firmaların çoğu yapıyor madame coco,englishhome mesela.ülker,eti nescafe aklınıza ne gelirse.giyecek yiyecek.markafoni morhipo.siz ilgi alanınıza giren sayfaları takibe alın derimFacebookta hangi sayfalarda oluyor
Ben çok aktif kullanmıyorum
Çekiliş kazanmak hoşuma gider
amin çok teşekkürlerHayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
bende koyacak yer olmadığından stok yapmayı sevmiyorum.evde boş bulduğum yere koymak zorunda kalıyorumben de almak istiyorum fakat ev küçük olduğu için koyacak yerim yok, ya ekonomik wc kağıt, havlu alamıyorum.ucuza bulunca stok yapamıyorum.koyacak yer yok diye. ama geçen çok güldüm. yıllardır kampanya oldukça buzdolabı poşeti zulolamışım. yeni yeni bitiyor. artık evi değiştirince alırım.
çok geçmiş olsun.Günaydın hayırlı cumalar olsun. Dün işyerindem rahatsızlandım ambulans çağırmışlar acile gittik, EKG, kan tahlilleri, tomografi çekildi sonuç aksiyete imiş 3 gün rapor aldım şimdi evdeyim dizlerim den aşağıya ayaklarım çok üşüyor.
Aldığım seylere göre cok geldi yaOfff çok harcamışsın :)
Sana alayım ben cnm ne lzmsaBiz gıda yönünden tam takır kuru bakır durumundayız.
Markete gitsek 500 net harcanır.
kuru bakliyat olsun
şarküteri
içecek
kağıt rulo bile son tek kaldı :)
biz bugdaylı ayran corbası yaparız özellikle yazın ... ama geçen diyette olan bir arkadaşım tarif bulmuştu , nohut bulgur mercimek falan haşlayıp ayrana katıp içicekti .. hem tok tutar ayranlı çorba istersen salata konuluyor nane falankızlar dolabımda yogurtlar vardı ayrı ayrı kucuk kaplardA
huzunlu huzunlu her actıgımda bakıp gerı kapatıyordum bunları sonu cope gıtmek olacak dıye
ama tasarruflu bır hatun ne yapmaz???
çöpe bır sey dokmez tabikisi
bende onları bırlestırdım
bırazıyla ayran yaptım
gerı kalanıda ara da ayran yapıp ıcıcem
dıyet yapıyorum ara ogunlerde onu ıcıyorum
bende karatay yapıyorum canım. bu soyledıgımı baska bır yerden duymustum ama. karatay da serbestmıymıs bılmıyordum onu da. cok tuzlu ve cok tatlı seylerden yememeye gayret edıyorum. ayranı da arada ıcebılrısın dıyor ya ondan ıcıyorum.işte tasarrufun ilk şartı çöpe bişey atmamak,israf etmeye gerek yok. :) benim diyetim karatay diyeti canım. onda istediğin kadar turşu yiyorsun. aslında yemediğin genel olarak unlu şekerli şeyler pirinç,meyve bir tane o da sabah. öğle arasında normalde yenilmiyor. ama ben sabah 7:30 da kahvaltı yapıp akşam çok geç yediğim için öğlen çiğ kuruyemiş yiyorum az bişey. aslında geç yemesek daha çabuk veririm kilo da başka şansım olmuyor. belli şartları var mesela en az 5 saat bişey yememek gibi
guzel fıkırCanım bez torbaya dök süzülsün ev yapımı süzme yoğurt olur.
cok ıyı canım yapabılırımbiz bugdaylı ayran corbası yaparız özellikle yazın ... ama geçen diyette olan bir arkadaşım tarif bulmuştu , nohut bulgur mercimek falan haşlayıp ayrana katıp içicekti .. hem tok tutar ayranlı çorba istersen salata konuluyor nane falan
Basiniz sagolsun cnmkızlar eltimin aneannesi vefat etmişti.. bu akşam annesigile gidecez eltimle.. fatiha okuyalım dedik.. taziye çoktan bitti de aynı dönemde eşimin de babaannesi vefat ettiği için oraya gidememiştim.. maksat gidip bi fatiha okumak.. oraya giderken ne almak gerek acaba?? yani eli boş gitmemek gerek dimi taziye için.. ben pek kestiremedim ne alsam diye
Ay cok seviyorum bu corbayibiz bugdaylı ayran corbası yaparız özellikle yazın ... ama geçen diyette olan bir arkadaşım tarif bulmuştu , nohut bulgur mercimek falan haşlayıp ayrana katıp içicekti .. hem tok tutar ayranlı çorba istersen salata konuluyor nane falan
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun. Evet anksiyete dediler nöroloji polik. gitmemi söyledi acil doktoru.
Bizde yazın çok yaparız (biz döğme) diyoruz sizler buğday diyorsunuz, büyük tencereyle yapılır en fazla iki günde bitiririz.biz bugdaylı ayran corbası yaparız özellikle yazın ... ama geçen diyette olan bir arkadaşım tarif bulmuştu , nohut bulgur mercimek falan haşlayıp ayrana katıp içicekti .. hem tok tutar ayranlı çorba istersen salata konuluyor nane falan
Çok geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim canım allah razı olsun. Evet anksiyete dediler nöroloji polik. gitmemi söyledi acil doktoru.
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.Sizinde başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin Rabbim. AminÇok geçmiş olsun canım
Cenazesi olan arkadaşn da başı sağolsun
Bizimde dün cenaze vardı.. gencecik kadın kalp krizinden vefat etti.. 2 küçük oğlu vardı.. Allah yardımcıları olsun
Dün pentiden 2 tayt aldım 11 küsürden bişiler daha aldım 45 lira verdim.. 10 liraya kendime hamburger ısmarladım.. sinemaya da girecektim de yakın seans yoktu.. arada kendimizi mutlu etmek gerek..
bugünü sıfır harcamayla kapatıyorum
Haftasonu Allah Kerim
Uygunmuş kuzu afiyet bal şeker olsuntr_lelli aman ye çiğ köfteyi nolcak o kadarcıktan sende
k a h v e gül güle giy
Bugun yemeğim yoktu
Dışarda yedik
Vali kebabı yedik yanında çiğ köfte sıcak lavaş yoğurt ezme salata findık lahmacun ikramı vardı ayran içtik sonrası cay kahve içtik 40tl verdik iyi geldi bana hesap
Arabanın depoyu fulledik
Bugun toplam 340tl uçtu gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?