Benim zararım çok çok az. Ben referanduma yakın artacağını düşünüyorum. Azar azar alarak alış fiyatımı düşürmeye çalışıyorum.
Uzun süre birşey olmazsa bozdurmam sanırım. Allah bereket versin inşallah birikimlerimize
@zelalke yeter diye düşünüyorum. Biz aylık harçlık olarak 1600 tl ayırıyoruz. Bu ay 200 tl si arttı
Merhaba kızlar.
Ben anne oldum, geldim. :))
Darısı tüm isteyenlerin başına, hiç kimse mahrum kalmasın.
Bebişte ben de çok iyiyiz. Bin şükür, çok şükür.
Hepinize teşekkür ediyorum.
Sevgiler.
Bende ev alırken altından zarar ettim Ama evi uyguna buldum diyip öyle avuttum kendimi.. seçime yakın çıkacağını düşünüyorum Ama yanlış yönlendirmeyeyim seniben de böyle çok detaylı hesaplarım. biz de eve çok faiz ödedik. sıkıştık yeni kredi çektik falan... şimdi de bir konuda kararsız kaldım. ne yapsam bilemiyorum. ev yaptıracaktık. parayla dolar almıştık zarardayız. eve de bu hafta en geç haftaya başlayacak mütahit. 30 bin vermemiz gerekiyor. doları bozdurmak zorunda kalacağız.900 civarı ana paradan zarardayız. dolardan önce kazandığım kısmını saymıyorum :) dolar arttıkça ev yapmak için mütahitin vereceği fiyat da artar diye düşünüyorum. ayy kafam karıştı bilemedim. zararı düşünmeyip ev yapmak daha mantıklı sanki
Evet onları bende yaptımkesinlikle komisyon iyiydi aslında benim
ama iki duba arası park nedir yaa
L park geri gitmeler vs birsürü zor şeyler eklenmiş..
Canım Allah analı babalı sağlıklı Mutlu büyütmeyi nasip etsin inşallahMerhaba kızlar.
Ben anne oldum, geldim. :))
Darısı tüm isteyenlerin başına, hiç kimse mahrum kalmasın.
Bebişte ben de çok iyiyiz. Bin şükür, çok şükür.
Hepinize teşekkür ediyorum.
Sevgiler.
Araba martta mıydı cnmMemurun sevgililer günü geldi sayılır :)
Çok şükür planları tutturdum.. cüzdanımda son 5 tl kalmıştı para çekmeden ay sonunu getirdim..
2 gündür sıfır harcama ile günü kapatıyorum..
bu ayki hedefim kredi kartından 100 liranın üzerinde harcama yapmamak.. haftasonu 30 lira harcadım sanırım geriye kaldı 70 lira :)
Yarın gelir gider tablomu yapıp harçlığımı da ayarlarsam kafam biraz daha rahatlar.. bu ara stresliyim Mart'ta hedefimi tutturabilecek miyim diye inşallah yüzümü kara çıkartmam :)
Evet canım martın ortasında üzerine kredi çekicem :) babama büyük büyük konuştum şimdi mahçup olcam mı diye tutuştum :)Araba martta mıydı cnm
Hadi bakalım inşallah olur hedefin
İnşallah teşekkür ederim :)Hadi bakalımk a h v e
Ğnşallah hedefine ulaşırsın.
Uzun zaman önce yaptığım bir çalışma vardı. 36 bin lira alacaktım ancak ödemeyi bir türlü yapmıyorlardı. Geçen hafta haber geldi. Bu ay içinde yapacaklarmış. Bakalım kesinti vergi filan derken elime ne geçecek.
Neyse kalkayım da namazı kılayım. Sonra da spora giderim sanırım
Bende ev alırken altından zarar ettim Ama evi uyguna buldum diyip öyle avuttum kendimi.. seçime yakın çıkacağını düşünüyorum Ama yanlış yönlendirmeyeyim seni
Evet onları bende yaptım
Önce açıp arabanın yağını suyunu göstergelerini fln soruyorlar
Ama 2 tane stop hakkın var o güzel.. heyecandan bacağım çok titremişti 1 kez stop ettirdim.. önceki sınavda olsa direk elenirdim bunda bidaha hakkın var dediler :) rahat ol güzel geçecek bu sefer Emin'im
yedirenk79 ev için kullanacaksan zaten ev her türlü kar ettiren bir yatırım. O dönemde artacak diye umut ediyorum
The Black sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah. Her anın tadını çıkarmaya çalış. Çok çabuk büyüyorlar
Anaparadan zararın ne kadar?ben de şöyle hesap yaptim. dolar arttikca mütahitin verdigi fiyat artacak. ayni hesap olur diye düşünüyorumm çünkü malzeme dolarla fiyatlaniyor diye biliyorum
Anaparadan zararın ne kadar?
Üzme kendini.. seçimden sonra ne olur bilmem ama seçimden önce belirsizlik doları tetikler.. her belirsizlikte dolar yükseliyor.. yani benim görüşüm bu sen kendi mantoğına göre karar verilerde belki işi büyütür damacana yapari
1250
Aslında bu paradan biz umudunuzu kesmiştik. Çalıştık çalıştık. Bize ödeme yapmayacaklar diye düşünüyorduk.İnşallah teşekkür ederim :)
Nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun peki? Şimdiden Allah bereket versin
Aaaa öyle mibiraz artti saat 18 den sonra bilgin olsun cnm. belki yarın artar. faiz artirimi yapilacagi haberinden sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?