Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben yemek bile yaptim.
İki ara bi dere
Oglum dayisiyla evde kalicak gelmek istemedi.
Esimde karnini doyurup gider(yemek seciyo malum kimsede bisey yemiyor orda meyve kuruyemisle gecistiririm dedi)

En zavalli ben ne bulsam yerim.

Mercimek corbasi
Sulukofte
Spagetti yaptim.

Yarinda yemek derdim cikti aradan.

Arkadaşım ben ilk önce düdüklü tencere de haşlıyorum daha sonra fırın da kızarana kadar pişiriyorum belki yardımcı olmuşumdur. Afiyet olsun
Netten baktım Yok 2 gün beklet Yok 6 saat tuzla beklet. Fırın poşetine koydum butları taş gibi oldu
Şimdi kalan gövdesini düdüklüye koydum. Ne kadar tutacağım acaba Ocak'ta
Madem getiriyorsun kazı, kendi geleneksel yönteminle pişir öyle getir. Başıma bela oldu. Sinir oldum, bu seferde olmayacak biliyorum. Çünkü nefretle yapıyorum. Yemek yapmaktan nefret ediyorum. Hafta sonu 1 yıldan fazla oldu yemek yapmadım. Bozulmasın diye aldım elime, kıymet verip getirmemiş olsalar, kendim alsam sokak hayvanlarına vereceğim. Ya nasıl bir şey balta gerekiyor kesmek için
Ben 20 yılı geçti Iğdır lı birinde kaz yemiştim inanılmaz güzel bir şeydi, şimdi bu iğrenç olacak .
Her kadın anlar mı bilir mi, keşke pişirip getirseydi, o kadar temizlemiş. Fırın 1 saat çalıştı, boşuna gitti elektrik
Allahım şimdi de aynısı olacak biliyorum
Ocak'ta düdüklüde ne kadar dursa

Düdüklü tencere de buharı fıs edince ocağın altını kısıp ortalama 1saat kısık ateşte pişiriyorum.

selam hanımlar. eşimdeki istifçiliğin kaynağı belli oldu, annesiymiş allahımmm döpiyesler, bir sürü etek, bluz, elbise, manto, kaban çıktı. amma velakin 20-25 sene öncesinin modası. dikmiş, diktirmiş, almış. kilolanınca giyememiş, kıyıp verememiş vs. hepsini çıkardık, elde yıkanacakları bugün halledecekti. yün ve krep jorjet döpiyesler, kaşe mantolar, kabanlar var. ben de onları bugün kuru temizlemeye götürdüm. çarşamba günü teslim alıp, belediyeye tertemiz götüreceğim. inşallah birilerinin işine yarar. sincap derisinden kürkü varmış. içim yandı görünce. ne alırım ne giyerim. o kürk için kim bilir kaç tane sincap katledilmiştir. onu da dericiye götürüp, aralarına deri ekleterek bedenini büyütüp giyecekmiş.

kızlar akşam k.pederimin bir arkadaşı aradı. merkeze yakın köylerden (gerçi artık mahalle oldu), göl manzaralı 120 metrekare, yüksek giriş katı 3+1 site içi daire acil ihtiyaçtan satılıkmış. 130.000 TL diyorlarmış. ileri dönük bir yatırım olarak alsak mı? 60.000 kadar peşin verirsek 70.000 TL da kredi çekmemiz gerekiyor. 48 aylık çeksek aylık ödemesi 1795 TL oluyor. k.pederim yazın havası çok güzel oluyor, yazlık olarak da kullanabilirsiniz diyor. kiraya versek aylık 700 TL getirisi varmış. şehre çok uzak da değil. oralarda 3+1 evler genelde 170-180 bin arası. yarın gidip göreceğiz. prim yapacak gibiyse alalım diyoruz da bilemiyorum. k.pederim yerini biliyorum, beni dinlerseniz alın diyor.

Bence de alın. Bir de Babanlar ne diyecek. Bakalım onlara danışın
130 binlik eve 700 lira kira oldukça iyi

fiyatı çok iyiymiş. alın gerekirse satın en az 50bin kar edersiniz.

Bence de alın. Bir de Babanlar ne diyecek. Bakalım onlara danışın
130 binlik eve 700 lira kira oldukça iyi
babama da telefonla sorduk, o da alabiliyorsanız alın. emlak yatırımı her zaman karlıdır diyor. k.pederim emlak işlerinden daha iyi anlıyor, ona daha çok güveniyorum. görelim bakalım da, kiraya verirsek 700 Tl olmasa bile 600 getirse ödemeye faydası olur. hakkımızda hayırlısı inşallah

Anladım canım, hayırlısi ne ise o olsun inşallah, sen bi sağlığına kavus, Allah büyük....inşallah sağlıkla gelsin de tüp olmuş, doğal olmuş farketmez.

@amelıa belki tedaviye gerek bile kalmaz
Bir arkadaşım için de drlar hep tüp bebek önermişti ama bir yıl içinde hiç tedaviye başlamadan Hamile kaldı

bu yıl Beth18 , no_name_ , @eyyay ve ben bebek istiyoruz.
@Kostebekpasta ve @mavimli doğum yapacak inşallah.
bol bebişli bir yıl olsun:))
sagolun kizlar hepiniz tup bebegi zaman acisindan yapin dedi dr. Ve bizim tanidik dr.umuz.benim tas tedavisinde korunacagimiz icin bebis olmaz zaten bakalim bebegi biraz erteledigimiz icin artik cok dusunmeyecegim bakalim mevlam neylerse guzel eyler beklicez....
birikim hedeflerimizden bahsetmissiniz
buzim birktirdiklerimiz bebis ve saglik icin harcanacagi icin birikim yapabileceginizi sanmiyorum..evin krediis devam ettigi icin de burikim olarak onu sayabilirim.

Annemde de bi dolu tilki kürkü var, şimdi utanç içinde saklıyor

Evin toprak yatırım değerine bakın.toprak değeri iyiyse alın, alınmış alınmıştır bi de 70 bin kredinin geri ödemesi ne olacak kaç yıl vade? O kadar yıl sonunda verdiğiniz paraya değecek mı bi değerlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…