Ben yumuşatıcı yerine sirke koyuyorum
ay ne güzel nerden alıyosunuz onu acaba
salçayı ben de çok beğenmiştim. ama uzun zamandır açık salça alıyorumn.hani güneşte yapaılan varya ondan hem daha uzun süreli oluyor bozulmuyor.
aaa hiç duymamıştım bunu. sirke kokusu olmuyormu çamaşırda
Salçayı kaça alıyorsunuz
Ben kilosunu 15 e alıyorum
Olmuyor
Elma sirkesi koyun
fırında köfte patates olabilir.ekonomik olur mu bilemedim tabi.bize cumartesi akşamı daha önce evimize hiç gelmemiş misafirler gelecek . 3 kişi anne baba cocuk. ben ne yemek yapabilirim kızlar ekonomik ve güzel . zeytinyaglı olarak portakallı kereviz yapıcam ana yemek bulamadım
olabilir canım buzlgumda kıymam var tesekkurler iyi fikirfırında köfte patates olabilir.ekonomik olur mu bilemedim tabi.
Benim en sevdigim aktuel takio etmekaay lelli bir daldım indirimlere ancak çıkabildim
Izmir kofte olabilirbize cumartesi akşamı daha önce evimize hiç gelmemiş misafirler gelecek . 3 kişi anne baba cocuk. ben ne yemek yapabilirim kızlar ekonomik ve güzel . zeytinyaglı olarak portakallı kereviz yapıcam ana yemek bulamadım
Merhabalar...
Fazla para harcamamak için yanında fazla para taşımayacaksın bunu anladım. Pazartesi 50 tl çekmiştim bugün perşembe ve 30 tl henüz duruyor. Kahvaltıyı evde yapıyorum, öğlen için işe yemek getiriyorum, evde de ne varsa onu pişiriyorum. Dün buranın pazarıydı ve evde her şey vardı o yüzden çıkmadım pazara. Buzluğumda ne varsa bakıyorum ona göre menü oluşturuyorum. Bugün bezelye yapacağım yanına da makarna. Yoğurdum turşum da var. Böyle olunca özellikle markete gitmeyince fazla para harcanmıyor. Ekmek gibi şeyler alınıyor sadece. Akşam yine buzluktaki malzemelerle iki tepsi pizza yaptım, ekmek bile almadık. Bugün de yanımda getirdim dışardan yememiş oldum. Evdeki stoğum ( gıda, temizlik vs) beni epey götüreceği için bu ara fazla para harcamayacağım...
biz ev salçasının kilosunu 6 tl alıyoruz hem bildiğiz yerden hemde nefisss baya şanslıymışız batıya göre
tabi o taraflar yeridir salçanın buraya gelene kadar kaç defa fiyat artırıyorlar :) hem de çok da güzeldir kesin
Merhabalar...
Fazla para harcamamak için yanında fazla para taşımayacaksın bunu anladım. Pazartesi 50 tl çekmiştim bugün perşembe ve 30 tl henüz duruyor. Kahvaltıyı evde yapıyorum, öğlen için işe yemek getiriyorum, evde de ne varsa onu pişiriyorum. Dün buranın pazarıydı ve evde her şey vardı o yüzden çıkmadım pazara. Buzluğumda ne varsa bakıyorum ona göre menü oluşturuyorum. Bugün bezelye yapacağım yanına da makarna. Yoğurdum turşum da var. Böyle olunca özellikle markete gitmeyince fazla para harcanmıyor. Ekmek gibi şeyler alınıyor sadece. Akşam yine buzluktaki malzemelerle iki tepsi pizza yaptım, ekmek bile almadık. Bugün de yanımda getirdim dışardan yememiş oldum. Evdeki stoğum ( gıda, temizlik vs) beni epey götüreceği için bu ara fazla para harcamayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?