişelerine bastım sonra da bezelyeleri temizledim yıkadım süzülsünler paketlicem Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin yaz gelmeden kış hazırlıklarına başladım. Nasıl yorulmuşum bacaklarım ağrıyor internetten iki tane dikiş ipliği bobin aldım şampuan aldım her gece birkaç alışveriş yapıp öyle yatıyorum rutinime ekledim sadece ihtiyaçlarımı stokluyorum diyorum içimden.
Ahh ben cam sildim yağğdıı çok üzünç ama napcanİyi geceler kızlar
Yazamadım bir türlü. Günler olmuş farkında değilim.
Okulun son ayı da koşturmayla geçiyorduuu.
Neyseki yine yağmur yağdı da camları silemedim
Etkinlik yine var bu hafta üstelik iki tane türkçe dersinden.
Bir de kitaba ve yazlık alışverişine sardım.
İki tane gezi var. Sanırım birine katılmam.
Okuma bayramı ve tiyatro da bu hafta.
Neyse birkaç gündür de eşimin babası bizdeydi. Günüm koşturmayla geçti.
Bir gün hastanede geçirdik.
Elayı kontrole götürmüştüm aynı gün Eşimin babasını da doktora götürdük. Adam zor yürüyor. Hep kilo ya buna sebep olan.
Aman kızlar fazla kilolardan kurtulun ilerde halimiz böyle olur.
Neyse bir de üzüldüm ya aşırı.
Geçen gece tuvalete yetişememiş. Kaçırmış biraz. Heryeri çamaşır suladım.
Zor ama birşey de demek istemiyorum. Sonuçta hepimiz yaşlanacağız.
Cuma günü avmden birşeyler istedi ve Elaya bayramlık al dedi. onu gidip aldım. Giderken de Elaya para vermiş. Kesesine bereket.
Bugün de babayı teyzeye götürdük.sonra da diğer oğluna gidip evine dönecek.
Tek başına yaşıyor, hayat zor ama asla birinin evinde kalmayı da istemiyor. Kimseye yük olmayı istemiyor. Allah muhtaç etmesin diye dua ettim bugün.
Herşeyi iyi ama tek sıkıntısı bacaklar.
Bugün teyzeye götürdük onu. Oraya gidince öğrendimki koci kardeşiyle konuşmuyornuş.
Teyze de, Ela buradaki kuzenlerini kuzen diye bilmiyor ama uzaktaki kuzeniyle can ciğer. Benim yeğenimi kastediyor. Bugün oraya gidince de Ela yeğenimle görüntülü konuştu..Hep ikinizin yüzünden, iki kardeşsiniz birbirinize gidip geldiğiniz yok.çocuklarda birbirine uzak dedi.
Eşim de o onların soğukluğundan, ikisi de soğuk falan sıraladı.yeğenleri için.sonra dedi insan abisine saygısız davranırmı kes sesini diye bağırırmı. Ben karıma bir gün bile kes sesini demedim. Bu ne saygısızlık dedi.
Ayrıca bizim o tarafa geliyorlar bir abim var diye uğramıyor yıllardır böyle dedi.
Ben de anlamıyorum. İki kardeşler ama gidip gelmiyoruz.
Ne diyeyim. Hiç de karışmıyorum.
Sizler iyimisiniz. Zaman bulunca okuyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?