Küçük Düşün Büyük Olsun!

misafirlerim vardı işten çıkıp gelmişlerdi
biraz yemek vardı birazda kek börek çıkardım birazda kahvaltılık yediler
biraz keke vardı onları dondurucuya atım
bu gün makarna , peynir , kuru kayısu ve fıstık aldım 13,5 tuttu
150 şohpen tamirine gitti

@kikikoko çok güzel bir şey yapmışsınız tebrik ederim
The Black gözün aydın bebeğin analı babalı büyüsün

en azından aynı hatayı bir daha yapmam düşünüyorum inş geçer
240 TL çok fazla geldi çünkü bana..

evet,yanılmadınız...
sizde son durum nedir?hangi aşamadasınız...bekleyeli ne kadar oldu?
zaman su gibi geçsin,bir an önce kavuşun yavrunuza....

bizim görüşmelerimiz bitti. 10 mayıs başvurumuzdu. evimiz 1+1 olduğu için ek süre verildi. nisanda evi değiştireceğiz.evi görecekler onay verecekler. sanırım yıl sonunda kavuşuruz kızımıza. kız bebek için bekleyenler genelde 18-19 ayı buluyor.

Günaydın kızlar
Maaşlar bereketli olsun herkesim inşallah
Lellim ban yemiş yine kaç günlük acaba

günaydın,, sayenizde 3 gündür para harcamıyorum. harcamayınca bozuk da olmuyor. güya sadece bozukları biriktirecektim. ama olsun bu da iyi ay sonuna kalan paramı zulo yaparım

ödemeleri yaptık çok şükür. her ay aldığım 2 ge altını aldım. 143,20 idi sanırım fiyatı.
yine her ay zorunlu imiş gibi aldığımız 100 Euro ve 100 doları da alacağım da biraz bekliyorum. harçlığı ayırınca ne kalırsa artık onu da birikime atarız inşallah.

Merhaba kızlar.
Ben anne oldum, geldim. :))

Darısı tüm isteyenlerin başına, hiç kimse mahrum kalmasın.

Bebişte ben de çok iyiyiz. Bin şükür, çok şükür.

Hepinize teşekkür ediyorum.

Sevgiler.

hoş geldin/ hoş geldiniz..... :) ve hoş geldi, uykusuz geceler, :) ve hoş geldi, gözünden sakınacağın meleğin....

küçük bir tavsiye; benim gibi pimpirikli olup, ayyy bir şey oldu, ayyy bir şey olacak, diye diye, ömrünü yiyip bitirme, tadını çıkar, her anının, zira çok çabuk büyüyorlar... :)

hayırlı olsun canım.... :)

günaydın hanımlar.. dün eve giderken bimden bi kaç çeşit çerez aldım.. 13,50 tl harcadım.. cüzdanımdaki 400 tl yi bozdurmamak için uğraşıyorken bozdurdum bu sayede.. neyse 300 tam var gerisi maaşa kadar harçlık olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…