Esim alkol almisti ben ve soforde alkol yoktu.Nasıl oldu kaza(((
Ya cocugum olsaydi diye agladim hastanedetr_lelli çok geçmiş olsun Allah saglik sifa versin insallah iyiki cocugunuz yaninizda degismis Allah evladiniza bagışlasın sizi..
Allah korumus canim insallah biran once iyilesirsiniz ..Ya cocugum olsaydi diye agladim hastanede
Napardimmm napardimmm
Antibiyotik,agri kesici ve yaralarim icin krem verdilertr_lelli yara bere iyileşir sıkma canını, Allah beterinden korusun.
ağrı kesici falan verdi mi doktor, ağrın falan var mı
anladım canım, lütfen dikkat et kendine, ilaçlarını aksatma, eşinden de güzel haberler duyalım haberdar et biziAntibiyotik,agri kesici ve yaralarim icin krem verdiler
Sayilir cnmBüyük geçmiş olsun, allah acil şifalar versin. Kartaldamı oldu kaza? Öyle bir haber okudumda.
Evdeydi cnm dayisiyla sukurler olsuntr_lelli inşallahen kısa zamanda iyi olursunuz. Oğlunnerdeydi canım. Tekrar geçmiş olsun
Birbirimizi tanimasakta sanki yakinim gibi üzüldüm. Bugünler zor da olsa gececek. Allah baska keder göstermesin.Sayilir cnm
Allah razi olsun canimBirbirimizi tanimasakta sanki yakinim gibi üzüldüm. Bugünler zor da olsa gececek. Allah baska keder göstermesin.
Bundan sonra istirahat etmen lazim. Esinde yakinda cikar merak etme. Yazik oglunda cok korkmustur seni böyle görünce.Allah razi olsun canim
Nasil umutlarla gircektik nasip boyleymis.
Tek ama tek tesellim oglumun olmamasi
Yaralarim ve boynum harici elim ayagim sukur iyi kullaniyorum.
Esimdende kan aliyolarmis gogsumde batma var diyomus
Babam orda
Kardesim gelip gidiyo sagolsun.
Serum takmislar.
Canım çok çok geçmiş olsun. Allah bir an önce iyileşmeyi nasip eysin sana da eşine de...http://m.hedefhalk.com/kartalda-sikismali-kaza-3-yarali-950620h.htm
Bizim kaza
Ama surucu iyiydi yarali diildi.
O da gitme demistiBundan sonra istirahat etmen lazim. Esinde yakinda cikar merak etme. Yazik oglunda cok korkmustur seni böyle görünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?