Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın 2 tl kumbaraya attım.
lelli çabuk döner umarım
maaş altın dolar alanlar bereketli olsun
bugün Şok a yumurta fırçası geliyor geçen alacaktım burda bir alışveriz merkezinden 5 tl idi almadım.hemen gidip alayım ev taşırken kayboldu fırçam
çıkmışken kumbarada ne varsa dolar alayım diyorum harcanmadan,sürekli çıkamıyorum zaten

Tunaydin bayanlar. Spora gittim geldim evdeyim. Biraz etrafı toparlayip ders calisirim diye düşünüyorum.

Yol parası haricinde bir harcamam olmadı bugün.

Bayanlar aktüel takip edenler makyaj organizerleri indirime girince haber verebilir mi ? Sanırım geçenler de A101 r gelmiş kaçırdım ben malesef. Üzüldüm çünkü artık ürünleri koyacak yer yok. Birsey çıkaralım derken kalanlar bozuluyor. Düzenli birşeye ihtiyacım var. İnstagram saticilari bana biraz pahali geldi.

akşam ne yemek yapsam hiç fikrim yok.. keşke dün akşamdan taze fasulye yapsaydım bu akşam için. şuan kara kara düşünüyorum..

evde ne var ben hep malzemeye göre yemek planı yapıyorum. :)
evde bakliyat herşey var, dondurucuda da biber donates falan var, dolapta yine domates var.. yani aslında bu akşam kahvaltılık koysam olmaz mı acaba.. eşime sorarım yerse kahvaltılıkları koyar omlet falan da yaparım..

iyi süper işteee, afiyet olsun..ben de akşama çorba yapacağım ne yapsam acaba ?

dün alıntı yapıp topraktan ev alma konusunda benı ve topişği bılgılendıren arkadaslara tesekkur edecektım. alıntı yaptıgım anda tel kapandı sonra da baktım sılınmış. sımdı tesekkurler dıyorum. evet bu konuda guven onemlı bakmak arastırmak lazım. ama cevremde oyle yapan muteahhıtler yok zaten acelem de yok bıraz bırıktırmek gerek.
dün bankaya ugrayım her ay fix aldıgım 2gram altını 5 grama cıkardım ınsallah zorlanmam boylece faturalar odenmeden bırıkıme ayırmıs olacagım parayı. bakalım yapabılecek mıyım.

benımde akşam yemegım yok zelalke ama buzluktakılerı degerlendırmek adına, bır pizza vardı hazır almıştık, bır hamburger ekmegı ve koftesı vardı ve yanına da bıraz makarna haslarım onları yerız. ertesı gunde karnıbahar almıştım onu yaparım tamamdır.

aaa bak iyi fikir oldu bende de karnabahar var onu akşama onu fırında yapayım zaten bir kaç parça yemek var evde,

yedirenk79 sanırım sen sormustun eczane işimi eczaneye gıttım antıbıyotık yazmıstı dr. benden 33 tl ıstedıler muayene ucretım bırıkmış bırde bır ılaç ve eczaneye odedıgım bır mıktar varmıs ıcınde bende de gecen aydan kalan aynı ılaç vardı sız bır durun dedım eczacıya ben bunu almıcam eve bı gıdıp bakayım varsa almam dedım
bu ne ya soygun resmen zaten ozele para verıyoruz bırde devlete mı vercez muayene ucretı. neyse eve gelıp baktım vardı o ılaçtan dolayısıyla 33 lıra vermemiş oldum. ama tabı o mecbur benden cıkacak daha sonrakı ılaç alımlarımda

aynen canım ya, gıcık bri durum. aile hekimi muayene parası ve reçete parası varmış. tabi bir de devlet hastanesinde muayene parası yansıyor.

zelalke biz böyle durumlarda koca bir tencere makarna haşlıyoruz. Herkes istediği gibi yiyor. Bazen sırf makarna yemek için yardımcıma yemek yaptırmıyorum
Ya da sebzeli bulgur pilavı yapabilirsin

Son düzenleme:
@zekalke biz böyle durumlarda koca bir tencere makarna haşlıyoruz. Herkes istediği gibi yiyor. Bazen sırf makarna yemek için yardımcıma yemek yaptırmıyorum
Ya da sebzeli bulgur pilavı yapabilirsin
benimde favorim makarna kurtarıcı oluyor,bulgur pilavı da aynen öyle yanına cacık turşu.ya da bir menemen yapılabilir

merhaba kızlar kendimi biraz anlatiyim bana da yorum yapın ben sizin hepinizi tanıyo gibiyim. takip ediyorum konuşmalarınızı hepinize bol tasarruflar diliyorum . tr_lelli sana da geçmiş olsun canım .
hamileyim bu aralar o kadar masrafımız var ki. allaha şükür eşimin maaşı var kiramızı kartlarımızı yatırdık tüm ödemelerimizi yaptık ama şimdi çok paramız kalmadı o parayla idare etmemiz ve kredi kartlarımıza da yüklenmememiz lazım . dün gebelik kontrolüne gittğimde tiroidim yüksek çıktı biraz doktorum da endokrinologa görünmemi istedi tekrar hastaneye gidicem. sizden isteğim müsait oldugunuz bi ara bebek alışverişi yaparken neler gereksiz oluyor ya da ekonomik olanlar neler gibi yorumlar yapar mısınız şimdiden teşekkür ederim

benim de canım makarna çekmiyor malum makarna fabrikasında çalışıyorum.. evde de çok özlemeden yapmıyorum.. eşim geçen gün dedi bize makarna yapsana yarın o kadar unutmuşum evde makarna yapmayı.. anca özel istek olunca y6apıyorum.. makarnayı seviyorum tabi ama sürekli içinde olunca insan öyle iştahla akşam makarna yapamıyor:) kahvaltılık yapacam sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…