- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Birileri beni mi anmış neDesene paranın adresi bellibize de masallahhhh demek düşer
tabi ki aşağısı idare etmez:) ayrıca kanada'da çiftlik alıp kutup ayısı beslemeyi düşünüyorum.Senin koca kanadaya 50 bin maaşla gidiyor herhalde, çıta ars-i âlâya ulaşmış ya laaa
Ayyy hadi insallah bu sene pesinizdeyim, acikliyorum bu sene birikim idolum M maviduvar1 veBirileri beni mi anmış ne
Çok pis gaza geliyorum heeee
Yapmayın etmeyin yavvvv
Ben de bildiğiniz devlet memuruyum.
Ama yine de biriktiririm. Yaparım yaparım....
Mümkünse gazımı ayda bir yenileyin Canlar
M maviduvar1 ile guclerimizi birlestiricizz bu yıl.Ayyy hadi insallah bu sene pesinizdeyim, acikkiyorum bu sene birikim idolum M maviduvar1 vetr_lelli dir
Hahahaaaa iyi ya gelirken elimiz boş gelmeyiz, iki fok getiririz ayu'ciklarinatabi ki aşağısı idare etmez:) ayrıca kanada'da çiftlik alıp kutup ayısı beslemeyi düşünüyorum.
Vayyy bankerler siziM maviduvar1 ile guclerimizi birlestiricizz bu yıl.
Bir @PapatyaSA -tr_lellioglu sirketi kuruciz
Bekleriz anacim
Altin,ev,arsa, kredi hepsini cekip alin getirin paraniz degerlensin.
Sen termal oteller paralarini bize veriyosun biz kese yapiyoruz gerek yok oyle oralara gitme ne gerek varVayyy bankerler sizigeliyorum bekleyin
hemen evi üzerinize yapıyorum.M maviduvar1 ile guclerimizi birlestiricizz bu yıl.
Bekleriz anacim
Amanın bi termal keyfim var o da gitti elimden ...Sen termal oteller paralarini bize veriyosun biz kese yapiyoruz gerek yok oyle oralara gitme ne gerek var
Suya buhari verdimiydi odanin kapisinida kapadimiydi termal oluyo
Ayyy hadi insallah bu sene pesinizdeyim, acikliyorum bu sene birikim idolum M maviduvar1 vetr_lelli dir
M maviduvar1 ile guclerimizi birlestiricizz bu yıl.
Bekleriz anacim
Bi Elmalı kurabiye yaptım. Burası gazdan havaya uçacak hale gelmişM maviduvar1 gel gaza geleli
Ama dikkat ediyorum da her ay artıyor yaptığın birikim
Eminim iki katını bile yaparsın sen yaparsın
Ohh ellerine sağlık, bugün diyet falan yok bende deYazdan buzluya koyduğum karnıyarıklık patlıcanları ya olmadıysa siye yardımcıma yaptırmıyordum. Bugün çıkardım. Akşama yapacağım. Bakalım basıl olacak
Elmalı kurabiye ve limonata yaptım.
Sanırım fırında uzun sürede pişer canım.. Google A baksana vardır güzel tariflerBirisi kaz kesip temizleyip hediye vermiş
Şimdi bu nasıl pişer fikir olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?