ellerine sağlık müthiş bi sofra afiyetler olsun:) kırmızı biber konserve mi yoksa yazdan mı?Akşama hazırlıklar devam, pancar turşusu, Rus salata, marul salata,közlenmiş kırmızı biber salata, mantarlı et sote hazır.. pilav yapacagim, yoğurtlu patlıcan kozlemesi- hazır...Akşama yoğurtlu havuç yapacağım..
Markette 200 TL harcadım.maalesef çoğu alkol için gitti ..Yarın için kahvaltılıklar hazır, böreği yaptım yarın sabah fırına atacağım dolapta...
Diyete 2 gün ara..Pazartesi devam...
Kalabalık keyifli olur be canım..Seneye Kanada da olursan özlersin bu günleribugün akşam annem ve babam anneanneme gidecekler. teyzelerim de orda olacak. kardeşim ve ben istemiyoruz. off ev gibisi var mı ya.
Canimmmm,gel birlikte yiyelim..Konserve sevmiyorum, çok da yaz sayılmaz kıs başı gibi patlıcanlarla kozleyip az bir şey atmıştım buzluga...ellerine sağlık müthiş bi sofra afiyetler olsun:) kırmızı biber konserve mi yoksa yazdan mı?
sağol balım. bak bi tarif buldum belki yaparsın:Canimmmm,gel birlikte yiyelim..Konserve sevmiyorum, çok da yaz sayılmaz kıs başı gibi patlıcanlarla kozleyip az bir şey atmıştım buzluga...
Peynir ve yoğurt birarda nasıl olur ki hiç yemem ikisini biraradasağol balım. bak bi tarif buldum belki yaparsın:
2 yemek kaşığı süzme yoğurt
2 y.k mayonez
1 dilim beyaz peynir
zeytinyağı, 1 diş sarımsak
kuru nane veya dere otu
Ohhh senin de ellerine sağlık, afiyetler olsun canım, günlerdir aç geziyorum ya, abarttim sanırım o yüzdenno_name_ menün bir harikaa oh sefanız olsun
Ben köfte hazırlıyorum, mercimek köftesi yaptım ve rus salatası yapacağım o kadar.
Bunların dışında kuruyemiş, meyve, alkollü alkolsüz içecek, çikolata, mısır vs.
Zaten evdeyiz yeter bunlar
Bu akşam da böyle olsun kendine izin ver her zaman olmuyor zatenOhhh senin de ellerine sağlık, afiyetler olsun canım, günlerdir aç geziyorum ya, abarttim sanırım o yüzden
bence harika olur içinde mayonez de olacağı için farketmezsin bile. sen bilüünPeynir ve yoğurt birarda nasıl olur ki hiç yemem ikisini birarada
Sen yaptın m daha önce evde beyaz peynir yok Ezine almıştım olur mu kibence harika olur içinde mayınez de olacağı için farketmezsin bile. sen bilüün
yapmadım ama kulağa güzel geliyor. dip sos diye geçiyor bu aslında cipsi batırıp yediğimiz sostan. bilmem ki beyaz peynir diyor. süzme peynir de olur varsa.Sen yaptın m daha önce evde beyaz peynir yok Ezine almıştım olur mu ki
İnşallah yeni yıla nasıl girersem öyle devam etmez...Çok uğraştım , boşa gitmese emeklerim barıB
Bu akşam da böyle olsun kendine izin ver her zaman olmuyor zaten
Arkadaşım ben ilk önce düdüklü tencere de haşlıyorum daha sonra fırın da kızarana kadar pişiriyorum belki yardımcı olmuşumdur. Afiyet olsunBirisi kaz kesip temizleyip hediye vermiş
Şimdi bu nasıl pişer fikir olan var mı
Labneyle falan güzel olur, Ezine ağır gelebilir bi eşime sorayım akşam gelirken markete uğrarım derse alsın yapayımyapmadım ama kulağa güzel geliyor. dip sos diye geçiyor bu aslında cipsi batırıp yediğimiz sostan. bilmem ki beyaz peynir diyor. süzme peynir de olur varsa.
meze araştırırken bulmuştum. beğenirseniz ne alaLabneyle falan güzel olur, Ezine ağır gelebilir bi eşime sorayım akşam gelirken markete uğrarım derse alsın yapayımçok saol canimmm
Afiyet olsun canimBi Elmalı kurabiye yaptım. Burası gazdan havaya uçacak hale gelmiş
Şimdi kış mevsimi de ondan birikim yapıyorum. Oyyyy yaz gelince bu papatya diyar diyar gezecek....
PapatyaSA çok güldüm ya.
Sabancı'nın kızı sormuş ya. Baba Fransa da bizim mi diye
Güle güle kullaninbirşey daha.. dün gratise gittim bahsettiğim ruju ve bb kremi aldım. bi de gratisin kendi ürünü olan şampuanı vardı ondan aldım iki tane. hatta biraz önce kullandım çok beğendim tavsiye ederim. çok da uygun. aldıklarımın fiyatlarını yazayım:
- 1 tane ruj 15 tl ( kızkardeşim geçen ay 24 tlye almıştı)
- 2 tane lorealin bb kremi tanesi 16 tl ( normalde 27 tl gibi bi para)
- şampuan 3,5 tl tanesi, 2 adet aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?