Küçük Düşün Büyük Olsun!

ya aslında ev yaptırma konusu sonradan girdi.. ben de o zaman artacağını düşünüyorum. tek umudum o. olmassa ek çekeceğim krediyi ilk ödemelerde kullanacağım. dolar bozdurmayacağım mantıklımı acaba :) sonuçta zaten kredi çekilecek.

Merhaba kızlar.
Ben anne oldum, geldim. :))

Darısı tüm isteyenlerin başına, hiç kimse mahrum kalmasın.

Bebişte ben de çok iyiyiz. Bin şükür, çok şükür.

Hepinize teşekkür ediyorum.

Sevgiler.

ayyy ne güzeldir şimdi, miniciktir kuzum ya. Allah analı babalı büyütsün bahtını açık etsin.

Bende ev alırken altından zarar ettim Ama evi uyguna buldum diyip öyle avuttum kendimi.. seçime yakın çıkacağını düşünüyorum Ama yanlış yönlendirmeyeyim seni
kesinlikle komisyon iyiydi aslında benim
ama iki duba arası park nedir yaa
L park geri gitmeler vs birsürü zor şeyler eklenmiş..
Evet onları bende yaptım
Önce açıp arabanın yağını suyunu göstergelerini fln soruyorlar
Ama 2 tane stop hakkın var o güzel.. heyecandan bacağım çok titremişti 1 kez stop ettirdim.. önceki sınavda olsa direk elenirdim bunda bidaha hakkın var dediler :) rahat ol güzel geçecek bu sefer Emin'im

Memurun sevgililer günü geldi sayılır :)
Çok şükür planları tutturdum.. cüzdanımda son 5 tl kalmıştı para çekmeden ay sonunu getirdim..
2 gündür sıfır harcama ile günü kapatıyorum..
bu ayki hedefim kredi kartından 100 liranın üzerinde harcama yapmamak.. haftasonu 30 lira harcadım sanırım geriye kaldı 70 lira :)
Yarın gelir gider tablomu yapıp harçlığımı da ayarlarsam kafam biraz daha rahatlar.. bu ara stresliyim Mart'ta hedefimi tutturabilecek miyim diye inşallah yüzümü kara çıkartmam :)

Merhaba kızlar.
Ben anne oldum, geldim. :))

Darısı tüm isteyenlerin başına, hiç kimse mahrum kalmasın.

Bebişte ben de çok iyiyiz. Bin şükür, çok şükür.

Hepinize teşekkür ediyorum.

Sevgiler.
Canım Allah analı babalı sağlıklı Mutlu büyütmeyi nasip etsin inşallah

Araba martta mıydı cnm
Hadi bakalım inşallah olur hedefin

Hadi bakalım k a h v e
Ğnşallah hedefine ulaşırsın.

Uzun zaman önce yaptığım bir çalışma vardı. 36 bin lira alacaktım ancak ödemeyi bir türlü yapmıyorlardı. Geçen hafta haber geldi. Bu ay içinde yapacaklarmış. Bakalım kesinti vergi filan derken elime ne geçecek.

Neyse kalkayım da namazı kılayım. Sonra da spora giderim sanırım

İnşallah teşekkür ederim :)
Nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun peki? Şimdiden Allah bereket versin

ben de şöyle hesap yaptim. dolar arttikca mütahitin verdigi fiyat artacak. ayni hesap olur diye düşünüyorumm çünkü malzeme dolarla fiyatlaniyor diye biliyorum

biraz artti saat 18 den sonra bilgin olsun cnm. belki yarın artar. faiz artirimi yapilacagi haberinden sanırım

kizlar valla ne diyim bu sayfa bana cok iyi geldi. biraz cocuk konusundan falan kafam surekli bu düşüncelerle doluydu. simdi ise bu konular var. Çok iyi fikirler edindim sizden. bir de ilk su şişesi kumbarami yaptim. hadi bismillah Allah bereketini artirsin. kac lira birikecegini simdiden merak ediyorum. yarim litselik. ufaktan basladim

ilerde belki işi büyütür damacana yapari

1250
Üzme kendini.. seçimden sonra ne olur bilmem ama seçimden önce belirsizlik doları tetikler.. her belirsizlikte dolar yükseliyor.. yani benim görüşüm bu sen kendi mantoğına göre karar ver
hadi bakalım çoğalsın kutsal damacanalar :)

İnşallah teşekkür ederim :)
Nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun peki? Şimdiden Allah bereket versin
Aslında bu paradan biz umudunuzu kesmiştik. Çalıştık çalıştık. Bize ödeme yapmayacaklar diye düşünüyorduk.
Uzun zamandır yatak odasını değiştirmeyi düşünüyoruz. Bunun için biraz para koyuyoruz kenara. Sonra amannnn diyip kendimizi uçak bileti alırken buluyoruz. Kaç kere kenara koyduk. Her seferinde vazgeçip gezmeye gittik o para ile. . Belki o odayı değiştiririz.
Devam eden taşıt kredim var. onu kapatırız belki. Eğer kredi için kullanmazsak 10 bin lirasını 3 e bölüp altın Euro ce döviz alacağız. Onu da unutacağız. İleri de oğlumuz için kullanırız diye düşündük.

biraz artti saat 18 den sonra bilgin olsun cnm. belki yarın artar. faiz artirimi yapilacagi haberinden sanırım
Aaaa öyle mi
Ben de yarın her ay aldığım rutin altın Euro dolar alımlarımı yapacaktım. Nasip bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…