Bunların hepsi benimse ben niye gram altın alacağım para biriktireceğim diye uğraşıyorum kiAfiyet olsun canim
ManiSa ve BurSA da sizin ayrıca
İşte böyle böyle zengin olunuyor diye biz garibanlara akıl yöntem öğretmek amaçBunların hepsi benimse ben niye gram altın alacağım para biriktireceğim diye uğraşıyorum ki
Kafamda deli sorular
Di mi amaİşte böyle böyle zengin olunuyor diye biz garibanlara akıl yöntem öğretmek amaç
Netten baktım Yok 2 gün beklet Yok 6 saat tuzla beklet. Fırın poşetine koydum butları taş gibi olduArkadaşım ben ilk önce düdüklü tencere de haşlıyorum daha sonra fırın da kızarana kadar pişiriyorum belki yardımcı olmuşumdur. Afiyet olsun
Düdüklü tencere de buharı fıs edince ocağın altını kısıp ortalama 1saat kısık ateşte pişiriyorum.Netten baktım Yok 2 gün beklet Yok 6 saat tuzla beklet. Fırın poşetine koydum butları taş gibi oldu
Şimdi kalan gövdesini düdüklüye koydum. Ne kadar tutacağım acaba Ocak'ta
Madem getiriyorsun kazı, kendi geleneksel yönteminle pişir öyle getir. Başıma bela oldu. Sinir oldum, bu seferde olmayacak biliyorum. Çünkü nefretle yapıyorum. Yemek yapmaktan nefret ediyorum. Hafta sonu 1 yıldan fazla oldu yemek yapmadım. Bozulmasın diye aldım elime, kıymet verip getirmemiş olsalar, kendim alsam sokak hayvanlarına vereceğim. Ya nasıl bir şey balta gerekiyor kesmek için
Ben 20 yılı geçti Iğdır lı birinde kaz yemiştim inanılmaz güzel bir şeydi, şimdi bu iğrenç olacak .
Her kadın anlar mı bilir mi, keşke pişirip getirseydi, o kadar temizlemiş. Fırın 1 saat çalıştı, boşuna gitti elektrik
Allahım şimdi de aynısı olacak biliyorum
Ocak'ta düdüklüde ne kadar dursa
50 dal sonrA ses çıkarmaya başladı şimdi bir saat daha sonrA fırına mıDüdüklü tencere de buharı fıs edince ocağın altını kısıp ortalama 1saat kısık ateşte pişiriyorum.
Bence de alın. Bir de Babanlar ne diyecek. Bakalım onlara danışınselam hanımlar. eşimdeki istifçiliğin kaynağı belli oldu, annesiymişallahımmm döpiyesler, bir sürü etek, bluz, elbise, manto, kaban çıktı. amma velakin 20-25 sene öncesinin modası. dikmiş, diktirmiş, almış. kilolanınca giyememiş, kıyıp verememiş vs. hepsini çıkardık, elde yıkanacakları bugün halledecekti. yün ve krep jorjet döpiyesler, kaşe mantolar, kabanlar var. ben de onları bugün kuru temizlemeye götürdüm. çarşamba günü teslim alıp, belediyeye tertemiz götüreceğim. inşallah birilerinin işine yarar. sincap derisinden kürkü varmış. içim yandı görünce. ne alırım ne giyerim. o kürk için kim bilir kaç tane sincap katledilmiştir. onu da dericiye götürüp, aralarına deri ekleterek bedenini büyütüp giyecekmiş.
kızlar akşam k.pederimin bir arkadaşı aradı. merkeze yakın köylerden (gerçi artık mahalle oldu), göl manzaralı 120 metrekare, yüksek giriş katı 3+1 site içi daire acil ihtiyaçtan satılıkmış. 130.000 TL diyorlarmış. ileri dönük bir yatırım olarak alsak mı? 60.000 kadar peşin verirsek 70.000 TL da kredi çekmemiz gerekiyor. 48 aylık çeksek aylık ödemesi 1795 TL oluyor. k.pederim yazın havası çok güzel oluyor, yazlık olarak da kullanabilirsiniz diyor. kiraya versek aylık 700 TL getirisi varmış. şehre çok uzak da değil. oralarda 3+1 evler genelde 170-180 bin arası. yarın gidip göreceğiz. prim yapacak gibiyse alalım diyoruz da bilemiyorum. k.pederim yerini biliyorum, beni dinlerseniz alın diyor.
fiyatı çok iyiymiş. alın gerekirse satın en az 50bin kar edersiniz.selam hanımlar. eşimdeki istifçiliğin kaynağı belli oldu, annesiymişallahımmm döpiyesler, bir sürü etek, bluz, elbise, manto, kaban çıktı. amma velakin 20-25 sene öncesinin modası. dikmiş, diktirmiş, almış. kilolanınca giyememiş, kıyıp verememiş vs. hepsini çıkardık, elde yıkanacakları bugün halledecekti. yün ve krep jorjet döpiyesler, kaşe mantolar, kabanlar var. ben de onları bugün kuru temizlemeye götürdüm. çarşamba günü teslim alıp, belediyeye tertemiz götüreceğim. inşallah birilerinin işine yarar. sincap derisinden kürkü varmış. içim yandı görünce. ne alırım ne giyerim. o kürk için kim bilir kaç tane sincap katledilmiştir. onu da dericiye götürüp, aralarına deri ekleterek bedenini büyütüp giyecekmiş.
kızlar akşam k.pederimin bir arkadaşı aradı. merkeze yakın köylerden (gerçi artık mahalle oldu), göl manzaralı 120 metrekare, yüksek giriş katı 3+1 site içi daire acil ihtiyaçtan satılıkmış. 130.000 TL diyorlarmış. ileri dönük bir yatırım olarak alsak mı? 60.000 kadar peşin verirsek 70.000 TL da kredi çekmemiz gerekiyor. 48 aylık çeksek aylık ödemesi 1795 TL oluyor. k.pederim yazın havası çok güzel oluyor, yazlık olarak da kullanabilirsiniz diyor. kiraya versek aylık 700 TL getirisi varmış. şehre çok uzak da değil. oralarda 3+1 evler genelde 170-180 bin arası. yarın gidip göreceğiz. prim yapacak gibiyse alalım diyoruz da bilemiyorum. k.pederim yerini biliyorum, beni dinlerseniz alın diyor.
babama da telefonla sorduk, o da alabiliyorsanız alın. emlak yatırımı her zaman karlıdır diyor. k.pederim emlak işlerinden daha iyi anlıyor, ona daha çok güveniyorum. görelim bakalım da, kiraya verirsek 700 Tl olmasa bile 600 getirse ödemeye faydası olur. hakkımızda hayırlısı inşallahBence de alın. Bir de Babanlar ne diyecek. Bakalım onlara danışın
130 binlik eve 700 lira kira oldukça iyi
fiyatı evet çok iyi. inşallah ev de arkadaşının anlattığı kadar iyidir. k.pederim inşaat halindeyken gördüm, manzarası çok güzel diyor. oraları 5 yıl sonra çok değerlenecek diyor.fiyatı çok iyiymiş. alın gerekirse satın en az 50bin kar edersiniz.
Evet canım50 dal sonrA ses çıkarmaya başladı şimdi bir saat daha sonrA fırına mı
Anladım canım, hayırlısi ne ise o olsun inşallah, sen bi sağlığına kavus, Allah büyük....inşallah sağlıkla gelsin de tüp olmuş, doğal olmuş farketmez.
@amelıa belki tedaviye gerek bile kalmaz
Bir arkadaşım için de drlar hep tüp bebek önermişti ama bir yıl içinde hiç tedaviye başlamadan Hamile kaldı
sagolun kizlar hepiniz tup bebegi zaman acisindan yapin dedi dr. Ve bizim tanidik dr.umuz.benim tas tedavisinde korunacagimiz icin bebis olmaz zaten bakalim bebegi biraz erteledigimiz icin artik cok dusunmeyecegim bakalim mevlam neylerse guzel eyler beklicez....bu yılBeth18 , no_name_ , @eyyay ve ben bebek istiyoruz.
@Kostebekpasta ve @mavimli doğum yapacak inşallah.
bol bebişli bir yıl olsun:))
Annemde de bi dolu tilki kürkü var, şimdi utanç içinde saklıyorselam hanımlar. eşimdeki istifçiliğin kaynağı belli oldu, annesiymişallahımmm döpiyesler, bir sürü etek, bluz, elbise, manto, kaban çıktı. amma velakin 20-25 sene öncesinin modası. dikmiş, diktirmiş, almış. kilolanınca giyememiş, kıyıp verememiş vs. hepsini çıkardık, elde yıkanacakları bugün halledecekti. yün ve krep jorjet döpiyesler, kaşe mantolar, kabanlar var. ben de onları bugün kuru temizlemeye götürdüm. çarşamba günü teslim alıp, belediyeye tertemiz götüreceğim. inşallah birilerinin işine yarar. sincap derisinden kürkü varmış. içim yandı görünce. ne alırım ne giyerim. o kürk için kim bilir kaç tane sincap katledilmiştir. onu da dericiye götürüp, aralarına deri ekleterek bedenini büyütüp giyecekmiş.
Ohh misss afiyet olsun tatlim, biz de evdeyiz rakı içiyoruzanneannemdeyiz. odun sobası var. közde kahve yapıyoruz:)
yarasın:) yapabildin mi mezeyi?Ohh misss afiyet olsun tatlim, biz de evdeyiz rakı içiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?