Küçük Düşün Büyük Olsun!

almaya gidecektim üşendim gitsem mi acaba
git git...ben de bu şans varken...azıcık param olsa zaman zaman alsam yerlerde gezer döviz altın

menemen de olabilir...kahvaltının yanına koyarsın...

kızlar markafoniden bulaşık deterjanı alacaktım ki vazgeçtimm.. evde çok var baya uzun gider.. indirim de normaldi yani çok çok ucuz değil.. tuttum kendimi almamak için.. fairy platinum 81li paketten iki adet ve elde yıkamalık ve süngeri 73 tl ye.. vazgeçtim..

Telefonunda markafoni trendyol falan var mı?

tasarrufun en birinci kuralı, telefondan alışveriş sitesi uygulamalarını kaldırmak :)

5150 liram yattı bugün.
250 çektim. Cüzdanımda hiç yoktu.
50 sini anneme verdim.
200 cebimde, 4900 hesapta kaldı.

Kızlar az sonra döviz ve altın düşsek. Çünkü ben 100 Euro ve 100 dolar aldım az önce. Ben alınca hep düşüyor. Bu kıyağımı unutmayın

hahahahahhaaaaa düşmesin daha ne olur battım batacak kadar. baştan ne güzel kazandım. ama ben genelde alıyordum. düşmeye başladığı an satıyordum. bu kez eşim dedi satma 4 e çıkacak dolar iki defadır onun demesiyle zarar ediyorum.

ben çok severim makarnayı, ama hayatımın 10 gününden 7 günü diyetle geçiyor sanırım ondan seviyorum. keşke yesek yesek kilo almasak. hangi makarna fabrikası ?

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
benimde yarın kırkı çıkacak bir bebeğim var.2 yaşında da bir kızım bebeğim erkek.öyle olunca tekrar kıyafet falan almak gerekti tabi.benim annem ve ablam aldı hep hastane çıkışı battaniye falan.700 tl tuttmuş ama %50 indirim varmış 350 ye gelmiş.bana fazla geldi hastane çıkışları şuan küçük gelmeye başladı bile.1-2 kez giyebiliyor sadece.ama işte olması da gerekli zira günde 4 kez kıyafet değiştiğimi bilirim.
çıtçıtlı iç body bol lazım.yine tek altlar.tulum ben rahat giydiriyorum.elleri kendinden eldivenlileri tercih edin büyük kolaylık
bez 2-3 paket yenidoğan kullandık.birkaç tanıdığa görümcem sağolsun kıyafeti bol bez alın demiş 2 numara onlrda 4-5 paket şuan onları kullanıyoruz.
lcwaikiki de falan indirimler oluyor ordan alabilirsiniz.kıyafette fazlaya kaçmayın derim ben yinede

kızlar kimler çalışıyor ne iş yapıyorsunuz, kimler ev hanımı yazarmısınız. ben ilerde çalışmayınca nasıl birikim yaparım bilmiyorum :)

çok teşekkür ederim canım hepsine dikkat edicem sen de bebeklerini güle güle büyüt

yoo telefonumda yok.. öyle netten bilgisayardan baktım..

ben çok severim makarnayı, ama hayatımın 10 gününden 7 günü diyetle geçiyor sanırım ondan seviyorum. keşke yesek yesek kilo almasak. hangi makarna fabrikası ?
ihracat üretim yapıyoruz iç piyasa değil.. yani bilinen markalar değil.

kızlar kimler çalışıyor ne iş yapıyorsunuz, kimler ev hanımı yazarmısınız. ben ilerde çalışmayınca nasıl birikim yaparım bilmiyorum :)
Canım ben çalışıyorum. bi makarna fabrikasında gıda mühendisiyim.. haftanın 5 günü tam gün cumartesi günü de 2 ye kadar çalışıyorum..

Ben öğrenciyim. Bir yandan da part time olarak çalışıyorum :) yedirenk79

ne güzel, ben öğrenciyken çağdaş eğitim vakfından burs almıştım. ama üniversiteye geç gittiğim için, önceden çalıştığımdan kazandığımın bir kısmını eve katkı yaparken diğer kısmını biriktirdim annem sağolsun akıl verdi. bu biriktirme huyu annemden bana geçmiş sanırım, öğrenciyken hiç zorlanmadım. hatta başbakanlık bursumla bulaşık makinamı almıştım :)

anladım canım, ben barilla makarnaya bayılıyorum.

devlet memuruyum canım bende
sen ne iş yapıyorsun?

Ben özel sektörde muhasebe, öyle küçük çaplı bir firmadayım. çocuk tüp bebek tedavisi falan uğraşırken başka yere geçmedim. şimdi de 3600 günümü doldurduğum için tazmınat hakkım var, bebek gelene kadar buradayım bakalım. hangi devlet dairesindesin tabi paylaşmak istersen.

ooo bebekle tazminat aynı anda olucak :)
inşallah hersey gönlünce olur.. yaş kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…