Küçük Düşün Büyük Olsun!

ellerine sağlık müthiş bi sofra afiyetler olsun:) kırmızı biber konserve mi yoksa yazdan mı?

ellerine sağlık müthiş bi sofra afiyetler olsun:) kırmızı biber konserve mi yoksa yazdan mı?
Canimmmm,gel birlikte yiyelim..Konserve sevmiyorum, çok da yaz sayılmaz kıs başı gibi patlıcanlarla kozleyip az bir şey atmıştım buzluga...

Canimmmm,gel birlikte yiyelim..Konserve sevmiyorum, çok da yaz sayılmaz kıs başı gibi patlıcanlarla kozleyip az bir şey atmıştım buzluga...
sağol balım. bak bi tarif buldum belki yaparsın:
2 yemek kaşığı süzme yoğurt
2 y.k mayonez
1 dilim beyaz peynir
zeytinyağı, 1 diş sarımsak
kuru nane veya dere otu

sağol balım. bak bi tarif buldum belki yaparsın:
2 yemek kaşığı süzme yoğurt
2 y.k mayonez
1 dilim beyaz peynir
zeytinyağı, 1 diş sarımsak
kuru nane veya dere otu
Peynir ve yoğurt birarda nasıl olur ki hiç yemem ikisini birarada

Ohhh senin de ellerine sağlık, afiyetler olsun canım, günlerdir aç geziyorum ya, abarttim sanırım o yüzden

yapmadım ama kulağa güzel geliyor. dip sos diye geçiyor bu aslında cipsi batırıp yediğimiz sostan. bilmem ki beyaz peynir diyor. süzme peynir de olur varsa.
Labneyle falan güzel olur, Ezine ağır gelebilir bi eşime sorayım akşam gelirken markete uğrarım derse alsın yapayım çok saol canimmm

selam kızlar.. geç yetiştim size ne de çok kaynatmışsınız.. bugün işe gitmedim. eşim mesai yapıyo ama.. uyandım onu işe uğurladım.. sonra eve giriştim banyo tuvalet yıkandı.. ev süpürülüp silindi.. eşim aradı kahvaltı yapmadıysan geliyorum öğle arası beraber yapalım diye.. güzel bi kahvaltı sofrası hazırladım yedik beraber.. 5 tane büyük pide ekmek getirmiş dondurucuya atmam için.. hepsini ikiye bölüp poşetleyip attım dolaba.. haftaiçi işten gelince bi poşet çıkarıp kaloriferin üstüne koyuyorum yemek hazırlayana sofra kurana kadar ekmek çözünüyor tazecik oluyor. sonra eşim çıktı ben de başladım kişisel temizliğime.. bi yarın lazer işim kaldı.. ha bu arada akşam da yemeğe davetliyiz.. gideceğimiz yerde çocuklar var yaş pasta alayım dedim şöyle süslü birşey çocuklar sevinir:)

Son düzenleme:
haa bi de 2017 hedefi koymuşsunuz.. ben de bi hedef koysam iyi olur. biliyorsunuz ki ev alıyoruz kredi dışında elden babama verecek 7 bin dolar borcumuz olacak her ay 500 dolar almamız gerek. kredi borçlar falan saymasak kendime her ay 1 çeyrek almayı planlıyorum.. çeyreklerle çeyrekli bilezik yaptıracam inşallah benimki var ama bu günlerdebsatılacak ev peşinatı için. ben de bu sene tekrar bilezik için çeyrek almayı planlıyorum..

birşey daha.. dün gratise gittim bahsettiğim ruju ve bb kremi aldım. bi de gratisin kendi ürünü olan şampuanı vardı ondan aldım iki tane. hatta biraz önce kullandım çok beğendim tavsiye ederim. çok da uygun. aldıklarımın fiyatlarını yazayım:
  • 1 tane ruj 15 tl ( kızkardeşim geçen ay 24 tlye almıştı)
  • 2 tane lorealin bb kremi tanesi 16 tl ( normalde 27 tl gibi bi para)
  • şampuan 3,5 tl tanesi, 2 adet aldım

Afiyet olsun canim
ManiSa ve BurSA da sizin ayrıca

Güle güle kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…