Küçük Düşün Büyük Olsun!

yeni gelenler hoşgeldiniz
oh indirimler zulalar bugün şenlikli buralar
sabah 2 tl ekmek 14 tl su 50 tl pazar parası 66 tl ile günü kapatırım umarım

bize cumartesi akşamı daha önce evimize hiç gelmemiş misafirler gelecek . 3 kişi anne baba cocuk. ben ne yemek yapabilirim kızlar ekonomik ve güzel . zeytinyaglı olarak portakallı kereviz yapıcam ana yemek bulamadım

fırında köfte patates olabilir.ekonomik olur mu bilemedim tabi.

Merhabalar...
Fazla para harcamamak için yanında fazla para taşımayacaksın bunu anladım. Pazartesi 50 tl çekmiştim bugün perşembe ve 30 tl henüz duruyor. Kahvaltıyı evde yapıyorum, öğlen için işe yemek getiriyorum, evde de ne varsa onu pişiriyorum. Dün buranın pazarıydı ve evde her şey vardı o yüzden çıkmadım pazara. Buzluğumda ne varsa bakıyorum ona göre menü oluşturuyorum. Bugün bezelye yapacağım yanına da makarna. Yoğurdum turşum da var. Böyle olunca özellikle markete gitmeyince fazla para harcanmıyor. Ekmek gibi şeyler alınıyor sadece. Akşam yine buzluktaki malzemelerle iki tepsi pizza yaptım, ekmek bile almadık. Bugün de yanımda getirdim dışardan yememiş oldum. Evdeki stoğum ( gıda, temizlik vs) beni epey götüreceği için bu ara fazla para harcamayacağım...

aay lelli bir daldım indirimlere ancak çıkabildim
Benim en sevdigim aktuel takio etmek
Gratis,avon,lcw,defacto,koton falan hep incelerim ne gelmis nekadara dusmus
Izmir kofte olabilir
Kurufasulye olur
Patatesli tavuk yemegi olur

bende de tam tersi, yanımda on bin de olsa, bir şey alacaksam alırım, almayacaksam da almam... yani para var harcayayım ya da harcarım olmaz... evet kabul ediyorum, klasik bayan tarifine pek uymuyorum, alış-verişten nefret ediyorum... :))
bu ara sürekli misafir ağırlıyorum, ya da biz bir yerlerdeyiz... :) koştur, koştur....
araba için ödedikleri yüklü miktarda dolar duruyor, düşüşte diye henüz satmadım... bir taraftan da araba arıyoruz... bi karar veremedik, yok o özellik olsun, yok bu özellik derken...

bu akşam annem gelecek bana, et tantuni yapmıştım, çok güzel olmuştu,bu akşam da tavuk bonfileyle deneyeceğim... lavaş, pilav, çorba, tatlı vs. tamamdır...

pazar da var bugün, eve geçerken biraz meyve ve yeşillik alırım...

ne güzel ben de evdeki tüm gıda zulolarını bitirmeye karar verdim. kahvaltımı evde yapıyorum aslında hergün poğaçaya verdiğim parası birikimime atsam daha iyi olur diye düşündüm. öğlen yemeğim yok benim 2 yıldır hiç öğlen yemek yemiyorum. karatay diyetinden dolayı alıştım.öğlen yesem akşam yiyemiyrorum.

selam kızlar
aylık bütçe tasarruf birikim işlerine ilk başladığım zamanlar günlük ne harcadıysam not ediyordum
bayadır harçlık ve market paramı önceden ayırdığım için yazmamıştım

bugün dr gittim
35 tl muayene
28 lira eczane içinde muayene parası da çıktı (zaten her seferinde çıkıyor)
48 lira market
12 lira yemek parası (bugün kızlarla dışarıda yedik)
yani bir anda 123 lira gitti

daha da eksiklerim var iş çıkışı bim markete de uğrayacağım
bende buzluğa dadanayım bu hafta en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…