Küçük Düşün Büyük Olsun!

Facebookta hangi sayfalarda oluyor
Ben çok aktif kullanmıyorum
Çekiliş kazanmak hoşuma gider
firmaların çoğu yapıyor madame coco,englishhome mesela.ülker,eti nescafe aklınıza ne gelirse.giyecek yiyecek.markafoni morhipo.siz ilgi alanınıza giren sayfaları takibe alın derim

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
amin çok teşekkürler

bende koyacak yer olmadığından stok yapmayı sevmiyorum.evde boş bulduğum yere koymak zorunda kalıyorum
çok geçmiş olsun.
bugün harcamam yok şükür

zelalke başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ne güzel adetlerimiz var bizim, yemek , çay, şeker, duruma göre arkadaşların dediği gibi pasta, börek, kek, kurabiye, içecek bişeyler götğrebilirsin.

Herkese iyi akşamlar yemek yapanlara kolaylıklar kızlar ben de yarınki misafirlere ezogelin çorbayla portakalli kereviz yaptım bugün digerleeini yarın yapıcam şimdi eşimle markete gidicez baya eksik var az harcariz inşallah

biz bugdaylı ayran corbası yaparız özellikle yazın ... ama geçen diyette olan bir arkadaşım tarif bulmuştu , nohut bulgur mercimek falan haşlayıp ayrana katıp içicekti .. hem tok tutar ayranlı çorba istersen salata konuluyor nane falan

bende karatay yapıyorum canım. bu soyledıgımı baska bır yerden duymustum ama. karatay da serbestmıymıs bılmıyordum onu da. cok tuzlu ve cok tatlı seylerden yememeye gayret edıyorum. ayranı da arada ıcebılrısın dıyor ya ondan ıcıyorum.

Canım bez torbaya dök süzülsün ev yapımı süzme yoğurt olur.
guzel fıkır

cok ıyı canım yapabılırım

Basiniz sagolsun cnm
Bizde cay-seker alinir
Ay cok seviyorum bu corbayi
Saglam detox dur.
Tuz,yag atmadan icilirse òdem atar.
Olsada icsek
eyyay basima is cikardin canim cigkofte cekti iyimi
10rl gitcek aksam aksam :)

durkan cok gecmis olsun dikkat et.

Bizde yazın çok yaparız (biz döğme) diyoruz sizler buğday diyorsunuz, büyük tencereyle yapılır en fazla iki günde bitiririz.

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun. Evet anksiyete dediler nöroloji polik. gitmemi söyledi acil doktoru.
Çok geçmiş olsun canım
Cenazesi olan arkadaşn da başı sağolsun
Bizimde dün cenaze vardı.. gencecik kadın kalp krizinden vefat etti.. 2 küçük oğlu vardı.. Allah yardımcıları olsun

Çok geçmiş olsun canım
Cenazesi olan arkadaşn da başı sağolsun
Bizimde dün cenaze vardı.. gencecik kadın kalp krizinden vefat etti.. 2 küçük oğlu vardı.. Allah yardımcıları olsun
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.Sizinde başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin Rabbim. Amin

Geçmiş olsun durkan ..
Başınız sağolsun k a h v e Ölüm acı,genç yada ani ölüm dahada acı. Allah rahmet eylesin,kalanlarınada sabır versin inşallah..
Bizde cenazenin ilk günleri yemek götürülür ama sonra başsağlığına gidersem çay,şeker götürüyorum ben

tr_lelli aman ye çiğ köfteyi nolcak o kadarcıktan sende
k a h v e gül güle giy
Bugun yemeğim yoktu
Dışarda yedik
Vali kebabı yedik yanında çiğ köfte sıcak lavaş yoğurt ezme salata findık lahmacun ikramı vardı ayran içtik sonrası cay kahve içtik 40tl verdik iyi geldi bana hesap
Arabanın depoyu fulledik
Bugun toplam 340tl uçtu gitti

Uygunmuş kuzu afiyet bal şeker olsun
Keyfiniz yerine gelmiştir
Bencede gayet uygun.. buralara gelirsen burda da öyle bol ikramlı yerler var götürürüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…