- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
git git...ben de bu şans varken...azıcık param olsa zaman zaman alsam yerlerde gezer döviz altınalmaya gidecektim üşendim gitsem mi acaba
menemen de olabilir...kahvaltının yanına koyarsın...benim de canım makarna çekmiyor malum makarna fabrikasında çalışıyorum.. evde de çok özlemeden yapmıyorum.. eşim geçen gün dedi bize makarna yapsana yarın o kadar unutmuşum evde makarna yapmayı.. anca özel istek olunca y6apıyorum.. makarnayı seviyorum tabi ama sürekli içinde olunca insan öyle iştahla akşam makarna yapamıyor:) kahvaltılık yapacam sanırım..
evet iyi fikir teşekkürler..git git...ben de bu şans varken...azıcık param olsa zaman zaman alsam yerlerde gezer döviz altın
menemen de olabilir...kahvaltının yanına koyarsın...
kızlar markafoniden bulaşık deterjanı alacaktım ki vazgeçtimm.. evde çok var baya uzun gider.. indirim de normaldi yani çok çok ucuz değil.. tuttum kendimi almamak için.. fairy platinum 81li paketten iki adet ve elde yıkamalık ve süngeri 73 tl ye.. vazgeçtim..
Kızlar az sonra döviz ve altın düşsek. Çünkü ben 100 Euro ve 100 dolar aldım az önce. Ben alınca hep düşüyor. Bu kıyağımı unutmayın
benim de canım makarna çekmiyor malum makarna fabrikasında çalışıyorum.. evde de çok özlemeden yapmıyorum.. eşim geçen gün dedi bize makarna yapsana yarın o kadar unutmuşum evde makarna yapmayı.. anca özel istek olunca y6apıyorum.. makarnayı seviyorum tabi ama sürekli içinde olunca insan öyle iştahla akşam makarna yapamıyor:) kahvaltılık yapacam sanırım..
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinmerhaba kızlar kendimi biraz anlatiyim bana da yorum yapın ben sizin hepinizi tanıyo gibiyim. takip ediyorum konuşmalarınızı hepinize bol tasarruflar diliyorum .tr_lelli sana da geçmiş olsun canım .
hamileyim bu aralar o kadar masrafımız var ki. allaha şükür eşimin maaşı var kiramızı kartlarımızı yatırdık tüm ödemelerimizi yaptık ama şimdi çok paramız kalmadı o parayla idare etmemiz ve kredi kartlarımıza da yüklenmememiz lazım . dün gebelik kontrolüne gittğimde tiroidim yüksek çıktı biraz doktorum da endokrinologa görünmemi istedi tekrar hastaneye gidicem. sizden isteğim müsait oldugunuz bi ara bebek alışverişi yaparken neler gereksiz oluyor ya da ekonomik olanlar neler gibi yorumlar yapar mısınız şimdiden teşekkür ederim
çok teşekkür ederim canım hepsine dikkat edicem sen de bebeklerini güle güle büyütRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
benimde yarın kırkı çıkacak bir bebeğim var.2 yaşında da bir kızım bebeğim erkek.öyle olunca tekrar kıyafet falan almak gerekti tabi.benim annem ve ablam aldı hep hastane çıkışı battaniye falan.700 tl tuttmuş ama %50 indirim varmış 350 ye gelmiş.bana fazla geldi hastane çıkışları şuan küçük gelmeye başladı bile.1-2 kez giyebiliyor sadece.ama işte olması da gerekli zira günde 4 kez kıyafet değiştiğimi bilirim.
çıtçıtlı iç body bol lazım.yine tek altlar.tulum ben rahat giydiriyorum.elleri kendinden eldivenlileri tercih edin büyük kolaylık
bez 2-3 paket yenidoğan kullandık.birkaç tanıdığa görümcem sağolsun kıyafeti bol bez alın demiş 2 numara onlrda 4-5 paket şuan onları kullanıyoruz.
lcwaikiki de falan indirimler oluyor ordan alabilirsiniz.kıyafette fazlaya kaçmayın derim ben yinede
yoo telefonumda yok.. öyle netten bilgisayardan baktım..Telefonunda markafoni trendyol falan var mı?
tasarrufun en birinci kuralı, telefondan alışveriş sitesi uygulamalarını kaldırmak :)
5150 liram yattı bugün.
250 çektim. Cüzdanımda hiç yoktu.
50 sini anneme verdim.
200 cebimde, 4900 hesapta kaldı.
ihracat üretim yapıyoruz iç piyasa değil.. yani bilinen markalar değil.ben çok severim makarnayı, ama hayatımın 10 gününden 7 günü diyetle geçiyor sanırım ondan seviyorum. keşke yesek yesek kilo almasak. hangi makarna fabrikası ?
Canım ben çalışıyorum. bi makarna fabrikasında gıda mühendisiyim.. haftanın 5 günü tam gün cumartesi günü de 2 ye kadar çalışıyorum..kızlar kimler çalışıyor ne iş yapıyorsunuz, kimler ev hanımı yazarmısınız. ben ilerde çalışmayınca nasıl birikim yaparım bilmiyorum :)
Ben öğrenciyim. Bir yandan da part time olarak çalışıyorum :)yedirenk79
yoo telefonumda yok.. öyle netten bilgisayardan baktım..
ihracat üretim yapıyoruz iç piyasa değil.. yani bilinen markalar değil.
Canım ben çalışıyorum. bi makarna fabrikasında gıda mühendisiyim.. haftanın 5 günü tam gün cumartesi günü de 2 ye kadar çalışıyorum..
devlet memuruyum canım bendekızlar kimler çalışıyor ne iş yapıyorsunuz, kimler ev hanımı yazarmısınız. ben ilerde çalışmayınca nasıl birikim yaparım bilmiyorum :)
devlet memuruyum canım bende
sen ne iş yapıyorsun?
ooo bebekle tazminat aynı anda olucak :)Ben özel sektörde muhasebe, öyle küçük çaplı bir firmadayım. çocuk tüp bebek tedavisi falan uğraşırken başka yere geçmedim. şimdi de 3600 günümü doldurduğum için tazmınat hakkım var, bebek gelene kadar buradayım bakalım. hangi devlet dairesindesin tabi paylaşmak istersen.
kızlar kimler çalışıyor ne iş yapıyorsunuz, kimler ev hanımı yazarmısınız. ben ilerde çalışmayınca nasıl birikim yaparım bilmiyorum :)
ooo bebekle tazminat aynı anda olucak :)
inşallah hersey gönlünce olur.. yaş kaçtı?
başak mısın yoksa? ben başağım da :)aynen ya ilaç gibi gelecekyaş 38 sayılır ağustosta gireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?