- 21 Ağustos 2015
- 31.917
- 96.878
- 598
- 38
Sineğin yağını çıkarıyorlarYatmadı
Call center gibi bir sey arıyolarmıs iyi güzel yapayım
Komisyon usulu
Ben günde bilmem kac kisiyi arıcam konuscam police satarsam komisyon
Ben ugrasamam yani
Maas +komisyon olması gereken isleri komisyonla yaptırmak istiyorlar
Senin anan güzel mi diyip kapatmadım dua etsinlet
Teşekkür ederim.Temmuz 16 da ayrılıcak şimdilik biriken izinlerini kullanacak.Emeklimi oldu hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Temmuz 16 da ayrılıcak biriken izinlerini kullanıyor.nazenin9320 abla eşinin emekliliği hayırlı olsun. babyloading87 biz kıza çim üstünde öğrettik. You tube da paten başlangıç paten öğrenme diye arat, duruş şekillerini falan öğretiyor,biz de işe yaradı
AynenSineğin yağını çıkarıyorlar
Ben 7 yıldır çalışmıyorum çok şeyi unuttum gibi geliyor, hee bir de yeni yeni şeyler çıktı işe başlasam tecrübesiz gibi olurum. Zaten yaş da geçti. Her anlamda on üzerinden sıfır durumdayım.Slm bacımlar
Kızı bıraktım geldim koca kıs yaprak dökümü izledik o bitti bugun
Bide ben Asmalı konak izlemeye baslamıstım sabahlsrı o da bitti
Kısı böyle bitirmis oldum
Bu kıs evde oldıgumdan keyifcilikle gecti valla
Nefes aldım biraz
Sıkıldıgım da oldu ama iyi geldi
Kızı aldım geldim
Dün 19 mayıs senligine gittik ordan macroya ugradık dergi almıstık etkinlik yaptık
Kes yapıstır falan
Koci geldi ben sok
Gitmis kıza paten almıs
Bide o cıktı basıma
İstiyodu da dün daha konustuk erken daha diye
Ertesi gün gidiip almak
Neyse biyerimizi kırmadan ögrense bari
Halı da deniyor simdilik
Aksm üstğ arkadasım aradı
Evden calısma is var sen istersen seni önercem dedi
Dedim kız durdugun hata
Bildiğimi unutmadan ise baslasam iyi olur hem de evden
Hayırlısı bakalım
Eşinin emekliliği hayırlı olsun canım, sana da kolay gelsin emekli eşle ev hayatıBizde bu gün arkadaş grubum ile son kez buluştuk ben artık eşimle yazlığa giderim Bayram öncesi diğer arkadaşımın kızı gelicekmiş böyle birbirimize kısa veda ettik. Bu gün kahvaltıya ben simit aldım evden peynir ve domates koydum arkadaşımda getirmiş çay söyledik sohbetle güzel gitti. Evden çıkmadan toz aldım nevresim değiştirdim bir makina çamaşır hazırladım eve girince makinayı çalıştırdım et sote yaptım mercimekli köfte yaptım çorbam var yanına da ayran yaparım karpuzda tamam. İki paket çikolata siparişi verdim internetten gidip alamıcam şimdi gittiğimde alacağım çikolata kalmamış oluyor garantiye aldım. Eşime söyledim kurban parasını iki ayrı yardım kuruluşuna yatıralım dedim uğraşmak istemiyorum çok zorlanıyorum eşim her kurbanda elini kesip oturuyor bana kalıyor kızlar kokuyor deyip yaklaşmıyor bende tek başıma uğraşmak istemiyorum. Eşim tamam dedi öyle yaparız deyince çok mutlu oldum. Çamaşırlar var katlanacak şu an bakışıyoruz onlarla yemekten sonra katlarım. Sabah kendime ütü yaptım iki penye ütüledim bundan sonra başlar ütüler yazın sıcakta zor oluyor. Eşim de son iş gününü çalıştı arkadaşları da veda yemeği düzenlemişler çok mutlu olmuş eve geldiğinde ağzı kulaklarında hep böyle mutlu ol dedim.
Ben evden calısma yada e ticaret tarzı bisey yaparım artık en azından alya kendi kendine eve girip cıkabilecek yasa kadsr(ozmanda 50 yasına gelirim artıkBen 7 yıldır çalışmıyorum çok şeyi unuttum gibi geliyor, hee bir de yeni yeni şeyler çıktı işe başlasam tecrübesiz gibi olurum. Zaten yaş da geçti. Her anlamda on üzerinden sıfır durumdayım.
Bazen çalışmak istiyorum ama bu tür şeyleri düşününce zor iş bulman diyorum.
Hee bir de evdeki işler okul ödevler aklıma gelince kır dizlerini otur kızım oturduğun yerde diyorumne kadar istesem de çalışma konusunda hep yollarım kapanıyor.
Senin yaşın genç işi bırakalı çok olmadı.
Bu yönden yolların açık.
Ama seneye 1.sınıfa başlıyordu değilmi, biraz sıkıştırabilir. Ama çalışırsan Etüte verirsin ödevlerini orada bitirir. Bu da işini kolaylaştırır.
Hayırlı olsın ablaTeşekkür ederim. Temmuz 16 da ayrılıcak biriken izinlerini kullanıyor.
Becerikli beybimmmm ellerine sağlıkGünaydınn bacımlar
Yeni takıntımız sabahları bi doz istanbullu gelin
Dün 2 adet mum satısım oldu mutluyım
Sundan bikactane daha yapmam lazım
Hızımı alamadım bide seramik tozu siparis verdim
Cünkü koyacak kap bulamayrum artık
Seramik tozundan yapcam altlıkları bakalım becerebilcem mi
Aksma biraz nohut var yanına bisey eklemem lazım
Şimdiden hayırlı uğurlu olsunTeşekkür ederim.Temmuz 16 da ayrılıcak şimdilik biriken izinlerini kullanacak.
Senin maaşın bağlanınca daha hiç istemezsinBen 7 yıldır çalışmıyorum çok şeyi unuttum gibi geliyor, hee bir de yeni yeni şeyler çıktı işe başlasam tecrübesiz gibi olurum. Zaten yaş da geçti. Her anlamda on üzerinden sıfır durumdayım.
Bazen çalışmak istiyorum ama bu tür şeyleri düşününce zor iş bulman diyorum.
Hee bir de evdeki işler okul ödevler aklıma gelince kır dizlerini otur kızım oturduğun yerde diyorumne kadar istesem de çalışma konusunda hep yollarım kapanıyor.
Senin yaşın genç işi bırakalı çok olmadı.
Bu yönden yolların açık.
Ama seneye 1.sınıfa başlıyordu değilmi, biraz sıkıştırabilir. Ama çalışırsan Etüte verirsin ödevlerini orada bitirir. Bu da işini kolaylaştırır.
Şahane olmuşGünaydınn bacımlar
Yeni takıntımız sabahları bi doz istanbullu gelin
Dün 2 adet mum satısım oldu mutluyım
Sundan bikactane daha yapmam lazım
Hızımı alamadım bide seramik tozu siparis verdim
Cünkü koyacak kap bulamayrum artık
Seramik tozundan yapcam altlıkları bakalım becerebilcem mi
Aksma biraz nohut var yanına bisey eklemem lazım
Lellim sen halen lolitasın şekerimSelamm günoo tünoo
Akşam beyimle metroda buluşup kadıköy yaptık
O arabayı park etmiş karşıladı beni liseliler gibi ama orta yaş liselisi :)
Kaç tane pantolon denedim yok arkadaş kendime terzi arkadaş bulmam lazım acil terziler dmden yazınama işçilik ücreti falan vermem başınızın gözünüzün sadakasına artık
Ya önden pot durdu ya göbüşüm çıktı ya yakan kumaş polyester falan falan derken bulamadım
Bluz aldım 2 tane kokoreç midye yaptık üzerine
Sonra sahilde gençler şarkı söylüyolardı izliyodu millet biraz oraya takıldık 11gibi geldik.
Yine online devam
En sevdiğim güneş gözlüğüm gözümde çatladı pazartesi günü gezerken ben şok
Diyorum gözlük niye düşüp duruyo sap kısmı 2ye ayrılmış hayır ek yeri değil vidalı yeri değil kemik sap yeri iyide bişeydi bu gözlüğüm sağlamdı bayadır severek kullanıyordum üzüldüm ya
Aynısı yok
Bu modeli aşırı seviyordum nereden bulcam ben yine bilmiyorum.
Size bişi dicem
Bu komşum dediğim (biliyosunuz çok olmadı görüşmeye başlayalı kardeşi yeğeni falan derken bi kaynaştık) bana laf arasında eşimin maasını sordu
Kadından bi irite oldum
Buz gibi soğudum ne münasebet ya
Eşya aldım değiştim falan ya bi sorgulama gereğimi hissettiki ki ona ne?
Hayatımda en sevmediğim seylerdir gelir gider hesabı yapan salak tipler
Birden de ayağımı kesemem yeğeniyle oynuyo bnm kız seviyor onu ama kadından soğudum
Geçiştirdim tabiki o an ama nasıl sorabilir nasıl bu hakkı kendinde buluyo bu insanlar kendimi yedim
Ben mi izin veriyorum buna diye kendimi sorguladım
Ki yıllardır görüştüğüm arkadaşlarım ablamlar bar onlarla çok çok samimiyim asla böyle bir soru duymadım görmedim
Hani ben fazla tevazu gösterdiğimden mi diyorum ee onlarda sorardı
Kadının gözü göz değil mi sizce ya ben mi abartıyorum
Ben artık kimseye güvenemiyorum malesef
İyi kötü algımıda kaybediyorum güvenemediğimden
Suan evime aldığım şeyleride görsün istemiyorum mesela
Ya herkesin geliri kendine sorgulamak kimin haddine merak ediyorsanda içinde kalsın yani
Sorulmaz bence ayıp böyle bişi
Yani ben asla kimseye soramam
Ayıp bişey bu bana göre
Vanilya kokuluŞahane olmuş
Kokulu mu?
Birde özelden paylaşırsan bende almak isterim
Eşim çok sever
CanımsınBecerikli beybimmmm ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?